montoya_42 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Έλα ρε φίλε, τι δημιούργησες!!!!!!!!?????? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Στέφανε , είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου...! Εμένα τα χέρια μου δεν πιάνουν καθόλου. Μπράβο ρε! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Σας ευχαριστω πολυ!! :) Αν και δεν το πετυχα ακριβως καθως ηταν βιαστηκο. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38848&stc=1&d=1387722346 7260.. Ενα πολυ ομορφο κινητο, που το συμπαθω και για εναν αλλον λογο. Σχηματιζει το γραμμα "S", απο τα αρχικα του ονοματός μου.. :frog: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Χρηστο ελπιζω να βαρεθεις για κανα 2ωρο αυριο.. :lol: Βαρέθηκα... :p Λείπουν πολλά δυστυχώς, τα οποία πρέπει να αποκτηθούν. Επίσης, πρέπει να τελειώσουν κι άλλα επιτέλους για να τα βάλω σε βιτρίνα... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Έχεις και το 6210!!! Ένα τηλέφωνο που μου έμεινε απωθημένο. Το είχα στο μάτι αλλά ποτέ δεν απέκτησα..... Κουκλί πραγματικό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Για 6210 για κανε ενα τσεκ στην υπογραφη μου! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Βαρέθηκα... :p Λείπουν πολλά δυστυχώς, τα οποία πρέπει να αποκτηθούν. Επίσης, πρέπει να τελειώσουν κι άλλα επιτέλους για να τα βάλω σε βιτρίνα... ;) Ξεχωριζει παντως το communicator και το αναδιπλουμενο που σου χαρισαν. Επισης το 6680 μου κανει εντυπωση καθως ειναι πολυ σπανιο. 6230 Κλασσικο best off, 3230 επομενο best off για μενα (τα χε ολα και τιμη χωμα), και το αγαπημενο μου χρωμα στο 7250.... το ειχε θυμαμαι ο αλλος στην εκπομπη του... τη θυμαστε..;... ενα καταργημενο καναλι.... εκπομπη "κινητομανια"!!!.... επαιρνες τηλεφωνο, και παταγες απο το σταθερο σου την διεση η το αστερακι, και επαιζες ενα παιχνιδι μεσω της τηλεορασης, και κερδιζες ενα απο τα 15 περιπου κινητα που ειχε μπροστα του ο παρουσιαστης. Διαλεγες εσυ ποιο ηθελες.. :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Κινητο-μάνια: "Πρέπει να ανατρέξω στα έγκατα της υποσυνείδητου, να αναλύσω εις βάθος και με φροϋδικό τρόπο τα παιδικά μου χρόνια για να καταλήξω στο λόγο που παρακολουθούσα (μετά μανίας όπως λέει κι ο τίτλος) την κινητομάνια, μια εκπομπή του New Channel (τόσο παλιά) με έναν ανεκδιήγητο παρουσιαστή από τη Στυλίδα που έκανε ερωτήσεις του τύπου «τι έκανες σήμερα, πήγες για καφεδάκι»; Αργότερα εκστασιάστηκα όταν τον είδα να παριστάνει τον δημοσιογράφο σε μια άλλη εκπομπή της Νανά-Δούκα-Παλαιτσάκη-κτλ-κτλ με θέμα την παιδεραστία…. ?;!?;! Ένας μύθος είχε γεννηθεί. Το concept της εκπομπής ήταν το εξής: έπαιρνες τηλέφωνο κι αν πετύχαινες στον σωστό αριθμό κέρδιζες ένα κινητό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αν έπαιρνες τηλέφωνο (δεν έφτασα ως αυτό το σημείο για να εξηγούμαστε) θα περίμενες 20 λεπτά στην αναμονή, την ώρα που ο «κλακαδόρος» θα έκανε το κομμάτι του και εσύ θα τα έχωνες στην εταιρία τηλεφώνων. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με χαλάρωνε. Το ίδιο και αρκετά μέλη της παρέας μου, που στα κλασικά, ανούσια ξενύχτια (της προ-Pro εποχής) περνούσαμε αρκετές ώρες βλέποντας τη συγκεκριμένη εκπομπή. Είχα εθιστεί στις συζητήσεις με τον παρουσιαστή (επιπέδου δημοτικού) και κυρίως στις εκφράσεις «αυγουλίνι, μωρουλίνι, γκογκουλίνι» όπως αποκαλούσε ένα συγκεκριμένο στρογγυλό κινητό. Τι είναι το γκογκουλίνι ρε π%@^ μου; Γιατί το έβλεπα γ%^@; Τι μου συμβαίνει; (Στέφανος Τριαντάφυλλος)" http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/article1492985.ece Συζητηση: http://www.insomnia.gr/topic/46344-kinhtomania/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Δεν είμαι της συλλογής, αλλά κάποια λίγα κι εκλεκτά (δύο εξ αυτών, βασικά) είναι μέγα απωθημένα μιας που έχουν και πονεμένες ιστορίες από πίσω. Ο λόγος για τους δύο μου μεγάλους έρωτες στο όρθιo. Συντροφιά 2 πολύ μεγάλες συμπάθειες στο ξαπλωτό και τιμής ένεκεν ο κόκκινος φρουρός μιας και έχει καταντήσει θρύλος το πόσο αθάνατο σκυλί είναι lol Δυστυχώς για τους έρωτες ο No1 (7260) είναι dummy κι ο άλλος (7360) ανακατασκευασμένος, αλλά από το ολότελα... ελπίζω κάποια στιγμή να βρω κανα φθηνό 7260 και να το ανακατασκευάσω. Να δω το κόκκινo φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και ας πεθάνω ένα πράμα... :rolleyes: Και το e65 dummy, αλλά τόσο κοψοχρονιά που το βρήκα το τίμησα έτσι για το οφθαλμόλουτρο και για την ιστορία μιας και κάποτε το γλυκοκοιτούσα και ήμουν στο παραπέντε να το πάρω αλλά φυσικά το προσπέρασα για το 7373. Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν που δεν το βρήκα στο καφέ που ήταν και η αρχική αδυναμία. Βασικά δεν θα με χαλούσε κάποια στιγμή να προσθέσω και τα υπόλοιπα amour στην παρέα και να κλείσει εκεί ο "συλλεκτικός" μου κύκλος. Παλιές καλές εποχές που το design ήταν ιδιαίτερο και ξεχώριζε, καλά και χρυσά τα smart αλλά κακά τα ψέματα, τη στιγμή που κατέληξε το κινητό να είναι μια τεράστια οθόνη αφής, έληξε ουσιαστικά και το περιθώριο για σχεδιαστική δημιουργία στη συσκευή. http://s28.postimg.org/71fqpjglp/CAM00.jpg Edited December 24, 2013 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38848&stc=1&d=1387722346 Το συγκεκριμενο το εδωσα χτες στα δεκα ευρω. Αν εγραφες πιο νωρις εδω θα το εδινα σε σενα.. :cry: Πανεμορφο κινητο με πανεμορφο μενου για την εποχη του (128X128). Πολυ ωραια η συλλογη σου, εστω και dummy. Εξ αλλου τα περισσοτερα παλια τα χρησιμοποιουμε ειτε ως δευτερα ειτε ως καθολου στη βιτρινα. :love: Επισης πολυ ωραιο το κοκκινο χρωμα πανω σε οποιοδηποτε κινητο. Στη nokia το n76, σε αλλες εταιριες πολλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 'Επνιξα κάποτε ένα 7260... Ευτυχώς απέκτησα πάλι ένα, με σκοπό να γίνει λευκό... (έτσι το έχω απωθημένο εγώ) Στέφανε το 7250 δυστυχώς, είναι dead... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Βρε συ και γω ηθελα να το κανω λευκο, και ειχα ολοκαινουριες προσοψεις. Αλλα η πανω προσοψη δεν βγαινει. Πρεπει να το κανεις βιδες για να βγει. Και μονο που ειναι σε καλη κατασταση η μωβ προσοψη δεν εχει σημασια, βρισκεις αλλο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Έλα βρε, δική σου ήταν η αγγελία με το 10ρικάκι?! Την είδα χθες στο xe (και μέχρι το βράδυ έγινε εξαφανιζόλ) και μου τρέχανε τα σάλια. Τέτοια ακριβώς περίπτωση ελπίζω να βρω, αν είχες άλλους όρους συναλλαγής -το είχες για χέρι-χέρι κι εγώ είμαι βόρεια- θα το είχα χτυπήσει στη στιγμή. Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Βρε συ και γω ηθελα να το κανω λευκο, και ειχα ολοκαινουριες προσοψεις. Αλλα η πανω προσοψη δεν βγαινει. Πρεπει να το κανεις βιδες για να βγει. Και μονο που ειναι σε καλη κατασταση η μωβ προσοψη δεν εχει σημασια, βρισκεις αλλο :p 2 Torx5 βίδες είναι και μάλιστα, τις έχω ήδη λυμένες. Οι προσόψεις πρέπει να βρεθούν... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Aμα θες σου στελνω με το ταχυδρομιο, σε φακελακι των ελτα με γραμματοσημο. Τις ειχα παρει για να τις βαλω στο δικο μου αλλα μετα ειδα οτι δεν μπαινει η μια, και με τα κατσαβιδακια δεν το χω. Χωρις χρηματα φυσικα τζαμπα τις πηρα και γω. Στειλε μου πμ αν εχεις καποιον δικο σου εδω να τις δωσω ή σε ποια διευθυνση καταστηματος οπου να τη παραλαβεις απο εκει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Μιας που λέτε για βίδες, ξέρετε μήπως τι βιδούλες παίρνει το 7360; Γιατί το refurbished 7360 που πήρα ήταν το λευκό/χρυσό κι επειδή ο έρωτας ήταν με το σοκολά πήρα μετα και του έβαλα σοκολά πρόσοψη, μου έβγαινε πιο φθηνό έτσι. Οπότε μου έχουν μείνει οι λευκές προσόψεις τσίλικες κι όσο τις βλέπω μου μπαίνει η ιδεά αν βρίσκω σιγά σιγά τα κομμάτια σε καλή τιμούλα να το στήσω κι αυτό (εκτός πια αν βρω κανα διαλυμμένο ολόκληρο κοψοχρονιά και πάω σε εκείνη τη λύση). Ρωτάω γιατί π.χ. βλέπω να δίνουν εδώ το κυρίως σώμα αλλά δεν περιέχονται οι βίδες, αν καταλήξω να το κάνω κάποια στιγμή να ξέρω τι να ψάξω/πάρω. Edited December 25, 2013 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Aμα θες σου στελνω με το ταχυδρομιο, σε φακελακι των ελτα με γραμματοσημο. Τις ειχα παρει για να τις βαλω στο δικο μου αλλα μετα ειδα οτι δεν μπαινει η μια, και με τα κατσαβιδακια δεν το χω. Χωρις χρηματα φυσικα τζαμπα τις πηρα και γω. Στειλε μου πμ αν εχεις καποιον δικο σου εδω να τις δωσω ή σε ποια διευθυνση καταστηματος οπου να τη παραλαβεις απο εκει. :) Κοίτα, αν δεν τις θες στειλ'τες. Αν θες όμως να ξαναβρείς 7260 για να το κάνεις λευκό, κράτησε τες... :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μπα, οχι βαριεμαι να το ανοιξω αν το ξαναβρω. Θα στις στειλω σε καμια εβδομαδα παντως, θα σου στειλω με πμ οταν ειναι. Παντως δεν ξερω αν ειναι μουφα η οχι η προσοψη, αλλα φαινεται καλη. Τα λεμε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Βρες το κινητό: Bomfunk MC's B boys & flygirls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μπα, οχι βαριεμαι να το ανοιξω αν το ξαναβρω. Θα στις στειλω σε καμια εβδομαδα παντως, θα σου στειλω με πμ οταν ειναι. Παντως δεν ξερω αν ειναι μουφα η οχι η προσοψη, αλλα φαινεται καλη. Τα λεμε!! :) Στέφανε όπως θες. Περιμένω PM σου όταν είναι... (Α! Και πολύχρονος για σήμερα, να χαίρεσαι τ'όνομα σου!) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Βρες το κινητό: Bomfunk MC's B boys & flygirls Το Φλεβάρη εξεταστική; :lol: Nokia 8850! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το ενα, ισως το λες ανδρικο και το αλλο, γυναικειο (φωτογραφια ινερνετ). Προχθες, παλι ειδα εναν μεγαλο σε ηλικα ατομο να κυκλοφορει με ενα 6310!.. Ζουν αναμεσα μας.... http://www.3dnews.ru/documents/3215/ericsson_t66_07.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλημέρα & καλή χρονιά σε όλο το forum! Λόγω μιας βλάβης στο digitazer του htc, χρησιμοποιώ εδώ και αρκετές μέρες (και όπως δείχνουν οικονομικά τα πράγματα για πολλές ακόμα..!) ένα μαύρο 6030 -όπως φαίνεται και στο avatar μου! :happy:- που το έχω από το τελευταίο έτος στη σχολή, το 2006. Μια χαρά στέκεται ακόμα. Το είχα και όταν παρουσιάστηκα φαντάρος στη Τρίπολη λόγω μη ύπαρξης κάμερας και της παροιμοιώδους αυτονομίας του. Απίστευτες συσκευές που είναι πάντα εκεί στο συρτάρι όταν τις χρειαστείς, όταν τα σύγχρονα "σμαρτ" παραδώσουν πνεύμα στο 1/5 του χρόνου ζωής, σε αντίθεση με τα διαχρονικά & κλασικά πλέον ΝΟΚΙΑ. http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/7735-image/Nokia-6030-Review-014.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το ενα, ισως το λες ανδρικο και το αλλο, γυναικειο (φωτογραφια ινερνετ). Προχθες, παλι ειδα εναν μεγαλο σε ηλικα ατομο να κυκλοφορει με ενα 6310!.. Ζουν αναμεσα μας.... http://www.3dnews.ru/documents/3215/ericsson_t66_07.jpg Πωω.. Πόσο καιρό έχω να δω πράσινη οθόνη.. :O Τι μου θύμισες.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το ενα, ισως το λες ανδρικο και το αλλο, γυναικειο (φωτογραφια ινερνετ). Προχθες, παλι ειδα εναν μεγαλο σε ηλικα ατομο να κυκλοφορει με ενα 6310!.. Ζουν αναμεσα μας.... http://www.3dnews.ru/documents/3215/ericsson_t66_07.jpg To 6310 δεν έβγαινε σε μπλε φωτισμό??:confused: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts