thanossalonika Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 2 χρόνια πριν είχα πάρει το Sony Xperia U, πραγματικά πεταμένα λεφτά... Υπέρ ευαίσθητο σε πτώσεις και σε 4 μήνες που το είχα το είχα πάει 3-4 φορές για επισκευή στην αντιπροσωπεία Επίσης και ένα ZTE R222 που είχα παλιότερα δεν με είχε αφήσει καθόλου ευχαριστημένο, απαίσια ποιότητα κατασκευής που με μια απλή πτώση γέμιζε σημάδια, ελεεινό πληκτρολόγιο που ακούγονταν σαν τρένο όταν το πατούσα και ηχείο με τρομερή παραμόρφωση ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Το άντεξα 2 μήνες και μετά έφαγε πόδι... :p Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Το χειροτερο κινητο που ειχα ειναι το s duos 2.Στην αρχη καλο αλλα μετα κολλαγε και σερνοταν.Ηθελα να το σπασω γιατι εβλεπα κτ στον browser και εκλεινε η μουσικη.Επισης απο τοτε που χαλασε το powerο button πηρα lumia 535.Απλα ησυχασα.Λιγο το touch του ειναι καπως αλλα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.Απλα εκανε μια ρωγμη το καπακι :/ Ενω το samsung βγηκε γερο σε πτωσεις ;) Για μενα nokia-microsoft ειναι η καλυτερη,μετα lg και samsung. Ο πατερας μου ειχε πολλα χρονια νοκια τηλεφωνα(nokia 3210,5800 xpressmusic,c5-03).Και τα τρια σκυλια βγηκαν ειδικα το 5800 που χαλασε το touch του μια μερα(δεν δουλευε) και ηθελε 80€ για αλλαγη νομιζω.Μετα το ανακυκλωσε δυστυχως.Το c5-03 δεν βγηκε καλο αν και ηταν αρκετα ομορφο και γερο τηλεφωνο.Μια βουτα στο καφε ηταν αρκετη για να χαλασει(2 μηνες μετα ομως).ZTE που ειχα παρει ηταν καλα(ZTE Racer).Μετα το blade 3 δεν με ενθουσιασε και το δωσα στον πατερα μου. Edited October 9, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να προσθέσω και το g4 στις χειρότερες μου συσκευές:-) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να προσθέσω και το g4 στις χειρότερες μου συσκευές:-) Τοσο πολυ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να προσθέσω και το g4 στις χειρότερες μου συσκευές:-) Από ποια άποψη ταξιδιώτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) SE K-800. Ακομη φρικάρω οταν το θυμάμαι. Υποτίθεται με την τοτε "ουάου" κάμερα των φοβερων και τρομερων 3.2 mpx. (Το Κ-850 με 2mpx τραβούσε καλύτερες). Το κινητό ειχε αλτσχαϊμερ! "Ξεχνουσε" έτσι για πλάκα. Μπορεί να πήγαινες να πάρεις ένα τηλέφωνο και σου πετούσε μια λευκή οθόνη και ..... πάπαλα! Εμενες με το π#&λί στο χέρι! Μιλάμε για μπρικαρισμα τωρα, έτσι! Ειχε βγει τότε το WSOD, το λεγόμενο. (W)hite (S)creen (O)f (D)eath. Και δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις. Ηταν κόσμος! Ε, και βέβαια η SE σφύριζε αδιάφορα! Προσωπικά ειχα κάνει πλουσιους κάτι τυπαδες στο νετ (δεν θυμαμαι πως λεγονταν), που είχαν εναν σερβερ με τα φιρμγουερ και μ' εναν client στo laptop φλασαριζες το κινητό. Έναντι κάποιου ποσου βέβαια αφου ηταν ολα κλειδωμένα. Τελευταία φορά μου το έκανε ενα πρωινό που ειχα πάει για δουλειά στην Σύρο και ενω έτρωγα πρωινό με πηραν τηλέφωνο. Δεν μιλησα ποτέ. WSOD και τέρμα! Σελινιάστικα τότε και εκεί που ετρωγα πρωινό στο Σύρου Μελαθρον, έβγαλα την sim, βγηκα έξω, περασα τον δρόμο και το φουνταρα στην θάλασσα (χωρις να το βάψω μπλε). Ολα αυτά θα τα βρείτε και στο νημα του Κ800, γραμμενα! Τα γράφαμε τοτε ολοι τα παθήματά μας! Ε, απο τότε οι δρόμοι μας με την SE χώρισαν! Never again! Edited October 11, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Από ποια άποψη ταξιδιώτη; Από πολλές,πέρα κάμερα,ηχείο.τα εχω γράψει και στο thread του και σε ενα θέμα σχετικά με αναζήτηση συσκευής προς αγορά. Τοσο πολυ? Τόσο πολύ.εμένα πάντως με χάλασε. Edited October 12, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts