deyan Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Αν πας στην καρτέλα security (δίπλα στο sharing, αν κάνεις δεξί κλικ στο φάκελο), ποιοί χρήστες σου λέει ότι έχουν δικαίωμα σε αυτό το φάκελο; Ίσως πρέπει να δώσεις δικαίωμα στον χρήστη που θέλεις να τα βλέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Αν πας στην καρτέλα security (δίπλα στο sharing, αν κάνεις δεξί κλικ στο φάκελο), ποιοί χρήστες σου λέει ότι έχουν δικαίωμα σε αυτό το φάκελο; Ίσως πρέπει να δώσεις δικαίωμα στον χρήστη που θέλεις να τα βλέπει Γραφει everyone και πληρη προσβαση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Πόσους υπολογιστές έχεις στο δίκτυο? Μήπως να ανεβάσεις τον μέγιστο αριθμό χρηστών που μπαίνουν ταυτόχρονα ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Πόσους υπολογιστές έχεις στο δίκτυο? Μήπως να ανεβάσεις τον μέγιστο αριθμό χρηστών που μπαίνουν ταυτόχρονα ? Εχω 3 desktop και 2 laptop. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Εχω 3 desktop και 2 laptop. Ok. Εμένα το default είναι 10 αλλά δεν ξέρω αν ο ίδιος χρήστης μπει σε 2 φάκελους μετράει για 1 η 2 .. μπορείς να παίξεις με αυτό. Είναι στο advanced sharing. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ok. Εμένα το default είναι 10 αλλά δεν ξέρω αν ο ίδιος χρήστης μπει σε 2 φάκελους μετράει για 1 η 2 .. μπορείς να παίξεις με αυτό. Είναι στο advanced sharing. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Καλημερα, εχω μολις κανει format τα vista γιατι ειχα ενα προβλημα και βλεπω οτι παλι το κανει! Ο σκληρος δισκος διαβαζει σαν παλαβος. εχω βγαλει το superfetch και το UAC αλλα παλι τιποτα! αν συνεχιση ετσι βλεπω το δισκο να βγαινει off!:( Τι συμβαινει με τα vista? Σε 3 ατομα που ρωτησα μου ειπαν οτι και σε αυτους υπαρχει το ιδιο προβλημα. ξερει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 βαλε το superfetch. βαλε 2GB ram. βαλε ολα τα wu. +sp1. βαλε τους τελευταιους σωστους οδηγους. ασε το 1 μερα ανοιχτο να τελειωσει το indexing (αυτο ειναι λογικα που δουλευει τον δισκο). και οχι ΔΕΝ το κανουν συνεχως τα vista. μια αναζητηση δε βλαπτει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 βαλε το superfetch. βαλε 2GB ram. βαλε ολα τα wu. +sp1. βαλε τους τελευταιους σωστους οδηγους. ασε το 1 μερα ανοιχτο να τελειωσει το indexing (αυτο ειναι λογικα που δουλευει τον δισκο). και οχι ΔΕΝ το κανουν συνεχως τα vista. μια αναζητηση δε βλαπτει. Βγαλε εννοεις το superfetch και εχω 2gb μνημη και SP1 και τελευταιους drivers αλλα .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Βγαλε εννοεις το superfetch και εχω 2gb μνημη και SP1 και τελευταιους drivers αλλα .............. Οχι, εννοει να το ξαναβαλεις, να περιμενεις να τελειωσει το indexing των αρχειων σου, και μετα θα πηγαινει πιο γρηγορα απο το να μην ειχε το superfetch. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 μπα σε καλό σου. ΑΣΕ ΤΟ SUPERFETCH ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ! (ανάλογα με την ποσότητα αρχείων που έχει ο δίσκος) και όλα οκ... αμάν :!: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Καλύτερα να το αφήσεις ως έχεις, νομίζω ότι όταν δεν χρησιμοποιεις το ready boost μπορεις να το απανεργοποιήσεις αλλα τιποτα άλλο.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ακριβώς. το readyboot έχει να κάνει με κάρτες μνήμες ως cache. το superfetch είναι η εξέλιξη του prefetch που υπήρχε στα xp. μόνο καλό κάνει όταν έχεις 2+GB. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 ΈΧΩ ένα πρόβλημα με τα windows vista.Εκεί που έμπαινε κανονικά σε μια σελίδα ξαφνικά δεν μπαίνει και press install is not supported on windows vista by his version of the flash player. to upgrade, please visit flash player downland cender Ξέρετε τι σημαίνει αυτό γιατί δεν ξέρω αγγλικά και πως λύνεται αυτό το πρόβλημα, Γιατί μου το έκανε τώρα και σε άλλη μια σελίδα που έμπαινα σε αυτήν συνέχεια. Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 κατέβασε την τελευταία έκδοση του flash player και κάνε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σου ,... Νομίζω αυτό θέλει ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλημέρα, χθες άλλαξα μηχάνημα και το νέο έχει windows vista σε αντίθεση με το παλιό που είχε xp. Πρόβλημα Νο1: Δεν θυμάμαι καθόλου τo password του msn και δεν με βοηθάνε και οι επιλογές που έχει στην ερώτηση "ξεχάσατε το password" Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Πρόβλημα Νο2: Χρησιμοποιούσα το Outlook express και τώρα δεν έχω ούτε τα παλιά emails ούτε τις διευθύνσεις. Πως μπορώ να τα ξαναβρώ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλησπέρα!Εχω κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου(με το που τον ανοίγω και φορτώνει,λίγο πρίν ανοίξει τα windows γίνεται μαύρη η οθόνη και δεν δουλέυει απολύτως τίποτα εκτός απο το βελάκι του mouse) και χρειάζεται format.Mήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να κάνω format και καθάρη εγκατάσταση των windows vista home premium ελληνικά ή τουλάχιστον να μου πείτε που έχει εναν ενημερωμένο οδηγό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλημέρα, χθες άλλαξα μηχάνημα και το νέο έχει windows vista σε αντίθεση με το παλιό που είχε xp. Πρόβλημα Νο1: Δεν θυμάμαι καθόλου τo password του msn και δεν με βοηθάνε και οι επιλογές που έχει στην ερώτηση "ξεχάσατε το password" Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Πρόβλημα Νο2: Χρησιμοποιούσα το Outlook express και τώρα δεν έχω ούτε τα παλιά emails ούτε τις διευθύνσεις. Πως μπορώ να τα ξαναβρώ? Ευχαριστώ Οταν εκανες registration sto hotmail σου ζητηθηκε email address. Δωσε το email σου και θα σου στειλει το κωδικο σου Για το 2ερο προβλημα σου αφου αλλαξες μηχανημα, το outlook express δεν αποθηκευει τιποτα online αλλα μονο τοπικα. Για να βρεις τα email και τις διευθυνσεις ανοιξε το παλιο σου computer. Καλησπέρα!Εχω κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου(με το που τον ανοίγω και φορτώνει,λίγο πρίν ανοίξει τα windows γίνεται μαύρη η οθόνη και δεν δουλέυει απολύτως τίποτα εκτός απο το βελάκι του mouse) και χρειάζεται format.Mήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να κάνω format και καθάρη εγκατάσταση των windows vista home premium ελληνικά ή τουλάχιστον να μου πείτε που έχει εναν ενημερωμένο οδηγό? Γιατι να κανεις format? Μπες σε safe mode να δεις αν λειτουργουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 περίμενε 2-3 λεπτά. φορτώνει μετά τπτ? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Γιατι να κανεις format? Μπες σε safe mode να δεις αν λειτουργουν. φιλε μου,πως ακριβως το κανω αυτο?ασχολουμαι λιγο καιρο με υπολογιστη και δεν ξερω πολλα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 κάνε backup τα αρχεία σου (εικόνες, μουσική, κείμενα, βίντεο) σε κάποιο dvd ή εξωτερικό δίσκο. αν δεν μπορείς να το κάμεις αυτό απλά βάλε μέσα στο dvd των vista και κάμε custom installation. τα αρχεία σου θα μεταφερθούν στον windows.old folder. μετά βάλε όλα τα windows updates και τους οδηγούς κάρτας γραφικών. αυτά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Ton teleutaio kairo ta vista mou kanoun to e3is periergo Meta apo hibernate de mporw na alla3w ti glwssa tou pliktrologiou... Kai twra sugnwmi pou grafw greeklish alla sumbainei to idio... Oi efarmoges pou egrafa ellinika prin to hibernate grafoun mono ellinika kai oi alles mono agglika... kai akoma kai an patisw panw sto language bar de ginetai na alla3ei i glwssa... Ti mporei na ftaiei? exei kaneis upopsi tou tpt? einai polu ekneuristiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 έκανες upgrade ή clean installation? το πρώτο τα κάμει αυτά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 έκανες upgrade ή clean installation? το πρώτο τα κάμει αυτά. Τα vista ήταν προεγκατεστημένα στο m1330 μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Ton teleutaio kairo ta vista mou kanoun to e3is periergo Meta apo hibernate de mporw na alla3w ti glwssa tou pliktrologiou... Kai twra sugnwmi pou grafw greeklish alla sumbainei to idio... Oi efarmoges pou egrafa ellinika prin to hibernate grafoun mono ellinika kai oi alles mono agglika... kai akoma kai an patisw panw sto language bar de ginetai na alla3ei i glwssa... Ti mporei na ftaiei? exei kaneis upopsi tou tpt? einai polu ekneuristiko Βλέπεις την επιλογή γλώσσας στο taskbar ? Αν όχι: Start / Control Panel / regional and Language Options / Keyboards and Language (Tab) / Change keyboards / Language Bar (Tab) Σιγουρέψου ότι το Language bar είναι στο Docked in the Taskbar. Αν είναι είδη εκεί κάνε το hidden / apply και μετά πάλι Docked in the Taskbar και apply. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts