gkr41 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Είναι ανάλογα με το ποιόν σκληρό βάλεις να ξεκινάει πρώτο: Αν βάλεις αυτόν με τα XP, δε θα καταφέρεις να bootάρεις αφού ο bootloader τους δεν αναγνωρίζει τα Vista. Αν βάλεις αυτόν με τα Vista, το μόνο που χρειάζεσαι είναι repair του bootloader από το DVD (που δε νομίζω να χρειάζεται, αφού δεν έχει γίνει ovewrite από αυτόν των XP, καθότι έχεις 2 διαφορετικούς δίσκους με 2 bootloaders) και ένα entry στο EasyBCD για τα XP. Φρόντισε να το φτιάξεις σωστά και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Είναι ανάλογα με το ποιόν σκληρό βάλεις να ξεκινάει πρώτο: Αν βάλεις αυτόν με τα XP, δε θα καταφέρεις να bootάρεις αφού ο bootloader τους δεν αναγνωρίζει τα Vista. Αν βάλεις αυτόν με τα Vista, το μόνο που χρειάζεσαι είναι repair του bootloader από το DVD (που δε νομίζω να χρειάζεται, αφού δεν έχει γίνει ovewrite από αυτόν των XP, καθότι έχεις 2 διαφορετικούς δίσκους με 2 bootloaders) και ένα entry στο EasyBCD για τα XP. Φρόντισε να το φτιάξεις σωστά και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πολ αισιοδοξο σε βρισκω! :p Εχοντας βαλει ως πρωτο δισκο αυτον με τα Vista, αν: α) Εχω μεσα το dvd τους και δεν επιλεξω να bootαρει απο αυτο, κανονικα μου βγαζει να επιλεξω αναμεσα στα δυο λειτουργικα (γιατι στο EasyBCD εχω ηδη κανει entry για τα XP) και μετα ξεκιναει τα Vista β) Αν δεν εχω βαλει μεσα το dvd, απλα κολλαει και αναβοσβηνει το "_" πανω αριστερα. Μαλιστα οταν ειχα βαλει ως κυριο boot τον δισκο (και οχι το drive) κολλησε στο "_"...Και μου εβγαλε στη μεση της οθονης ενα ξεκαρφωτο "6" :!: :lol: Επισης δοκιμασα μεσω του EasyBCD να ξανακανω write το MBR, και παλι δεν λειτουργησε. Τελος, εχω προσπαθησει πολλες φορες να δω μεσω του μενου του dvd αν υπαρχει προβλημα με το startup και να το επιδιορθωσει, αλλα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Υ.Γ: Τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα με την προσβαση στα αρχεια των αλλων δισκων, οταν τρεχω vista. :D Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Μα πως γίνεται να έχει κάθε φορά διαφορετική συμπεριφορά, ανάλογα αν έχεις μέσα το DVD ή όχι; :wacko: Αφού, το DVD λέει πως είναι εντάξει ο bootloader, μήπως έχει χαλάσει το MBR γι' αυτό δε φτάνει ποτέ εκεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Μα πως γίνεται να έχει κάθε φορά διαφορετική συμπεριφορά, ανάλογα αν έχεις μέσα το DVD ή όχι; :wacko: Αφού, το DVD λέει πως είναι εντάξει ο bootloader, μήπως έχει χαλάσει το MBR γι' αυτό δε φτάνει ποτέ εκεί; Βρηκα στο internet posts και αλλων που εχουν το ιδιο προβλημα: δηλαδη δεν μπορει να ξεκινησει χωρις το dvd. Στην πλειονοτητα δεν αναφερει κανεις λυση, εκτος μιας, που λεει οτι μαλλον αν εχεις και SATA δισκους και IDE, τα Vista αναγκαστικα βαζουν το MBR τους στον IDE! Αλλαζοντας το boot order ωστε να ειναι πρωτος ο IDE (που δεν περιεχει κανενα λειτουργικο!) και επειτα οι αλλοι δυο (με τα Vista & XP) βγαζει κανονικα στο μενου επιλογης! Αρα μαλλον ισχυει αυτο που λεει το παιδι. Προβληματα: 1. Δεν εχει λογικη αυτο, ειδικα αν σκεφτουμε οτι εγω αυριο πχ, θελω να βγαλω τον (ασχετο με λειτουργικα) δισκο που εχει το MBR! Δοκιμασα μαλιστα να τον αποσυνδεσω και να τρεξω το Startup Repair (που οντως βρηκε προβλημα) αλλα παλι μετα δεν εκανε boot & εμφανιζε παραξενα σχηματα και χρωματα (go figure! :mad: ) 2. Ακομα και ετσι να δουλεψω, διαπιστωσα οτι απο το μενου επιλογης (αν και επιλεξιμα) δεν φορτωνουν τα Xp, παροτι εχω κανει το σωστο entry στο EasyBCD (δηλαδη να φορτωνει απο τον σωστο δισκο - συμφωνα με την ονοματοδοσια των Vista παντα - που περιεχει τα XP) Οποτε, και μιας και απο οτι ειδα δεν δουλευει και το System Restore στα Vista (δεν μπορει να βρει το αρχειο!) θα του τραβηξω ενα format του σκληρου με τα vista, και οταν θα τα ξαναπερασω θα φροντισω να εχω αποσυνδεσει τον IDE σκληρο. :) Υ.Γ: Οταν περασα τα vista και μου ζητησε κωδικο, τον εισηγαγα, αλλα δεν εκανα registration στην Microsoft (online) Αυτο σημαινει πως δεν εχω χασει καποιο δικαιωμα επαναγκαταστασης μου ακομα; (Και κυριως, υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος φορων που μπορεις να τα εγκαταστησεις σε εναν υπολογιστη; ) EDIT : Διαβαζοντας την License agreement δεν βρηκα κανεναν περιοριστικο ορο στις φορες που μπορεις να επανενεργοποιησεις το λειτουργικο σε εναν υπολογιστη, οποτε all is good! Sorry για το μακροσκελες post, απλα βλεποντας οτι κανεις δεν εχει αντιμετωπισει το εν λογω προβλημα, ειπα να βοηθησω - βοηθηθω οσο το δυνατον περισσοτερο, οντας λεπτομερης. :O Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Τον bootloader θες να πεις, όχι το MBR. Το MBR έχει τις καταχωρήσεις, ώστε να ψάξει στον δίσκο που έχεις ορίσει primary/bootable/active/whatever ώστε να βρει εκεί τον bootloader. Ας επιβεβαιώσει/διορθώσει κάποιος, γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος για το παραπάνω. Αν δε βαριέσαι, δοκίμασε να ξεκινήσεις τα Vista με το DVD, να βρεις τις καταχωρήσεις του bootloader και να τις περάσεις στον σκληρό με τα Vista. Λογικά θα γίνεται όλο αυτό και με το EasyBCD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Νενικηκαμεν!! :D :!: Τελικως καταφερα να το κανω να δουλεψει σωστα ως εξης: 1. Εκανα uninstall (μεσω του EasyBCD) τον bootloader των Vista (οπου και να ηταν αυτος εγκατεστημενος) 2. Εσβησα οτι σχετικο αρχειο υπηρχε στον ασχετο IDE σκληρο μου. - - - - - Τωρα ο υπολογιστης ειναι σαν να εχει το αρχικο MBR - - - - - - - - - - - με τα Vista απλα εγκατεστημενα στον ετερο σκληρο - - - - - - 3. Αποσυνδεσα το ρευμα απο τον IDE σκληρο. 4. Ετρεξα το Dvd των Vista -> Startup Repair 5. Εκανα τις απαραιτητες αλλαγες στο EasyBCD 6. Ορισα ως 1ο στο boot (μιας και το αλλο δεν δουλευε!) τον σκληρο που περιεχει τα Xp! Πλεον ολα πηγαινουν ομαλα (μενου επιλογης, με τις επιλογες να λειτουργουν, και να εμφανιζονται με ή χωρις την εισαγωγη dvd) :) Τον bootloader θες να πεις, όχι το MBR. Το MBR έχει τις καταχωρήσεις, ώστε να ψάξει στον δίσκο που έχεις ορίσει primary/bootable/active/whatever ώστε να βρει εκεί τον bootloader. Ας επιβεβαιώσει/διορθώσει κάποιος, γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος για το παραπάνω. Αν δε βαριέσαι, δοκίμασε να ξεκινήσεις τα Vista με το DVD, να βρεις τις καταχωρήσεις του bootloader και να τις περάσεις στον σκληρό με τα Vista. Λογικά θα γίνεται όλο αυτό και με το EasyBCD. 1. Εχεις δικιο 2. Το bootloader των Vista ειναι απλα το ομωνυμο exe, ενω των Xp το boot.ini (ετσι νομιζω) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Στο τελευταίο βήμα μήπως εννοείς πως έβαλες πρώτο boot τον σκληρό με τα Vista; Γιατί αν ορίσεις αυτόν των XP όπως λες, θα φορτώσει τον bootloader των XP, ο οποίος δε βλέπει Vista installations. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Στο τελευταίο βήμα μήπως εννοείς πως έβαλες πρώτο boot τον σκληρό με τα Vista; Γιατί αν ορίσεις αυτόν των XP όπως λες, θα φορτώσει τον bootloader των XP, ο οποίος δε βλέπει Vista installations. ...Κι ομως! :!: (Αυτο που λες θα ηταν το λογικο, αλλα πολλες φορες το λογικο και η Microsoft δεν συμβαδιζουν! Αφηνω και ενα 0,1% να εκανα λαθος λογω νυστας, αλλα μπα...) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Απ' όσο κατάλαβα, αυτή τη στιγμή έχεις σαν first boot device έναν IDE με XP, στον οποίο έχεις βάλει τον bootloader των Vista; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Απ' όσο κατάλαβα, αυτή τη στιγμή έχεις σαν first boot device έναν IDE με XP, στον οποίο έχεις βάλει τον bootloader των Vista; First boot device έναν IDE SATA II με XP, στον οποίο έχεις βάλει τον εχει μπει ο bootloader των Vista :) (μπηκε μονο του, εγω δεν εκανα καποια μεταφορα. Και πλεον ο IDE ειναι οπως θα επρεπε να ειναι, ασχετος με τα λειτουργικα, τριτος στη σειρα του Boot) Δηλαδη εχουμε και λεμε: Boot order: 1. Dvd drive 2. HDD SATA II XP 3. HDD SATA II Vista 4. HDD IDE - και φορτωνει οποιο απο τα XP - Vista επιλεξω :) Υ.Γ: Κοιμησου! :p Υ.Γ 2: Το ξανα-ελεγξα και ειναι οπως τα λεω :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Α, νόμιζα ότι είχες έναν IDE και έναν SATA. Ακόμα καλύτερα να τον έβαζες αν γινόταν στον SATA με τα Vista. Αλλά οκ, αφού δουλεύει τώρα, μην το πειράζεις. :cool: Σε λίγο! Έχω δουλειά τώρα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 τελικα dvd γιατι δεν μπορω να δω ???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Οποτε, και μιας και απο οτι ειδα δεν δουλευει και το System Restore στα Vista (δεν μπορει να βρει το αρχειο!) θα του τραβηξω ενα format του σκληρου με τα vista, και οταν θα τα ξαναπερασω θα φροντισω να εχω αποσυνδεσει τον IDE σκληρο. :) Γενικά, όταν στήνετε ένα λειτουργικό σε έναν δίσκο, καλό είναι να αποσυνδέετε τους υπόλοιπους δίσκους. Είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθούν σίγουρα τέτοια προβλήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Σκοπευω να βαλω Βιστα σε ενα φορητο με ΧΡ το οποιο εχει ενα partition που κανει recovery. Προφανως με τα Βιστα αυτο θα μου ειναι αχρηστο αφου δεν θα μπορει απο εκει να γυρισει σε ΧΡ. Εχω δικηο? Να το αφησω η να το διαγραψω? Και αν ναι, αυτο το κανω πριν η μετα τα Βιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εγώ απόστολε το έσβησα :p βέβαια κράτα με το (άριστο) backup των xp pro ένα asr backup του partition D αλλά και του C (γιατί όταν βάλεις τα vista θα σου χαθεί το hp recovery @ boot time). βέβαια υπάρχουν και άλλες λύσεις για backup όπως το Norton. καλό θα είναι βέβαια να το κάμεις από το backup των xp. Υ.Γ. εγώ το έσβησα αναγκαστικά για να δουλέψει το bitlocker :) αλλά δεν βλέπω πραγματικά καμία ουσία να το έχεις. είναι καλός χώρος (6-10GB) για να κάμει (αυτόματα) το ημερίσιο backup στα docs, emails σου ;) άκουσέ με. Υ.Γ. 2) να το σβήσεις όποτε θες. εγώ το έκανα φορματ μέσα από τα vista σε ntfs για να δουλέψει το bitlocker. αλλά μπορείς και μέσω των xp από την επιλογή στο hp recovery. βέβαια όλα αυτά ΑΦΟΥ κάμεις το complete backup σε έναν εξωτερικό hdd. (το καλό με το hp recovery είναι ότι σου βάζει μέσα σε 20' καθαρά τα xp και ΔΕΝ σου χάνει τα δεδομένα, απλά στα μεταφέρει σε ένα old φάκελο. ελπίζω να βγάλει και η hp την αντίστοιχη έκδοση για τα vista. στο κάτω κάτω 6GB είναι αρκετά νομίζω για το deployment των vista) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Paidia prosfata perasa ta vista ultimate trial omws!!! Exw ena provlima enw vazw olous tous drivers kanonika pou exw parei apo to site tis vaio otan vazw na akousw mp3 apo to nero-winamp-media player dn akougete tipota!!!Mono me to VLC media player akougete kai auto trmosvinei poli o ixos!!!Perasa tous drivers gia ton ixo kanonika kai leei oti einai egatestimenoi eno sthn ousia dn paizei mp3 se kanenan audio player!!!PLEASEEe help!!! Model Vaio VGN-AR11B Episis 8elw na allaksw ram!!!na valw 2x1gb gt twra exw 2x512mb!!! Thanks prokatavolika Filika Scottas!!!:D:);) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Paidia prosfata perasa ta vista ultimate trial omws!!! Exw ena provlima enw vazw olous tous drivers kanonika pou exw parei apo to site tis vaio otan vazw na akousw mp3 apo to nero-winamp-media player dn akougete tipota!!!Mono me to VLC media player akougete kai auto trmosvinei poli o ixos!!!Perasa tous drivers gia ton ixo kanonika kai leei oti einai egatestimenoi eno sthn ousia dn paizei mp3 se kanenan audio player!!!PLEASEEe help!!! Model Vaio VGN-AR11B Episis 8elw na allaksw ram!!!na valw 2x1gb gt twra exw 2x512mb!!! Thanks prokatavolika Filika Scottas!!!:D:);) πως τα πέρασες? με Upgrade ή καθαρή εγκατάσταση? οι drivers της Μ$ δεν δούλευαν με τον ήχο? τι κάρτα ήχου έχει το λαπτοπ σου γιατί υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα που λύθηκε με τα hp pavilion. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 παιδια να ρωτησω κατι? Ξερει κανεις καποιο USB BT που να λειτουργει αψογα με τα Vista? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 παιδια να ρωτησω κατι? Ξερει κανεις καποιο USB BT που να λειτουργει αψογα με τα Vista? Pira ena Asus apo eshop kai paizei mia xara. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Pira ena Asus apo eshop kai paizei mia xara. Redcon Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θα παω να το παρω το συντομοτερο. ΤΟ προβλημα μου ειναι, οτι εχω το Logitech mx900 Bluetooth το οποιο χρησιμοποιει Widcomm drivers για τα XP και για τα (S)Vista δεν εχει βγαλει τιποτα (απο πλευρας ΒΤ).Εχεις δοκιμασει το Asus να το κανεις pair με ακουστικο BT? Ρωταω γιατι εχω ενα ακουστικο και θελω να το χρησιμοποιο για Skype Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Redcon Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θα παω να το παρω το συντομοτερο. ΤΟ προβλημα μου ειναι, οτι εχω το Logitech mx900 Bluetooth το οποιο χρησιμοποιει Widcomm drivers για τα XP και για τα (S)Vista δεν εχει βγαλει τιποτα (απο πλευρας ΒΤ).Εχεις δοκιμασει το Asus να το κανεις pair με ακουστικο BT? Ρωταω γιατι εχω ενα ακουστικο και θελω να το χρησιμοποιο για Skype http://www.broadcom.com/products/bluetooth_update.php Εχει βγαλει για Vista. Τους εβαλα και ειναι μια χαρα. Εκανα pair με ενα itech v-clip και skype μολις τωρα και δουλευει μια χαρα. Προχωρα αφοβα. :) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616066 Aυτο πηρα εγω, τσιμπαει λιγο σε τιμη αλλα ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 http://www.broadcom.com/products/bluetooth_update.php Εχει βγαλει για Vista. Τους εβαλα και ειναι μια χαρα. Εκανα pair με ενα itech v-clip και skype μολις τωρα και δουλευει μια χαρα. Προχωρα αφοβα. :) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616066 Aυτο πηρα εγω, τσιμπαει λιγο σε τιμη αλλα ειναι πολυ καλο. αν και προσωπικά πιστεύω ότι οι drivers των vista είναι το ίδιο καλοί με το stack της widcomm. τουλάχιστον πιο σταθεροί και δουλεύει επιτέλους η λειτουργία hf στο k800i. (με το Mini stack της hp) όλα αυτά για κάποιον που δεν θέλει "τρελές" καταστάσεις με το bt. (βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει "τρελές" πέρα από το networking...μιας και όλα τα άλλα μου δουλεύουν ρολόι) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 πως τα πέρασες? με Upgrade ή καθαρή εγκατάσταση? οι drivers της Μ$ δεν δούλευαν με τον ήχο? τι κάρτα ήχου έχει το λαπτοπ σου γιατί υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα που λύθηκε με τα hp pavilion. SigmaTel High Definition Audio CODEC Ka8ari egatastasi apo tin arxi!!!ton pira telei oktomvriou!!! Einai SpaSm*na ta vista!!! plz help me Eyxaristw gia to Endiaferon filika Scottas:O :) :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Παιδιά ένας φίλος μου με ρωτάει πια (S)vist(@) να βάλει σε ένα PC με: • Επεξεργαστής: CPU INTEL PENTIUM 4 D630 - 3.0GHz • Μνήμη: 512MB DDR 400MHz LIFETIME • Σκληρός Δίσκος: HDD 80GB 7200rpm • Μητρικη: ASROCK 775i65GV • Θηρες: 2xDDR 400, AGI (AGP 8x compatible), 3xPCI, VGA shared 64MB, 6ch. Audio, LAN, 2xSATA, 6 USB2.0, AMR, M-ATX • Οπτικός Δίσκος: LG DVD-RW 4167RB 16x (±)R 6x DL • Κάρτα γραφικών: on board • Modem: Fax / Modem 56Kbps, V.92. • Κάρτα δικτύου: LAN 10/100 on board • Extras: SILVER-BLACK MULTIMEDIA KEYBOARD, SILVER-BLACK OPTICAL MOUSE, SOUND 8.1. • CASE: COMBO CASE 3307 400W Εσείς τι λέτε να βαλει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Όχι να μη βάλει, θα σέρνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts