mplip Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ερωτηση το "up" που ειναι? πχ , οταν διαλεγεις ενα τραγουδι στο winamp και θελεις να πας ενα directory πάνω, που ειναι πλεον??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Σε μερικά προγράμματα ενώ κάνω ρυθμίσεις μετά όταν ανοίγω την άλλη μέρα τον υπολογιστή είναι σαν να τα έκανα πάλι install γιατι; ερωτηση το "up" που ειναι? πχ , οταν διαλεγεις ενα τραγουδι στο winamp και θελεις να πας ενα directory πάνω, που ειναι πλεον??? Δεν νομίζω να υπάρχει. Πατάς "πίσω" το βελάκι. Αλλιώς απο την address bar πατάς στον φάκελο που θέλεις... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δεν νομίζω να υπάρχει. Πατάς "πίσω" το βελάκι. Αλλιώς απο την address bar πατάς στον φάκελο που θέλεις... Το backspace δεν κάνει αυτή τη δουλειά όπως στα ΧΡ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Άλλο το back κι άλλο το up. Τελείως διαφορετικά πράγματα, και δυστυχώς μου 'χει λείψει πολύ στα Vista το συγκεκριμένο button. Και δε με βολεύει και η συντόμευση.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Κανονικότατα,γιατί φαίνετε οτι απλώς το λειτουργικό είναι στις 30 ημέρες grace period :p :D Τα εχεις δοκιμασει δηλαδη???δουλευουν ολα ρολοι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 nai baladi , μια χαρα δουλευουν χωρις κανενα απολυτως προβλημα !! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Τα εχεις δοκιμασει δηλαδη???δουλευουν ολα ρολοι??? εδώ και 2 μήνες τρέχουν άψογα :lol: μόλις με το καλό αγοράσω το νέο Pc, θα αγοράσω ένα dsp ultimate Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 P4@3.06ghz,1.5gb ram@400mhz,geforce fx 5700le 256mb. και ναι, σε σχέση με τα xp, είναι ποιό γρήγορα. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 :lol: :lol: :lol: λοιπόν, στο ίδιο μηχάνιμα: tc4400 CoreDuo 1.83, 1.5GB @ 667Mhz, 128MB Intel (με aero) πετάνε ;) (τα ultimate). ειδικά σε σχέση με τα xp (από το άνοιγμα των παραθύρων μέχρι και το νετ). βέβαια, πιο αργό (ίσως φταίει κάτι που δεν το έχω βρει ακόμα) boot (παρουσιάζεται το 20sec delay :( ) και shutdown. αν τα δουλεύεις με sleep, όπως εγώ, απλά δεν βλέπεις το πρόβλημα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Σε περίπτωση που σκοπεύει κάποιος να στήσει dual boot μηχάνημα, ας ρίξει μια ματιά εδώ: Dual boot με XP pre-installed Dual boot με Vista pre-installed Τα παραθέτω για να μην την πάθουν κι άλλοι σαν κι εμένα και ψάχνονται μετά :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Σε περίπτωση που σκοπεύει κάποιος να στήσει dual boot μηχάνημα, ας ρίξει μια ματιά εδώ: Dual boot με XP pre-installed Dual boot με Vista pre-installed Τα παραθέτω για να μην την πάθουν κι άλλοι σαν κι εμένα και ψάχνονται μετά :cry: Exω 2 δισκους.Στον ενα εχω xp και στον αλλο τποτα,Κυριως αποθηκευση.Αν βαλω βιστα στον δισκο που εχω για αποθηκευση αλλαζει κατι??Δηλαδη τα παραπανω ειναι για εγκατασταση στο ιδιο δισκο????αν γινει σε δυο ξεχωριστους δισκους δεν ισχυει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 μα σε διαφορετικό δίσκο-partition θα τα βάλεις. αλλιώς θα γίνει clean installation και ό,τι έχεις στον δίσκο θα πάει στο windows.old φάκελο. τα αρχεία σου θα μπορείς να τα κάμεις ό,τι θες αλλά τα παλιά windows θα είναι άχρηστα (απλά τα διαγράψεις μέσω vista). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Εχω 2 σατα ενα 160γιγα που εχω τα xp και ενα σατα2 500 γιγα που εχω για αποθηκευση.Αν βαλω τα βιστα καθαρη εγκατασταση στον σατα2 και εχω αφησει τα χp στον αλλο το δισκο θα εχω προβλημα me to boot??ειναι δυο ξεχωριστοι δισκοι οχι ενας με partition.Δηλαδη οτι ισχυει για ενα δισκο που ειναι χωρισμενος σε 2 partition ισχυει και για δυο ξεχωριστους δισκους?Συγνωμη για την αγνοια αλλα επειδη θελω να το κανω και δεν ξερω τι γινεται με το συνδιασμο βιστα- xp ζηταω τα φωτα σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Τον τελευταίο καιρό οι ανεμιστήρες στο tower κάνουν τόσο θόρυβο που θέλω να το σπάσω. Δουλεύουν συνέχεια στο φούλ. Οταν είχα τα XP, δούλευε το uguru και μπορούσα να ρυθμίσω τις στροφές, αλλα τώρα με τα Vista δεν τρέχει το uguru. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή να το κάνω αυτό? Εκτός απο το speedfan, γιατί δεν μου δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 εχετε παρατηρησει οτι καποια προγραμματα που καταναλωναν πολλη μνημη στα ΧΡ, στα Vista καταναλωνουν αρκετα λιγοτερη; τρανταχτο παραδειγμα στο δικο μου το NOD32, στα ΧΡ ετρωγε 25 περιπου ΜΒ και τωρα 600-800 ΚΒ :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Windows Vista totally *****ed - Paradox Team Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Να ρωτήσω, τελικά για τις "αργές" αντιγραφές αρχείων έχουμε καταλήξει ότι φταίει το Superfetch; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Windows Vista totally *****ed - Paradox Team To δοκίμασα σήμερα σε εναν φίλο και παίζει άψογα. Εχω δει στο net οτι κάποιοι έχουν πρόβλημα με blue-screens αλλά ετοιμάζει ήδη η paradox νέο release για να λύσει τα προβλήματα. Επίσης ετοιμάζεται και η 64bit έκδοση. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 εγω σημερα ειδα 6 blue screens! καλα αρχισαμε! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 To δοκίμασα σήμερα σε εναν φίλο και παίζει άψογα. Εχω δει στο net οτι κάποιοι έχουν πρόβλημα με blue-screens αλλά ετοιμάζει ήδη η paradox νέο release για να λύσει τα προβλήματα. Επίσης ετοιμάζεται και η 64bit έκδοση.Προτιμω να μεινω με το time stopper απ΄το να βλεπω μπλε οθονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 giaτι τι σας πειραζει το time stop? εγω μεχρι στιγμης ουτε ενα προβλημα !!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 εχετε παρατηρησει οτι καποια προγραμματα που καταναλωναν πολλη μνημη στα ΧΡ, στα Vista καταναλωνουν αρκετα λιγοτερη; τρανταχτο παραδειγμα στο δικο μου το NOD32, στα ΧΡ ετρωγε 25 περιπου ΜΒ και τωρα 600-800 ΚΒ :X εννοείς MB? έχεις την τελευταία έκδοση 2.7? εμένα μου καταναλώνει 20MB. ακριβώς το ίδιο και με τα xp. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Nai alla windows update mporeis na kaneis?:confused: Το εχουμε απαντησει πολλες φορες αυτο. Ν Α Ι !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Το εχουμε απαντησει πολλες φορες αυτο. Ν Α Ι !!!! και να κατεβάσεις software που θέλουν genuine windows? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 και να κατεβάσεις software που θέλουν genuine windows? Ισως και να παιζει ετσι, εφοσον εισαι ακομα "in grace period" :) Αλλα και να μη παιζει ετσι, υπαρχουν και αλλοι τροποι να βρεις τετοια προγραμματα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts