Jump to content

Το χειρότερό σας κινητό ever!

Κοινοποίηση

Xeiretero kinhto  

216 members have voted

1. 1. Xeiretero kinhto

• Motorola
      75
    • Nokia
      43
    • Sony Ericsson
      46
    • Samsung
      24
    • Sagem
      5
    • LG
      4
    • Άλλο
      19

Recommended Posts

poio kinhto sas thelate h thelete na varesete ston toixo!! Poia etairia sas eixe vgalei ektos oriwn kai me to menu... me customer care etc...:X

ps: evala tis 4 megalyteres sto poll alla mporeite na peite ki alles

• Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η χειροτερη κατα την γνωμη μου ειναι η Nokia. Δεν τα μπορω καθολου.

Αυτο που εχω τωρα(λογω του οτι στο Sharp εχασα τον φορτιστη:( ) ειναι το χειροτερο. Ειναι ενα παλιο Alcatel που δεν χει ουτε καν mms...:p

Το τοπικ θελει μεταφορα οντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα ερικσον...δε την γλιτωσε...το εστειλα για μπανακι σε μια λιμνουλα..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το πρωτο που ειχα.... ενα alcatel.... καλα κανουν και τα λενε bacatel... Κατι ξερουν....:p :p :p

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

afto pou exw twra...benq siemens el71...

den yparxei xeirotero.kleinei opote thelei blokarei kai h battaria olo meli meli kai apo tiganita tipota...sklira 2 meres..

Ενα Ericsson παλιο το οποιο το αντικατεστησα με ενα τρελομπαλακι και αρχισα να το βαραω στο πατωμα γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Επισης ενα φρικτο ειναι κι αυτο που εχει ο mvagustagm2000 που το χε ο αδερφος μου...:p

Την πρωτη βδομαδα χαλασε και το στειλανε στο εξωτερικο για επισκευη...:wacko: Τελικα πηρε αλλο...:ninja: Εχει και πολυ δυσκολο χειρισμο λογω του σχηματος...(No hard feelings ε;:O )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω το erikson s25 που ειχα, οχι τιποτα αλλο αλλα για την εποχη που βγηκε,στο μεταβατικο σταδιο, κι ειχε την καμερα αποσπομενη. Μολις χαρηκα λιγο το εφε βγηκαν όλα με τις ενσωματωμενες... τι να πω, μετα μου το εκλεψαν κι εμεινα με την καμερα....:rolleyes:

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

Siemens ST55. Eντελώς απαράδεκτο!

Ολο φρου φρου κι αρώματα κι απο τα βασικά, τίποτα.

Και το καλώδιο βγήκε (αν βγήκε ποτέ :rolleyes: ) μετά απο πολυυυ καιρό.

Ευτυχώς το ξεφορτώθηκα γρήγορα, το πούλησα στη βδομάδα πάνω.

Εχθρούς δεν ειχα να το χαρίσω.. :D

εγω ειχα ενα siemens και μ'εβγαλε την ψυχη! και μου σβησε και τον τηλ. καταλογο.:mad: κι αυτο γιατι τοτε ενας φιλος στο σχολειο ηθελε να ανταλαξουμε με το 5110 μου.

Never Give Up:!:

Join friend!

Εχω αλλαξει τρια sonyericsson k700, k750i, w800i!! k στα τρια δεν με ικανοποιησε η ποιοτητα κατασκευης, δεν προλαβαινα να τα πηγαινω για καθαρισμα καθως η οθονη καθε 15 μερες γεμιζε σκονη απο μεσα..κ μην ξεχασω σε ολα μετα απο 3-5 μηνες το joystick σιγα σιγα τα επαιζε! Παντως σε θεμα μπαταριας παραδεχομαι τη SE :)

(εγώ βασικά πρόσεξα ότι δεν υπάρχει στις 4 μεγαλοεταιρίες η siemens)

πάντως ψήφισα Motorola γιατί να βάζεις mp3 στο v235 Και να μην βάζεις ούτε καν υπέρυθρες μου φαίνεται εντελώς άθλια εταιρία...

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

(εγώ βασικά πρόσεξα ότι δεν υπάρχει στις 4 μεγαλοεταιρίες η siemens)

πάντως ψήφισα Motorola γιατί να βάζεις mp3 στο v235 Και να μην βάζεις ούτε καν υπέρυθρες μου φαίνεται εντελώς άθλια εταιρία...

h siemens den yparxei pia thn patise to treno. gi afto den thn exoun balei. alla tha prepe na yparxei mias kai milame gia palia kinita.

nokia δεν θυμαμαι ομως ποια μοντελα μου ειχαν σπασει τα νευρα.παλιοτερα ομως,πλεον δεν της δινω και τοσο μεγαλη βαση και ειδικα στα series 40 Μοντελα της.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το Siemens S55 είναι το χειρότερο κινητό τηλέφωνο που είχα ποτέ.Είχε αποσυναρμολογηθεί μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης του.

Επίσης δεν μπορούσα να του εγκαταστήσω παιχνίδια,παρόλο που είχε Java.

ενα sony Ericsson Που για την εποχη του ηταν κορυφη...ηταν αισχρο!

απο τοτε μονο νοκια!

Το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ ήταν το Sony Εricsson T100. Άθλιο από κάθε άποψη. Σήμα, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα συνομιλίας... Δεν φόρτιζε χωρίς κάρτα sim... Τι να πρωτοξεχάσω... Βέβαια ήταν πολύ φθηνό, αλλά και πάλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Νόκια 7110.

Όταν δούλευε καλό ήταν ,αλλά συνήθως δεν δούλευε

Μου είχαν αλλάξει 2-3 από το σέρβις, αλλά τα ίδια...

Μια η ροδέλα του, μια το λογισμικό, μια το πορτάκι που μέσα σε λίγο καιρό έπεφτε μόνο του...

Φοβερό κινητό πάντως:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Motorola v1050. Με κάμερα 1,3MP,αλλά και μια δυσάρεστη έκπληξη: Δεν μπόρεσα ποτέ να πιστέψω οτι δεν έχει ούτε bluetooth ούτε υπέρυθρες, ακόμα τις ψάχνω...

Αλλά επειδή ήταν και γενικότερα απογοητευτικό,απο τότε goodbye moto! Πιστεύω οτι οι συσκευές της είναι πολύ πίσω.

Το ίδιο είχε πάθει και η κοπέλλα μου πρόπερσι με ένα samsung,πανέμορφο κοριτσίστικο clamshell,χωρίς καμιά άλλη δυνατότητα.

Το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ ήταν το Sony Εricsson T100. Άθλιο από κάθε άποψη. Σήμα, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα συνομιλίας... Δεν φόρτιζε χωρίς κάρτα sim... Τι να πρωτοξεχάσω... Βέβαια ήταν πολύ φθηνό, αλλά και πάλι...

To χω και γώ, :) Τα μισά ισχύουν απαυτά που πες, αλλά πάλι το αγαπώ. Έχω περάσει τόσα μαζί του :O

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: