Alexkass Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 η διαδικασία πήρε 40-45 λεπτά :) τώρα μου φαίνεται κάπως πιο γρήγορο (ακόμα και στο crysis). ειδικά η αλλαγή καναλιών γίνεται ταχύτερα. θα το δουλέψω λίγο μετά και θα γράψω εντυπώσεις. Υ.Γ. το start up delay (λόγω workstation service) δεν έφτιαξε... :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Kαλα αν δεν εχει drivers και για το δικο μου συστημα αστα να πανε τα 'χει κανει η M$...:wacko: κατάλαβες τι έγραψα? υπάρχουν 5-10 συσκευές που έχουν θέμα με τα sp1. είτε βάζεις νεώτερες εκδόσεις οδηγών (όπως στις κάρτες intel) είτε περιμένεις την msft να βγάλει εκείνη κάτι στο wu (fingertip reader) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 κατάλαβες τι έγραψα? υπάρχουν 5-10 συσκευές που έχουν θέμα με τα sp1. είτε βάζεις νεώτερες εκδόσεις οδηγών (όπως στις κάρτες intel) είτε περιμένεις την msft να βγάλει εκείνη κάτι στο wu (fingertip reader) Eπειδη καταλαβα το εγραψα. Καλα να μην κανει απντειτ στο ενα πισι που εχει ασυρματες καρτες και τιβι τιουνερς κτλ, αλλα ελεος να μην κανει ουτε στο δευτερο που ουσιαστικα τα μονα ντραιβερς που θελει ειναι για realtek sound, P35 και 8800... Δλδ αν δεν ειναι ετοιμο για σπ1 αυτο, τοτε πιο ειναι; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Eπειδη καταλαβα το εγραψα. Καλα να μην κανει απντειτ στο ενα πισι που εχει ασυρματες καρτες και τιβι τιουνερς κτλ, αλλα ελεος να μην κανει ουτε στο δευτερο που ουσιαστικα τα μονα ντραιβερς που θελει ειναι για realtek sound, P35 και 8800... Δλδ αν δεν ειναι ετοιμο για σπ1 αυτο, τοτε πιο ειναι; φυσικά και ΔΕΝ είναι. είδες ότι δεν τα διάβασες καλά!!! η κάρτα realtek '97 έχει θέμα με τα sp1. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 1ον ειναι realtek HD, οχι '97 2ον βλεπω σε ξενα φορουμ οτι με τον τελευταιο ντραιβερ δεν εχουν προβληματα στο σπ1 και εγω εχω τον τελευταιο 3ον νομιζω οτι η Μ$ λεει οτι προβλημα υπαρχει μονο στα 64-βιτ και μου φαινεται απολυτα λογικο μιας και απειρα πισι εχουν realtek ηχο ενω δεν ακουγεται τοσο πολυ το προβλημα για απντειτ 4ον και σημαντικοτερο, το θεωρω τραγικο να βγει σπ1 χωρις πρωτα να υπαρχει υποστηριξη για ενα τοσο διαδεδομενο τσιπακι - αν τελικα δεν υπαρχει στα 32-βιτ αυτοματως αποκλυει εκατομμυρια πισι απ το απντειτ! εντιτ: στο σαιτ της βρηκα αυτο: "To help ensure a positive update experience, Windows Update will temporarily not offer Windows Vista SP1 to systems that have the following device drivers. In some cases, these device drivers are problematic on Windows Vista-based computers when you update to Windows Vista SP1. By installing updated device drivers, you will resolve the issue and enable Windows Update to offer Windows Vista SP1. Audio drivers Realtek AC'97 • For x86-based computers: Alcxwdm.sys - version 6.0.1.6242 or earlier • For x64-based computers: Alcwdm64.sys - version 6.0.1.6242 or earlier " Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 στο media center μου βγήκε μόνο 69.2 MB μιας και ήταν πλήρως ενημερωμένο. στο tablet λόγω fingertip reader (ασυμβατότητα οδηγού) δεν έχει εμφανιστεί ακόμα). Το ότι φταίει το fingerprint reader το διάβασες κάπου; Πως θα ξέρω εγώ στο dell μου τι φταίει και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το SP1; Μήπως είναι και μένα το fingerprint reader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 βρε παιδιά πριν από λίγα ποστ ανέβασα μια λίστα με όλους τους defective drivers... :worry: τόσο πολύ ΔΕ δίνετε σημασία σε αυτά που γράφω? :lol: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 βρε παιδιά πριν από λίγα ποστ ανέβασα μια λίστα με όλους τους defective drivers... :worry: τόσο πολύ ΔΕ δίνετε σημασία σε αυτά που γράφω? :lol: Υποθετω ο jois21 λεει οτι ειναι ξεφτιλα για τη Microsoft για ενα τοσο κοινο hardware να μην εχει καταφερει να το υποστηριζει στο SP1. Παντως εγω που το εβαλα, δεν εχω δει καμμια αλλαγη στη ταχυτητα μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Hello παιδιά, μετά από αρκετό καιρό στην αφάνεια επιστρέφω :) Καταρχάς από ένα έντυπο κείμενο που εφτασε στα χέρια μου αναφέρει: Microsoft has identified a small set of hardware devices that may not function properly after the Windows Vista PC they are installed on is updated to Windows Vista SP1. This is an issue with the way the device drivers are re-installed during the SP1 update proccess, not with the drivers themselves. In most cases these drivers work on both Windows Vista original release and on Windows Vista SP1. The problem is typically resolved by simply unistalling and reinstalling the driver. This is not an issue for new PCs that have Windows Vista SP1 pre-installed. Please refer to KB928187 for more details regarding the issue and resolution. και το link για το KB: A device driver is not installed, or a hardware device does not function correctly after you install Windows Vista Service Pack 1 Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ΟΚ έχω το UPEK fingerprint reader στο laptop και αυτό φταίει. Είδα ότι η UPEK έχει βγάλει οδηγούς από τις 8/2 αλλά μάλλον η Dell ακόμα δεν τους έβγαλε για το laptop μου Αναμένωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Υποψιάζομαι ότι σιγά σιγά (πάντα με φειδώ) θ' αρχίσω να σας ζαλίζω με την γνωριμία μου με το νέο λειτουργικό (βασικά "νέο" για μένα)... Sorry προκαταβολικά ... :p Μία ερωτησούλα που η απάντησή της θα μου ήταν υπέρ-χρήσιμη.. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το (αχρησιμοποίητο) activation key από αγορασμένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ vista ultimate για να εγκαταστήσει νομίμως και πλήρως (χωρίς μελλοντικά προβλήματα σε update κλπ.) τα vista ultimate ΑΓΓΛΙΚΗΣ έκδοσης ?? :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Δε νομιζω, καθε σιντι παει με το δικο του κλειδι. Τελικα ειχα δικια.:rolleyes: Περασα στο 2ο πισι το standalone sp1 το οποιο ειχε επισης realtek και επισης δεν ελεγε με τιποτα να εμφανισει το update και ο ηχος παιζει μια χαρα... Αρα αποκλειουμε το θεμα του ηχου. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το (αχρησιμοποίητο) activation key από αγορασμένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ vista ultimate για να εγκαταστήσει νομίμως και πλήρως (χωρίς μελλοντικά προβλήματα σε update κλπ.) τα vista ultimate ΑΓΓΛΙΚΗΣ έκδοσης ?? :worry:Τουλάχιστον στα xp δεν γίνεται και λογικά αυτό ισχύει και για τα vista. Η απάντηση της ελληνικής Microsoft είναι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Παιδια εγω εχω την realtek AC'97 Audio και εχω κανει καμια 5αρια update απο το windows update αλλα στην arxh τα vista δεν την αναγνωρισαν και εκανα μια απλη ανανεωση στους drivers και τιποτα αλλο.Εχω ακομα ενα προβλημα.Στο πισι εχω δυ γλωσσες την El και την EN η εν εχει αγγλικα. και η el ελληνικα(220)λατινικα και ελληνικα.Θελω να σβησω την ελληνιικα(220)λατινικα και να αφησω την ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Παιδια εγω εχω την realtek AC'97 Audio και εχω κανει καμια 5αρια update απο το windows update αλλα στην arxh τα vista δεν την αναγνωρισαν και εκανα μια απλη ανανεωση στους drivers και τιποτα αλλο.Εχω ακομα ενα προβλημα οταν εκανα εγκατασταση εβαλα για γλωσσα ελληνικα(220)λατινικα και τωρα γραφει μονο λατινικα και δεν γραφει ελληνικα τεσπα περασα και μια ελληνικη και μια αγγλικη ακομα αλλα δεν μπορω να σβησω την ελληνικα(220)λατινικα γιατι ειναι η αρχικη γλωσσα του πισι και οποτε γραφω εχει αυτη ως πρωτη γλωωσα και πρεπει εγω να πηγαινω στην γρσμμη γλωσσας και να παταω ελληνικα.Με λιγα λογια εχω μια en και μια El η en εχει μια γλωσσα η EL εχει 2 την ελληνικα(220)λστινικα και την ελληνικα που την εβαλα εγω.Πως θα σβησω την ελληνικα(220) λατινικα?? Το κείμενό σου είναι μνημείο...ακατανοησίας! Γι' αυτό σου βγάζω γλώσσα :p (ελληνική)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Τουλάχιστον στα xp δεν γίνεται και λογικά αυτό ισχύει και για τα vista. Η απάντηση της ελληνικής Microsoft είναι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα. Και γω που είχα την ελπίδα... :( Για να καταλάβω και συγνώμη για την άγνοιά μου.. κάθε κλειδί ανήκει σε δική του έκδοση και αυτό είναι που την χαρακτηρίζει ή παίζει ρόλο το DVD εγκατάστασης?? Δηλαδή αν έχω ένα νόμιμο κλειδί DSP αγγλικής έκδοσης (ΟΕΜ software), αυτό αν το χρησιμοποιήσω σε retail αγγλικό DVD εγκατάστασης, τα VISTA θα αναγνωριστούν σαν retail ή σαν dsp ?? :worry::worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 κλειδί = άδεια = συγκεκριμένη έκδοση όσο για το sp1, το κουράσατε το θέμα. αν σας το βγάλει στο wu είναι 100% ασφαλές να το βάλετε. σίγουρα θα δείτε διαφορά (πέρα από το λίγο πιο αργό boot) και ταχύτητα σε πολλές εργασίες. αν δε σας το βγάλει μην αγχώνεστε, μέχρι τέλος του επόμενου μήνα θα το έχετε ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 ...................όσο για το sp1, το κουράσατε το θέμα. αν σας το βγάλει στο wu είναι 100% ασφαλές να το βάλετε. σίγουρα θα δείτε διαφορά (πέρα από το λίγο πιο αργό boot) και ταχύτητα σε πολλές εργασίες. αν δε σας το βγάλει μην αγχώνεστε, μέχρι τέλος του επόμενου μήνα θα το έχετε ;) Πάρα πολύ σωστά! Μην επιχειρήσετε να βάλετε το stand alone SP1 (περίπου 200MB). Είναι τουλάχιστον ...«επικίνδυνο». Σας μιλάω «εκ πείρας» :) Το έκανα και πήρα στο πρώτο reboot μια θανατηφόρα μπλε οθόνη, όλη δικιά μου! Κι από κει και πέρα, το χάος. Χρειάστηκε να εγκαταστήσω ξανά τα Vista. Υποψιάζομαι ως υπεύθυνο, τον controller των δίσκων στο σύστημά μου (Promise SATA378 IDE), ο driver του οποίου μπαίνει εξωτερικά (από δισκέτα ή USB). Στη νέα εγκατάσταση, έκανα το προτεινόμενο από τα Windows Update (αφού εμφανίστηκε ως επιλογή, περίπου 60MB) και όλα πήγαν ρολόϊ. Πάντως, μετά απ' αυτή τη περιπέτεια, οργάνωσα κι ένα καλό backup του συστήματός μου, για να μην την ξαναπατήσω έτσι... (θα με δείρει ο Alex, ο οποίος φωνάζει για backup, εδώ και πολύ καιρό) :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 παιδιά έκανα μια βλακεία!!!έβαλα το easy bcd και απο εκεινη την ώρα δεν μου βγάζει οταν αρχίζει τι να πάτησω xp η vista και μπουτάρει απο μονο του στα vista!!ξέρετε κάτι!!:):cry: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Οταν το standalone sp1 δε θελει να περαστει γιατι λεει οτι δεν ειναι αγγλικα τα windows (ενω ειναι) τι κανουμε; :lol: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Οταν το standalone sp1 δε θελει να περαστει γιατι λεει οτι δεν ειναι αγγλικα τα windows (ενω ειναι) τι κανουμε; :lol: 1. Περίμενε να σου εμφανιστεί στο wu! 2. Είναι σίγουρα αγγλική έκδοση ή ελληνική που κατέβασες το ελληνικό γλωσσικό πακέτο? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Eιναι αγγλικα με κατεβασμενο το ελληνικο πακετο. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Στο λαπτοπ που εχω περασμενα τα Ελληνικα Vista εχω βαλει ως πρωτη γλωσσα γραφης τα Ελληνικα και καθε φορα που πρεπει να γραψω μια διευθυνση,να κανω ενα φακελο στα αγγλικα πρεπει να αλλαζω συνεχεια την γλωσσα.Πως γινεται να αντιστρεψω την σειρα προτεραιοτητας ετσι ωστε οταν ανοιγω τον υπολογιστη να εχει παντα τα αγγλικα και να το αλλαζω όποτε θελω στα Ελληνικα με το Alt + Shift.Οταν ανοιγει ο υπολογιστης πριν μπει στα Windows κατω αριστερα δειχνει το EL Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το (αχρησιμοποίητο) activation key από αγορασμένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ vista ultimate για να εγκαταστήσει νομίμως και πλήρως (χωρίς μελλοντικά προβλήματα σε update κλπ.) τα vista ultimate ΑΓΓΛΙΚΗΣ έκδοσης ?? :worry: NAI, Αλλά με συγκεκριμένο τρόπο. (δες παρακάτω) Τουλάχιστον στα xp δεν γίνεται και λογικά αυτό ισχύει και για τα vista. Η απάντηση της ελληνικής Microsoft είναι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα. Στα Windows XP δεν γίνεται, και είναι παράνομο να γίνει εκτός και αν η αδειά που έχεις είναι VL. Οι VL άδειες σου δίνουν το δικαίωμα χρήσης διαφορετικής γλώσσας από αυτής που αγόρασες στην περίπτωση που η τιμή του προϊόντος της διαφορετικής γλώσσας είναι μικρότερη ή ίση από την τιμή του προϊόντος που αγόρασες. Στα Windows Vista υπάρχει διαφορετική πολιτική για τη χρήση γλώσσας μια και το λειτουργικό είναι "Language Neutral". Ανάλογα με την άδεια που έχεις αγοράσει ,με κάποια μικρή επιβάρυνση(Basic, Home, Business) ή χωρίς επιβάρυνση (Ultimate), μπορείς να προμηθευτείς το language pack που σε ενδιαφέρει και να μετατρέψεις το λειτουργικό σου στην γλώσσα της επιλλογής σου. Και γω που είχα την ελπίδα... :( Για να καταλάβω και συγνώμη για την άγνοιά μου.. κάθε κλειδί ανήκει σε δική του έκδοση και αυτό είναι που την χαρακτηρίζει ή παίζει ρόλο το DVD εγκατάστασης?? Δηλαδή αν έχω ένα νόμιμο κλειδί DSP αγγλικής έκδοσης (ΟΕΜ software), αυτό αν το χρησιμοποιήσω σε retail αγγλικό DVD εγκατάστασης, τα VISTA θα αναγνωριστούν σαν retail ή σαν dsp ?? :worry::worry: Η άδεια Vista Ultimate σου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε γλώσσα, με το συγκεκριμένο τρόπο: Εγκαθιστάς το σύστημα στη γλώσσα που αγόρασες, λαμβάνεις από το site της Microsoft τη γλώσσα που επιθυμείς και την εγκαθιστάς στο συστημά σου. Το να εγκαταστήσεις διαφορετική γλώσσα από την αρχή νομίζω(99%) ότι είναι παραβίαση της άδειας χρήσης (δηλ είσαι παράνομος). Αν έχεις ένα νόμιμο κλειδί DSP είναι νόμιμο όσο βρίσκεται στο σύστημα που το αγόρασες (οι άδειες DSP είναι φθηνότερες γιατι "κλειδώνουν" στο σύστημα που αγοράσαμε μαζί με την άδεια, για αυτό και δεν διατείθονται χωρίς ένα καινούριο υπολογιστη). Στην περίπτωση που έχεις μια DSP άδεια και προσπαθήσεις να την εγκαταστήσεις σε διαφορετικό σύστημα από αυτό που αγόρασες μαζί με την άδεια, τότε την παραβιάζεις και είσαι παράνομος. Όσο για τον αν δοκιμάσεις το DSP Key σε Retail DVD (FPP), χωρίς να σε πάρω στο λαιμό μου, η Microsoft από παλιά μας έχει συνηθήσει να ξεχωρίζει τις key-engines ανάλογα τα προϊόντα, λχ το DSP κλειδί δεν παίζει σε FPP (retail) XP ούτε σε VL. Για τα Windows Vista δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είναι πολύ πιθανό να συνεχίζει να ισχύει η πρότερη κατάσταση. Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Στα Windows Vista υπάρχει διαφορετική πολιτική για τη χρήση γλώσσας μια και το λειτουργικό είναι "Language Neutral". Ανάλογα με την άδεια που έχεις αγοράσει ,με κάποια μικρή επιβάρυνση(Basic, Home, Business) ή χωρίς επιβάρυνση (Ultimate), μπορείς να προμηθευτείς το language pack που σε ενδιαφέρει και να μετατρέψεις το λειτουργικό σου στην γλώσσα της επιλλογής σου. Δλδ αν εγκαταστησεις καποια γλωσσα η εγκατασταση αυτοματα θεωρειται οτι ειναι εκεινης της γλωσσας; Και αν βαλεις πανω απο 1 πακετο; Επισης πως το επαναφερεις αν ειναι αγγλικο το αρχικο σεταπ; (για ουλτιμειτ παντα) Στο λαπτοπ που εχω περασμενα τα Ελληνικα Vista εχω βαλει ως πρωτη γλωσσα γραφης τα Ελληνικα και καθε φορα που πρεπει να γραψω μια διευθυνση,να κανω ενα φακελο στα αγγλικα πρεπει να αλλαζω συνεχεια την γλωσσα.Πως γινεται να αντιστρεψω την σειρα προτεραιοτητας ετσι ωστε οταν ανοιγω τον υπολογιστη να εχει παντα τα αγγλικα και να το αλλαζω όποτε θελω στα Ελληνικα με το Alt + Shift.Οταν ανοιγει ο υπολογιστης πριν μπει στα Windows κατω αριστερα δειχνει το EL σου απαντησαν ηδη σε αλλο φορουμ:rotfl: edit, την αφαιρεσα. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts