_Alexandros_ Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Motorola V3i, κολήματα, δεν αναγνώριζε την κάρτα μνήμης παρά μόνο όταν αυτό ήθελε καθώς και το V980! ουστ Μotorola!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το πρώτο μου touch κινητό ήταν το Nokia C7. Καλή ποιότητα κατασκευής, κορυφαία χαρακτηριστικά για την εποχή του αλλά με τη δική του "προσωπικότητα". Το πούλησα σε λιγότερο απο 2 μήνες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ξέθαψες θέμα οκτώ έτη μετά :p Το χειρότερο κινητό που είχα ήταν το Galaxy Ace 2. Το πρώτο μου Samsung με κάκιστο λογισμικό που έγινε ακόμη χειρότερο μετά από αναβαθμίσεις και σχετικά κακή κάμερα, ακόμη και για 5MP. Παρ'όλα αυτά η κατασκευή του ήταν και είναι εξαιρετική. Το πάτησε αυτοκίνητο και ακόμη λειτουργεί, τη γλίτωσε με αρκετές ρωγμές στο digitizer, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ουαου, που το βρηκε αυτο το θεμα μετα απο τοσο καιρο?? Παντως η απαντηση μου ακομα και σημερα θα ηταν ακριβως η ιδια με αυτη που εδωσα το 2007 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Nokia 3650 Nokia 6600 Nokia 3250 Siemens s65 Sony xperia sole HTC diamond Samsung galaxy s3 Huawei p6 Huawei p7 Lg optimus black Nokia 7600 Nokia 7110 Motorola v3 Motorola xt910 Nokia 6500 classic Nokia n96 Edited February 15, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 HTC Touch Diamond 2 ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αγόρασα κάποτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 HTC Touch Diamond 2 ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αγόρασα κάποτε.. το ιδιο αναρωτιεμαι κι εγω,για το πρωτο ομως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Για μενα παντως που εχω αλλαξει και αλλαζω πολλες συσκευες (σχεδον καθε μηνα) τα χειροτερα smartphones που εχω πιασει στα χερια μου ηταν τα Νοκια...ΟΛΑ τα LUMIA... Θα με πειτε παλαβο - και ισως να μαι - αλλα ειλικρινα εβλεπα εφιαλτες το βραδυ και δεν υπερβαλλω καθολου...Ασε που ειδα κι επαθα να τα ξεφορτωθω μετα. Τελευταια εμπειρια με το 1020.Εκτοτε ουτε ζωγραφιστα... Για να εξηγουμεθα κιολας. Σαν συσκευες τις θεωρω αψογες.Κατα την γνωμη μου τρομερη ποιοτητα και τελεια αισθηση. Αυτο που δεν προκειται να ξαναπιασω ποτε στα χερια μου ειναι windows mobile συσκευη. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 xperia neo ν για εμενα τοτε που το ειχε η νodafone 200 euro Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Για μενα παντως που εχω αλλαξει και αλλαζω πολλες συσκευες (σχεδον καθε μηνα) τα χειροτερα smartphones που εχω πιασει στα χερια μου ηταν τα Νοκια...ΟΛΑ τα LUMIA... Θα με πειτε παλαβο - και ισως να μαι - αλλα ειλικρινα εβλεπα εφιαλτες το βραδυ και δεν υπερβαλλω καθολου...Ασε που ειδα κι επαθα να τα ξεφορτωθω μετα. Τελευταια εμπειρια με το 1020.Εκτοτε ουτε ζωγραφιστα... Για να εξηγουμεθα κιολας. Σαν συσκευες τις θεωρω αψογες.Κατα την γνωμη μου τρομερη ποιοτητα και τελεια αισθηση. Αυτο που δεν προκειται να ξαναπιασω ποτε στα χερια μου ειναι windows mobile συσκευη. Εσένα δε σου άρεσε το λογισμικό, όχι η συσκευή! Εδώ νομίζω ότι μιλάμε μονο για συσκευές! Για μένα το χειρότερο κινητό ήταν το Samsung Z320i που ήταν branded Cosmote με το τότε i-mode, και δεν μπορούσα να περάσω τα mp3 ως ήχο κλήσης!!!!! Απ τα δικά της mp3 που είχε ενσωματομενα η συσκευή, μονο ένα mp3 μπορούσα να βάλω σαν ήχο κλήσης! Όταν άλλαξα ήχο, ενώ έδειχνε ότι μπήκε ο ήχος που έβαλα ως ringtone, εκείνο το άλλαζε και χτυπούσε πάλι το ίδιο!!!! Με λίγα λόγια δεν μπορούσα να αλλάξω τον ήχο κλήσης με τίποτα!!!!!!! Ακόμα και όταν το πηγα για μια αναβάθμιση στη Samsung, δεν άλλαξε κάτι! Edited July 27, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το 2009 ήμουν ανάμεσα σε iPhone 3GS και Nokia N97...επέλεξα το δεύτερο, καλά να πάθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το N97 παίζει να μην βγήκε καλό σε κανέναν, πραγματικά πολύ κακό τηλέφωνο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 xperia neo ν για εμενα τοτε που το ειχε η νodafone 200 euro ΑΠΟΚΕΙΕΤΑΙ!!! Μήπως μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι έγραφες στην στήλη με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κινητό; Δεν λέω ότι είναι σούπερ, αλλά το εν λόγω κινητό είναι από τα πιο ζωντανά ΑΚΟΜΑ. Εδώ στο myphone για πολύ πολύ καιρό ήταν το thread με τα περισσότερα ποστ. (Αυτό βέβαια δεν είναι πάντοτε για καλό - χαχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Αυτό που με άφησε δυσαρεστημένο ήταν το s65. Και αυτό που με ξενέρωσε περισσότερο ήταν ότι το προτίμησα έναντι του παλαιότερου 6600.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 ΑΠΟΚΕΙΕΤΑΙ!!! Μήπως μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι έγραφες στην στήλη με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κινητό; Δεν λέω ότι είναι σούπερ, αλλά το εν λόγω κινητό είναι από τα πιο ζωντανά ΑΚΟΜΑ. Εδώ στο myphone για πολύ πολύ καιρό ήταν το thread με τα περισσότερα ποστ. (Αυτό βέβαια δεν είναι πάντοτε για καλό - χαχα) Θα συμφωνήσω το Xperia Neo V, αλλά με τη διαφορά "όταν το είχε το Πλαίσιο 200euro" προσφορά... Μετά από 6 μήνες κολλήματα του κερατά, κάμερα χάλια κ.α. Στα παιχνίδια ήταν καλούτσικο για του στραβού το δίκιο... Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) Sony ericsson vivaz, Motorola V3x , Sony ericsson w950i Edited August 1, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Nokia 3650,Siemens s65,huawei p6-p7 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Sony ericsson vivaz Μεγαλη αληθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 samsung h1 η μεγαλύτερη τραγωδία, το έφερνε η vodafone και έχω ακούσει ότι υπήρχε ειδικό τμήμα που ασχολούταν με τα προβλήματα αυτού του κινητού. Μεγαλύτερο του πρόβλημα η μεταφορά επαφών σε άλλη συσκευή, ήθελε διδακτορικό από το ΜΙΤ για να τα καταφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 δεν ειχα πολλα κινιτα ξεκίνησα απο ενα παλιό motorolla (πολύ καλό σε αυτά που έκανε), μετα το 3310 (άψογο, το είχα γιά χρόνια και το έχω ακόμη), μετά είχα 6600 (και απο αυτό κανένα παράπονο το είχα για πολύ καιρό), μετά ήρθε το 3gs, κλασσικά κάτι το διαφορετικο τώρα η χειρότερη συσκευή για μενα ηταν το htc wildfire (σκυλί αλλά αργό σαν θάνατος), και μετά το lumia 1020(τέλειο σαν συσκευή αλλά απο λογισμικό είχα εφιάλτες.... κυριολεκτικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 motorola defy samsung s3,s4 πραγματικα τα ποιο τραγικα που εχουν βγει ποτε για εμενα,moto και σαμι να μην πω ευχομαι να κλεισουν αλλα ουτε ζωγραφιστα... απο τοτε μονο huawei και lg ποτε ξανα τιποτα αλλο για εμενα... Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Με τη Sony γενικά ακομα και από τότε που ήταν Ericsson. Ότι τηλέφωνο της εταιρείας έπεφτε στα χέρια μου συνέχεια το έτρεχα στα σέρβις με προβλήματα software. Από τότε ούτε να τα ξαναδώ. Από τα χέρια μου πέρασαν τα : spiro, x10 mini, x1, p990, neo v, w550i. Το χειρότερο και πιο προβληματικό ήταν το w550i και το spiro που τα έτρεχα συνέχεια στα σερβις και το λιγότερο προβληματικό το p990 Edited August 10, 2015 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παλιά που είχα αλλάξει πάνω από δέκα κινητά Nokia πήγαινα συνέχεια στο σέρβις. Οπότε θα έλεγα ότι αν και μου άρεσαν, ήταν τα πιο προβληματικά. Τώρα έχω Sony. Με την πρώτη σειρά Xperia τα κολλήματα ήταν αρκετά. Αλλά με το L που έχω τώρα όλα καλά. Άρα το χειρότερο πάει στη Nokia με διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Κάπου μεταξύ 2009-2010 (κι ενώ έχω μόλις σκορπίσει το -τότε- SE K800i μου), είχα τη φαεινή ιδέα να αγοράσω με επιδότηση το Sony Ericsson W395 αντί του LG Viewty. Το κινητό δούλευε πραγματικά όπως αυτό ήθελε, σε φάση νευρικού κλωνισμού (δικού μου). Πχ άκουγα μουσική, απαντούσα σε SMS, έκλεινε και η μουσική. Αφού το άλλαξα το είχε ο αδερφός μου, μέχρι που κόπηκε η καλωδιοταινία της οθόνης και δώθηκε για ανταλλακτικά. ( Τον τίτλο βέβαια διεκδικεί τελευταία και το Nokia X μου, το οποίο κάνει παρόμοια χαριτωμένα πράγματα... :mad::mad::mad: ) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Μεγαλη αληθεια.vivaz Και από εμένα! Από την άλλη το neo v που αναφέρθηκε με 130 που μου βγήκε με επιδότηση ήταν vfm πολύ καλό θα έλεγα και με άριστη υποστήριξη. Απλώς μου έπεσε (με πολλή δύναμη είναι η αλήθεια) και χάλασε η κεραία. Θα το είχα ακόμα αλλιώς. Στα πολύ μέτρια με βάση το κόστος του θα βάλω και το LG optimus g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts