ταξιδιωτης22 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Πολύ καλή απο μενα αν και στην αρχη με μπερδεψε λιγο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 παντως απο ραδιοφωνα και ετσιοτι ειναι τριλογια...ενας φιλος μου λεει οτιθα βγουν 5...αναλογα πως θα τα παει αυτη η ταινια...τελικα τι λετε?γτ εγω εχω μπερδευτει:P:S Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 παντως απο ραδιοφωνα και ετσιοτι ειναι τριλογια...ενας φιλος μου λεει οτιθα βγουν 5...αναλογα πως θα τα παει αυτη η ταινια...τελικα τι λετε?γτ εγω εχω μπερδευτει:P:S It's all about $$$. Αφου δε ο Τζονι Ντεπ εχει πει οτι θελει να κανει κι αλλα sequels σιγα μην χασουν. Θα τα κανουν και χωρις τους αλλους 2(Ορλαντο και Κιρα). Μια καλη ιδεα θα ηταν ενα prequel παντως, να "μαθουμε" και τιποτα απο το παρελθον του Τζακουλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 τι να δεις χωρις Κιρα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 εδώ θα παίζει κοτζάμ Johnny Depp την Κίρα θα κοιτάμε? απο την στιγμή που αυτός δέχτηκε δεν πάει να παίξει και το θεατρικό του je t'ame? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 εδώ θα παίζει κοτζάμ Johnny Depp την Κίρα θα κοιτάμε? Yes sir! Πάντως η Κέιρα ( καλά Κίρα ) ήταν πολύ καλύτερη εμφανισιακά σε αυτήν την ταινία απ ότι στις άλλες! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 εδώ θα παίζει κοτζάμ Johnny Depp την Κίρα θα κοιτάμε? μου πεφτει λιγο παραπανω μουσατος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 τι να δεις χωρις Κιρα;; Τον Johnny. :love: Εμενα παντως ο χαρακτηρας της στις ταινιες αυτες με εκφραζει απολυτα και θα 'θελα να την ξαναδω αλλα αυτος που "κραταει" τις ταινιες ειναι ο Captain, τι να κανουμε...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Η Keira τα πήγε πολύ καλά στην ταινία. Στη σκηνή που πηγαίνει με τον Μπαρμπαρόσα στον Κινέζο και περνούν από έλεγχο για τα όπλα, και βγάζει μια δίκανη (?) καραμπίνα από ... μμμμ ...., λύθηκα στα γέλια. Και οι δύο παίρνουν απίστευτες εκφράσεις. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 βασικά η ταινία είναι κωμωδία έτσι??!:confused: 3 ώρες κ καθόλου δν κουράστηκα....γέλασα με την ψυχή μου! νομίζω πως το σενάριο συνοψίζεται στη φράση "από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!" κινέζικη πειρατο/μαφία, ανθρωποι-θαλασσινά, αρχαία θεά-αλα Ζήνα-, ο κόσμος απ την ανάποδη, διάλογοι του Τζόνι Ντεπ με τον Τζόνι Ντεπ, το Τζόνι Ντεπ και το Τζόνι Ντέπ, ένας γάμος και μια τελευταία σκηνή μτξύ του ζευγαριού που νόμιζες ότι ήταν βγαλμένη από φτηνή τσόντα, διάφορα κωμικά ζευγάρια τύπου χοντρού-λιγνού, μέχρι κ πανί-αλεξίπτωτο! στα μάτια ενός αδαούς όπως εγώ (είχα δει μόνο την πρώτη ταινία αλλά δν την πολυθυμόμουν) θύμιζε πολύ παρωδίες τύπου scary movie:lol: μπήκα στην κινηματογραφική αίθουσα χωρίς καθόλου προσδοκίες (για να κάνω παρέα στους φίλους μου που ήθελαν να τη δουν και πιστεύοντας πως μάλλον θα βαρεθώ) και πέρασα εξαιρετικά! δεν έχω ιδέα ως τι πλασάρεται η ταινία (ούτε τρέιλερ δεν έχω δει) αλλά αν πλασάρεται σαν κωμωδία πετυχαίνει σίγουρα το σκοπό της! (ελπίζω να μην ακούγομαι ειρωνική: αλήθεια το εννοώ αυτό που λέω) όσο για το Ντεπ, πιστεύω πως είναι από τους πιο ώριμους και καλοδουλεμένους ηθοποιούς της γενιάς του, με ενα εξαιρετικό ταλέντο να δίνει το προσωπικό του στίγμα σε κάθε ρόλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 δεν έχω ιδέα ως τι πλασάρεται η ταινία (ούτε τρέιλερ δεν έχω δει) αλλά αν πλασάρεται σαν κωμωδία πετυχαίνει σίγουρα το σκοπό της! (ελπίζω να μην ακούγομαι ειρωνική: αλήθεια το εννοώ αυτό που λέω) όσο για το Ντεπ, πιστεύω πως είναι από τους πιο ώριμους και καλοδουλεμένους ηθοποιούς της γενιάς του, με ενα εξαιρετικό ταλέντο να δίνει το προσωπικό του στίγμα σε κάθε ρόλο! Genre: Action / Adventure / Comedy / Fantasy Πλασαρεται ΚΑΙ ως κωμωδια.;) Οριστε και η σκηνη μετα τους τιτλους τελους για οσους θελουν να την δουν: http://www.youtube.com/watch?v=MgPKJl45Da0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις η ταινία. Κάποιες σκηνές είναι ανούσιες,βαρετές και περιττές θα έλεγα. Ο μεγάλος αριθμός τους έχει ως αποτέλεσμα τη σύγχιση του θεατή. Το σενάριο είναι σίγουρα πολυδιάστατο και αρκετά ενδιαφέρον.Οι ερμηνείες είναι πολύ καλές,η δράση ακατάλυτη,οι ανατροπές αρκετές. Σε γενικές γραμμές απόλαυσα το έργο,αλλά όχι στον βαθμό που απόλαυσα τα προηγούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Εγω δεν πηγα να την δω και καλα εκανα, την κατεβασα και δεν ειδα ουτε τη μιση. Ενω η πρωτη ηταν αψογη ταινια και με την δευτερη μας τα χαλασε λιγο, περιμενα την τριτη να εχει διορθωθει αλλα ηταν αστα να πανε... Καλα εκεινο το σκηνικο με τον jack και τους κλωνους του εντελως gtp. Ελπιζω να μην εχουν σκοπο να πανε και για 4η συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Καλα εκεινο το σκηνικο με τον jack και τους κλωνους του εντελως gtp. Σε πληροφορω οτι κι εγω το κοροιδευα αυτο το σημειο στο Davy Jones' Locker αλλα διαβασα μια αναλυση του τι σημαινει αυτο με τους πολλαπλους εαυτους και εμεινα κοκκαλο.:blink:;) Εχει λογο που βρισκεται εκει αλλα ετσι οπως το παρουσιαζουν λογικο να το βρισκουμε γελοιο΄.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Από τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι η ψυχή του Γουιλ γύρισε από τον "άλλο κόσμο" (αφου έγινε εκείνη η πράσινη λάμψη) και άρα ΔΕΝ είναι πια καταδικασμένος να είναι ο καπετάνιος του "ιπτάμενου ολλανδού" στον αιώνα τον άπαντα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Από τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι η ψυχή του Γουιλ γύρισε από τον "άλλο κόσμο" (αφου έγινε εκείνη η πράσινη λάμψη) και άρα ΔΕΝ είναι πια καταδικασμένος να είναι ο καπετάνιος του "ιπτάμενου ολλανδού" στον αιώνα τον άπαντα??? Οχι ακριβως. Η πρασινη λαμψη συμβολιζει την επιστροφη απο τον αλλο κοσμο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εσπασε η καταρα. Αλλα και να εσπασε η καταρα αφορα τα "10 χρονια στην θαλασσα-1 μερα στερια". Ο Ιπταμενος Ολλανδος πρεπει παντα να εχει καπετανιο(μας το λενε 50 φορες μεσα στην ταινια:p ) αρα ο Γουιλ δεν μπορει να παρατησει το πλοιο, θα ειναι καπετανιος, για να παρει καποιος την θεση του πρεπει να καρφωσει την καρδια, δηλαδη να τον σκοτωσει.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Σε πληροφορω οτι κι εγω το κοροιδευα αυτο το σημειο στο Davy Jones' Locker αλλα διαβασα μια αναλυση του τι σημαινει αυτο με τους πολλαπλους εαυτους και εμεινα κοκκαλο.:blink:;) Εχει λογο που βρισκεται εκει αλλα ετσι οπως το παρουσιαζουν λογικο να το βρισκουμε γελοιο΄.:p Ε ναι πχ την κατσικα τι την εβαλαν, οτι να ναι :wacko: Υποτιθεται πως προκυται για ταινια της disney δηλ. να την βλεπουν και μικρα παιδια! Αν μπλεκουμε με βαθυτερα νοηματα ζητω που καηκαμε. Γενικως η ταινια εχει πολλους διαλογους κατι τελειως λαθος για το κοινο που προοριζεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Δε νομίζω ότι το κοινο για το οποίο...προορίζεται η ταινία είναι κυρίως τα μικρά παιδία. Και σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη ταινία που άλλα θα εκλάβει ένας ενήλικας και άλλα ένα... μικρο παιδί. Για σκηνή μετά τους τίτλους τέλους απλά δείχνει την επιστροφή του Will από το "άλλο κόσμο" για να συναντήσει την Elizabeth (μετά από τα πρώτα 10 χρόνια όπως επέτρεπε η "κατάρα"). Και τίποτα παραπάνω Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 A! ok! thanks για τις απαντήσεις, μη έχοντας δει τη 2η ταινία και εστιάζοντας περισσότερο στις κωμικές σκηνές της 3ης δεν είχα "πιάσει" τις λεπτομέρειες της υπόθεσης...με μπέρδεψαν κ κάποια σχόλια στο youtube που κάπως έμπλεκαν στν ιστορία το μπαμπα του Γουιλ που κ καλά μπορεί να πήρε τη θέση του γιου του στον "ιπτάμενο Ολλανδό" ωστε να μπορέσει ο γιος να γυρίσει στον απανω κόσμο--ή μπορεί κ να μην κατάλαβα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Δε νομίζω ότι το κοινο για το οποίο...προορίζεται η ταινία είναι κυρίως τα μικρά παιδία. Και σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη ταινία που άλλα θα εκλάβει ένας ενήλικας και άλλα ένα... μικρο παιδί. Για σκηνή μετά τους τίτλους τέλους απλά δείχνει την επιστροφή του Will από το "άλλο κόσμο" για να συναντήσει την Elizabeth (μετά από τα πρώτα 10 χρόνια όπως επέτρεπε η "κατάρα"). Και τίποτα παραπάνω Ακριβως αυτο δειχνει η σκηνη.;) Και σιγουρα επειδη προκειται για ταινια της Disney δεν σημαινει οτι απευθυνεται σε μικρα παιδακια. Τωρα η κατσικα δεν εχει καποιο βαθυτερο νοημα:p αλλα οι πολλαπλοι εαυτοι στο Davy Jones' Locker συμβολιζουν τον μεγαλυτερο φοβο του Σπαροου, μιας και το μερος αυτο ειναι η "τιμωρια" του ανθρωπου που βρισκεται εκει. Ο μεγαλυτερος φοβος του ειναι ο "δειλος" εαυτος του.(Βλ. ατακα του πατερα του:"Το θεμα δεν ειναι να ζεις στην αιωνιοτητα αλλα να ζεις με τον εαυτο σου στην αιωνιοτητα").Βλεπουμε τον καπετανιο Σπαροου να φερεται "σκληρα" στους αλλους εαυτους του(απλο πληρωμα), οι οποιοι ειναι δειλοι, ανανδροι κ.τ.λ. και μαλιστα μαχαιρωνει εναν λεγοντας του "Αυτος ο τροπος σκεψης μας εφερε σε αυτη την κατασταση"(βλ. αδυναμια στο φιλι της αλλης που οδηγησε στο θανατο του)...Με λιγα λογια αυτο γιατι η αναλυση ειναι μεγαλη και στα Αγγλικα.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Ακριβως αυτο δειχνει η σκηνη.;) Και σιγουρα επειδη προκειται για ταινια της Disney δεν σημαινει οτι απευθυνεται σε μικρα παιδακια. Τωρα η κατσικα δεν εχει καποιο βαθυτερο νοημα:p αλλα οι πολλαπλοι εαυτοι στο Davy Jones' Locker συμβολιζουν τον μεγαλυτερο φοβο του Σπαροου, μιας και το μερος αυτο ειναι η "τιμωρια" του ανθρωπου που βρισκεται εκει. Ο μεγαλυτερος φοβος του ειναι ο "δειλος" εαυτος του.(Βλ. ατακα του πατερα του:"Το θεμα δεν ειναι να ζεις στην αιωνιοτητα αλλα να ζεις με τον εαυτο σου στην αιωνιοτητα").Βλεπουμε τον καπετανιο Σπαροου να φερεται "σκληρα" στους αλλους εαυτους του(απλο πληρωμα), οι οποιοι ειναι δειλοι, ανανδροι κ.τ.λ. και μαλιστα μαχαιρωνει εναν λεγοντας του "Αυτος ο τροπος σκεψης μας εφερε σε αυτη την κατασταση"(βλ. αδυναμια στο φιλι της αλλης που οδηγησε στο θανατο του)...Με λιγα λογια αυτο γιατι η αναλυση ειναι μεγαλη και στα Αγγλικα.:p Το να υπαρχουν αυτες οι σκηνες για καποιον πιο απλο λογο οπως: α) Ο Σπαροου ειναι εγωμανης και αν ειναι να δημιουργησει καποιες φανταστικες οντοτητες στο μυαλο του, θα προτιμησει να φτιαξει...αυτον! β) Η Ντισνευ να ηθελε να προβαλει οσο το δυνατον περισσοτερο τον Ντεπ, οποτε βρηκε τροπο, βαζοντας πολλαπλους Ντεπ στην ταινια, ή ηταν εντυπωσιακο το εφε, οποτε το εβαλαν (οπως και τα καβουρια, που ηταν και τελειως ανουσια) ..δεν μας συγκινουν σαν εξηγησεις ε; :p Υ.Γ: Απλα η ταινια μου φαινεται υπερβολικα απλοϊκη, ωστε να εχει και βαθυτερο νοημα! ;) :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Εγω απλα μετεφερα στα ελληνικα μια περιληψη της αναλυσης που διαβασα.;) Τωρα οκ, η σκηνη με τους πολλαπλους Τζακ θα μπορουσε πιο περιληπτικα να περιγραφει και ως ο προσωπικος μου παραδεισος οπως ειπε και μια φιλη.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Προσωπικά, συντάσσομαι με τον PMNEDM... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Εγω απλα μετεφερα στα ελληνικα μια περιληψη της αναλυσης που διαβασα.;) Τωρα οκ, η σκηνη με τους πολλαπλους Τζακ θα μπορουσε πιο περιληπτικα να περιγραφει και ως ο προσωπικος μου παραδεισος οπως ειπε και μια φιλη.:lol: Ναι βρε, δεν "στην λεω", απλα μου φανηκε υπερβολικη η αρχικη αναλυση! :) Οσο για το δευτερο...:lol: Προσωπικά, συντάσσομαι με τον PMNEDM... ...Αυτο ελειπε! :p :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Βασικά εμένα μου έκανε σαν εφετζίδικο συνδυασμό "personal daemons" με τη μοναξιά που είχε εκεί στο σεντούκι του Jones -και χιουμοριστικό φυσικά -ώστε να είναι συνεπές με τον περίεργο χαρακτήρα του Sparrow. Τα καβούρια δεν ήταν ανούσια. :) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts