aleka_gates Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Σήμερα την είδα κ εγώ!Μπρορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ νομίζω περισσότερο απο την πρώτη...βασικά λύστε μου μια απορία..το πρώτο τι τέλος είχε?Δε το θυμάμαι καθόλου...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Σήμερα την είδα κ εγώ!Μπρορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ νομίζω περισσότερο απο την πρώτη...βασικά λύστε μου μια απορία..το πρώτο τι τέλος είχε?Δε το θυμάμαι καθόλου...:confused: Ο Τζακ με τη βοηθεια του Γουιλ εκανε θνητο τον Barbossa,τον σκοτωσε και λυθηκε η καταρα. Μετα καταδικασαν τον Τζακ σε κρεμαλα για πειρατεια και ο Γουιλ τον βοηθησε και δραπετευσε. Στο τελος δειχνει τον Γουιλ να ειναι μαζι με την Ελιζαμπεθ και ταυτοχρονα τον Τζακ να γυριζει στο Black Pearl και να βαζει πλωρη. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Ο Τζακ με τη βοηθεια του Γουιλ εκανε θνητο τον Barbossa,τον σκοτωσε και λυθηκε η καταρα. Μετα καταδικασαν τον Τζακ σε κρεμαλα για πειρατεια και ο Γουιλ τον βοηθησε και δραπετευσε. Στο τελος δειχνει τον Γουιλ να ειναι μαζι με την Ελιζαμπεθ και ταυτοχρονα τον Τζακ να γυριζει στο Black Pearl και να βαζει πλωρη. Βασικά η απορία μου ήταν η πυξίδα...αν είχε δείξει τίποτα στο 1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Aν κανουν το ιδιο οπως με την 1η ταινια, θα σκασει μυτη σε Ευρωπη και Αμερικη τα Χριστουγεννα και εδω μεσα Ιανουαριου. Κι εγω αναρωτιεμαι γιατι χαλαστηκατε, μια χαρα διασκεδαστικοτατη ηταν...θα ξαναπαω κι εγω σιγουρα να τη δω. Και το γελιο που θα ξαναριξω με τον Τζακούλη σουβλακι να προσπαθει να ξεφυγει απο τους ζουλου ειναι αρκετο κινητρο! :lol: ps.Η υπογραφη σου τα σπαει!!! τοσο αργα ε? κριμα ρε γαμωτο..:( πολυ γελιο ο Τζακ η αληθεια να λεγεται εκει με τους ζουλου ηταν αποκορυφωμα μιλαμε,με ειχε πιασει νευρικο γελιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Το ειδα και εγω χθες μου αρεσε πολυ (κερδισα και δωρεαν εισητηριο επειδη χαλασε μια αιθουσα και μας πηγαν σε αλλη, στο mall ολα αυτα). Φοβερος ο Johnny Depp φοβερες ατακες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 εγω βασικα αναρωτιεμαι γιατι δεν σας αρεσε, θα παω να την ξαναδω δεν μπορω να περιμενω. Τι δε μας άρεσε, μην πτοείσαι! Αν μπορούσα και γω να την δω με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες που την είδα απόψε, την έβλεπα άλλες 10 φορές :D Ο Jack θεός όπως ήταν αναμενόμενο. Πρέπει να ξαναδω το 1 για να βγάλω συμπέρασμα για το ποιο μου άρεσε πιο πολύ. Αλλά νομίζω το πρώτο γιατί είναι ο πρώτος ενθουσιασμός μέσα και γιατί στο δεύτερο δε μου άρεσε το τέλος - Όχι επειδή κόβεται αλλά επειδή έμεινε ο Jack πάνω στο πλοίο και αντιμετώπισε το τερατάκι! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ναι μωρε τον κακομοιρουλη μου τον αφησαν στα κρυα του λουτρου.. ασχημο τελος η αληθεια ειναι !! υπαρχει αλλος τροπος να βρει κανεις την ταινια εκτος απο το να περιμενω 3-4 μηνες να βγει σε dvd? Απο μηχανες αναζητησης δεν παιζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ναι μωρε τον κακομοιρουλη μου τον αφησαν στα κρυα του λουτρου.. ασχημο τελος η αληθεια ειναι !! υπαρχει αλλος τροπος να βρει κανεις την ταινια εκτος απο το να περιμενω 3-4 μηνες να βγει σε dvd? Απο μηχανες αναζητησης δεν παιζει ε? Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου από torrents, υπομονή. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 τι ειναι αυτο? δεν μου εξηγει καποιος αναλυτικοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 τι ειναι αυτο? δεν μου εξηγει καποιος αναλυτικοτερα? Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει πλήρως. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332&highlight=torrent για περισσότερες πληροφορίες.... Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Η προσωπική μου άποψη για την ταινία είναι πως θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει ένα πιο αληθοφανές σενάριο. Αυτά τα υπερβολικά πολλά τέρατα ήταν σχεδόν αηδιαστικά και η ταινία κατάντησε κουραστική από κάποιο σημείο κ μετά. Οι ερμηνείες βέβαια μοναδικές με κορυφαίο το Johny.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 εμενα μου άρεσε πολύ είχε πολύ γέλιο ο τζώνυ ντεπ απίστευτος δεν μπορώ να πω οτι βαρέθηκα κ ας ηταν 2:30 ωρες λίγο στο τελος ξενέρωσα αλλα περίμενουμε το Νο3 :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Φοβερή δεν ήταν η ταινία, αλλά σίγουρα αρκετά καλή. Η αναλυτική μου κριτική εδώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Polli kali i tainia! pigame na tin doume extes! se kapoia fasi mou fanike polli i 2misi wra diarkeia alla ok o JDepp kati tha ekane kai tha gelagame kai tha to 3exnousa :lol: Ante twra perimenoume to 3... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα (με τον οποίο είδαμε την ταινία) :) Μου άρεσε, δεν τη βαρέθηκα καθόλου, αν και δεν έχω δει την πρώτη ταινία για να συγκρίνω Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 emena pantws den mou fanike...kourastiki kai poluuuu megali...opws lene merikoi... polu kali...for me Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Πολύ καλή η ταινία με μπόλικο χρήμα που φάνηκε στο πανί με το παραπάνω !!! Το μόνο που με κούρασε ήταν .... η καρέκλα του σινεμά (αν και αναπαυτική σχετικά λόγω village). Ο Ντεπ φοβερός όπως και στο πρώτο (που του χάρισε άλλωστε και την υποψηφιότητα στα όσκαρ, αν θυμάμαι καλά) ενώ καταπληκτική δουλειά είχε γινει στον Ντέιβ Τζόουνς :up: :up: Το τέλος φανερώνει τη μόδα στο Χόλυγουντ (ελέω Μάτριξ 2 και 3) να συνεχίζουν στα σετς της ταινίας και την επόμενη (για να μειώσουν προφανώς το κόστος). Γι' αυτό και αναμένεται να δούμε τη συνέχεια εντός της σαιζόν που μόλις αρχίζει... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ίσως λίγο πριν το καλοκαίρι. Δεν νομίζω νωρίτερα πάντως. Στο IMDb, η ταινία αναφέρεται για το 2007. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 τι λέτε; Η Elizabeth θα τα χαλάσει με τον Will για τον Jack? Εγώ πιστεύω πως ναι. Αφού είναι ξεκάθαρο πια ότι τον γουστάρει...Μην μου πείτε ότι τον φίλησε απλά για να τον παραπλανήσει και να τον δέσει στο πλοίο...;) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μπα, δεν νομίζω... Ο κόσμος θα είναι αρνητικός στην ιδέα να τα χαλάσουν αυτοί οι 2... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Ναι, αλλά θυμήσου ότι η πυξίδα έδειξε 2 φορές τον Jack όταν την κράταγε η Elizabeth...:p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Ναι, αλλά θυμήσου ότι η πυξίδα έδειξε 2 φορές τον Jack όταν την κράταγε η Elizabeth...:p Η πυξίδα έδειξε μεν τον Τζακ,αλλά (αν δεν κάνω λάθος) ακριβώς από πίσω του βρισκόταν το νησί με το σεντούκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Ναι, κάνεις λάθος γιατί η Elizabeth καθόταν πάνω στο σεντούκι :p :) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Δεν την έχω δει ακόμα!Σνιφ...Δεν έχει έρθει ακόμα στη πόλη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 και εμενα καλη μου φανηκα με πολλα εφε αλλα μετα σε κουραζε ετσι φανηκε σε εμενα παντως (μπορει να φταιει οτι την ειδα και αργα το βραδυ).Απλα επρεπε μερικα σημεια να μην τα τραβηξουν τοσο.Και ακομα κατι που δεν μου αρεσε ηταν τα τερατα που ηταν αηδιαστηκα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts