makis_thess Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Eγω ήρθα! Δηλώνω συμμετοχή! για το μίνι! Και όντως είχε πάρα πολύ κρύο!!!:( :cry: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 καλημερα εγω και το :love: :baby: :love: θα ειμαστε Θεσσνικη οπως και να χει...αν το κανετε εχει καλος και θα μαστε εκει..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 N. Sawiris billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) Petros the Great johner makis_thess miranta konstantinos_bei (count me in) kormos (το :love: :baby: :love: δεν το υπολόγισα) Johny-B (εκτος αν παει Αθηνα) katerinal fotisbasm iassael Συμμέτοχες για το μίνι στης 24-2-07!!:p :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 N. Sawiris billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) johner makis_thess miranta Johny-B (εκτος αν παει Αθηνα) konstantinos_bei (count me in) MONO αυτοί θα είμαστε? άλλους δεν έχει? άντε συμμέτοχες για το μίνι στης 24-2-07!!:p ε κατσε ντε! μινι ειναι! βαλε και τον Πετρο μεσα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Η freak of nature δε θα έρθει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Η freak of nature δε θα έρθει; Θέλω και γω τη Freak :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Στο μίνι δε θα μπορέσω να έρθω γιατι περιμένω φίλους απο Κρήτη! Στο επίσημο θα είμαι όμως. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Θέλω και γω τη Freak :p Κι εγώ κι εγώ:) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinal Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 N. Sawiris billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) Petros the Great johner makis_thess miranta kormos (το :love: :baby: :love: δεν το υπολόγισα) Johny-B (εκτος αν παει Αθηνα) konstantinos_bei (count me in) katerinal fotisbasm iassael Συμμέτοχες για το μίνι στης 24-2-07!!:p Η Ανανεωμένη λίστα!! 11 άτομα χωρίς τον N. Sawiris !! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ετσι ετσι να ανεβαινουν οι συμμετοχες!!! 3 μερες εμειναν παιδια! ελατε ολοι να γνωριστουμε! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μήπως να έρθω την Παρασκευή το πρωί να ενημερώσεις εμένα και το :baby: μου για το 3G :rolleyes: :p :lol: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ο hostolas που είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μήπως να έρθω την Παρασκευή το πρωί να ενημερώσεις εμένα και το :baby: μου για το 3G :rolleyes: :p :lol: ελα ρε συ! απλα να ξερεις οτι τα καρτοκινητα τιμ δεν εχουν 3g ακομη Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ελα ρε συ! απλα να ξερεις οτι τα καρτοκινητα τιμ δεν εχουν 3g ακομη ok...;) Θα είμαι online με ένα nec στο msn για συννενόηση :p "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes: :rolleyes: Γυναίκες δεν θα έχει?:confused: Μόνο το :baby: μου θα είναι? :mad: :confused: :O :rolleyes: :p "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 θα χει και αλλες...αλλα ντρεπονται! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 θα χει και αλλες...αλλα ντρεπονται! :p χμμμ...:mad: Άντε να δούμε...:p Μην είναι το :baby: μου μόνο του γιατί δεν θα σας μιλάω...:p :lol: :rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εννοείται ότι αν έρθω κι εγώ θα είναι και η Maria_B εκεί!:happy: "Εξωσχολικούς" θα έχουμε;:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 αααααααααααχχχχχχχχ τι ωραια τι καλα? θα ειμαστε 2 τα θυληκα βρε? ε,παλι καλα.....παγωτο θα φαμε???????:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Dilwnw k egw symetoxi gia to mini. gia na rixw ligo tn meso oro ilikias :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 αααααααααααχχχχχχχχ τι ωραια τι καλα? θα ειμαστε 2 τα θυληκα βρε? ε,παλι καλα.....παγωτο θα φαμε???????:p Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εμείς σίγουρα :baby: μου :love: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί...:) Χμμμ.... Να είσαι βρε πουλάκι μου...:rolleyes: :p Εμείς θα διανύσουμε τόσα χιλιόμετρα και εσύ που είσαι δίπλα...:rolleyes: :O :p "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 N. Sawiris billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) Petros the Great johner makis_thess miranta konstantinos_bei (count me in) kormos (το :love: :baby: :love: δεν το υπολόγισα) Johny-B (εκτος αν παει Αθηνα) katerinal fotisbasm iassael Συμμέτοχες για το μίνι στης 24-2-07!!:p Η Ανανεωμένη λίστα!! 11 άτομα χωρίς τον N. Sawiris !! και χωρίς τους-της εξωσχολικές-ους :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 θα εχειιι παγωτοοοοοοοο τι τελεια...:lol: αληθεια τι εχει το προγραμμα??:happy: :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts