VeCo Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παίρνεις ποσοστά από τις βελγικες σοκολάτες? Όσα κι εσύ από την ΙΟΝ. Άσε που μόνο οι Godiva είναι βελγικές... Butlers, αυτες ειναι απο ΑΓΓΛΙΑ;;;;:O Βασικά από Ιρλανδία, αλλά τις ανακάλυψα στην Αγγλία... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Όσα κι εσύ από την ΙΟΝ. Άσε που μόνο οι Godiva είναι βελγικές... Βασικά από Ιρλανδία, αλλά τις ανακάλυψα στην Αγγλία... :) Νομιζω τις εχω δοκιμασει,, αν ειναι αυτες ειναι οντως πολυ νοστιμες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Νομιζω τις εχω δοκιμασει,, αν ειναι αυτες ειναι οντως πολυ νοστιμες.. Αυτές είναι. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 νοστιμοτατα.. δεν ηξερα πως τα πουλανε με το κομματι..ειχα μεινει στο 45€/κιλο τα αγιοβαλεντινικα :p στο σαιτ τους εχει τιμες..με 25€ παιρνεις 50 σοκολατακια συσκευασμενα οποτε μαλλον σε....πιασανε οχι και εγω συσκευασμενα ηταν αυτα που ηθελα να παρω και μου ειπε οτι μεσα ειχε μονο εξι!!:blink: Κακώς δεν σε είχαν ενημερώσει. Πρόκειται για βελγικά σοκολατάκια, άριστης ποιότητας, με την ανάλογη φυσικά τιμή... ;)αστα να πανε!! δεν μου το πανε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Αυτές είναι. :) Οχι δεν ηταν αυτες:( Παντως καπως εμοιαζε το ονομα... τεσπα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Οχι δεν ηταν αυτες:( Παντως καπως εμοιαζε το ονομα... τεσπα.. Νομίζω κατάλαβα ποιές εννοείς, αλλά ούτε εγώ θυμάμαι το όνομα... Θα μου έρθει... Υ.Γ. Αν τις πετύχεις κάπου αυτές, ρίξε τους μία δοκίμη... Αξίζουν... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 απο οτι κταλαβαινω παντως με τις τιμες,ειναι προτιμοτερο πλεον στα καλαντα να ζηταμε γλυκα-σοκολατακια παρα λεφτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Εμενα μου αρεσει η ΙΟΝ αμυγδαλου.... Και αυτες απο το Lidl με διαφορες γευσεις ειναι πολυ νοστιμες...Μου αρεσει με γευση καραμελα. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Χμμμ... μ'αρέσουν όλες οι σοκολάτες. Κυρίως: ΙΟΝ Αμυγδάλου Lacta Lacta Lov'it Choc'n'choc Break Καρύδα Break άσπρη με σταφίδες Παυλίδης βανίλια, φράουλα, μπανάνα Και τρελαίνομαι για τις After eight που όμως δεν βρίσκω πουθενά :( Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ιον αμυγδαλου και τα μυαλα στα καγκελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Και τρελαίνομαι για τις After eight που όμως δεν βρίσκω πουθενά :( στα lidl δεν εχει after eight;επαιρνα για την αδερφη μου πριν καιρο. milka που θα βρω στην θεσσαλονικη;προτιμω την γαλακτος.μιαμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Χμμμ... μ'αρέσουν όλες οι σοκολάτες. Κυρίως: ΙΟΝ Αμυγδάλου Lacta Lacta Lov'it Choc'n'choc Break Καρύδα Break άσπρη με σταφίδες Παυλίδης βανίλια, φράουλα, μπανάνα Και τρελαίνομαι για τις After eight που όμως δεν βρίσκω πουθενά :( Νομίζω αν πας στον Βασιλόπουλο θα βρεις.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 στα lidl δεν εχει after eight;επαιρνα για την αδερφη μου πριν καιρο. Δεν το είχα σκεφτεί!!! Θα κάνω μια επισκεψούλα αύριο μου φαίνεται... :shifty: Νομίζω αν πας στον Βασιλόπουλο θα βρεις.. Έχω ψάξει σε όλα τα ελληνικά σούπερ μάρκετ ακόμα και στα Καρφούρ, αλλά τζίφος. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν το είχα σκεφτεί!!! Θα κάνω μια επισκεψούλα αύριο μου φαίνεται... :shifty: Έχω ψάξει σε όλα τα ελληνικά σούπερ μάρκετ ακόμα και στα Καρφούρ, αλλά τζίφος. στη πατρα εχουν ολα αυτο που ζητας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν το είχα σκεφτεί!!! Θα κάνω μια επισκεψούλα αύριο μου φαίνεται... :shifty: Έχω ψάξει σε όλα τα ελληνικά σούπερ μάρκετ ακόμα και στα Καρφούρ, αλλά τζίφος. ναι,να πας.πρεπει να εχει ακομη.δεν πιστευω να μην τις φερνουν πια! μου φαινεται οτι θα ταξιδευω πιο συχνα με αεροπλανο για να τρωω milka! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 στη πατρα εχουν ολα αυτο που ζητας :p Μη χάσεις εσύ :p Μιλάς για σούπερ μάρκετ ή για κάποια κάβα που παράλληλα έχει ξηρούς καρπούς και σοκολατάκια χύμα; Αν ισχύει το δεύτερο, περιμένω διεύθυνση :D Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Χμμμ... μ'αρέσουν όλες οι σοκολάτες. Κυρίως: Και τρελαίνομαι για τις After eight που όμως δεν βρίσκω πουθενά :(στα λιντλ της γειτονιας σου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 στα λιντλ της γειτονιας σου. δεν περίμενα από οδοντίατρο τέτοια συμβουλή...::lol: πρώτα μας χαλατε τα δόντια και μετά μας μαδάτε :lol::p:lol: εγώ λατρεύω την πρώτη μου αγάπη και μοναδική Ιον αμυγδάλου καθώς και την νουσίνι την γκοφρέτα της μίλκα :food::food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 δεν εχει σχεση καλη μου.αν φροντιζεις τα δοντια σου,μπορεις να τρως και τα γλυκακια σου. εχω παρατηρησει αλλαγη στην γευση της ιον(ειχα να φαω χρονια καθως δεν μου πολυαρεσει) ή ειναι η ιδεα μου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Λοιπόν τώρα τελευταία έχω κολλήσει με τη Break με γέμιση κρέμα καρύδα.Μ'αρέσει πάρα πολύ.Τώρα που μου τη θυμήσατε θα πάω να πάρω το απόγευμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 δεν εχει σχεση καλη μου.αν φροντιζεις τα δοντια σου,μπορεις να τρως και τα γλυκακια σου. εχω παρατηρησει αλλαγη στην γευση της ιον(ειχα να φαω χρονια καθως δεν μου πολυαρεσει) ή ειναι η ιδεα μου? μπορεί επειδή είχες να φας καιρό εγώ δεν έχω προσέξει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Μετά από επίσκεψή μου στα Lidl όπου και βρήκα τις πολυαγαπημένες μου σοκολατίτσες after eight, βρήκα και τις Bellarom που είναι η καινούργια μου αγάπη :p Ειδικά αυτές με τις σταφίδες και τα φουντούκια τα σπάνε :happy: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εγω λατρευω σοκολατα με μεντα(cardbory,οπως κ αν γραφεται:lol:κ.α.). Δεν βρισκω στην Ελλαδα...Παιρνω ομως την "δοση" μου οποτε παω στην Σκωτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εγω λατρευω σοκολατα με μεντα(cardbory,οπως κ αν γραφεται:lol:κ.α.). Δεν βρισκω στην Ελλαδα...Παιρνω ομως την "δοση" μου οποτε παω στην Σκωτια. Αυτή τη μάρκα που λες την φέρνουν και εδώ..αλλά σε ρόφημα..όχι σοκολάτα στερεό:p ..βέβαια den εχω κοιτάξει για σοκολάτες αν έχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Αυτή τη μάρκα που λες την φέρνουν και εδώ..αλλά σε ρόφημα..όχι σοκολάτα στερεό:p ..βέβαια den εχω κοιτάξει για σοκολάτες αν έχει Cadburry's εχουν και τα εδω σουπερμαρκετ αλλά φέρνουν μονο την απλη γάλακτος κι αυτη με τις σταφιδες και τους ξηρους καρπους. Αυτη που τα σπαει αγριως παντως ειναι αυτη με το μπισκοτο η οποια δυστυχως υπαρχει μονο Αγγλια :( Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts