aromeo Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Παιδια εγω εχω ενα προβλημα τα vista μου δεν εχουν την επιλογη hibermate που το ενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Βλέπεις την επιλογή γλώσσας στο taskbar ? Αν όχι: Start / Control Panel / regional and Language Options / Keyboards and Language (Tab) / Change keyboards / Language Bar (Tab) Σιγουρέψου ότι το Language bar είναι στο Docked in the Taskbar. Αν είναι είδη εκεί κάνε το hidden / apply και μετά πάλι Docked in the Taskbar και apply. Θα το δοκιμάσω και αυτό την επόμενη φορά που θα μου συμβεί, θυμάμαι όμως ότι το language bar είναι εκεί και ακόμα και αν αλλάξω γλώσσα από εκεί δεν άλλαζε. Ευχαριστώ πάντως, θα ενημερώσω αν έχω αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 στο cmd (run as admin) γράψε powercfg /hibernate on και πάτα enter + reboot. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Alex thnks btw το ετρεξα οχι σαν admin αλλα κανονικα. Δουλευει ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 παιδια οταν εχω ενα φακελο με μουσικη μεσα, και θελω να τα κανω αναπαραγωγη ολων παταω play all, αλλα τα ανοιγει με το media player...και οχι με το winamp που το εχω προεπιλεγμενο εργαλειο αναπαραγωγης...απο την αλλη οταν κανω ενα ενα τραγουδι αναπαραγωγη, ανοιγει κανονικα με το winamp..πως μπορω να τα αναπαραγω ολα με το winamp? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 παιδια οταν εχω ενα φακελο με μουσικη μεσα, και θελω να τα κανω αναπαραγωγη ολων παταω play all, αλλα τα ανοιγει με το media player...και οχι με το winamp που το εχω προεπιλεγμενο εργαλειο αναπαραγωγης...απο την αλλη οταν κανω ενα ενα τραγουδι αναπαραγωγη, ανοιγει κανονικα με το winamp..πως μπορω να τα αναπαραγω ολα με το winamp? μαλλον εκεινη τη στιγμη ανοιγει αρχειο m3u και οχι mp3. οποτε επελεξε να ανοιγεις και τα m3u με το winamp, δεν ξερω αν ανοιγει βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 με drag 'n drop στο winamp. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 με δεξι κλικ στον φακελο οπου εχει επιλογη play in winamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Χρησιμοποιώ Windows XP με Vista transformation pack. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου βγάζει κάτι κολληματάκια κι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει σκεφτόμουν να βάλω Vista. Το σύστημά μου όμως είναι λίγο παλιό και δεν σηκώνει Aero. Έκανα το upgrade advisor και μου το βγάζει κατάλληλο για Vista Business χωρίς Aero όμως. Εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να περάσω προσωρινά τα Vista Home Basic (λέω προσωρινά γιατί από Σεπτέμβρη παίρνω καινούριο) -γιατί ούτως ή άλλως τα Aero, Media Center, Συσκέψεις κλπ μου είναι άχρηστα. Ρωτώ τώρα: που το σύστημά μου θα είναι πιο σταθερό και γρήγορο; Στα Home Basic ή στα Business με απενεργοποιημένο το Aero; Εσείς τι θα μου προτείνατε; Μήπως να μείνω στα XP -δεν πολυ-ψήνομαι γιατί τα βαρέθηκα κιόλας; Να σημειώσω ότι έχω επεξεργαστή στα 3.06GHz (ελάχιστο για τα Home Basic είναι το 1GHz) και RAM στα 512ΜΒ (ελάχιστο είναι τα 512). Η κάρτα γραφικών είναι on board αλλά το upgrade advisor δεν μου έδωσε πρόβλημα γενικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Χρησιμοποιώ Windows XP με Vista transformation pack. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου βγάζει κάτι κολληματάκια κι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει σκεφτόμουν να βάλω Vista. Το σύστημά μου όμως είναι λίγο παλιό και δεν σηκώνει Aero. Έκανα το upgrade advisor και μου το βγάζει κατάλληλο για Vista Business χωρίς Aero όμως. Εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να περάσω προσωρινά τα Vista Home Basic (λέω προσωρινά γιατί από Σεπτέμβρη παίρνω καινούριο) -γιατί ούτως ή άλλως τα Aero, Media Center, Συσκέψεις κλπ μου είναι άχρηστα. Ρωτώ τώρα: που το σύστημά μου θα είναι πιο σταθερό και γρήγορο; Στα Home Basic ή στα Business με απενεργοποιημένο το Aero; Εσείς τι θα μου προτείνατε; Μήπως να μείνω στα XP -δεν πολυ-ψήνομαι γιατί τα βαρέθηκα κιόλας; Να σημειώσω ότι έχω επεξεργαστή στα 3.06GHz (ελάχιστο για τα Home Basic είναι το 1GHz) και RAM στα 512ΜΒ (ελάχιστο είναι τα 512). Η κάρτα γραφικών είναι on board αλλά το upgrade advisor δεν μου έδωσε πρόβλημα γενικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! μην τα βάλεις καν. τα vista δεν παίζουμε μ 512 ραμ. απλά ΔΕ δουλεύουν. για να ανοίξει ένα παράθυρο κάνει ώρες. από 2GB και πάνω. με μι αναζήτηση θα είχες λύσει τις απορίες σου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 μην τα βάλεις καν. τα vista δεν παίζουμε μ 512 ραμ. απλά ΔΕ δουλεύουν. για να ανοίξει ένα παράθυρο κάνει ώρες. από 2GB και πάνω. με μι αναζήτηση θα είχες λύσει τις απορίες σου. OK ευχαριστώ... Απλώς θα κάνω υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 παιδια εχω vista ultimate 64bit και αντιμετωπιζω αρκετες ασυμβατοτητες με διαφορα μικρα προγραμματα και παλιοτερα παιχνιδια. αν βαλω 32βιτ θα λυθουν τα προβληματα? γενικοτερα τι ειναι καλυτερο? 64βιτ η 32 βιτ λογισμικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 κατα την γνωμη μου καλυτερα ειναι τα 32bit.στα 64bit οπως ειπες και εσυ αντιμετωπιζονται πολλες ασυμβατοτητες.εγω με 32 ειμαι και δεν εχω προβλημα μεχρι τωρα.αλλωστε τα 32 ειναι πιο γνωστα(με την εννοια οτι κυκλοφορουν περισσοτερο απο τα 64) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 ποια ακριβως η διαφορα των 64bit εφαρμογων απο τις 32bit εφορμογες? δηλαδη θα χασω κατι αν κανω downgrade στα ultimate 32βιτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 ειναι στον τυπο του επεξεργαστη η διαφορα.δεν θα χασεις τιποτα αν κανεις "downgrade" σε 32bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Απλά τα 32bit χρησιμοποιούν μέχρι 4Giga (μαζί με τις μνήμες όλων των συσκευών, όπως πχ η κάρτα γραφικών) οπότε αν έχεις 4 κ πάνω γίγα μνήμη εσύ θα βλέπεις ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ~3.2 (για εφαρμογές χρήστη). Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις >3.2giga RAM θα χρειαστείς 64bit windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 αυτο νομιζα πως ηταν απλα μια ιδιοτητα που εχουν τα 64μπιτ λογισμικα...αυτο που ρωταω εγω ειναι ποια η χρησιμοτητα των 64bit εφαρμογων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 εχω και γω ultimate 64bit,και επειδη στιs αρχεs ειχα βαλει τα premium τα 32μπιτα,μπορω να πω οτι τα 64bit ,ειναι 10-15% πιο γρηγορα,εχουν τα extras,αναγνωριζουν την μνημη που εχειs,ειναι κατα τι πιο σταθερα. ποτε δεν θα αλλαζα τα 64μπιτα για 32 μπιτα εστω και αν καποια games δεν παιζουν. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα και στην -τελική- ταχύτητα (εδώ όμως χωράει πολύ κουβέντα το ζήτημα) επίσης ασφάλεια και ουσιαστική Άπειρη μνήμη ram. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asofos Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ρε μαγκες εχω και εγς ενα προβλημα. Δν μου ανοιγει η διαχειριση εργασιων (πατωντας CtrL+shift+Esc) απο την Βοη8εια και υποστιριξη κΑνω να ανοιξη και μου βγαζει μνμα < Η διαχειριση εργασιων εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειριστη σας> αν και ειμαι συνδεδεμενοσ με λογαριασμο διαχειριστη και ειμαι σιγουροσ οτι εγω δν το πειραξα.... Θα εκτιμουσα λιγη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Κάπως τσίμπησες κάποιο malware/virus. Βρες ένα ενημερωμένο antivirus και κάνε ένα scan. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 αυτο νομιζα πως ηταν απλα μια ιδιοτητα που εχουν τα 64μπιτ λογισμικα...αυτο που ρωταω εγω ειναι ποια η χρησιμοτητα των 64bit εφαρμογων Μοιράζουν εξίσου το φόρτο τους σε όλους τους πυρήνες με Multitasking και έτσι κάθεται πιο ελαφριά στο σύστημα, οπότε και μπορεί να επεξεργαστεί περισσότερα με λιγότερη ισχύ. Επίσης, κάνουν διαφορετικό allocation μνήμης από ότι οι 32bit για να μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν στη μνήμη πιο γρήγορα. Πχ, στο δικό μου, κάθε πυρήνας καβατζάρει ένα γίγα μνήμης, οπότε είναι σαν να έχω 4 υπολογιστές με ένα γίγα μνήμης στον καθένα, εξίσου φορτωμένους για να μην κρεμάσει το σύστημα. Το παραπάνω χαρκτηριστικό μάλλον είναι μόνο της AMD που δίνει τη διαχείρηση της μνήμης στον επεξεργαστή και όχι στο chipset όπως οι INTEL. Αυτό που κρατάς είναι το multitasking στην ίδια εφαρμογή και ο καλύτερος διαμοιρασμός μνήμης. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 ρε μαγκες εχω και εγς ενα προβλημα. Δν μου ανοιγει η διαχειριση εργασιων (πατωντας CtrL+shift+Esc) απο την Βοη8εια και υποστιριξη κΑνω να ανοιξη και μου βγαζει μνμα < Η διαχειριση εργασιων εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειριστη σας> αν και ειμαι συνδεδεμενοσ με λογαριασμο διαχειριστη και ειμαι σιγουροσ οτι εγω δν το πειραξα.... Θα εκτιμουσα λιγη βοηθεια κάνε scan με το defender και βάλε και το avg. ενημέρωσέ τα πρώτα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 παιδια γεια σας,θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας,μου εκαναν δωρο vista home premioum,αξιζει τον κοπο να μπω στην διαδικασια της αλλαγης των xp home που δουλευω;ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα;(το pc μου δεν εχει προβλημα,τα σηκωνει ανετα) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asofos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 κάνε scan με το defender και βάλε και το avg. ενημέρωσέ τα πρώτα. Εκανα Full Sustem Scan με ενημερωμενο το McAffe , Ad-Aware ,Spyware Terminator & Defender και τελικα βρε8ηκε ο ενοχος :D:O ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts