Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις να παρεις! Να ναι καλα το eBay!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ναι, αλλά δε θα λειτουργούν στα δίκτυά μας, σωστά;

Huawei Nova 5T

:rolleyes: - ας ειναι καλα το Παρα 5' (που και που βλεπω κανενα επεισοδιο να γελασω) γεματο με Νοκια και εκεινους τους χαρακτηριστικους ηχους κλησεων, τωρα γεμισαμε με νεαρους με smartphone και με ανοιχτη ακροαση να μας ζαλιζουν λες και εχουμε ορεξη να ακουμε τα τραγουδια τους (παλι καλα που μερικοι θυμηθηκαν τα 80's και φορανε κατι ακουστικαρες) και με πιτσιρικες με τα ακουστικα να φλυαρουν στο ταμειο του σ.μαρκετ με ανοησιες (η κουκουλα του φουτερ φορεμενη και το μαυρο γυαλι απαραιτητο ντε και καλα τωρα βγηκα απο το γυμναστηριο)

θυμαμαι ειχα δωσει 400 ευρω για ενα νοκια 8210 που μετα ειδα πως το ειχε μονο ο γυιος ενος φραγκατου στην περιοχη,το πιο μικρο κινητο που ειχα ποτε μου και με συντροφευσε για χρονια,η μεγαλυτερη "κινητη" μου αγαπη (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

εβαλα να φορτισω το 3330 που ειχα,στο συρταρι..το εχω πανω απο μια ωρα στο φορτιστη αλλα δεν κουνιουντε οι γραμμες που δειχνει οτι φορτιζει..αλλα αν πατησω το κουμπι αναβει για λιγο η οθονη και κλεινει..τι μπορει να φταει;;;

εβαλα να φορτισω το 3330 που ειχα,στο συρταρι..το εχω πανω απο μια ωρα στο φορτιστη αλλα δεν κουνιουντε οι γραμμες που δειχνει οτι φορτιζει..αλλα αν πατησω το κουμπι αναβει για λιγο η οθονη και κλεινει..τι μπορει να φταει;;;

Προφανώς η μπαταρία !

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Πόσο καιρό το είχες στο συρτάρι;

Huawei Nova 5T

πανω απο 5 χρονια..και τη μπαταρια την ειχα εκτος..

Ε, μην περιμένεις κι εσύ να δεις κάτι, με 1 ώρα φόρτιση. Άστο κανά 5ωρο και μόνο του σε πρίζα (όχι με πολύπριζο, με κάτι άλλο).

Huawei Nova 5T

Το άφησες 5 ώρες και δεν είδες μπάρες;

Έτσι έλεγα κι εγώ για ένα 6600 που έχω, με τη μπαταρία πάνω του, και μετά από κάποιες ώρες είδα μπάρες.

Huawei Nova 5T

Το 8210 το ειχα αγοράσει σε δραχμές στα 175.000 χιλιάρικα, μήπως δε θυμάσαι καλά?

Μετα απο τοσα χρονια δεν θυμαμαι το ποσο σε δραχμες ομως το 400αρι ηταν "ταριφα" οταν μπηκε το ευρω για ενα καλο κινητο.Τοτε οι "αντιπαλοι" ειχαν το T28 και μαλιστα μας εκαναn εφε για το παχος του, καλα λες η τιμη ηταν σε δραχμες (ηδη ειχα αρχισει απο το 1996 να παιρνω κινητα Siemens, Bosch κλπ) ομως δεν θυμαμαι τωρα το ποσο επακριβως και δεν υπηρχε περιπτωση η αποδειξη να ηταν σε κοινη θεα γιατι ποιος ακουγε τοτε την γκρινια της συζυγου (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

• 2 months later...

Ηρθε σήμερα η παραγγελία και έπιασα δουλειά :D

WP_000593.jpg

Επιτέλους το έκανα, το είχα καιρό στο μυαλό μου..Τα πάντα όλα είναι αυθεντικά.. :happy:

WP_000594.jpg

WP_000595.jpg

Η γκρι θήκη είναι η original cp-373 της Nokia

WP_000596.jpg

Τα παρακάτω περίσσεψαν από παλαιότερες ανακατασκευές..οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ.

WP_000601.jpg

Τεράστια χαρά, έχω πάλι ένα καινούργιο 5310 στα χέρια μου λειτουργικό να μου θυμίζει παλιές καλές εποχές!!!!!

Όμορφο, γλυκοκοιτούσα το κόκκινο όταν είχε βγει αλλά τελικά δεν το τίμησα ποτέ. Ούτε εγώ θυμόμουν άλλα χρώματα πέρα από το μαύρο-μπλε / κόκκινο, αλλά κοιτώντας τώρα λίγο στο google, βλέπω πως (εκτός Ελλάδας μόνο θα υποθέσω, αφού εδώ δεν τα είδαμε ) υπήρχαν πολύ περισσότεροι άλλοι συνδυασμοί είτε με το μαύρο είτε με το λευκό.

Ηρθε σήμερα η παραγγελία και έπιασα δουλειά :D

WP_000593.jpg

Επιτέλους το έκανα, το είχα καιρό στο μυαλό μου..Τα πάντα όλα είναι αυθεντικά.. :happy:

WP_000594.jpg

WP_000595.jpg

Η γκρι θήκη είναι η original cp-373 της Nokia

WP_000596.jpg

Τα παρακάτω περίσσεψαν από παλαιότερες ανακατασκευές..οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ.

WP_000601.jpg

Τεράστια χαρά, έχω πάλι ένα καινούργιο 5310 στα χέρια μου λειτουργικό να μου θυμίζει παλιές καλές εποχές!!!!!

Wow! :blink: Τέλειο έγινε!

Huawei Nova 5T

Όμορφο, γλυκοκοιτούσα το κόκκινο όταν είχε βγει αλλά τελικά δεν το τίμησα ποτέ. Ούτε εγώ θυμόμουν άλλα χρώματα πέρα από το μαύρο-μπλε / κόκκινο, αλλά κοιτώντας τώρα λίγο στο google, βλέπω πως (εκτός Ελλάδας μόνο θα υποθέσω, αφού εδώ δεν τα είδαμε ) υπήρχαν πολύ περισσότεροι άλλοι συνδυασμοί είτε με το μαύρο είτε με το λευκό.

Οντως εδώ κυκλοφόρησε σε μαυρο, γκρι-μπλε και γκρι-κόκκινο..το δικό μου ήταν της cosmote σε γκρι-μπλε, ίσως το μόνο κινητό που είχα και δε του βρήκα ψεγάδι σε όποια αναβάθμιση κ αν δούλεψε..ακόμα και η κάμερα εντυπωσιακή για 2mp και μουσικό κινητό..

Τώρα το άσπρο το είχα βρει ebay πριν χρόνια και καπου στο 2011 το είχα κάνει άσπρο-πορτοκαλί, μάλλον έτσι το λάνσαρε η orange στην Αγγλία..Πάντως με μια σύντομη έρευνα στα product codes υπάρχει ελληνικός κωδικός για άσπρο-ασημί όπως ακριβώς το έχω τώρα δηλαδή..νομίζω του πάει το άσπρο ;)

Πριν λίγο του έβαλα και μπαταρία 1050mA της forever, η original bl-4ct βγάζει 860mA και έχει διπλάσια τιμή..

Η όλη φάση κόστισε περίπου 40 ευρώ αλλά το καταευχαριστήθηκα ρε παιδιά..

Ασε που συγκινήθηκα όταν βρήκα παλιές φωτό και τραγούδια που άκουγα πριν 7-8 χρόνια..όταν πήγα και στα μηνύματα.....

Photo_Chooser_09c61005_f76f_4262_8fe4_dedadf04a2c.jpg

Edited by Farsalinos

Οντως εδώ κυκλοφόρησε σε μαυρο, γκρι-μπλε και γκρι-κόκκινο..το δικό μου ήταν της cosmote σε γκρι-μπλε, ίσως το μόνο κινητό που είχα και δε του βρήκα ψεγάδι σε όποια αναβάθμιση κ αν δούλεψε..ακόμα και η κάμερα εντυπωσιακή για 2mp και μουσικό κινητό..

Τώρα το άσπρο το είχα βρει ebay πριν χρόνια και καπου στο 2011 το είχα κάνει άσπρο-πορτοκαλί, μάλλον έτσι το λάνσαρε η orange στην Αγγλία..Πάντως με μια σύντομη έρευνα στα product codes υπάρχει ελληνικός κωδικός για άσπρο-ασημί όπως ακριβώς το έχω τώρα δηλαδή..νομίζω του πάει το άσπρο ;)

Πριν λίγο του έβαλα και μπαταρία 1050mA της forever, η original bl-4ct βγάζει 860mA και έχει διπλάσια τιμή..

Η όλη φάση κόστισε περίπου 40 ευρώ αλλά το καταευχαριστήθηκα ρε παιδιά..

Ασε που συγκινήθηκα όταν βρήκα παλιές φωτό και τραγούδια που άκουγα πριν 7-8 χρόνια..όταν πήγα και στα μηνύματα.....

Photo_Chooser_09c61005_f76f_4262_8fe4_dedadf04a2c.jpg

Ανέβαζε τέτοιες φωτογραφίες, να μπούμε σε έξοδα πάλι... :p

Huawei Nova 5T