mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μπορεις να παρεις! Να ναι καλα το eBay! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μπορεις να παρεις! Να ναι καλα το eBay! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι, αλλά δε θα λειτουργούν στα δίκτυά μας, σωστά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αν ειναι unlocked θα λειτουργει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αν ειναι unlocked θα λειτουργει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Χμ.... Δεν το ήξερα αυτό. Thanks!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αν βρεις καποιο, δωσε λινκ και θα σε πουμε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αν βρεις καποιο, δωσε λινκ και θα σε πουμε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εννοείται! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 :rolleyes: - ας ειναι καλα το Παρα 5' (που και που βλεπω κανενα επεισοδιο να γελασω) γεματο με Νοκια και εκεινους τους χαρακτηριστικους ηχους κλησεων, τωρα γεμισαμε με νεαρους με smartphone και με ανοιχτη ακροαση να μας ζαλιζουν λες και εχουμε ορεξη να ακουμε τα τραγουδια τους (παλι καλα που μερικοι θυμηθηκαν τα 80's και φορανε κατι ακουστικαρες) και με πιτσιρικες με τα ακουστικα να φλυαρουν στο ταμειο του σ.μαρκετ με ανοησιες (η κουκουλα του φουτερ φορεμενη και το μαυρο γυαλι απαραιτητο ντε και καλα τωρα βγηκα απο το γυμναστηριο) θυμαμαι ειχα δωσει 400 ευρω για ενα νοκια 8210 που μετα ειδα πως το ειχε μονο ο γυιος ενος φραγκατου στην περιοχη,το πιο μικρο κινητο που ειχα ποτε μου και με συντροφευσε για χρονια,η μεγαλυτερη "κινητη" μου αγαπη (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Το 8210 το ειχα αγοράσει σε δραχμές στα 175.000 χιλιάρικα, μήπως δε θυμάσαι καλά? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 εβαλα να φορτισω το 3330 που ειχα,στο συρταρι..το εχω πανω απο μια ωρα στο φορτιστη αλλα δεν κουνιουντε οι γραμμες που δειχνει οτι φορτιζει..αλλα αν πατησω το κουμπι αναβει για λιγο η οθονη και κλεινει..τι μπορει να φταει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 εβαλα να φορτισω το 3330 που ειχα,στο συρταρι..το εχω πανω απο μια ωρα στο φορτιστη αλλα δεν κουνιουντε οι γραμμες που δειχνει οτι φορτιζει..αλλα αν πατησω το κουμπι αναβει για λιγο η οθονη και κλεινει..τι μπορει να φταει;;; Προφανώς η μπαταρία ! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 εβαλα να φορτισω το 3330 που ειχα,στο συρταρι..το εχω πανω απο μια ωρα στο φορτιστη αλλα δεν κουνιουντε οι γραμμες που δειχνει οτι φορτιζει..αλλα αν πατησω το κουμπι αναβει για λιγο η οθονη και κλεινει..τι μπορει να φταει;;; Πόσο καιρό το είχες στο συρτάρι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 πανω απο 5 χρονια..και τη μπαταρια την ειχα εκτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 πανω απο 5 χρονια..και τη μπαταρια την ειχα εκτος.. Ε, μην περιμένεις κι εσύ να δεις κάτι, με 1 ώρα φόρτιση. Άστο κανά 5ωρο και μόνο του σε πρίζα (όχι με πολύπριζο, με κάτι άλλο). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 οταν ομως το χω στη φορτιση δεν δειχνει να ανεβοκατεβαινουν οι μπαρες της μπαταριας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ψοφησε η μπαταρία. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Το άφησες 5 ώρες και δεν είδες μπάρες; Έτσι έλεγα κι εγώ για ένα 6600 που έχω, με τη μπαταρία πάνω του, και μετά από κάποιες ώρες είδα μπάρες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Το 8210 το ειχα αγοράσει σε δραχμές στα 175.000 χιλιάρικα, μήπως δε θυμάσαι καλά? Μετα απο τοσα χρονια δεν θυμαμαι το ποσο σε δραχμες ομως το 400αρι ηταν "ταριφα" οταν μπηκε το ευρω για ενα καλο κινητο.Τοτε οι "αντιπαλοι" ειχαν το T28 και μαλιστα μας εκαναn εφε για το παχος του, καλα λες η τιμη ηταν σε δραχμες (ηδη ειχα αρχισει απο το 1996 να παιρνω κινητα Siemens, Bosch κλπ) ομως δεν θυμαμαι τωρα το ποσο επακριβως και δεν υπηρχε περιπτωση η αποδειξη να ηταν σε κοινη θεα γιατι ποιος ακουγε τοτε την γκρινια της συζυγου (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ηρθε σήμερα η παραγγελία και έπιασα δουλειά :D Επιτέλους το έκανα, το είχα καιρό στο μυαλό μου..Τα πάντα όλα είναι αυθεντικά.. :happy: Η γκρι θήκη είναι η original cp-373 της Nokia Τα παρακάτω περίσσεψαν από παλαιότερες ανακατασκευές..οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ. Τεράστια χαρά, έχω πάλι ένα καινούργιο 5310 στα χέρια μου λειτουργικό να μου θυμίζει παλιές καλές εποχές!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 σε λευκο?? δε θυμάμαι να το χω δεί αλλη φορα! μονο μπλε και κοκκινο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Όμορφο, γλυκοκοιτούσα το κόκκινο όταν είχε βγει αλλά τελικά δεν το τίμησα ποτέ. Ούτε εγώ θυμόμουν άλλα χρώματα πέρα από το μαύρο-μπλε / κόκκινο, αλλά κοιτώντας τώρα λίγο στο google, βλέπω πως (εκτός Ελλάδας μόνο θα υποθέσω, αφού εδώ δεν τα είδαμε ) υπήρχαν πολύ περισσότεροι άλλοι συνδυασμοί είτε με το μαύρο είτε με το λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 προσοψη για 5210 οriginal ή εστω οχι μουφα υπαρχει κάπου? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ηρθε σήμερα η παραγγελία και έπιασα δουλειά :D Επιτέλους το έκανα, το είχα καιρό στο μυαλό μου..Τα πάντα όλα είναι αυθεντικά.. :happy: Η γκρι θήκη είναι η original cp-373 της Nokia Τα παρακάτω περίσσεψαν από παλαιότερες ανακατασκευές..οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ. Τεράστια χαρά, έχω πάλι ένα καινούργιο 5310 στα χέρια μου λειτουργικό να μου θυμίζει παλιές καλές εποχές!!!!! Wow! :blink: Τέλειο έγινε! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Όμορφο, γλυκοκοιτούσα το κόκκινο όταν είχε βγει αλλά τελικά δεν το τίμησα ποτέ. Ούτε εγώ θυμόμουν άλλα χρώματα πέρα από το μαύρο-μπλε / κόκκινο, αλλά κοιτώντας τώρα λίγο στο google, βλέπω πως (εκτός Ελλάδας μόνο θα υποθέσω, αφού εδώ δεν τα είδαμε ) υπήρχαν πολύ περισσότεροι άλλοι συνδυασμοί είτε με το μαύρο είτε με το λευκό. Οντως εδώ κυκλοφόρησε σε μαυρο, γκρι-μπλε και γκρι-κόκκινο..το δικό μου ήταν της cosmote σε γκρι-μπλε, ίσως το μόνο κινητό που είχα και δε του βρήκα ψεγάδι σε όποια αναβάθμιση κ αν δούλεψε..ακόμα και η κάμερα εντυπωσιακή για 2mp και μουσικό κινητό.. Τώρα το άσπρο το είχα βρει ebay πριν χρόνια και καπου στο 2011 το είχα κάνει άσπρο-πορτοκαλί, μάλλον έτσι το λάνσαρε η orange στην Αγγλία..Πάντως με μια σύντομη έρευνα στα product codes υπάρχει ελληνικός κωδικός για άσπρο-ασημί όπως ακριβώς το έχω τώρα δηλαδή..νομίζω του πάει το άσπρο ;) Πριν λίγο του έβαλα και μπαταρία 1050mA της forever, η original bl-4ct βγάζει 860mA και έχει διπλάσια τιμή.. Η όλη φάση κόστισε περίπου 40 ευρώ αλλά το καταευχαριστήθηκα ρε παιδιά.. Ασε που συγκινήθηκα όταν βρήκα παλιές φωτό και τραγούδια που άκουγα πριν 7-8 χρόνια..όταν πήγα και στα μηνύματα..... Edited August 19, 2016 by Farsalinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλα εκανες!!! ειναι το main τηλεφωνο σου? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Οντως εδώ κυκλοφόρησε σε μαυρο, γκρι-μπλε και γκρι-κόκκινο..το δικό μου ήταν της cosmote σε γκρι-μπλε, ίσως το μόνο κινητό που είχα και δε του βρήκα ψεγάδι σε όποια αναβάθμιση κ αν δούλεψε..ακόμα και η κάμερα εντυπωσιακή για 2mp και μουσικό κινητό.. Τώρα το άσπρο το είχα βρει ebay πριν χρόνια και καπου στο 2011 το είχα κάνει άσπρο-πορτοκαλί, μάλλον έτσι το λάνσαρε η orange στην Αγγλία..Πάντως με μια σύντομη έρευνα στα product codes υπάρχει ελληνικός κωδικός για άσπρο-ασημί όπως ακριβώς το έχω τώρα δηλαδή..νομίζω του πάει το άσπρο ;) Πριν λίγο του έβαλα και μπαταρία 1050mA της forever, η original bl-4ct βγάζει 860mA και έχει διπλάσια τιμή.. Η όλη φάση κόστισε περίπου 40 ευρώ αλλά το καταευχαριστήθηκα ρε παιδιά.. Ασε που συγκινήθηκα όταν βρήκα παλιές φωτό και τραγούδια που άκουγα πριν 7-8 χρόνια..όταν πήγα και στα μηνύματα..... Ανέβαζε τέτοιες φωτογραφίες, να μπούμε σε έξοδα πάλι... :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts