Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Everyone is invited!

Δεν χρειαζεται καν να εχετε παλιο κινητο!

Το membership ειναι οτι εχετε ευχαριστηση απο παλια κινητα/year.

:p

edit:

Πιστευω οτι η θεση της προεδριας δικαιωματικα ανηκει ειτε στον Prodigy ειτε στον Kid, καθως εκτος απο την τρελα που εχουν με τα μπρικια τους (:p) ακα 7110/8850 :p εχουν και τα περισσοτερα παλια κινητα!

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω οτι περισσοτερα εχει ο ζωγραφος.. και μετα εγω ισως.. :D Edited by BMW_E36

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Άκουσα το όνομα μου ... :lol:

Έχω υποσχεθεί πολλές φορές να ανεβάσω και photos αλλά δε βρήκα το χρόνο ... Τις χρωστάω ακόμα λοιπόν !

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Χρωστατε και οι 2 γιατι αν δεν με απατα η μνημη μου ουτε ο bmw_E36 εχει ανεβασει :p

Καλα του ζωγραφου την συλλογη θα ηθελα πολυ να την δω... εχω high expectations:grin:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαλαω εγω χατιρι? :p

εχω κ αλλα, αλλα παρε αυτα γ αρχη.. :lol:

οι φτιαχτες βασεις απο ξυλινα μανταλακια πως σας φαινονται? :lol::lol::lol::lol:

http://img818.imageshack.us/img818/8317/dsc00002rp.th.jpg

Edited by impreza_sti
Σμίκρυνση εικόνων

Greek Xiaomi Lovers

Oooooooooo.... Είναι ΠΟΛΛΑ!!! Έτσι βλέπω εγώ και διακρίνω κάποια που μου αρέσουν πολύ!
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Χρωστατε και οι 2 γιατι αν δεν με απατα η μνημη μου ουτε ο bmw_E36 εχει ανεβασει :p

Καλα του ζωγραφου την συλλογη θα ηθελα πολυ να την δω... εχω high expectations:grin:

Μάλλον πρέπει να ασχοληθώ άμεσα και να βγάλω photos ... ΟΚ. Το υπόσχομαι ! Ξανά !

Χαλαω εγω χατιρι? :p

εχω κ αλλα, αλλα παρε αυτα γ αρχη.. :lol:

οι φτιαχτες βασεις απο ξυλινα μανταλακια πως σας φαινονται? :lol::lol:

Εξαιρετική συλλογή ! Για τις βάσεις ήμουνα έτοιμος να ρωτήσω ... αλλά με κάλυψες :lol:

Εγώ πήρα από το Macro, από διάφανο Plexy Glass αλλά δεν αξιώθηκα ποτέ να τα βάλω σε βιτρίνα ... ή για να είμαι ειλικρινής, εγώ αξιώθηκα ... η γυναίκα μου δε με άφησε ... ακόμα ...

Edited by impreza_sti
Σμίκρυνση εικόνων

-----------------

Σ.Ζωγράφος

ποσο τις πηρες τις βασεις? και ποσες πηρες?

εγω εδω σε ενα εργοστασιο που εχουμε, μου τις εδιναν 2 ευρω την μια.. θελω κανα 150 ευρω για ολα τα κινητα! καλυτερα τα μανταλακια.. :lol:

Greek Xiaomi Lovers

Στο Macro έχουνε 10 Euro τα 20 τεμάχια, δηλαδή 50 λεπτά η μία. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούν να βρεθούν και φθηνότερα ... μιας και το Macro δεν είναι και το φθηνότερο μαγαζί ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Μια παράκληση στην παρέα των νοσταλγών:Καλό είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε να μην είναι μεγάλες σε μέγεθος.Καθυστερούν αρκετά να φορτώσουν οι σελίδες.Και μπορεί στον υπολογιστή να μην είναι μεγάλο το πρόβλημα,αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν κάποιοι χρήστες οι οποίοι κάνουν πλοήγηση μέσα από φορητές συσκευές κάνοντας χρήση πακέτων δεδομένων με τις ανάλογες μεγάλες χρεώσεις.

Ευχαριστώ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Χαλαω εγω χατιρι?

εχω κ αλλα, αλλα παρε αυτα γ αρχη..

οι φτιαχτες βασεις απο ξυλινα μανταλακια πως σας φαινονται? :lol::lol:

Ένα άψογο 5510 ίδιο με το δικό μουυυυυ!!!!:D:)Κουκλί...:O6670, 6600, Ν91...:hypno::love:

Edit: Και ένα βίντεο με την συναρμολόγηση του 6600... http://www.youtube.com/watch?v=lUCMJh35too

Edited by Zisis1992

Χαλαω εγω χατιρι?

εχω κ αλλα, αλλα παρε αυτα γ αρχη..

οι φτιαχτες βασεις απο ξυλινα μανταλακια πως σας φαινονται?

Aυτα ειναι :D

Εχεις και Ν91 :D

Τυχεροι παντως που εχετε χωρο για να εκθετετε κιολας :p

(εγω εχω σκοπο μολις κανω τα refurb, να τα χωσω σε σακουλακια και να τα βαλω σε κανενα ντουλαπι:()

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστευω οτι η θεση της προεδριας δικαιωματικα ανηκει ειτε στον Prodigy ειτε στον Kid, καθως εκτος απο την τρελα που εχουν με τα μπρικια τους (:p) ακα 7110/8850 :p εχουν και τα περισσοτερα παλια κινητα!

Eγω ουτε κατα διανοια δεν εχω τα περισσοτερα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Xμμμμ, ισως μετα τον Ζωγραφο και τον Kid.

Γιατι μονο τα 7110 που εχεις ειναι παρα πολλα!

Πλακα πλακα, τι θα λεγατε να μετρουσαμε ποσα κομματια εχουμε?

Ας αρχισω εγω:

5 nokia smart +

3 nokia ασπρομαυρα +

6 διαφορα =

(κανενα διπλο)

14ς συσκευες.

Δεν μετρησα το blade μου, ενα χαλασμενο 3310 και ενα ipaq 1710 που δεν ειναι κινητο αλλα το εχω μαζι με τα υπολοιπα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρεπει να εχω καμια 40αρια, εχω πεταξει και καμια 10αρια χρεπια (κακως)

Οχι πως και τα 40 που εχω ειναι αψογα. Καποια δεν λειτουργουν.

Θα ανεβασω αργοτερα μια φωτο :)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λοιπόν για εμένα έχουμε και λέμε:

1.Ένα Kids(πράσινο εταιρία αν θυμάμαι καλά Sagem)

2. Nokia 6600

3. Nokia 2100

4. Nokia 3310

5. Nokia 3330

6. Nokia 6101

7. Nokia 7110

8. Nokia 6680

9. Nokia E71

10. Nokia 3120 classic

11. SE W810i

12. SE K700i

13. Nokia C5-03

14. Nokia 6150

15. Nokia 5070

16. SE T610

17. SE W910i

18. Nokia 2630

19. Motorola L7

20. Motorola (ένα μαύρο με πορτάκι σαν το Pleb)

21. Nokia 6610

22. Nokia 2310

23. Nokia N900

24. Nokia 6102

25. Samsung Galaxy S

-Φυσικά και δεν έχω ούτε τα μισά σπίτι μου, αλλά και αρκετά ήταν του πατέρα μου και μετά τα έκανα "δικά" μου.-

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Λοιπόν για εμένα έχουμε και λέμε:

1.Ένα Kids(πράσινο εταιρία αν θυμάμαι καλά Sagem)

Κάτι παρόμοιο δεν είχε βγάλει και η Ericsson;:)

Λοιπόν...Πήγα και ρώτησα για το 5510...Παρείγγειλα καλύμματα μπρος πίσω, όσο για τα κολλήματα των πλήκτρων μου είπε να το φυσήξουμε πρώτα και μέτα αν συνεχίζει το πρόβλημα να αλλάξουμε μεμβράνες...:)Α! Είχε και ένα 6600 για πούλημα...50 ευρώ...Καλή είναι η τιμή;Το μόνο ψεγάδι ήταν κάτι μικρές γρατζουνιές στην πρόσωψη...:)

Μπορείς να το βρείς και κανένα 20€υρω πιο κάτω αλλά αν λες ότι το μόνο κακό είναι κάτι γρατζουνίες εμένα μου φαίνεται καλή τιμή. Γιατί αν πείς να το αρχίσεις να το κάνεις τέλειο πάνω απο 130€, τόσο μου πήγε μένα, άρα νομίζω είναι καλά.

Δεν ξέρω αν είχε κάτι τέτοιο η SE.

Θενξ Γιάννη...:)Θα το παλέψω μπας και μαζέψω κανένα Ευρώ...:):D

Λοιπόν...Πήγα και ρώτησα για το 5510...Παρείγγειλα καλύμματα μπρος πίσω, όσο για τα κολλήματα των πλήκτρων μου είπε να το φυσήξουμε πρώτα και μέτα αν συνεχίζει το πρόβλημα να αλλάξουμε μεμβράνες...:)Α! Είχε και ένα 6600 για πούλημα...50 ευρώ...Καλή είναι η τιμή;Το μόνο ψεγάδι ήταν κάτι μικρές γρατζουνιές στην πρόσωψη...:)

Ωπα-ωπα? Απο που? Μπορουν να φερουν και για αλλα μοντελα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωπα-ωπα? Απο που? Μπορουν να φερουν και για αλλα μοντελα??

Κοίτα...Στην Nokia Care Σερρών ο άνθρωπος με εξυπηρέτησε και είπε ότι θα κάνει παραγγελία...:)Στην Αλεξ/πολη πάλι μόλις τους το είπα γέλασαν... (τώρα όμως με την κρίση να τους δω πόσο θα γελάνε...:cool:) Για άλλα μοντέλα δεν ξέρω φίλε μου... Αλλά είχε και μεταχειρισμένα κινητά... Είδα ένα N-Gage (!) και -φυσικά- το 6600...:love:

Xμμμ, χανω επισοδεια εδω, nokia care Σερρων? Καινουριο ειναι? Σε ποια οδο? Δεν λες ενα καταστημα κοντα στο 23ο δημοτικο (τσαλοπουλου) απεναντι απο το Hondos Center και τον κοτσοβολο? :worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, είναι πάνω στην Μεραρχίας...:)Βασικά πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένο (ή κάτι τέτοιο) γιατί πουλάει και SE και Samsung...:)Συγκεκριμένα, είναι στην Μεραρχίας 42 (στο ρεύμα όπως πηγαίνεις προς τον σταθμό, μετά την Νομαρχία:))

Ακολουθεί μια λίστα καταστημάτων κοντά σας.

Περιοχή αναζήτησης: ΣΕΡΡΕΣ

ΣΕΡΡΕΣ

Διεύθυνση:

ΜΕΡΑΡΧΕΙΑΣ 42

Πόλη:

ΣΕΡΡΕΣ

Ταχυδρομικός κώδικας:

62125

Τηλέφωνο :

+302321024024

Φαξ:

+302321024016

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

nokiacareserres@ovi.com

;)

Oυφ, για μια στιγμη τρομαξα.

Και ειπε για οριτζιναλ και τετοια? Εγγυημενα φερνει ή θα περασεις καποια στιγμη και θα σου πει 'σορρυ φιλαρακι αλλα δεν βρηκα'. Γιατι αν ειναι ετσι να περασω καποια στιγμη να παρω καπακια για το n-gage μου....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oυφ, για μια στιγμη τρομαξα.

Και ειπε για οριτζιναλ και τετοια? Εγγυημενα φερνει ή θα περασεις καποια στιγμη και θα σου πει 'σορρυ φιλαρακι αλλα δεν βρηκα'. Γιατι αν ειναι ετσι να περασω καποια στιγμη να παρω καπακια για το n-gage μου....

Λογικά θα τα φέρει στάνταρ, γιατί άφησα το τηλέφωνό μου να με ειδοποιήσει και κάτι είπε για παραγγελία από Γερμανία...(εκεί φτιαχνόταν το 5510 μου...:O) Τώρα για το N-gage δεν ξέρω...Θες να ρωτήσω την μέρα που θα πάω να πάρω τα καπάκια;:)

Ασχετο: Σερραίος είσαι;:)