Alexkass Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Υπαρχει περιπτωση να κανω partition με προγραμμα μεσα απο τα windows για να χωρισω το δισκο στον οποιο ειναι ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ και να μην εχω προβλημα;. αν έχεις το vista bus or ult έχουν δικό τους tool που το κάνει ΑΡΙΣΤΑ ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 εννοώ ότι θα υπάρχει κάποιο Plug in λογικά που "κολλάει" τον wmp και γιαυτο τον κλείνουν τα vista. έβαλες εσύ κάποιο? nero? widcom drivers? windows live messenger? μπορεί βέβαια να είναι και κάποιο πρόβλημα με την κάρτα ήχου. HD audio είναι? στο έκανε από την πρώτη στιγμή μετά την εγκατάσταση των vista ή μετά από κάποιο συγκεκριμένο installation? αν είναι το πρώτο τότε θα φταίει κάποιος driver. αν είναι το δεύτερο τότε κάποιο plug in ή conflict. και το διορθώνεις με το να απεγκαταστήσεις αυτό το app ή να κάμεις system restore σε ένα valid checkpoint. εχω βαλει το nero 7.8.5.0(Σ-Π-@-Σ-Μ-€-Ν-Ο).λες να φταιει αυτο?? Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Kanei gia ola ektos apo to teleytaio.:lol: Partition Manager 8.5 Professional με αυτο μπορεις, οπως και να εμφανισεις τα κρυφα παρτισιον και να τα κανεις οτι θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Αυτο το προβλημα μου το εμφανιζει καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη:angry: :angry: :angry: :angry:Καμμια ιδέα πως να λυθει???? Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 1. ποια έκδοση vista έχεις? λογικά την home pr. 2. αν μετά από αυτό το μήνυμα πατήσεις στο εικονίδιο του wmp ανοίγει και δουλεύει κανονικά? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 1.home pr. 2.ναι ανοιγει.μολις το ανοιγω μου βγαζει αυτο το μηνυμα κ μετα παιζει κανονικα....http://img126.imageshack.us/my.php?image=93596996194396296494396ek3.jpg Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Θα πας στον Media player, δεξιά επάνω, έχει ένα Plugin του Nero, για δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 δοκίμασε μήπως έχεις βάλει κάποιον "κακό" codec. δλδ μη συμβατό με τα windows (κάποιον divx, xvid etc). δοκίμασε από τα plugins @ wmp να απενεργοποιήσεις το nero fast. ακόμα αν και αυτό δε δουλεύει πήγαινε στο msconfig και απενεργοποίησε από το startup το ehtray.exe Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Επισης δες μηπως το Neroscout σου δημιουργει το προβλημα και καλο θα ειναι να το απενεργοποιησεις απο το startup . αλλα απο οτι βλεπω στην εγκατασταση δεν εχεις βαλει καποια μερη του Nero τα οποια πρεπει στον wmp να τα εχει ενεργα, δες ποια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 παιδια μπορει να μου πει κανενας ανα μπορω να περασω τα βιστα πανω απο τα xp χωρις να χρειαστει να κανω format κ να χασω τις ρυθμισεις μου??? κ αν ναι πρεπει να γινει me boot cd η μπορω κ μεσα απο τα xp να κανω εγκατασταση τα vista? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Το κανει μια γενικη εκδοση retail που κανει και upgrade τοσο με boot setup (προτεινομενο) οσο και μεσω των ΧP.Μπορεις να βρεις να την κατεβασεις απο τα "γνωστα μαγαζια" καθως δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα (και ουτε στο εξωτερικο ευκολα) . Προυποθεση να εχεις κανει απεγκατασταση μη συμβατων με Vista προγραμματων των ΧP να εχεις NTFS δισκο και πανω από 1Γιγα μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 1. όλα αυτά τα έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στις 45 σελίδες τους θρεντ. μπορείς να κάμεις μια αναζήτηση. 2. ως προς την ερώτησή σου: μέσω του vista upgrade advisor @ msft site ελέγχεις αν το πισί σου αντέχει τα vista και ποιες εφαρμογές ΠΡΕΠΕΙ να βγάλεις για να κάμεις το Upgrade καθώς και ποιες συσκευές και εφαρμογές ενδέχεται να μη δουλεύουν μετά. μετά βάζεις το cd των vista και από το περιβάλλον των xp κάμεις το upgrade. ΠΡΟΣΟΧΗ η διαδικασία παίρνει πολύ περισσότερο από τα 45 λεπτά που θέλει το clean installation (ανάλογα βέβαια με τον όγκο των δεδομένων). επίσης κάμε ένα backup τα αρχεία σου. και κάτι άλλο: Σου προτείνω να κάμεις καθαρή εγκατάσταση, γιατί όπως έχω γράψει αρκετές φορές και έχω φέρει και παραδείγματα (γραφήματα και μετρήσεις) το upgrade σύστημα είναι αρκετά πιο αργό από το clean. ακόμα επειδή μιλάμε για windows μπορεί να παρουσιαστούν κατά καιρούς περίεργα πράγματα. ακόμα και θιασώτες των vista προτείνουν το clean installation. Υ.Γ. για να μεταφέρεις τις ρυθμίσεις σου είναι παιχνιδάκι. αν έχεις τον IE7 μεταφέρεις άμεσα τα fav, cookies, password στο νέο πισί. για τις ρυθμίσεις του OS δεν έχεις και πολλά να μεταφέρεις μιας και είναι κατά 99% διαφορετικές. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα επιδοσεων με τις εκδοσεις για upgrade που εχουν βγει εδω και μηνα διεθνως,οχι αυτες τις απλες αρχικες retail που προφανως αναφερεσε και ηταν και ειναι προβληματικες.Η αναβαθμιση,ο χρονος εγκαταστασης ,και επιδοσεις εξαρταται απο το συστημα που εχει καθενας και τι εχει φορτωσει. Οποιος θελει να κρατησει τις ρυθμισεις των περισοτερων προγραμματων ,οχι μονο του ΙΕ ,ειναι μονοδρομος η upgrade εκδοση,γι αυτο βγηκαν εξαλλου.Aς δοκιμασει ο φιλος,και μας λεει σχετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 είσαι ο μόνος που το λέει αυτό :) έχω κάνει πάνω από 20 εγκαταστάσεις vista σε 3 διαφορετικά συστήματα (Τα 2 τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 1GB ram). 4 από τα οποία ήταν upgrade. δουλεύω windows vista ult and bus από 1/29 (αυθεντικά) πάνω από 8 ώρες καθημερινά (λόγω δουλειάς) και ΜΠΟΡΩ να κρίνω. μονόδρομοι στα installations ΔΕΝ υπάρχουν. αν κάποιος έχει τόσα προγράμματα που φοβάται να χάσεις τις ρυθμίσεις πρέπει να σκεφτεί αν πραγματικά χρειάζεται τα vista. αν ναι πρέπει να κάμει 2-3 παραχωρήσεις αν όχι (που είναι το πιο λογικό μιας και οι περισσότεροι επαγγελματίες βλέπουν της εφαρμογές τους να μην τρέχουν όπως στα xp) ας μείνει με τα xp. ξέρω αρκετούς χρήστες που δούλευαν τις επαγγελματικές τους εφαρμογές σε άλλο partition (εποχή 2002-2003+) windows 98 και σε ένα άλλο είχαν τα νέα τότε xp. θεωρώ πολύ πρόωρο το migration από τώρα στα vista είδικα όταν κάποιος δεν αγόρασε καινούριο pc (που θέλει δε θέλει θα τα φοράει). και ευτυχώς συμφωνεί μαζί μου σύσσωμη η κοινότητα των reviewers @ globe ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Φιλε μου ,επιχειρηματα του στυλ γνωριζω καλυτερα,και γνωριζω και αλλους τοσους που γνωριζουν επισης,δεν με αφορουν για διαλογο :) Οπως εγραψα τι καλυτερο υπαρχει απο το να δοκιμασει κανεις και να και κρινει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Φιλε μου ,επιχειρηματα του στυλ γνωριζω καλυτερα,και γνωριζω και αλλους τοσους που γνωριζουν επισης,δεν με αφορουν για διαλογο :) Οπως εγραψα τι καλυτερο υπαρχει απο το να δοκιμασει κανεις και να και κρινει? :) 1. δεν έγραψα κάτι τέτοιο. ;) (μακάρι να ήξερα καλύτερα από όλους...) 2. ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει διαφορά από το να το δοκιμάσει κάποιος και να διαβάσεις 10-20 απόψεις στο νετ. αλλιώς δε θα είχαμε φόρα και blogs, θα έκανε ο κάθε μορμόνος ό,τι ήθελε... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Παιδια καλησπερα.... Το mule δουλευει στα vista? Εκανα και μια ανζητηση αλλα δεν βρηκα κατι .....:confused: :confused: :confused: Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ναι δουλεύει.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ναι δουλεύει.. Ευχαριστώ.........:) :) :) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Σχετικά: http://www.emule-project.net/home/perl/news.cgi?l=1&rm=id&news_id=178 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Να ρωτησω κατι...Υπαρχει περιπτωση να σχετιζονται τα vista με μειωση της ταχυτητας στο ιντερνετ?Εκει που κατεβαζα σταθερα με 70-80 με τα ΧΡ και εχοντας συνδεση 768 τωρα κατεβαζω μαξιμουμ με 40 κι αυτο το πιανω σπανια... Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Να ρωτησω κατι...Υπαρχει περιπτωση να σχετιζονται τα vista με μειωση της ταχυτητας στο ιντερνετ?Εκει που κατεβαζα σταθερα με 70-80 με τα ΧΡ και εχοντας συνδεση 768 τωρα κατεβαζω μαξιμουμ με 40 κι αυτο το πιανω σπανια... Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?Με ποιό πρόγραμμα κατεβάζεις; Αν και χλωμό το βλέπω να σου «κόβουν» ταχύτητα τα σVista... :worry: Εγώ πάντως που τα έχω, δεν βλέπω παρά ελάχιστη δραστηριότητα στο δίκτυο όταν δεν τρέχω κανένα δικτυακό πρόγραμμα εκτός δηλαδή από τα σVista. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Με rapidshare κατεβαζω τωρα...Μπορει να ειναι και θεμα ημερας...Θα το κοιταξω για αλλες 2-3 μερες και μετα βλεπουμε... Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Με ποιό πρόγραμμα κατεβάζεις; Αν και χλωμό το βλέπω να σου «κόβουν» ταχύτητα τα σVista... :worry: Εγώ πάντως που τα έχω, δεν βλέπω παρά ελάχιστη δραστηριότητα στο δίκτυο όταν δεν τρέχω κανένα δικτυακό πρόγραμμα εκτός δηλαδή από τα σVista. ακριβώς. δες μήπως κάποιο πρόγραμμα συνδέεται όλη την ώρα (qtime, updates etc) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Έχω παραγγείλει τα vista (από αγορά laptop). Η παραγγελία έγινε 5 Μαρτίου, η σελίδα που δείχνει το status αναφέρει ότι έχει εγκριθεί, αλλά εγώ δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα. Είναι φυσιολογικό να αργούν τόσο; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts