c00kiE Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Cadburry's εχουν και τα εδω σουπερμαρκετ αλλά φέρνουν μονο την απλη γάλακτος κι αυτη με τις σταφιδες και τους ξηρους καρπους. Αυτη που τα σπαει αγριως παντως ειναι αυτη με το μπισκοτο η οποια δυστυχως υπαρχει μονο Αγγλια :( Μόλις έφαγα μία τέτοια...(Είμαι Αγγλία για αυτό)... Άσχετο αλλά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών έπιασε το μάτι μου κάτι σοκολατάκια Godiva, Gobiva ή κάπως έτσι....Λένε τίποτα?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ΙΟΝ υγείας με γέμιση φράουλα...μμμμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Παυλιδης φραουλα!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Μόλις έφαγα μία τέτοια...(Είμαι Αγγλία για αυτό)... Άσχετο αλλά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών έπιασε το μάτι μου κάτι σοκολατάκια Godiva, Gobiva ή κάπως έτσι....Λένε τίποτα?!? Godiva. Βελγικά, από τα καλύτερα του κόσμου. Μακράν τα αγαπημένα μου (μαζί με Cailler, Valrhona). Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Godiva. Βελγικά, από τα καλύτερα του κόσμου. Μακράν τα αγαπημένα μου (μαζί με Cailler, Valrhona). Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Ναιιιι...Α ωραία..Επιστρέφοντας από Αγγλία θα χτυπήσω κανά 2 κουτάκια.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ναιιιι...Α ωραία..Επιστρέφοντας από Αγγλία θα χτυπήσω κανά 2 κουτάκια.. Το λιγότερο! :wink: Υ.Γ. Αν έχουν το Chocolixir, το ρόφημα σοκολάτας, δοκίμασε. Είναι το καλύτερο ρόφημα σοκολάτας που υπάρχει. :up: Υ.Γ.2 Επίσης πάρε 3-4 κουτάκια Chocoiste, πέρλες σοκολάτας. Άψογα! :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Μου ανοίξατε την όρεξη βραδιάτικα! Να'χα μία Toblerone τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μου ανοίξατε την όρεξη βραδιάτικα! Να'χα μία Toblerone τώρα... Και μία LoveIt καλή θα ήταν :food: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ναιιιι...Α ωραία..Επιστρέφοντας από Αγγλία θα χτυπήσω κανά 2 κουτάκια.. Παραγγελιες δεχεσαι; Ενα σελεξιον απο Green & Blacks για μενα (μην ξεχασεις να βαλεις και καμια παραπανω με κερασι) και οτι θες απο Maison du Chocolat (μην ξεχασεις ενα-δυο ξυλινα κουτακια με squares). Αυτα! :O P.S.: Του Βεκου μην του παρεις τιποτα! Αντε καμια μιλκα να μην κλαει! http://www.laymark.com/i/m/m011.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Godiva. Βελγικά, από τα καλύτερα του κόσμου. Μακράν τα αγαπημένα μου (μαζί με Cailler, Valrhona). Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Ναιιιι...Α ωραία..Επιστρέφοντας από Αγγλία θα χτυπήσω κανά 2 κουτάκια..παρε και για μενα γιατι ειναι απο τα πιο θεικα "τσικολατακια":lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 P.S.: Του Βεκου μην του παρεις τιποτα! Αντε καμια μιλκα να μην κλαει! http://www.laymark.com/i/m/m011.gif Μόνο σε μένα θα πάρει! Σε μένα, σε μένα, σε μένα! :chair: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Το λιγότερο! :wink: Υ.Γ. Αν έχουν το Chocolixir, το ρόφημα σοκολάτας, δοκίμασε. Είναι το καλύτερο ρόφημα σοκολάτας που υπάρχει. Υ.Γ.2 Επίσης πάρε 3-4 κουτάκια Chocoiste, πέρλες σοκολάτας. Άψογα! Παραγγελιες δεχεσαι; Ενα σελεξιον απο Green & Blacks για μενα (μην ξεχασεις να βαλεις και καμια παραπανω με κερασι) και οτι θες απο Maison du Chocolat (μην ξεχασεις ενα-δυο ξυλινα κουτακια με squares). Αυτα! P.S.: Του Βεκου μην του παρεις τιποτα! Αντε καμια μιλκα να μην κλαει! http://www.laymark.com/i/m/m011.gif παρε και για μενα γιατι ειναι απο τα πιο θεικα "τσικολατακια" Μόνο σε μένα θα πάρει! Σε μένα, σε μένα, σε μένα! :chair: :p Μιλάμε τα σοκολατάκια είναι ΘΕΙΚΑ!!!!!Ανοίγεις το κουτί και μυρίζουν σοκολάτα....Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν πήρα σε κανέναν σας τίποτα...Πήρα 1 κουτί τρούφες mix για την μαμά μου και 1 για τον καλό μου και το 3ο το έφαγα ενώ περίμενα την πτήση στο αεροδρόμιο...Btw έχουν και chocolate spread (δλδ μερέντα) με κακονική και μαύρη σοκολάτα..Τέλος για να αγοράσεις σοκολατάκια στο συγκεκριμένο μαγαζί χρειάζεσαι πιστωτική με τις τιμές που έχει και ειδικά αν έχεις ξετινάξει τα υπόλοιπα μαγαζιά γύρω γύρω όπως εγώ.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 θα σου τα πληρωναμε βρε τσιφουτα... τεσπα..ειδα πως στο σαιτ τους μπορεις να παραγγειλεις και να σου στειλουν σοκολατακια.καταντια βεβαια να παραγγελνεις σοκολατακια μεσω ιντερνετ αλλα τι να γινει...αφου δεν μας εκανες την εξυπηρετηση... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 θα σου τα πληρωναμε βρε τσιφουτα... τεσπα..ειδα πως στο σαιτ τους μπορεις να παραγγειλεις και να σου στειλουν σοκολατακια.καταντια βεβαια να παραγγελνεις σοκολατακια μεσω ιντερνετ αλλα τι να γινει...αφου δεν μας εκανες την εξυπηρετηση... Βγάλε μου air-tickets για Βρυξέλλες (ευκαιρία για διακοπές) και σου αγοράζω όλο το duty free σε σοκολατάκια δεν έχω πρόβλημα!!! Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Μιλάμε τα σοκολατάκια είναι ΘΕΙΚΑ!!!!!Ανοίγεις το κουτί και μυρίζουν σοκολάτα....Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν πήρα σε κανέναν σας τίποτα...Πήρα 1 κουτί τρούφες mix για την μαμά μου και 1 για τον καλό μου και το 3ο το έφαγα ενώ περίμενα την πτήση στο αεροδρόμιο...Btw έχουν και chocolate spread (δλδ μερέντα) με κακονική και μαύρη σοκολάτα..Τέλος για να αγοράσεις σοκολατάκια στο συγκεκριμένο μαγαζί χρειάζεσαι πιστωτική με τις τιμές που έχει και ειδικά αν έχεις ξετινάξει τα υπόλοιπα μαγαζιά γύρω γύρω όπως εγώ.. Εγώ σε συγχωρώ γιατί ταξιδεύω μεθαύριο και θα πάρω (μόνο για μένα :devil:). :p Βγάλε μου air-tickets για Βρυξέλλες (ευκαιρία για διακοπές) και σου αγοράζω όλο το duty free σε σοκολατάκια δεν έχω πρόβλημα!!! Κοίταξε, αν θα πας Βρυξέλλες, κατεβαίνεις στη πλατεία που είναι το κεντρικό κατάστημα και το σηκώνεις κανονικά. :up: Υ.Γ. Δεν έχω κάνει λογαριασμό κάτω από 100 ευρώ στα Godiva, ποτέ μου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Η πιο νοστιμη που εφαγα προσφατα ειναι η Daim,την πουλανε στο ικεα Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolky Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 1) Lacta γαλακτος, η καλυτερη σοκολατα γαλακτος του κοσμου, ειδικα αν ειναι φρεσκια, ειναι εξαρτηση η καφετιά!!!! 2)Παυλιδης φραουλα 3)TWIX 4)KISS 5)Kinder Buenno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 1) Lacta γαλακτος, η καλυτερη σοκολατα γαλακτος του κοσμου, ειδικα αν ειναι φρεσκια, ειναι εξαρτηση η καφετιά!!!! Major exaggeration... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaeN Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 lacta kai ion omws :p Παράθεση Yeaha :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Φεύγωντας από το Ελ. Βενιζέλ. βρήκα τις παλαιώθεν αγαπημένες Cote D' Or. Τσίμπησα ένα πακέτο Noir de Noir, 400 γραμμάρια, μόλις 5,50 ευρώ... Εννοείται φυσικά πως πήρα και 3-4 κουτιά Godiva... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Aυτή την εποχή τιμώ ιδιαίτερα την break καρύδα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Aφήνω την εικόνα να μιλήσει από μόνη της... http://www.londonfoodco.com/store/images/fruitandnut100g.JPG :food: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Aυτή την εποχή τιμώ ιδιαίτερα την break καρύδα. :D Εγω παλι την Λακτα!!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Εγω παλι την Λακτα!!:rolleyes: Έχει βγει lacta καρύδα? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Έχει βγει lacta καρύδα? :worry: Για την κανονικά Lacta μιλάει. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts