plankton69 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ρίξε μια ματιά στα ηχεία τους. Ή μπούκωσαν από σκόνες, ή «πέθαναν» από τα χρόνια... Δεν είναι μεγάλο το κακό πάντως! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ρίξε μια ματιά στα ηχεία τους. Ή μπούκωσαν από σκόνες, ή «πέθαναν» από τα χρόνια... Δεν είναι μεγάλο το κακό πάντως! Να τα πάω σε κανένα Γερμανό να τα κάνει αναβάθμιση στο software τους, αν υπάρχει φυσικά, γιατί καλώδια σύνδεσης με Η/Υ δεν υπάρχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Να τα πάω σε κανένα Γερμανό να τα κάνει αναβάθμιση στο software τους, αν υπάρχει φυσικά, γιατί καλώδια σύνδεσης με Η/Υ δεν υπάρχουν.. Δεν νομίζω να είναι θέμα αναβάθμισης ιδιαίτερα. Για hardware μου ακούγεται πιο πολύ... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δεν νομίζω να είναι θέμα αναβάθμισης ιδιαίτερα. Για hardware μου ακούγεται πιο πολύ... Να τα ξεβιδώσω λοιπόν και να ξεσκονίσω με κανένα πινελάκι μπας και ξεμπουκώσουν τα ηχειάκια;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλημέρα στους συμφορουμήτες, νέο μέλος εδώ με φρέσκες απορίες... Στο ψητό λοιπόν, έχω δυο τηλεφωνάκια Νόκια το 6100 http://www.gsmarena.com/nokia_6100-368.php και το 6030 http://www.gsmarena.com/nokia_6030-1086.php και τα δυό παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα, ο ήχος κλήσης (όποιον και να βάλω) δεν λειτουργεί παρα μόνο η ειδοποιήση με δόνηση, κατα τα άλλα τα τηλέφωνα είναι πλήρως λειτουργικά. Είναι κάτι που φτιάχνεται εύκολα, ή τα τηλεφωνάκια πάνε για πέταμα; Θα ήθελα πραγματικά την γνώμη σας, και την συμβουλή σας .:) Πρώτα από όλα, άνοιξε τα και "τέντωσε" και καθάρισε καλά με σπρέι επαφών (ή λευκό οινόπνευμα) τις επαφές των ηχείων. Το πιθανότερο είναι να είναι αυτό. Αν όχι, το πιθανότερο είναι να θέλεις καινούρια ηχειάκια (βρίσκονται εύκολα και οικονομικά στο net). Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Πρώτα από όλα, άνοιξε τα και "τέντωσε" και καθάρισε καλά με σπρέι επαφών (ή λευκό οινόπνευμα) τις επαφές των ηχείων. Το πιθανότερο είναι να είναι αυτό. Αν όχι, το πιθανότερο είναι να θέλεις καινούρια ηχειάκια (βρίσκονται εύκολα και οικονομικά στο net). Λοιπόν μόλις το έλυσα το 6100 ( 6 βιδάκια αστεράκια), σπρεϊ επαφών δεν είχα:blink:, αλλά ψέκασα με wd40:happy:, το αφήνω να στεγνώσει και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Λοιπόν μόλις το έλυσα το 6100 ( 6 βιδάκια αστεράκια), σπρεϊ επαφών δεν είχα:blink:, αλλά ψέκασα με wd40:happy:, το αφήνω να στεγνώσει και βλέπουμε... Τί έκανες βρε .... Το WD40 πάνω από όλα είναι λάδι ! Δεν κάνει για σπρέι επαφών ... θα στα διαλύσει όλα ! Πλύντο γρήγορα με άφθονο οινόπνευμα !!! ΓΡΗΓΟΡΑ ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τί έκανες βρε .... Το WD40 πάνω από όλα είναι λάδι ! Δεν κάνει για σπρέι επαφών ... θα στα διαλύσει όλα ! Πλύντο γρήγορα με άφθονο οινόπνευμα !!! ΓΡΗΓΟΡΑ ! Την οθόνη να την ξεκουμπώσω πριν το βαπτισώ στο οινόπνευμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Την οθόνη να την ξεκουμπώσω πριν το βαπτισώ στο οινόπνευμα; Καλό είναι να το διαλύσεις τελείως, αλλά εδώ το βούτηξες στο WD40 ... το οινόπνευμα θα κάνει πολύ λιγότερη ζημιά, ακόμα και στην οθόνη ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλό είναι να το διαλύσεις τελείως, αλλά εδώ το βούτηξες στο WD40 ... το οινόπνευμα θα κάνει πολύ λιγότερη ζημιά, ακόμα και στην οθόνη ... Οκ! Αντε έγινα και ''Νονός'':lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Aν αντέξει το τέστ, ενημέρωσε! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Aν αντέξει το τέστ, ενημέρωσε! Τώρα βγάζει μια μικρή πινακίδα στο κέντρο της οθόνης που λέει ''contact service'' μάλλον πρέπει να το αφήσω να στεγνώσει καλύτερα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τώρα βγάζει μια μικρή πινακίδα στο κέντρο της οθόνης που λέει ''contact service'' μάλλον πρέπει να το αφήσω να στεγνώσει καλύτερα...:D Βάλε στο ένα μπολ το κινητό και σκέπασέ το με ρύζι για 24 ώρες. Θα ρουφήξει το μέγιστο από την υγρασία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Τώρα βγάζει μια μικρή πινακίδα στο κέντρο της οθόνης που λέει ''contact service'' μάλλον πρέπει να το αφήσω να στεγνώσει καλύτερα...:D Δοκίμασε το και με ρύζι, αν και για μένα, μάλλον τα τίναξε! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Τώρα βγάζει μια μικρή πινακίδα στο κέντρο της οθόνης που λέει ''contact service'' μάλλον πρέπει να το αφήσω να στεγνώσει καλύτερα...:D Και ναι αφου το ξαναέλυσα και το στέγνωσα καλά με μπιστολάκι για τα μαλλιά το τηλεφώνάκι αναστήθηκε και δουλεύει και ο ήχος του !!! Όλα καλά λοιπόν ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές, και όσους συμμετείχαν:p:p:p ΥΣ. Το 6030 δεν τολμάω να το ακουμπήσω ακόμα, αρκετή ******* για σήμερα... Edited April 28, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Και ναι αφου το ξαναέλυσα και το στέγνωσα καλά με μπιστολάκι για τα μαλλιά το τηλεφώνάκι αναστήθηκε και δουλεύει και ο ήχος του !!! Όλα καλά λοιπόν ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές, και όσους συμμετείχαν:p:p:p ΥΣ. Το 6030 δεν τολμάω να το ακουμπήσω ακόμα, αρκετή ******** για σήμερα... Χαιρόμαστε για σένα. Έχω και εγώ αρκετά Nokia, να δούμε πότε θα φιλοτιμηθώ να τα αναστήσω. Edited April 28, 2013 by impreza_sti Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Και ναι αφου το ξαναέλυσα και το στέγνωσα καλά με μπιστολάκι για τα μαλλιά το τηλεφώνάκι αναστήθηκε και δουλεύει και ο ήχος του !!! Όλα καλά λοιπόν ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές, και όσους συμμετείχαν:p:p:p ΥΣ. Το 6030 δεν τολμάω να το ακουμπήσω ακόμα, αρκετή ********* για σήμερα... Μου βάζεις ιδέες για το WD-40 πάντως... Έχω κάτι πεθαμένα, τι έχω να χάσω; :happy: Edited April 28, 2013 by impreza_sti Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μου βάζεις ιδέες για το WD-40 πάντως... Έχω κάτι πεθαμένα, τι έχω να χάσω; :happy: Αυτό ακριβώς δεν έχεις να χάσεις τίποτα !!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μου βάζεις ιδέες για το WD-40 πάντως... Έχω κάτι πεθαμένα, τι έχω να χάσω; :happy: πάντως για να ακριβολογούμε, δεν νομίζω ότι το έφτιαξε το WD40 αλλά το οινόπνευμα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Βάλε στο ένα μπολ το κινητό και σκέπασέ το με ρύζι για 24 ώρες. Θα ρουφήξει το μέγιστο από την υγρασία. :blink: ρυζι? Παντως το wd40 ειναι λιπαντικο αλλα οχι τοσο οσο νομιζουμε. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 :blink: ρυζι? Παντως το wd40 ειναι λιπαντικο αλλα οχι τοσο οσο νομιζουμε. Nαι μην σου κάνει εντύπωση, το ρύζι είναι ένας άριστος ''μαγνήτης'' υγρασίας. Αν έχεις παρατηρήσει το βάζουν ακόμα και μέσα στις αλατιέρες για να μην υγραίνεται το αλάτι και δεν ''ρέει':rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anebeachboy Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπεριζω τα παλια μελη σαν καινουριος στο συγκεκριμενος φορουμ μεν,παλιος κ αφοσιωμενος nokias δε...:D:D Θα ηθελα να ρωτησω καταρχην καποιες γνωμες για το Nokia e90 Communicator communicator(και μηπως καποιος ειναι διατεθιμενος να το δωσει)? Επισης αν εχει καποιος πουλησει κινητα μεσω ebay.com τι γνωμη εχει και πως διασφαλιζεσαι με την πληρωμη σου?Βασικα ποτε παιρνεις τα χρηματα?Μολις φθασει η κατευθειαν?Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι να εχουμε καλη ανταλλαγη αποψεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Καθαρο οινοπνευμα! Εχω αναστησει πολλα τηλεφωνα ετσι... καθαρο ομως, που εχει 15 ευρω το μπουκαλακι, οχι οι λοσιον οινοπνευματος με 2-3 ευρω. Παρτε και μια φωτο απο τα 6510 μου! http://imageshack.us/a/img22/6958/20130502212918.th.jpg Καλησπεριζω τα παλια μελη σαν καινουριος στο συγκεκριμενος φορουμ μεν,παλιος κ αφοσιωμενος nokias δε...:D:D Θα ηθελα να ρωτησω καταρχην καποιες γνωμες για το Nokia e90 Communicator communicator(και μηπως καποιος ειναι διατεθιμενος να το δωσει)? Επισης αν εχει καποιος πουλησει κινητα μεσω ebay.com τι γνωμη εχει και πως διασφαλιζεσαι με την πληρωμη σου?Βασικα ποτε παιρνεις τα χρηματα?Μολις φθασει η κατευθειαν?Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι να εχουμε καλη ανταλλαγη αποψεων... Θα σου απαντησω μονο για το ebay. Πρεπει να εχει λογαριασμο paypal για να σε πληρωνει ο καθε αγοραστης και τα χρηματα τα παιρνεις σχεδον μετα απο ενα μηνα. Αν δεν σε πληρωσει ο αγοραστης, δεν στελνεις απλα. Να ξερεις ομως οτι εχει προμηθεια και το ebay και το paypal, οταν πουλας. Edited May 3, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anebeachboy Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τα χρηματα σου ομως οταν αυτος ας πουμε σε πληρωσει μετα απο δυο μερες δεν φαινονται στο paypal σου?Ετσι ωστε εσυ μετα να το στειλεις.Μετα γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη καθυστερηση?Αργει να τα στειλει το paypal στην τραπεζα σου?:wacko: Οποιαδηποτε συμβουλη η γνωμη επι του θεματος θα μου ηταν πολυ χρησιμη!Υσ.Η προμηθεια τους περιπου ποσο ειναι σε % ?Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τα χρηματα σου ομως οταν αυτος ας πουμε σε πληρωσει μετα απο δυο μερες δεν φαινονται στο paypal σου?Ετσι ωστε εσυ μετα να το στειλεις.Μετα γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη καθυστερηση?Αργει να τα στειλει το paypal στην τραπεζα σου?:wacko: Οποιαδηποτε συμβουλη η γνωμη επι του θεματος θα μου ηταν πολυ χρησιμη!Υσ.Η προμηθεια τους περιπου ποσο ειναι σε % ?Ευχαριστω! Τα χρήματα τα παίρνεις σε 2-3 μέρες MAX από το ebay και το PayPall. ΑΜΕΣΑ φαίνονται στο PayPall και σε 2-3 μέρες μεταφέρομαι στην κάρτα. Το ποσοστό του ebay είναι 1%-1,5% ανάλογα την προσφορά που τρέχει. Στο PayPall είναι αμελητέα, αλλά σε κάθε περίπτωση αν κάνεις συναλλαγή με Ebay μέσω PayPall πληρώνεις ΜΟΝΟ το ebay. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts