kid Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 και τα κατσαβιδάκια απο κιτ της νοκια δεν πάνε πίσω,είχε δυο-τρια διαφορετικά σετ ο πατέρας μου και απο το πολύ βίδωνε-ξεβίδωνε έχουν αλλοιωθεί γιατί είναι πολύ λεπτή κατασκευή. Στο εβαυ έχει γερά Τ6 με ούτε 1 ευρώ Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Χτυπήστε από ebay kitακια τ5-τ10 με μαξ 3€ παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 και τα κατσαβιδάκια απο κιτ της νοκια δεν πάνε πίσω,είχε δυο-τρια διαφορετικά σετ ο πατέρας μου και απο το πολύ βίδωνε-ξεβίδωνε έχουν αλλοιωθεί γιατί είναι πολύ λεπτή κατασκευή. Στο εβαυ έχει γερά Τ6 με ούτε 1 ευρώ Τουλάχιστον στα απαραίτητα (T4-T5-T6 και σταυρούς/ίσια), έχω πάρει καλά πράγματα. Ο,τι πληρώνεις παίρνεις άλλωστε, ένα καλό πάει για μια ζωή... ;) (Πχ ο father μου έχει εργαλεία από το... 1987 και είναι σαν καινούρια!) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 υποτίθεται οτι της νοκια θα επρεπε να ηταν γερά.. τα είχε δώσει η ίδια η εταιρία στο πατέρα μου σκέψου Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 υποτίθεται οτι της νοκια θα επρεπε να ηταν γερά.. τα είχε δώσει η ίδια η εταιρία στο πατέρα μου σκέψου Ακριβώς αυτό. Υποτίθεται! ;) Μπορεί να χάλασαν κι από τη χρήση, δεν λέω. Αλλά και πάλι, ένα πολύ καλό σετ, αν και ακριβό, σου μένει για πάντα. Σε τέτοια πράγματα, είμαι της λογικής «Χρήστο, πλήρωσε το μια και καλή». Αρκεί να βρεις το καλό και να το προσέξεις... Ξεφεύγουμε πολύ όμως, ας επανέλθουμε στο θέμα. Αν και, τα Torxes είναι του θέματος κατά κάποιον τρόπο... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Και οι τρεις μαζι που εχετε n-gage το παιξατε ποτε; Ηταν οντως καλο στο να παιζει κανεις παιχνιδια σε αυτο; Eχει κανενα ενσωματωμενο η επρεπε να τα αγοραζεις ξεχωριστα; Νext game mobile του σημερα : sony ericsson xperia play. Σε καμια δεκαρια χρονια θα ναι και αυτο must to have. Εγω το αγορασα κατοπιν εορτης απλα για την συλλογη, το εχω δουλεψει ελαχιστα. Παντως για gameboy emulator που το χρησιμοποιησα και λιγα n-gage παιχνιδια ηταν μια χαρα σαν ergonomics. Τα παιχνιδια αναλογα το τι επαιζες. Σαν κινητο λιγο δυστροπο, σου ερχεται φυσικα να πατησεις το '5' για να κανεις επιλογη ενω πρεπει να πιεσεις το πολυπληκτρο προς τα μεσα, κ αυτο ειναι παραξενο (ισως γιαυτο το αλλαξαν στο QD και εβαλαν ξεχωριστο πληκτρο ok). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Παιδιά βλέπω εδώ πέρα, έχουμε πολλούς μερακλήδες με τα παλιά ΝΟΚΙΑ. Έχω τα εξής 3 μοντέλα: http://www.extragsm.com/images/phone/big/Nokia/3210/Nokia-3210-01.jpg (με πράσινη πρόσοψη) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Nokia6600.jpg και http://nokiamuseum.info/wp-content/uploads/2012/06/Nokia-8850.jpg Όποιος ενδιαφέρεται να του τα δώσω για ανταλλακτικά ή να ασχοληθεί για ανακατασκευή, ας μου κάνει ένα p.m. (περιοχή Αθήνας ή ευρύτερης Αττικής) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά βλέπω εδώ πέρα, έχουμε πολλούς μερακλήδες με τα παλιά ΝΟΚΙΑ. Έχω τα εξής 3 μοντέλα: http://www.extragsm.com/images/phone/big/Nokia/3210/Nokia-3210-01.jpg (με πράσινη πρόσοψη) Πω.. Αυτό το 3210... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Κοιτωντας πισω, μετα λυπης διαπιστωνω οτι γενικα η νοκια ακολουθουσε μια χαζη πολιτικη. Ισως λογω της επιτυχιας και του status που απεκτησε κατα την εποχη των ασπρομαυρων? Aλλα οτι κινητο εβγαζε ακολουθουση την τακτικη " x2 = x1 + 1 feature παραπανω" και στην περιπτωση που αρχισαν να μαζευονται πολλα features μαζι τα εβγαζαν και φτου απο την αρχη. Τι εννοω: Nokia 7650 = camera, 256 οθονη, proximity sensor, brightness sensor Nokia 3650 = Nokia 7650 + mmc, - proximity sensor, - brightness sensor Nokia 3660 = Nokia 3650 + 65k οθονη Nokia n-gage = 3650 + usb + radio + mp3, - camera Nokia n-gage QD = Nokia n-gage -τα παντα ολα (παντα απορουσα τι διαολο καπνιζαν οταν αποφασισαν τα specs) Και εκει που λες, "μαγκα μου το επομενο θα σφαζει" ερχεται η nokia τρολλαροντας και μας βγαζει το 6600 οπου: Nokia 6600 = 3660 + ...τιποτα! αντε οκ, εχει καινουριο OS με καποια feature παραπανω, ισως καλυτερη cpu/ram αλλα ως εκει! Ημαρτον! Και το τρολλαρισμα συνεχιζεται Nokia 6260 = Nokia 6600 + radio + usb (μεσω pop-port) Nokia 7610 = Nokia 6600 + 1mp camera + usb (μεσω pop-port) Nokia 6670 = Nokia 7610 με αλλο σχημα Nokia 3230 = Nokia 6670 + λιιιιιιγο καλυτερη καμερα Αποτελεσμα? 100 συσκευες, κατα βαση ΙΔΙΕΣ, οπου η μια υπερτερει στο ταδε χαρακτηριστικο και η αλλη στο δεινα... Ο,τι να'ναι. Ευτυχως αρχισαν να γινονται ελαφρως πιο σοβαρες απο το 6630 και μετα Νokia 6630 = Νokia 3230 + mp3 + 3G + καλυτερη CPU + λιγο καλυτερη καμερα Νokia 6680 = Nokia 6630 + 2η καμερα + 256κ οθονη Νokia 6681 = Nokia 6681 - 3G - 2η καμερα Kαι τα λοιπα.... Λες και δεν ειχε την τεχνογνωσια! Αντι να βγαλει το 6600 ως συσκευη με mini usb, radio, εγγραφη απο radio, σωστο mp3, 65k οθονη, αντε το hot swap παει στον διαολο, και καμια καλυτερη οθονη, δεν μας δινει τιποτα! Μιας και ειπα οθονη: Τι κακο και αυτο με τις οθονες. Εδω ομως δεν φταιει η νοκια αλλα το SYMBIAN που υποστηριζε ΜΟΝΟ ΜΙΑ αναλυση, 176*208. Και καταληξαμε απο το 7650 μεχρι το Ν91 να εχουμε οθονη με την ιδια αναλυση για ονομα του θεου. 4 χρονια, ημαρτον... :blink: Αυτο συνεχιζεται ΚΑΙ σημερα (μαντεψτε τι κοινο εχουν ΟΛΑ τα symbian 5th edition και s^3 :rolleyes: ) ενω το Ν900 πχ εχει 480*800 αναλυση. Γιατι? anyway rant off iphone ftw Πιστευω οτι της αξιζει εκει που ειναι τωρα.. ειχε δει ψηλα τον αμανε και εφαγε τα μουτρα της.. καλα να παθει.. Mου αρεσαν αυτα τα posts οποτε αξιζει να επαλληφθουν.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Mου αρεσαν αυτα τα posts οποτε αξιζει να επαλληφθουν.:happy: Εδώ που καταλήξαμε ίσως να μην έχουν και άδικο τα παιδιά παραπάνω. Πάντως αυτό με την ανάλυση οθόνης που αναφέρει ο Enema δε ξέρω κατα πόσο φταίει το Symbian ή η ίδια η Nokia, γιατί για παράδειγμα το N90 και το Ν80 είχαν ανάλυση 352 x 416 pixels και το Ε90 800 x 352 pixels. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 @ REDHOTSTEF , καλα που το ξεθαψες αυτο το ποστ :p :) @ atlantian, το Ν90 ηταν εξαιρεση στο κανονα (2nd edition), οπου η αναλυση απλα διπλασιαστηκε the easy way (176*2=352, 208*2=416, οποτε 352*416 αντι για 176*208). Περισσοτερες αναλυσεις αρχισαν να υποστηριζονται απο το 3rd edition και μετα που ηταν πιο major μεταβιβαση και δεν ειχε συμβατοτητα με τις παλιες εφαρμογες. Παρολ'αυτα, η πλειοψηφια των 3rd edition συσκευων ειχαν την standard -χαμηλοτερη- αναλυση 240*320. Πλακα πλακα, Ν90, Ν80, E70, Ε90, Ε6, οι συσκευες που ειχαν διαφορετικες οθονες απο 1st μεχι belle ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου. Ανακαλω ομως οτι ηταν προβλημα του symbian. Symbian ειχαν και αλλοι με αλλες αναλυσεις (απο την ιδια την νοκια με s80 μεχρι SE p series και γιαπωνεζικα flip/smart phones). Το θεμα της αναλυσης ηταν αποκλειστικα ανικανοτητα της nokia. Fun fact : Αυτο http://www.whitegadget.com/attachments/nokia/4322d1202636311-nokia-7710-7710.jpg εχει ιδια αναλυση με αυτο http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/06/nokia-808-pureview-review.jpg ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Βρε Enema συμφωνώ σε όλα, αλλά το symbian δεν είναι ζωντανός οργανισμός για να φταίει σε κάτι. Αν δε το αναπτύξεις, από μόνο του δε θα βγάλει φτερά.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μα ναι, δεν λεω οτι φταιει το symbian. Η νοκια φταιει που δεν φροντισε να υποστηριξει και αλλες αναλυσεις στην βασικη της πλατφορμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μα ναι, δεν λεω οτι φταιει το symbian. Η νοκια φταιει που δεν φροντισε να υποστηριξει και αλλες αναλυσεις στην βασικη της πλατφορμα. Και επεξεργαστές, και μνήμες και και και... Άσε τον πόνο μας να γιάνει..... :cry: Σε κάνα εξάμηνο θα μπορώ να γράφω σε αυτό το θέμα για το 808! :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Και επεξεργαστές, και μνήμες και και και... Άσε τον πόνο μας να γιάνει..... :cry: Σε κάνα εξάμηνο θα μπορώ να γράφω σε αυτό το θέμα για το 808! :D Morala, πλεον και το 808 μπορει να μπει στα νοσταλγικα μιας και απο 1/1/2014 πεθαινει, και αυτο μ δινει αμεσω εναυσμα να το αποκτεισω :D ποσο λες πωλειται τωρα?? Εσυ γτ σε κανενα 6μηνο θα γραφεις γι αυτο? αφου το χεις καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τέσσερις χιλίαδες ενενήντα έξι χρώματα :polarbear: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36480&stc=1&d=1381354370 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Για τους λάτρεις των παλιών Nokia... :D (Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά) http://www.newlaunches.com/entry_images/1107/12/nokia_timeline.php/ Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ωραια φωτογραφια. Αλλα ο χρονος σταματησε το 2007..με την σειρα n60,61,70/. Υποννοει κατι;;.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Nαι, οτι φτιαχτηκε τοτε και κανεις δεν το συμπληρωσε μεχρι το 2013 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ωραια φωτογραφια. Αλλα ο χρονος σταματησε το 2007..με την σειρα n60,61,70/. Υποννοει κατι;;.. Nαι, οτι φτιαχτηκε τοτε και κανεις δεν το συμπληρωσε μεχρι το 2013 :p Προφανώς... :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 4Q 2007 http://disruptiveinnovation.se/wp-content/uploads/Nokia2.png 1Q 2008 http://disruptiveinnovation.se/wp-content/uploads/Nokia3.png Ποιο περα δεν ειναι νοσταλγια.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 4Q 2007 Ποιο περα δεν ειναι νοσταλγια.. :p ^that. Για μενα η νοσταλγια σταματα εκει που ξεκινουν οι οθονες αφης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ^that. Για μενα η νοσταλγια σταματα εκει που ξεκινουν οι οθονες αφης. Οπότε το "μωρό" μπορεί να θεωρηθεί νοσταλγικό; (E71) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ναι, με την εννοια οτι οι οθονες αφης σηματοδοτησαν το τελος μιας εποχης, οχι τοσο λογω παλαιοτητας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ναι, με την εννοια οτι οι οθονες αφης σηματοδοτησαν το τελος μιας εποχης, οχι τοσο λογω παλαιοτητας. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts