makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 θα εχειιι παγωτοοοοοοοο τι τελεια...:lol: αληθεια τι εχει το προγραμμα??:happy: :blink: ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ -Καλωσόρισμα χορηγού κ. N. Sawiris -Αρχη βασικών γνώσεων αραβικής γλώσσας -Γνωριμία μελών -Ιστορία της ΤΙΜ-Q-TELLAS και τον υπολοίπων που θα αγοραστούν!!!!! -Διανομή διαφημιστικού υλικού καθώς & -Διανομή της νέας συσκευής( σταθερής-κινητής-dsl-FAX ) 4 ΣΕ 1 -Καφές σε γνωστή καφετερία της θεσσαλονικης -Παγωτό απο επώνυμη αλυσίδα παγωτού -Φαγητό απο γνωστή ταβέρνα της θεσσαλονικης -Γλυκάκι απο γνωστό ζαχαροπλαστείο -Φωτογραφίες απο γνωστό περιοδικό θεσσαλονικης -το υπολυπο πρόγραμμα θα μοιραστή επιτόπου :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ -Καλωσόρισμα χορηγού κ. N. Sawiris -Αρχη βασικών γνώσεων αραβικής γλώσσας -Γνωριμία μελών -Ιστορία της ΤΙΜ-Q-TELLAS και τον υπολοίπων που θα αγοραστούν!!!!! -Διανομή διαφημιστικού υλικού καθώς & -Διανομή της νέας συσκευής( σταθερής-κινητής-dsl-FAX ) 4 ΣΕ 1 -Καφές σε γνωστή καφετερία της θεσσαλονικης -Παγωτό απο επώνυμη αλυσίδα παγωτού -Φαγητό απο γνωστή ταβέρνα της θεσσαλονικης -Γλυκάκι απο γνωστό ζαχαροπλαστείο -Φωτογραφίες απο γνωστό περιοδικό θεσσαλονικης -το υπολυπο πρόγραμμα θα μοιραστή επιτόπου :confused: :blink: :worry: :confused: :blink: :worry: ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μόνο η Αννίτα Πάνια θα λείπει... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μόνο η Αννίτα Πάνια θα λείπει... α! μολις μιλησα μαζι της! θα παρεβρεθει στον καφε! :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ο hostolas που είναι; Θα είμαι και εγώ εκεί εκτός απροόπτου. Μου φαίνεται το μίνι μύτηνγκ (:p) θα έχει περισσότερη προσέλευση απο ότι το επίσημο :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 N. Sawiris billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) Petros the Great johner makis_thess miranta konstantinos_bei (count me in) kormos (το :love: :baby: :love: δεν το υπολόγισα) Johny-B (εκτος αν παει Αθηνα) katerinal fotisbasm iassael hostolis Συμμέτοχες για το μίνι στης 24-2-07!!:p Η ποιο Ανανεωμένη λίστα!! 12 άτομα χωρίς τον N. Sawiris !! και χωρίς τους-της εξωσχολικές-ους αν έχουμε κι'αλλες συμμετοχές θα το ''βαπτίσουμε'' επίσημο Meeting:lol: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 N. Sawiris billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) Petros the Great johner makis_thess miranta konstantinos_bei (count me in) kormos (το :love: :baby: :love: δεν το υπολόγισα) Johny-B (εκτος αν παει Αθηνα) katerinal fotisbasm iassael hostolis Συμμέτοχες για το μίνι στης 24-2-07!!:p Η ποιο Ανανεωμένη λίστα!! 12 άτομα χωρίς τον N. Sawiris !! και χωρίς τους-της εξωσχολικές-ους αν έχουμε κι'αλλες συμμετοχές θα το ''βαπτίσουμε'' επίσημο Meeting:lol: καταρχην στην λιστα σου πρεπει να κανεις μια διορθωση! βαζεις τον sawiri πανω απο μενα...αν ειναι δυνατον! σημερα ειναι..αυριο δεν ειναι! επισημο δυσκολα..γιατι ηδη εχει ξεκινησει προωθητικη ενεργεια για το επισημο meeting :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 poios einai autos? Exasa kati? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 καταρχην στην λιστα σου πρεπει να κανεις μια διορθωση! βαζεις τον sawiri πανω απο μενα...αν ειναι δυνατον! σημερα ειναι..αυριο δεν ειναι! επισημο δυσκολα..γιατι ηδη εχει ξεκινησει προωθητικη ενεργεια για το επισημο meeting :p Εγω να κάνω την αλλαγή αλλά φοβάμαι:cry: μην σε απολυση το νέο σου αφεντικό:p :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εγω να κάνω την αλλαγή αλλά φοβάμαι:cry: μην σε απολυση το νέο σου αφεντικό:p Σκέψου ότι μπορεί ο billakosss να διώξει τον N. Sawiris. Εξάλλου ο billakosss είναι πάντα εκεί (όπως λέει και ο Χατζηγιάνης). Και με τους Ιταλούς και με τους Αμερικάνους και με τους Αιγύπτιους :lol: Billakosss μη μου πεις ότι ντύθηκες και Κλεοπάτρα τις απόκριες :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Το σκέφτομαι άνετα να σκάσω κι εγώ μύτη. Μακάρι να δουλεύω πρωί (ως τις 6) και θα κατέβω να σας γνωρίσω κι από κοντά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 καταρχην στην λιστα σου πρεπει να κανεις μια διορθωση! βαζεις τον sawiri πανω απο μενα...αν ειναι δυνατον! σημερα ειναι..αυριο δεν ειναι! επισημο δυσκολα..γιατι ηδη εχει ξεκινησει προωθητικη ενεργεια για το επισημο meeting :p Καλημέρα... Χμμμμ...και εγώ παράπονα billakosss στον makis_thess :mad: :p Και εμένα γιατί με χωρίσατε απο το :baby: μου?:confused: :worry: :rolleyes: :p Θέλω να με βάλετε στη λίστα κάτω απο το :baby: μου :cry: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ψιτ εσυ εκει επανω?:p σου κανει που ειμαι απο κατω εγω τωρα?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ? καλημερα σε ολους ...παμε mini meeting?:w00t: :tease: :mobile: :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Σκέψου ότι μπορεί ο billakosss να διώξει τον N. Sawiris. Εξάλλου ο billakosss είναι πάντα εκεί (όπως λέει και ο Χατζηγιάνης). Και με τους Ιταλούς και με τους Αμερικάνους και με τους Αιγύπτιους :lol: Billakosss μη μου πεις ότι ντύθηκες και Κλεοπάτρα τις απόκριες :p αφου ειδες τι ντυθηκα!:lol: οπως ειδα κι εσω για σενα Πετροοοοοο:rolleyes: :lol: Το σκέφτομαι άνετα να σκάσω κι εγώ μύτη. Μακάρι να δουλεύω πρωί (ως τις 6) και θα κατέβω να σας γνωρίσω κι από κοντά! φιλε μου θα σε περιμενουμε! αν δεν μπορεσεις... υπαρχει και το μεγαλο meeting στις 3/3 Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 To σάββατο είναι το mini; Tι ώρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 To σάββατο είναι το mini; Tι ώρα; καλε αληθεια τι ωρα?και που? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 mini meeting Σαββατο 24/2/07, ωρα: 19:00 εξω απο την Εκκλησια της Αγ.Σοφιας. Yγ miranta μην αγχωνεσε για meeting παμε δεν θα σε παντρεψουμε :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 mini meeting Σαββατο 24/2/07, ωρα: 19:00 εξω απο την Εκκλησια της Αγ.Σοφιας. Yγ miranta μην αγχωνεσε για meeting παμε δεν θα σε παντρεψουμε :p δεν αγχωνομαι για τιποτε μπιλακο μου:lol: θα ειμαι εκει λοιπον... θα σου φερω και σοκολατα...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 billakosss και λοιποί...κάτι προέκυψε και μάλλον δεν θα με έχετε στην παρέα σας...:ninja: ευχαριστώ και sorry "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 mini meeting Σαββατο 24/2/07, ωρα: 19:00 εξω απο την Εκκλησια της Αγ.Σοφιας. Yγ miranta μην αγχωνεσε για meeting παμε δεν θα σε παντρεψουμε :p Μήπως να βάλω τα καλά μου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μήπως να βάλω τα καλά μου; ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;) αληθεια μην μου ντυθειτε ''γαμπροι και νυφες'' και νομισω πως οντως παντρευομαι:lol: προχειρα και βγαλτε τα κραγιον σας ε?:ninja: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 billakosss και λοιποί...κάτι προέκυψε και μάλλον δεν θα με έχετε στην παρέα σας...:ninja: ευχαριστώ και sorry με ξενερωσες τωρα! εγω ετοιμασα μπαλονια και πυροτεχνηματα...κι εσυ μου λες δεν θα ρθεις?? μιραντα κι εγω θα σου φερω ενα κουκλακι!:p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 με ξενερωσες τωρα! εγω ετοιμασα μπαλονια και πυροτεχνηματα...κι εσυ μου λες δεν θα ρθεις?? μιραντα κι εγω θα σου φερω ενα κουκλακι!:p νεραιδακι?ε?ε?ε? κρατα τα πυροτεχνηματα μπιλακο και ετοιμασου γιατι ετσι τα λεει για να σε πικαρει... αν θελει ας κανει και αλλιως:mad: :hunter: :chair: :shoot: :rocket: :whip: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 νεραιδακι?ε?ε?ε? κρατα τα πυροτεχνηματα μπιλακο και ετοιμασου γιατι ετσι τα λεει για να σε πικαρει... αν θελει ας κανει και αλλιως:mad: :hunter: :chair: :shoot: :rocket: :whip: :lol: ετσι σε θελω μιραντα! πατα ποδι! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ετσι σε θελω μιραντα! πατα ποδι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εμ,εδω για γαμο με πατε...:p να μην πατησω?:lol: αντε να τα πουμε και απο κοντααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts