garfield Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Βασικα ειναι περισσοτερο σοκολατα παρα καφες...Γι'αυτο μ'αρεσει...:p Εχει πιει κανεις cappucino με γευση lacta; Ειναι καλυτερος απο τον toblerone;:worry: Σωστά. Σοκολάτα ειναι όχι καφές. Πριν μια βδομάδα τον τίμησα δεόντως, γιατι περνώντας αυτή τη φοβερη ιωση που έχει ολος ο κόσμος, ήταν το μονο πράγμα που μπορούσα να πιω το πρωί. Καφές με τίποτα δεν κατέβαινε. Με γεύση lacta πιστεύω ότι ειναι καλυτερος. Δοκίμασε και πες μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 h lacta einai polu oraia !! episis h toblerone mou aresei polu !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Χθες δοκίμασα κι εγώ ρόφημα σοκολάτα με κοματάκια σοκολάτας υγείας, και πραγματικά ήταν απολαυστική!!!! Αυριο κιόλας θα πάω να πάρω και τις άλλες δύο γεύσεις......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Να προσθέσω και την καινούργια σοκολάτα υγείας με φράουλα της ΙΟΝ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Να προσθέσω και την καινούργια σοκολάτα υγείας με φράουλα της ΙΟΝ... Φοβερή!Πάντως εμένα μου αρέσουν όλες και δεν έχω πρόβλημα με τις σοκολάτες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ούτε εγώ! Απλώς κάποιες ξεχωρίζουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Εμένα οι σοκολάτες υγείας δε μου αρέσουν καθόλου σκέτες.Είναι πάρα πολύ πικρές.Δε μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο βρίσκετε σε εκείνες τις σοκολάτες?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 φιλε γουστα ειναι αυτα.. οπως ισχυει και με τα λαχανικα ,τα φρουτα κτλ ετσι και με τις σοκολατες! αλλα δεν μου λες..ποια σοκολατα δοκιμασες κ ηταν πολυ πικρη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 φιλε γουστα ειναι αυτα.. οπως ισχυει και με τα λαχανικα ,τα φρουτα κτλ ετσι και με τις σοκολατες! αλλα δεν μου λες..ποια σοκολατα δοκιμασες κ ηταν πολυ πικρη?? Εντάξει, γενικά οι "υγείας" είναι πικρούτσικες. Αλλά γούστα είναι αυτά.:O Άλλοι πίνουν τον καφέ τους σκέτο(όχι εγώ πάντως):D. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Εμένα οι σοκολάτες υγείας δε μου αρέσουν καθόλου σκέτες.Είναι πάρα πολύ πικρές.Δε μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο βρίσκετε σε εκείνες τις σοκολάτες?! Σε πληροφορώ ότι είναι οι μόνες σοκολάτες που κάνουν καλό στην υγεία.Αν και λίγο πικρές, που για κάποιους είναι το συνιθησμένο, κάνει πολύ καλό στην καρδιά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Εντάξει, γενικά οι "υγείας" είναι πικρούτσικες. Αλλά γούστα είναι αυτά.:O Άλλοι πίνουν τον καφέ τους σκέτο(όχι εγώ πάντως):D. Εεεε συγνωμη τωρα αλλο καφες αλλο σοκολατα. Επειδη πινω τον καφε μου σκετο δεν μου φανικε ποτε "πικρος" αντιθετα με την σοκολατα υγειας που πραγματικα ειναι πικρη(μπλιααααχ:!: :p )!!!!! Αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα...:p :happy: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HercLine Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Πάντα ήμουν λάτρης των κλασικών γάλακτος ή αμυγδάλου της ΙΟΝ,τις οποίες προτιμούσα από τη Lacta.Μετά την κίνηση ματ όμως της Lacta (Love it),έχω πλέον κολλήσει σ'αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Σε πληροφορώ ότι είναι οι μόνες σοκολάτες που κάνουν καλό στην υγεία.Αν και λίγο πικρές, που για κάποιους είναι το συνιθησμένο, κάνει πολύ καλό στην καρδιά.:)Ναι αλλα απο γευση they suck...:X Η' τρωμε σοκολατα ή δεν τρωμε...Γαλακτος με φραουλες, αμυγδαλα, καρυδα, βαφλα...Αυτα ειναι...:food: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Οι απλές σοκολάτες γάλακτος πιστεύω ότι είναι αναντικατάστατες.... δε μου αρέσουν καθόλου αυτές με τους καρπούς κτλ..:D Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Οι απλές σοκολάτες γάλακτος πιστεύω ότι είναι αναντικατάστατες.... δε μου αρέσουν καθόλου αυτές με τους καρπούς κτλ..:Dδικια μας εισαι κι εσυ! η απλες ειναι πιο νοστιμες-για μενα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 δικια μας εισαι κι εσυ! η απλες ειναι πιο νοστιμες-για μενα Ναι αλλά η break με αμύγδαλο είναι....:drool::food::food::drool: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Twra teleftea exw kollisei me snickers...alla i toblerone ine axeperasti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 lacta love :p kai sokolatakia bucci.:ninja: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Η μπλε crunch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ΟΛΕΣ!!!!! Lacta, ΙΟΝ, Crunch, 3BIT, Mars, Twix, Toblerone, Kinder Bueno, Kit-Kat, Maltesers....... απολαυση με μετρο (ενιοτε....)....!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Αυτη: h**p://www.prezziesplus.co.uk/lg-chocolate-thong-for-her.jpg Απιστευτα νοστιμη :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Εμενα μου αρεσει η κουβερτουρα και η υγειας (τωρα που βγηκε και αμυγδαλου :drool: ) αλλα και η κλασσικη γαλακτος αμυγδαλου :O Ααα, και σοκοφρετα υγειας και derby υγειας :drool: Ρε 'συ pro, αυτο στην εικονα, τι το κανεις; Κατι λουρια εχει αλλα με τετοιο σχημα, δεν μπορω να καταλαβω :confused: Ειναι μεγεθος XXL μηπως; Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Chocolate thong for her λέει,τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Chocolate thong for her λέει,τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις :lol: Nαι, οκ...αυτο το καταλαβα αλλα ρε 'συ, πολυ μεγαλο ειναι σε μεγεθος! Αυτο δεν ειναι thong αλλα σοκολατα γιγας για δυο ατομα :p Ασε που αμα το παρει καμια γυναικα σοκολατου θα το φαει μονη της :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Crunch λευκή:rolleyes: :food: :w00t: :drool: Τρώω μια κάθε μέρα ενα μήνα τώρα. Επίσης:Break λευκή με σταφίδες, Bounty, Toblerone, Kinder (και σοκολάτα και Bueno). Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts