Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Microsoft Outlook. Αυτό των Vista δε συγχρονίζει επαφές (δεν έχω δοκιμάσει βέβαια, αλλά έτσι είναι νομίζω).

Έχεις αρκετή RAM αλλά ο επεξεργαστής σου είναι αδύναμος, ο δίσκος αργός και η κάρτα γραφικών ανεπαρκής. Τα Vista θα παίζουν αλλά οι επιδόσεις θα είναι σαφώς υποδεέστερες των XP.

sunithos ta forhta gmt tetoious diskous exoun! ! den exoun 7200 strofes !!:) mallon tha krathso ta xp mou mexri to kalokairi pou tha allaxo pc !!:)

AMD 3500+ 64 BIT

ABATRON 6600 GT

2G RAM DDR1 DUAL CH

ENA SATA 160 GIGA 8M

KAI ENA SATA2 500 GIGA 16M

Θελω να βαλω ultimate θα τραβανε η θα τον στειλουν για καφε.Αν αντεχει ενταξει.Αν οχι????Σκεφτομαι να αλλαξω το cpu με τον 4200 χ2.Τι να κανω????Το soket ειναι 939.

[sIGPIC][/sIGPIC]

AMD 3500+ 64 BIT

ABATRON 6600 GT

2G RAM DDR1 DUAL CH

ENA SATA 160 GIGA 8M

KAI ENA SATA2 500 GIGA 16M

Θελω να βαλω ultimate θα τραβανε η θα τον στειλουν για καφε.Αν αντεχει ενταξει.Αν οχι????Σκεφτομαι να αλλαξω το cpu με τον 4200 χ2.Τι να κανω????Το soket ειναι 939.

Μην το σκέφτεσαι, μία χαρά είσαι. Εγώ τα παίζω με 2.8 cpu intel και 128mΒ κάρτα γραφικών και είναι ικανοποιητικά...

Ευχαριστω πολυ.μια ερωτηση ακομα.Ρωτησα στο πλαισιο για ultimate.Μου ειπανε πως εαν αγορασω ενα hardware απο microsoft οτιδηποτε εστω και στυλος ποντικι οτιδηποτε αρκει να ειναι microsoft ασχετα απο τιμη μπορεις να παρεις τα ultimate sta 204ευρω συν 5-10 ευρω ενα ποντικι microsoft για παραδειγμα.μου ειπα οτι αυτο γινεται μονο στην ελλαδα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ.μια ερωτηση ακομα.Ρωτησα στο πλαισιο για ultimate.Μου ειπανε πως εαν αγορασω ενα hardware απο microsoft οτιδηποτε εστω και στυλος ποντικι οτιδηποτε αρκει να ειναι microsoft ασχετα απο τιμη μπορεις να παρεις τα ultimate sta 204ευρω συν 5-10 ευρω ενα ποντικι microsoft για παραδειγμα.μου ειπα οτι αυτο γινεται μονο στην ελλαδα.
Δεν έχω ιδέα, πρώτη φορά το ακουω. Ακούγεται καλή πάντως προσφορά. Ισχύει όμως για κανονικά Vista, η για αναβάθμιση από XP?

Ειναι η εκδοση bsp η bsb καπως ετσι την ειπαν και δεν ειναι η εκδοση αναβαθμισης που κανει καπου 300 ευρω ειναι πληρης οπως αυτη με τα 500-600 ευρω απλα με την προθποθεση να παρεις ενα προιον microsoft.Tωρα τι να σου πω???Ετσι μου ειπαν.θα περασω απο ενα καταστημα να ρωτησω.Αυτο μου το ειπαν μεσω τηλεφωνου απο το πλαισιο ψυχικου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

300??????? αποκλείετε!!!!

με 178€ παίρνεις Dsp Ultimate Και με 135€ περίπου την Business!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον για να παρεις vista ultimate χρειαζεσε 221 ευρω.Ειναι η εκδοση dsp που υπαρχει στην ελλαδα μονο στο πλαισιο απ οτι ξερω.204 ευρω πληρωνεις για τα vista ultimate και 17 ευρω περιπου για το πιο φθηνο ποντικι της microsoft.Συνολο 221.Ειναι υποχρεοτικο να παρεις ενα προιον microsoft.Ειναι πληρες πακετο ιδιο με αυτο που κανει 500 φευγα ευρω.αυτο ισχθει γαι ολες τις εκδοσεις vista με την τιμη να πεφτει οσο μικροτερη εκδοση θα παρουμε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα. σημερα εβαλα κ γω τα βιστα τελικα. εχω ενα πολυ μικρο προβλημα μεχρι στιγμης. ενψ εχω κανονικα ηχο και μαλιστα και δολβυ διγιταλ με οnboard karta ixou μου κανει το εξης περιεργο. τα ηχεια ενεργοποιουντε μονο οταν ειναι να παιξει καποιος ηχος. π.χ. ειδοποιηση απο μσν κ μετα κλεινουν , με αποτελεσμα να χανω αρκετες ειδοποιησεις. αν παιζω μουσικη στην αρχη ξεκινανε τα ηχεια κανονικα κ συνεχιζουν οσο υπαρχει μουσικη. αν πατησω στοπ η παυση ακουγονται τα ηχεια σαν να ειναι κλειστα, χωρισ το μικροσφυριγματακι που κανουν οταν ειναι ανοιχτα. ελπιζω να καταλαβαινεται τι εννοψ. στα ΧΡ απο τις ρυθμισεις το ειχα φτιαξει. ξερει κανεις τιποτα για βιστα ?ΤΗΧ

καμια ιδεα ρε παιδια ???

επισης overclocking paizei ? πηγα απο το μοτΗερμπορντ κ αλλαξα τον επεξεργαστη σε 38 αλλα δεν ξεκινησαν ποτε....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Λοιπον για να παρεις vista ultimate χρειαζεσε 221 ευρω.Ειναι η εκδοση dsp που υπαρχει στην ελλαδα μονο στο πλαισιο απ οτι ξερω.204 ευρω πληρωνεις για τα vista ultimate και 17 ευρω περιπου για το πιο φθηνο ποντικι της microsoft.Συνολο 221.Ειναι υποχρεοτικο να παρεις ενα προιον microsoft.Ειναι πληρες πακετο ιδιο με αυτο που κανει 500 φευγα ευρω.αυτο ισχθει γαι ολες τις εκδοσεις vista με την τιμη να πεφτει οσο μικροτερη εκδοση θα παρουμε.

τα ελληνικα μονο η και τα αγγλικα?

εκτος απο ποντικι εχουν τιποτα αλλο να παρουμε? εχουμε ποντικι και πληκτρολογιο

:X

Εγω ειδα μονο τα αγγλικα αλλα οπως μου τα ειπανε μαλλον για ολες τισ γλωσσες.Τι να σου πω παρε οτι θες!!!!

αγγλικα μονο.

Ερωτησεις

1)Αν θεωρητικα , υπηρχε καποιος τροπος τα βιστα να βλεπουν συνεχως οτι δεν εχει ληξει ο χρονος του activation , θα υπηρχε προβλημα?

2)Τα εικονιδια τους αλλαζουν? Για 5 εικονιδια θες ενα μονιτορ... για ονομα δηλαδη

:X

dsp μπορείς να πάρεις και από 100 άλλες εταιρίες και χωρίς ποντίκια και "βλακίες"...

και πιο καλή τιμή.

τώρα αν θες ελληνικά θα τα φέρουν και αυτές.

200 ευρώ+ 17 είναι πολλά. έχουμε δώσει σε πιο πίσω pages τα link με αρκετά μαγαζιά ;)

@mplip^ τι εννοείς?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

αγγλικα μονο.

Ερωτησεις

1)Αν θεωρητικα , υπηρχε καποιος τροπος τα βιστα να βλεπουν συνεχως οτι δεν εχει ληξει ο χρονος του activation , θα υπηρχε προβλημα?

2)Τα εικονιδια τους αλλαζουν? Για 5 εικονιδια θες ενα μονιτορ... για ονομα δηλαδη

1) Οχι δεν υπάρχει πρόβλημα

2) Ναι γίνονται πιο μικρά αλλά δε θυμάμαι τον τρόπο. Πάντως εγώ με ανάλυση 1280*1024 είναι καλά...

Samsung S21 Ultra

dsp μπορείς να πάρεις και από 100 άλλες εταιρίες και χωρίς ποντίκια και "βλακίες"...

και πιο καλή τιμή.

τώρα αν θες ελληνικά θα τα φέρουν και αυτές.

200 ευρώ+ 17 είναι πολλά. έχουμε δώσει σε πιο πίσω pages τα link με αρκετά μαγαζιά ;)

@mplip^ τι εννοείς?

Εχεις δικιο φιλε μου.Δεν το ειχα προσεξει καθολου οτι υπαρχουν λινκ.Τελικα δεν εχουν τι να κανουν στο πλαισιο και μ@@@@@@ζονται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αγγλικα μονο.

Ερωτησεις

νομιζω οτι τα σπασμενα που κυκλοφορουν τωρα στα τορεντ το κρακ που εχουν κανει αυτο ακριβως.σταματουν το ρολοι που εχουν τα βιστα.οποτε λειτουργουν παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

1)Ναι υπαρχει αυτο που λες το cr*ck που κυκλοφορει σταματαει το χρονο στις 30 ημερες...

2)Επιφανεια εγρασιας<Δεξι κλικ<Προβολη<Κλασσικα Εικονιδια ;)

1)Ναι υπαρχει αυτο που λες το cr*ck που κυκλοφορει σταματαει το χρονο στις 30 ημερες...

2)Επιφανεια εγρασιας<Δεξι κλικ<Προβολη<Κλασσικα Εικονιδια ;)

και τι γίνεται με το wga? φαίνονται ως genuine? μπορείς να κατεβάζεις άφοβα updates και software?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

και τι γίνεται με το wga? φαίνονται ως genuine? μπορείς να κατεβάζεις άφοβα updates και software?

Κανονικότατα,γιατί φαίνετε οτι απλώς το λειτουργικό είναι στις 30 ημέρες grace period :p :D

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

KezNews forum member Computer User, quickly infamous for releasing his Brute Force ****** to the world, has confessed the piece of software isn’t all it was hyped up to be. "Fact is the brute force ****** is a joke, I never intended for it to work. I have never gotten it to work, everyone should stop using it!” This is quite a shocking statement for the simple reason that many have already reported that they have found keys which activate just fine. “Everyone who said they got a key a probably lying or mistaken!” Either the author of the program has decided he does not want to get in trouble, or he is genuinely telling the truth. In short, the generator does work, but it is a very impractical *****.
Samsung S21 Ultra