Barrichello Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Ρε παιδια, έχω πρόβλημα με όλα τα πληκτρολόγια πλην του Resco. Εχω Qtek S200 και μετα απο format εγκατεστησα το Hikeyboard. Ενω στην αρχη δουλευε κανονικα, τωρα οταν παω να το επιλεξω δεν υπακουει και γυριζει στο default πληκτρολογιο. Τα ιδια και με Dynatype. Το Resco μονο δουλευει αλλα δε μου πολυαρεσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kterz Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Φίλε hab, μπράβο εξαιρετική δουλειά. Θέλω απλά να πω την άποψή μου πάνω στο θέμα. Νομίζω ότι όσοι από μας ασχολούμαστε λίγο με τον προγραμματισμό πρέπει να κάτσουμε λίγο και να φτιάξουμε μια λύση η οποία να είναι ανεξάρτητη του keyboard το οποίο χρησιμοποιούμε. Δηλαδή ή να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα προγραμματάκι το οποίο να κάνει intercept όλα τα outgoing SMS και να κάνει τη μετατροπή on the fly ή να φτιάξουμε ένα εναλλακτικό SMS managing program. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι θα χρησιμοποιούμε πάντα Unicode greek και αυτό είναι σημαντικό (θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το ενσωματωμένο auto completion, θα μπορούμε να κάνουμε copy- paste από άλλες εφαρμογές ή να γράφουμε στο PC και με εφαρμογές όπως το SOTI Pocket Controller να στέλνουμε κατευθείαν SMS κ.λ.π.). Γενικά το θεωρώ ότι είναι πιο κομψή λύση. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθεί, είχα δοκιμάσει την πρώτη λύση (outgoing SMS interception) αλλά δεν βρήκα πως μπορώ να το πετύχω (υπόψην είμαι ερασιτέχνης προγραμματιστής). Η άλλη λύση (δλδ, να φτιάξουμε νέο SMS managing app) έχω στο νου μου πως να την κάνω, αλλά θέλει πολύ χρόνο (και έτσι όπως είμαι με τη δουλειά τώρα, μόνο ίσως μετά το Πάσχα με βλέπω). Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο ένα τέτοιο project και είναι κανένας άλλος διατεθιμένος να συμβάλλει; Sorry, για την καθυστέρηση (6 μήνες :X ), αλλά επιτέλους τελείωσα την εφαρμογούλα που έγραφα πιο πάνω. Δεν είναι τίποτε το φαντεζί, απλά κάνει την μετατροπή από Unicode greek σε SMS format. Δεν αντικαθιστά το SMS managing app που χρησιμοποιείτε, απλά δουλεύει με copy paste. Μπορείτε βέβαια να συντάξετε σε αυτήν το SMS (χρησιμοποιώντας Unicode greek και έτσι εκμεταλλευόμενοι το autocompletion που έλεγα πιο πάνω) ή να γράφετε στο Pocket Word (αν σας βολεύει), μετά copy- paste στο app μου, να κάνετε την μετατροπή και μετά με copy paste να στέλνετε το μήνυμα. Πιστεύω ότι σίγουρα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί. Ένα κακό έχει. Χρειάζεται το .ΝΕΤ CF ver. 2 για να λειτουργήσει. Anyway, ό,τι παρατηρήσεις έχετε (ή bugs που θα βρείτε) (π.χ. αν θέλετε να στέλνει και απευθείας SMS- εύκολο είναι αυτό να το κάνω, αλλά προσπάθησα να είναι όσο το δυνατόν πιο minimal) ευπρόσδεκτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. June 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ωραία σκέψη και μπράβο για την προσπάθειά σου. Θα το εγκαταστήσω και θα σου πω εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Έκανα μερικές χρήσιμες διορθώσεις και προσθήκες στο δύο σκιν (portrait και landscape) που είχα φτιάξει παλιά για το Spb Full SCreen Keyboard. Αυτή τη φορά μάλιστα πιστεύω ότι θα δουλεύουν κανονικότατα και σε VGA οθόνες. Για όσους ενδιαφέρονται, δείτε τις αλλαγές εδώ και κατεβάστε τα σκιν. Φίλε hab, αν θέλεις ανέβασε κι αυτά τα σκιν. Κι ακόμα αν θες διάγραψε τα προηγούμενα, αφού αυτά είναι ανανέωση των προηγούμενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros32 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Εκανα εγκατάσταση το blimkeys στο ΕΤΕΝ Χ500+ που εχω αλλα δεν μου το εμφανίζει πουθενα το πληκτρολόγιο. Εχω κάνει εγκατάσταση και απεγκατάσταση σχεδόν 10 φορές αλλά πάντα το ίδιο συμβαίνει. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Να αναφέρω ότι στα όταν πάω στην επιλογή απεγκατάστασης το βλέπω το πληκτρολόγιο και το επιλέγω για απεγκατάσταση αλλά όπως ανέφερα είναι άφαντο παντού. Μήπως πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση για να εμφανιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Δεν έχω δει ποτέ για αυτό το πληκτρολόγιο, αλλά δε νομίζω ότι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Δοκίμασε το dynatype ή το hikeyboard... το interkey της paragon ειναι οτι καλυτερο παιδια απο ολες τις λυσεις που προτεινετε και εχει και υποστηριξη για εξωτερικο πληκτρολογιο (hardware keybord). στον τιτανα (αλλα και σε οσα τηλ εχουν εξωτερικο πληκτρολογιο) ολα αυτα που λετε δεν βοηθουν, αν θελεις να χρησιμοποιεις το εξωτερικο πληκτρολογιο για να γραψεις ελληνικα. μιλαμε παντα για ξενογλωσσες εκδοσεις pdas ετσι? μιας και τα ελληνικα δεν χρειαζονται καμια πατεντα για να γραψουν ελληνικα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gg128 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Eisai asteri. Se euxaristw poli :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Για SMS 160 χαρακτήρων με το Interkey της Paragon ____________________________________________ 1. Kάντε copy το ακόλουθο αρχείο στο φάκελο \windows\LengKBD ή αν δεν υπάρχει στον φάκελο \windows\InterKBD. 2. Restart το ppc 3. Πηγαίνετε στα Options του Interkey (Start-Settings-System tab-Interkey Options) και πατήστε Add. Στη λίστα βρείτε το GreekSMS και OK Αν θέλετε να γράψετε SMS (160) στο πληκτρολόγιο πατήστε στην αλλαγή γλώσσας (κίτρινο) μέχρι να εμφανιστούν κεφαλαία ελληνικά και είστε έτοιμοι. Πρόσφατα αγόρασα το HTC Touch από το εξωτερικό όπου βρίσκομαι και φυσικά είναι χωρίς υποστήριξη Ελληνικών - Δοκίμασα τη λύση της interkey (trial) και να κάνω τα παραπάνω βήματα για να έχω SMS με 160 χαρ στα Ελληνικά, αλλά ενώ κάνω add το αρχειάκι στον κατάλογο όπως περιγράφεται παραπάνω, ΔΕΝ το βρίσκω στη λίστα με τα Options για να το κάνω add από το πρόγραμμα ... Καμιά ιδέα κανείς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Πρόσφατα αγόρασα το HTC Touch από το εξωτερικό όπου βρίσκομαι και φυσικά είναι χωρίς υποστήριξη Ελληνικών - Δοκίμασα τη λύση της interkey (trial) και να κάνω τα παραπάνω βήματα για να έχω SMS με 160 χαρ στα Ελληνικά, αλλά ενώ κάνω add το αρχειάκι στον κατάλογο όπως περιγράφεται παραπάνω, ΔΕΝ το βρίσκω στη λίστα με τα Options για να το κάνω add από το πρόγραμμα ... Καμιά ιδέα κανείς ?? στειλε μου πμ το email σου να σου στειλω την ""λυση"" :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Οντως θα ήταν υπέροχο να είχαμε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε για Ελληνικά. Εχει διάφορα skins, μεταξύ των οποίων και iphone skin (QVGA και VGA skins). Παραθέτω links σχετικά. h..p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=296455&highlight=iphone+keyboard h..p://desftr.blog54.fc2.com/blog-entry-193.html h..p://blogs.shintak.info/articles/979.aspx h..p://d.hatena.ne.jp/KOTETU/00000103 Παιδιά το πληκτολόγιο του είναι πολύ καλό. Υπάρχει καμμιά καλή ψυχή που να το κάνει στα ελληνικά? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Παιδιά για δείτε αυτό το πληκτρολόγιο http://pocketcm.com/keyboard.php έχει αρκετά μεγάλα γράμματα για να γράφεις με το δάκτυλο (και ας είναι qwerty) και είναι και full customizable για να βάλουμε ελληνικά. Αρκετά καλό, μου μοιάζει με του iphone κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Deyan, kalo to blepw, alla pairnei mono 4 keyboard layouts (an ta ekana ola swsta). Emeis theloume kanonika 6. -2 ellhnika (kefalaia kai mikra) -2 agglika (kefalaia kai mikra) -1 gia arithmous -1 gia sms 160 Ekana ena dokimastiko. Tha deis oti to pempto leyout den to blepei. Dokimase na kaneis kapoies allages mhpws ginei kalytero. Basika gia osous den theloun agglika einai poly kalo. Aplws prepei na mpoune oi tonoi, na bgei to aggliko, kai na prostethei ena akomh me sms 160, to opoio den mporw na to kanw Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Deyan, kalo to blepw, alla pairnei mono 4 keyboard layouts (an ta ekana ola swsta). Emeis theloume kanonika 6. -2 ellhnika (kefalaia kai mikra) -2 agglika (kefalaia kai mikra) -1 gia arithmous -1 gia sms 160 Ekana ena dokimastiko. Tha deis oti to pempto leyout den to blepei. Dokimase na kaneis kapoies allages mhpws ginei kalytero. Basika gia osous den theloun agglika einai poly kalo. Aplws prepei na mpoune oi tonoi, na bgei to aggliko, kai na prostethei ena akomh me sms 160, to opoio den mporw na to kanw Ναι το έχω παρατηρήσει, μίλησα όμως με αυτόν που το κατασκευάζει και του ανέφερα ότι θέλουμε 6, λογικά στην επόμενη έκδοση θα το κάνει. Προς το παρόν έχω 1 για τα sms 1 για αριθμούς και τα 2 για τα αγγλικά εγώ. Αυτό με τους τόνους δεν το είχα σκεφτεί..., πρέπει να του προτείνω κάτι και γιαυτό... Προσθέτοντας και άλλα όμως κουμπιά τότε το πληκτρολόγιο αναγκαστικά θα μικρύνει και άρα θα χάσει το ατού του που είναι τα μεγάλα πλήκτρα... Ίσως να το κρατήσουμε μονάχα για sms... Δεν ξέρω Επίσης καλό είναι ότι προτάσεις έχουμε να τις γράψουμε στον αντίστοιχο χώρο στο forum του (αφού τα διαβάσουμε όλα εκεί μιας και δεν είναι πολλά) πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Mhpws mporeis na anebaseis ayto pou exeis me ta sms keyboard, giati den mporw na ta kanw. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Mhpws mporeis na anebaseis ayto pou exeis me ta sms keyboard, giati den mporw na ta kanw. Το κόλπο για τα sms είναι να χρησιμοποιείς τα ΑΒΕΖΗΙΚΜΝΟΡΤΥΧ με αγγλικούς χαρακτήρες και τα ΓΔΘΛΞΠΣΦΨΩ με ελληνικούς. Πάρε και το αρχείο με τα settings που έκανα. (έχω κάνει λάθος όμως και έχω ξεχάσει να βάλω το backspace!) [ATTACH]10253[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainman007 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Παιδιά καλημέρα! Αυτό το Keyboard (PocketCM) είναι απλά τέλειο! Και μόλις βγήκε και η version με τα 8 layouts.. Μπορεί κάποιος να φτιάξει το Ελληνικό; Pleease... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Παιδιά καλημέρα! Αυτό το Keyboard (PocketCM) είναι απλά τέλειο! Και μόλις βγήκε και η version με τα 8 layouts.. Μπορεί κάποιος να φτιάξει το Ελληνικό; Pleease... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων:rolleyes: Έφτιαξα αυτό αλλά επιφυλάσσομαι γιατί έχει ελλείψεις, προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για sms, καθώς δεν έχει προβλέψει τρόπο για να βάζουμε τονούμενους χαρακτήρες (πέρα από το να χρησιμοποιούμε άλλο layout γιαυτό). Έχω βάλει με τη σειρά αγγλικά, ελληνικά, sms και αριθμούς-ειδικούς χαρακτήρες [ATTACH]10264[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainman007 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Έφτιαξα αυτό αλλά επιφυλάσσομαι γιατί έχει ελλείψεις, προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για sms, καθώς δεν έχει προβλέψει τρόπο για να βάζουμε τονούμενους χαρακτήρες (πέρα από το να χρησιμοποιούμε άλλο layout γιαυτό). Έχω βάλει με τη σειρά αγγλικά, ελληνικά, sms και αριθμούς-ειδικούς χαρακτήρες [ATTACH]10264[/ATTACH] Thanks Deyan! Είναι πολύ καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainman007 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Πώς ακριβώς το κάνω; Μετα την εγκατάσταση ο φάκελος έχει μέσα ένα settings.fr.ini και είτε το κάνω overwrite είτε το βάζω μέσα με άλλο όνομα το layout παραμένει το ίδιο (Αγγλικό/Γαλλικό).. Please help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Θα βάλεις απλά το settings.ini στο φάκελο που λες. Μετά αλλάζεις πληκτρολόγιο και όταν ξαναγυρίσεις σε αυτό θα έχει φορτώσει τις αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billybo25 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 γεια σας παιδια!!!! καπου διαβασα οτι η ACE-Hellas εχει το phone pad με 160 χαρακτηρες αλλα δεν υπαρχει καποιος που να το εχει?????? ξερει καποιος απο εσας κατι????? που μπορουμε να το βρουμε η εστω να το αγορασουμε....... ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μετά από αρκετές δοκιμές και σκέψη έχω καταλήξει ότι το phonepad δεν έχει να κάνει με τους 160 χαρακτήρες. Η Ace-Hellas λογικά στα κινητά της έχει κάνει αλλαγές στον κώδικα του προγράμματος που κάνει την αποστολή των μηνυμάτων ώστε να γίνεται κατα την αποστολή η μετατροπή από unicode στους χαρακτήρες που χρειάζονται για τα SMS 160. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Για SMS 160 χαρακτήρων με το Interkey της Paragon ____________________________________________ 1. Kάντε copy το ακόλουθο αρχείο στο φάκελο \windows\LengKBD ή αν δεν υπάρχει στον φάκελο \windows\InterKBD. 2. Restart το ppc 3. Πηγαίνετε στα Options του Interkey (Start-Settings-System tab-Interkey Options) και πατήστε Add. Στη λίστα βρείτε το GreekSMS και OK Αν θέλετε να γράψετε SMS (160) στο πληκτρολόγιο πατήστε στην αλλαγή γλώσσας (κίτρινο) μέχρι να εμφανιστούν κεφαλαία ελληνικά και είστε έτοιμοι. Το αρχείο αυτό είναι μάλλον corrupted και όταν το κατεβάζω και προσπαθώ να το αποσυμπιέσω πετάει σφάλμα. Μπορεί να το ανεβάσει πάλι κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Το αρχείο αυτό είναι μάλλον corrupted και όταν το κατεβάζω και προσπαθώ να το αποσυμπιέσω πετάει σφάλμα. Μπορεί να το ανεβάσει πάλι κάποιος; Άκυρο! Ξέρεις κανείς τι φταίει και βάζω το Interkey να είναι το default πληκτρολόγιο αλλά σε κάθε reset τα windows ξεκινούν με το δικό τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Άκυρο! Ξέρεις κανείς τι φταίει και βάζω το Interkey να είναι το default πληκτρολόγιο αλλά σε κάθε reset τα windows ξεκινούν με το δικό τους; κανε εγκατασταση αυτο το cab που θα βρεις μεσα στο ζιπ που δινω κανε επανεκινηση και μετα πηγαινε στα προγραμματα και ανοιξε το. μεσω αυτης της εφαρμογης δηλωνεις εσυ ποιο πληκτρολογιο θα ειναι το default ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts