Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βλέπεις την επιλογή γλώσσας στο taskbar ? Αν όχι:

Start / Control Panel / regional and Language Options / Keyboards and Language (Tab) / Change keyboards / Language Bar (Tab)

Σιγουρέψου ότι το Language bar είναι στο Docked in the Taskbar. Αν είναι είδη εκεί κάνε το hidden / apply και μετά πάλι Docked in the Taskbar και apply.

Θα το δοκιμάσω και αυτό την επόμενη φορά που θα μου συμβεί, θυμάμαι όμως ότι το language bar είναι εκεί και ακόμα και αν αλλάξω γλώσσα από εκεί δεν άλλαζε.

Ευχαριστώ πάντως, θα ενημερώσω αν έχω αποτέλεσμα

παιδια οταν εχω ενα φακελο με μουσικη μεσα, και θελω να τα κανω αναπαραγωγη ολων παταω play all, αλλα τα ανοιγει με το media player...και οχι με το winamp που το εχω προεπιλεγμενο εργαλειο αναπαραγωγης...απο την αλλη οταν κανω ενα ενα τραγουδι αναπαραγωγη, ανοιγει κανονικα με το winamp..πως μπορω να τα αναπαραγω ολα με το winamp?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια οταν εχω ενα φακελο με μουσικη μεσα, και θελω να τα κανω αναπαραγωγη ολων παταω play all, αλλα τα ανοιγει με το media player...και οχι με το winamp που το εχω προεπιλεγμενο εργαλειο αναπαραγωγης...απο την αλλη οταν κανω ενα ενα τραγουδι αναπαραγωγη, ανοιγει κανονικα με το winamp..πως μπορω να τα αναπαραγω ολα με το winamp?

μαλλον εκεινη τη στιγμη ανοιγει αρχειο m3u και οχι mp3. οποτε επελεξε να ανοιγεις και τα m3u με το winamp, δεν ξερω αν ανοιγει βεβαια.

Χρησιμοποιώ Windows XP με Vista transformation pack. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου βγάζει κάτι κολληματάκια κι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει σκεφτόμουν να βάλω Vista. Το σύστημά μου όμως είναι λίγο παλιό και δεν σηκώνει Aero. Έκανα το upgrade advisor και μου το βγάζει κατάλληλο για Vista Business χωρίς Aero όμως. Εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να περάσω προσωρινά τα Vista Home Basic (λέω προσωρινά γιατί από Σεπτέμβρη παίρνω καινούριο) -γιατί ούτως ή άλλως τα Aero, Media Center, Συσκέψεις κλπ μου είναι άχρηστα. Ρωτώ τώρα: που το σύστημά μου θα είναι πιο σταθερό και γρήγορο; Στα Home Basic ή στα Business με απενεργοποιημένο το Aero; Εσείς τι θα μου προτείνατε; Μήπως να μείνω στα XP -δεν πολυ-ψήνομαι γιατί τα βαρέθηκα κιόλας;

Να σημειώσω ότι έχω επεξεργαστή στα 3.06GHz (ελάχιστο για τα Home Basic είναι το 1GHz) και RAM στα 512ΜΒ (ελάχιστο είναι τα 512). Η κάρτα γραφικών είναι on board αλλά το upgrade advisor δεν μου έδωσε πρόβλημα γενικά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χρησιμοποιώ Windows XP με Vista transformation pack. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μου βγάζει κάτι κολληματάκια κι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει σκεφτόμουν να βάλω Vista. Το σύστημά μου όμως είναι λίγο παλιό και δεν σηκώνει Aero. Έκανα το upgrade advisor και μου το βγάζει κατάλληλο για Vista Business χωρίς Aero όμως. Εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να περάσω προσωρινά τα Vista Home Basic (λέω προσωρινά γιατί από Σεπτέμβρη παίρνω καινούριο) -γιατί ούτως ή άλλως τα Aero, Media Center, Συσκέψεις κλπ μου είναι άχρηστα. Ρωτώ τώρα: που το σύστημά μου θα είναι πιο σταθερό και γρήγορο; Στα Home Basic ή στα Business με απενεργοποιημένο το Aero; Εσείς τι θα μου προτείνατε; Μήπως να μείνω στα XP -δεν πολυ-ψήνομαι γιατί τα βαρέθηκα κιόλας;

Να σημειώσω ότι έχω επεξεργαστή στα 3.06GHz (ελάχιστο για τα Home Basic είναι το 1GHz) και RAM στα 512ΜΒ (ελάχιστο είναι τα 512). Η κάρτα γραφικών είναι on board αλλά το upgrade advisor δεν μου έδωσε πρόβλημα γενικά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

μην τα βάλεις καν. τα vista δεν παίζουμε μ 512 ραμ.

απλά ΔΕ δουλεύουν. για να ανοίξει ένα παράθυρο κάνει ώρες.

από 2GB και πάνω.

με μι αναζήτηση θα είχες λύσει τις απορίες σου.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

μην τα βάλεις καν. τα vista δεν παίζουμε μ 512 ραμ.

απλά ΔΕ δουλεύουν. για να ανοίξει ένα παράθυρο κάνει ώρες.

από 2GB και πάνω.

με μι αναζήτηση θα είχες λύσει τις απορίες σου.

OK ευχαριστώ... Απλώς θα κάνω υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη...

παιδια εχω vista ultimate 64bit και αντιμετωπιζω αρκετες ασυμβατοτητες με διαφορα μικρα προγραμματα και παλιοτερα παιχνιδια. αν βαλω 32βιτ θα λυθουν τα προβληματα? γενικοτερα τι ειναι καλυτερο? 64βιτ η 32 βιτ λογισμικο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

κατα την γνωμη μου καλυτερα ειναι τα 32bit.στα 64bit οπως ειπες και εσυ αντιμετωπιζονται πολλες ασυμβατοτητες.εγω με 32 ειμαι και δεν εχω προβλημα μεχρι τωρα.αλλωστε τα 32 ειναι πιο γνωστα(με την εννοια οτι κυκλοφορουν περισσοτερο απο τα 64)

ποια ακριβως η διαφορα των 64bit εφαρμογων απο τις 32bit εφορμογες? δηλαδη θα χασω κατι αν κανω downgrade στα ultimate 32βιτ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά τα 32bit χρησιμοποιούν μέχρι 4Giga (μαζί με τις μνήμες όλων των συσκευών, όπως πχ η κάρτα γραφικών) οπότε αν έχεις 4 κ πάνω γίγα μνήμη εσύ θα βλέπεις ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ~3.2 (για εφαρμογές χρήστη). Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις >3.2giga RAM θα χρειαστείς 64bit windows.

αυτο νομιζα πως ηταν απλα μια ιδιοτητα που εχουν τα 64μπιτ λογισμικα...αυτο που ρωταω εγω ειναι ποια η χρησιμοτητα των 64bit εφαρμογων
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω και γω ultimate 64bit,και επειδη στιs αρχεs ειχα βαλει τα premium τα 32μπιτα,μπορω να πω οτι τα 64bit ,ειναι 10-15% πιο γρηγορα,εχουν τα extras,αναγνωριζουν την μνημη που εχειs,ειναι κατα τι πιο σταθερα.

ποτε δεν θα αλλαζα τα 64μπιτα για 32 μπιτα εστω και αν καποια games δεν παιζουν.

πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα και στην -τελική- ταχύτητα (εδώ όμως χωράει πολύ κουβέντα το ζήτημα)

επίσης ασφάλεια και ουσιαστική Άπειρη μνήμη ram.

Alex = the best!

ρε μαγκες εχω και εγς ενα προβλημα. Δν μου ανοιγει η διαχειριση εργασιων (πατωντας CtrL+shift+Esc) απο την Βοη8εια και υποστιριξη κΑνω να ανοιξη και μου βγαζει μνμα < Η διαχειριση εργασιων εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειριστη σας> αν και ειμαι συνδεδεμενοσ με λογαριασμο διαχειριστη και ειμαι σιγουροσ οτι εγω δν το πειραξα.... Θα εκτιμουσα λιγη βοηθεια

Κάπως τσίμπησες κάποιο malware/virus. Βρες ένα ενημερωμένο antivirus και κάνε ένα scan.

αυτο νομιζα πως ηταν απλα μια ιδιοτητα που εχουν τα 64μπιτ λογισμικα...αυτο που ρωταω εγω ειναι ποια η χρησιμοτητα των 64bit εφαρμογων

Μοιράζουν εξίσου το φόρτο τους σε όλους τους πυρήνες με Multitasking και έτσι κάθεται πιο ελαφριά στο σύστημα, οπότε και μπορεί να επεξεργαστεί περισσότερα με λιγότερη ισχύ. Επίσης, κάνουν διαφορετικό allocation μνήμης από ότι οι 32bit για να μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν στη μνήμη πιο γρήγορα. Πχ, στο δικό μου, κάθε πυρήνας καβατζάρει ένα γίγα μνήμης, οπότε είναι σαν να έχω 4 υπολογιστές με ένα γίγα μνήμης στον καθένα, εξίσου φορτωμένους για να μην κρεμάσει το σύστημα. Το παραπάνω χαρκτηριστικό μάλλον είναι μόνο της AMD που δίνει τη διαχείρηση της μνήμης στον επεξεργαστή και όχι στο chipset όπως οι INTEL.

Αυτό που κρατάς είναι το multitasking στην ίδια εφαρμογή και ο καλύτερος διαμοιρασμός μνήμης.

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

ρε μαγκες εχω και εγς ενα προβλημα. Δν μου ανοιγει η διαχειριση εργασιων (πατωντας CtrL+shift+Esc) απο την Βοη8εια και υποστιριξη κΑνω να ανοιξη και μου βγαζει μνμα < Η διαχειριση εργασιων εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειριστη σας> αν και ειμαι συνδεδεμενοσ με λογαριασμο διαχειριστη και ειμαι σιγουροσ οτι εγω δν το πειραξα.... Θα εκτιμουσα λιγη βοηθεια

κάνε scan με το defender και βάλε και το avg. ενημέρωσέ τα πρώτα.

Alex = the best!

παιδια γεια σας,θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας,μου εκαναν δωρο vista home premioum,αξιζει τον κοπο να μπω στην διαδικασια της αλλαγης των xp home που δουλευω;ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα;(το pc μου δεν εχει προβλημα,τα σηκωνει ανετα) ευχαριστω

κάνε scan με το defender και βάλε και το avg. ενημέρωσέ τα πρώτα.

Εκανα Full Sustem Scan με ενημερωμενο το McAffe , Ad-Aware ,Spyware Terminator & Defender και τελικα βρε8ηκε ο ενοχος :D:O .....