bill1 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 νομίζω τα s-e έχουν τα πρωτεία! Είχα ένα τ310 το οποίο κολλούσε συνέχεια και μεχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα το κ700ι στο οποίο έσπασε το power button ενώ απο την αρχή συνεχίστηκε η παράδοση για τα κολλήματα του software! ακριβως το ιδιο επαθα με τα Ericsson! καθε βδομαδα ημουν στο service Εγώ είχα το s.e. k700i και δεν χρειάστηκε ποτέ να το πάω για service, μόνο για κάτι αναβαθμίσεις.Τώρα το έχω δώσει στην μητέρα μου και συνεχίζει να δουλεύει μια χαρά.Και ξαναλέω ότι η κατάσταση των κινητών τηλεφώνων εξαρτάται από την χρήση και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 το μοναδικο κινητο που μου χαλασε ηταν ενα νοκια ανθεκτικο.δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο. που εβγαινε σε μπλε κ σε ροζ. ξαφνικα μια μερα απλως δεν ξαναανοιξε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Και ξαναλέω ότι η κατάσταση των κινητών τηλεφώνων εξαρτάται από την χρήση και μόνο. Δηλαδή εγώ τι διαολο έκανα σε 3 συσκευές Motorola και κολλούσαν συνέχεια? Και γιατι δεν μου έχει χαλάσει καμία άλλη συσκευή? Παίζει ρόλο σημαντικό και η χρήση, όχι όμως πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Δηλαδή εγώ τι διαολο έκανα σε 3 συσκευές Motorola και κολλούσαν συνέχεια? μαλλον το ιδιο που εκανα και εγω σε 3 συσκευες Εricsson :happy: μαλλον ξερουμε κατι που οι αλλοι δεν ξερουν :X :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksax Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Δυστυχώς εγώ το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ είναι το πιό όμορφο και πιό ακριβό που είχα αγοράσει για την εποχή του. Το nokia8810. Ακόμα το λατρεύω όμως.:confused: Μακάρι να μπορούσα να βρώ μιά καινούργια μπαταρία του.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Δυστυχώς εγώ το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ είναι το πιό όμορφο και πιό ακριβό που είχα αγοράσει για την εποχή του. Το nokia8810. Ακόμα το λατρεύω όμως.:confused: Μακάρι να μπορούσα να βρώ μιά καινούργια μπαταρία του.............. Έχεις ρωτήσει σε Nokia Shop, Γερμανούς κλπ και δεν βρήκες τίποτε;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Έχεις ρωτήσει σε Nokia Shop, Γερμανούς κλπ και δεν βρήκες τίποτε;:confused: Αποκλείεται να μην υπάρχει σε κάποιο eshop Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksax Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Στην nokia εχω ρωτήσει σε ένα Μεγάλο κατάστημα της στην Λ.Συγγρού καθώς κατεβαίνεις δεξιά πριν πολύ καιρό και δεν είχαν.Στον Γερμανό δεν πήγα φαντάστηκα ότι αφού δεν έχει η nokia ............ Πάω σήμερα.:worry: ΤΗΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ενα Νοκια 3660,που ηταν μεγαλο σε μεγεθος και σχεδον ποτε δεν ειχε μνημη για να τρεξει καλες εφαρμογες... Και σε 6 μηνες...εκανε τσαφ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 μισω τα νοκια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 μισω τα νοκια!!! Σαν τον Δρακουμέλ με τα στρουμφάκια να υποθέσω;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 SE t610... dn thelw na thimamai :X Ta nokia mou exoun vgei ola poly kala! Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 το παλιό μου το motorola v3690 όσο μικρό ήταν ,τόσο δύστροπο στην χρήση του... βέβαια τέτοιες εποχές!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Motorola E397 και SE K700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 μισω τα νοκια!!! δεν εισαι κι ο μοναδικος,τωρα τελευταια εχουν αποκτησει μεγαλο oust club:lol: αν κι αραια και που βγαζουν και κατι καλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 μισω τα νοκια!!! δεν εισαι κι ο μοναδικος,τωρα τελευταια εχουν αποκτησει μεγαλο oust club:lol: αν κι αραια και που βγαζουν και κατι καλα. Παρόλα αυτά, η Nokia έχει τις περισσότερες πωλήσεις σε κινητά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Παρόλα αυτά, η Nokia έχει τις περισσότερες πωλήσεις σε κινητά τηλέφωνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και τα καλύτερα κινητά, ούτε απαγορεύει σε κάποιον να μην την συμπαθεί.:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Χειρότερο μου κινητό...χμμμμ Motorola V3X...αρκετές φορές έφτασα στον "πειρασμό" να το βάλω κάτω να το σπάσω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Μαλλον 6270, ισως και EF81. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Από περιέργεια, γιατί το 6270; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ μου ήταν ένα alcatel που έπεσε κάποια στιγμή στα χέρια μου από σπόντα..Δεν μπόρεσα ποτέ να το μάθω..όλο λάθος κουμπιά πάταγα...:) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Από περιέργεια, γιατί το 6270; Γιατι ηταν ισως το κινητο με τη χειροτερη ποιοτητα κατασκευης που ειχα ποτε. Μια φορα επεσε κατω και ακομα δε θελω να το θυμαμαι...:mad: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ένα Nokia 3230 που είχα. Πολλά κολλήματα... Πολύ κουραστικό και χάλια το joystick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Το Sony Ericsson T65. Το πιο άθλιο κινητό που έβγαλε η εν λόγω εταιρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το Ericsson T65. Το πιο άθλιο κινητό που έβγαλε η εν λόγω εταιρία. Γιατί το καημένο?Εγώ 3 τέτοια είχα και ήταν μια χαρά!Και το ένα μου έπεσε από το μπαλκόνι και δούλευε(δεν έπιανε σήμα όμως:D )! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts