Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οινοπνευμα? Με προσοχη μην ακουμπησεις κανενα πλαστικο και ξεβαψει πανω σε καμμια οθονη.

Τις κολλες απο τα δαχτυλα μου ετσι τις βγαζω, κανει θαυματα λεμε :p

Θα το δοκιμάσω, αλλά δεν το πιστεύω...:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το Ν78 πάντως πρέπει να ήταν το πρώτο με την υπέρτατη λειτουργία "FM Transmitter" που ένας άλλος δε λέει να βάλει :(

Τι ακριβως δηλαδη εκανε αυτη η λειτουργια; Μονο στο ν78 την εχουν; :confused:

N78, N79, N85, N86, N97, N900, N8, C7, 701, 808 και καποια ακομα :) Ειχε επισης το Htc Evo και καποια LG νομιζω (chocolate 3, rhytm και κατι τετοια)

Ουσιαστικα εκανες το κινητο πομπο ραδιοφωνου, επαιζες πχ μουσικη στο ραδιο του αμαξιου :) Ειχε εμβελεια 1-5 μετρα, αναλογα και τη συσκευη

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το 1998 οταν βγηκε το 7110 δεν υπηρχε ουτε s40 ουτε s60.

Αυτα βγηκαν λιγα χρονια μετα.

Το Nokia 7110 κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 1999 και βασιζόταν στο Series 40. Ήταν η πρώτη συσκευή βασισμένη στη νέα, για τότε πλατφόρμα Nokia Series 40.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

το μοντελο ειναι το 2110 αλλα μου φανηκε παραξενο που δεν το αναγραφει στην ετικετα. Μπας και ειναι/ηταν κινεζικο;

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48081&stc=1&d=1407057223

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48082&stc=1&d=1407057231

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48083&stc=1&d=1407057238

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48084&stc=1&d=1407057245

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48085&stc=1&d=1407057253

Επισης δεν υπαρχει φορτιστης, οποτε δεν ξερουμε αν δουλευει..

Στεφ όχι, είναι αυθεντικό. Έχω και γω ένα στη συλλογή, λειτουργικότατο. Θες φορτιστή με χοντρό βύσμα, δεν έχει ιδιαίτερο... ;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Θες φορτιστή με χοντρό βύσμα, δεν έχει ιδιαίτερο... ;)

Xοντρο στρογγυλο εννοεις οπως στο 3310; Επειδη δοκιμασα και δεν αναψε. Απο κατω εχει κατι παραλληλογραμο μια υποδοχη και φανταστηκα πως θα φορτιζει απο εκει.

Xοντρο στρογγυλο εννοεις οπως στο 3310; Επειδη δοκιμασα και δεν αναψε. Απο κατω εχει κατι παραλληλογραμο μια υποδοχη και φανταστηκα πως θα φορτιζει απο εκει.

Μπορεί να ψόφησε η μπαταρία του.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Μπορεί να είναι ψόφια η συσκευή.

Το πιο παλιό Nokia που έχω στη συλλογή μου είναι έναι 5210 που είναι ψόφιο (έτσι μου το δώσανε). Του έκανα ένα drop test και έφυγε ένα κομματάκι πίσω και πάνω, αλλά το ξανακόλλησα.

ΥΓ: Έχω ένα Nokia 5300 XpressMusic και έχει σπάσει η οθόνη του από μέσα, έξω δε φαίνεται κάτι και το πήγα στα Nokia Care και μου είπαν 40 ευρώ η αλλαγή οθόνης, αξίζει;

Βρε πλάκα που έχουν εκεί στο Νοκια care (όπως και σε όλα τα servive, βέβαια). Μπορείς να το κάνεις μόνος σου σε 5 λεπτά και με 3,5Ε (το κόστος της οθόνης από ebay)... τι λες, αξίζει να τους στάξεις 40Ε; Edited by apVga

Βρε πλάκα που έχουν εκεί στο Νοκια care (όπως και σε όλα τα servive, βέβαια). Μπορείς να το κάνεις μόνος σου σε 5 λεπτά και με 5Ε (το κόστος της οθόνης από ebay)... τι λες, αξίζει να τους στάξεις 40Ε;

Το θέμα είναι ότι εγώ θα το καταστρέψω.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να το καταστρέψεις, δες στο yοutube βιντεο πως αλλαζει η οθόνη,

: βγάζεις μπρος καπάκι, ξεβιδώνεις μεταλλικό πλαίσιο, ξεκουμπώνεις οθόνη. Αντίστροφα με την νέα και τέλος.

Και μάλλον έκανα λάθος με το κόστος της οθόνης, στην εύρεση έβαλα σκέτο "Nokia 5300", οπότε αυτές μάλλον είναι για το άλλο 5300 . Bάζοντας "Nokia 5300 ΧpressMusic" αυτές που βγαζει είναι κάπου στο 10αρικο. Που και πάλι καρασυμφέρει, καμία σχέση με τα 40.

EDIT: ΟΚ, άκυρο, ισχύουν και αυτές με τα 3.5Ε, ίδιες φαίνεται πως είναι.

Edited by apVga

Μπορεί να είναι ψόφια η συσκευή.

Το πιο παλιό Nokia που έχω στη συλλογή μου είναι έναι 5210 που είναι ψόφιο (έτσι μου το δώσανε). Του έκανα ένα drop test και έφυγε ένα κομματάκι πίσω και πάνω, αλλά το ξανακόλλησα.

Αγαπημενο το 5210

2 εχω στη συλλογη μου. Το ενα λειτουργει απταιστα, το αλλο θελει σερβις στο κουμπι ον/οφφ.

Επισης και τα 2 θελουν μπαταρια και αυθεντικες προσοψεις. Αν παρει το ματι σας καμια φθηνη σφυριξτε

Το μονο που με την σπαει στο 5210 ειναι η διαταξη γραμματων

Έχω και ένα Nokia 1600 αλλά πριν δυο χρόνια, πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε, κόλλαγε στο μαύρο, ενώ την προηγούμενη μέρα δούλευε τέλεια. Ένα 6120c-1 που μου το έδωσαν με χαλασμένη μπαταρία αλλά μόλις του άλλαξα μπαταρία (από το XpressMusic) και δούλεψε και το 5300 XpressMusic. Edited by Alex_tz

Εγώ παιδιά βρήκα ένα 3310 που είχα ξεχασμένο στο υπόγειο 9 χρόνια και είχε ακόμα 2 γραμμές μπαταρία....
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγώ παιδιά βρήκα ένα 3310 που είχα ξεχασμένο στο υπόγειο 9 χρόνια και είχε ακόμα 2 γραμμές μπαταρία....

Καθόλου περίεργο, ακόμη και το 2067 θα έχει μπαταρία.

Φαντάσου να είχε battery saver....

Χρόνος από την τελευταία φόρτιση: 3.789 ώρες και 38 λεπτά

:lol: :lol: :lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ο ορισμός της Nokia συσκευής. :p

Φαντάσου να είχε battery saver....

Χρόνος από την τελευταία φόρτιση: 3.789 ώρες και 38 λεπτά

:lol: :lol: :lol:

:lol: :rotfl: χαχαχαχαχαχαχα

Huawei Nova 5T

Γιατί είναι πανάσχημο και γιατί ήταν το 3gs της εποχής το είχε όλος ο ντουνιάς. Υπήρχαν πολύ πιο ωραία κινητά τότε.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αηδία μεγάλη το 3310. Ναι ρε το είπα! Σταυρώστε με!

Ο παλιός, καλός prodigy! :p Πέρα από την πλάκα, εκείνη την εποχή όντως υπήρχαν πιο όμορφες συσκευές. Απλά το 3310 πούλησε λόγω τιμής και... Nokia. Έτυχε τότε (2003) να έχω 3310 και να χρησιμοποιώ δανεικό Alcatel OT-311 νομίζω. Όσο καλό/χρυσό/σκυλί κι αν ήταν, δεν ήταν mainstream όπως τα 33άρια...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Το 3210 ας πούμε αν και προκάτοχος ήταν πολύ πιο classy τηλέφωνο. Καλά μην αναφερθούμε σε 6110/6210/7110...

ο παλιός καλός... έχω παλιώσει οντως σε κάθε τομέα : p : (

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στo 3310 επίσης τα κουμπιά έκαναν ένα ενοχλητικό creaky ηχο κάποιες φορες.

ew!

eww λέμε!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Θα μου πεις τώρα πως συγκρίνω ανόμοιες κατηγορίες όμως τα 6210/6310 είχαν απίθανο πληκτρολόγιο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂