Xourxoulitsos Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο? Το περιμένω εδώ και ένα μήνα από ένα e-shop, και με έχουν στο περίμενε :mad: Και δε μπορώ να το βρω πλέον πουθενά αλλού. Αν έχει κανείς υπ'οψιν του... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titanium323f Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε 50!ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΕΒΑΙΑ!ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΤΙΑ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕΣΑ!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο? Το περιμένω εδώ και ένα μήνα από ένα e-shop, και με έχουν στο περίμενε :mad: Και δε μπορώ να το βρω πλέον πουθενά αλλού. Αν έχει κανείς υπ'οψιν του... Aν ξέρει κάποιος ας απαντήσει,το ψάχνω και γω το συγκεκριμένο αλλά είτε έχει εξαντληθεί είτε του έχουν ανεβάσει τη τιμή +70ε... (ονόματα δε λέμε :X ) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Aν ξέρει κάποιος ας απαντήσει,το ψάχνω και γω το συγκεκριμένο αλλά είτε έχει εξαντληθεί είτε του έχουν ανεβάσει τη τιμή +70ε... (ονόματα δε λέμε :X ) Πράγματι έχει εξαφανιστεί εδώ και 3 εβδομάδες... Επικοινωνήστε με τη winlink http://www.winlink.gr που τα φέρνει... Μπορεί να μάθετε για διαθεσιμότητα... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Πράγματι έχει εξαφανιστεί εδώ και 3 εβδομάδες... Επικοινωνήστε με τη winlink http://www.winlink.gr που τα φέρνει... Μπορεί να μάθετε για διαθεσιμότητα... Έχω επικοινωνήσει εγώ, θα φέρουν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας,αλλά η τιμή είναι τσιμπημένη (300€) την στιγμή που κανονικά το έβρισκες και 50€ λιγότερα... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες έφερε ξανά το Pda Plaza, για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ το παρήγγειλα, βγαίνει γύρω στα 260 (με 30ε μεταφορικα). Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Φίλε κι εγώ ενδιαφέρομαι να το παραγγείλω από pdaplaza μάλλον, γιατί πρέπει να είναι το φθηνότερο στην αγορά. Εδώ και λίγες μέρες είχα αρχίσει να το ψάχνω για mio p560 με wm6 και 2 Gb rom (η αγγλική του έκδοση), το οποίο έχει βέβαια και 110ε περίσσότερο (από το pdaplaza) και τελικά θεωρώ πως και το airis είναι μια καλή πρόταση. Ξέρεις τι παίζει με ην υποστήριξη και την εγγύηση, ειδικά για αυτά που αγοράζονται από pdaplaza (Ουγγαρία) ?? Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω το manual και τα menu του airis που πήρες από το pdaplaza είναι τουλάχιστον στα αγγλικά, ή τίποτα ισπανικά ?? Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Η εγγύηση είναι για 1 χρόνο, και λογικά ισχύει σε όλη την ΕΕ αφού και η Ουγγαρία είναι χώρα της. btw η παράδοση μου έγινε σε 3 εργάσιμες. Πολύ καλά πιστεύω, παρήγγειλα ένα και για τον ξάδερφό μου. Τα πάντα ήταν στα αγγλικά. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του μου γεννήθηκε η εξής απορία: Γιατί είναι τόσο φτηνό σχε σχέση με αυτά που προσφέρει και γιατί δεν το έχουν στραφεί οι χρήστες προς αυτό αφού τα έχει όλα και συμφέρει από ότι φαίνεται?! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του μου γεννήθηκε η εξής απορία: Γιατί είναι τόσο φτηνό σχε σχέση με αυτά που προσφέρει και γιατί δεν το έχουν στραφεί οι χρήστες προς αυτό αφού τα έχει όλα και συμφέρει από ότι φαίνεται?! Απ' ότι διάβασα σε κάποια review μάλλον το design του δεν είναι και τόσο προχωρημένο σε σχέση με τα mio, επίσης η τιμή του μάλλον είναι χαμηλή τώρα. Στην Ελλάδα έχει τώρα 300 ευρω ενώ το mio550 το οποίο είναι αντίστοιχων δυνατοτήτων είχε 320, επομένως η διαφορά τιμής δεν ήταν σημαντική, ενώ το marketing του mio ήταν πολύ πιο ανεβασμένο. Εγώ ας πούμε την airis μόλις την έμαθα. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 ρε παιδιά ξέρεις κανείς η airis από που είναι ? έχει site ? είναι μήπως ισπανική χωρίς καθόλου αγγλικά στο site της ? Αν χρειαστούμε τεχνική υποστήριξη σε κάτι από που θα την έχουμε, έστω και με mail ? Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Τελικά το παρήγγειλα από pdaplaza και είμαι σε αναμονή. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Παιδιά το έχω στα χέρια μου από την Τετάρτη και μου φαίνεται πραγματικά τέλειο. Έχω ήδη βάλει destinator 7, skype, resco keyboard και coreplayer και όλα παίζουν τέλεια. Το δε wifi όταν έχει καλό σήμα είναι ταχύτατο !! Γενικά το θεωρώ πολύ καλκή αγορά. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε ποιον pdf reader χρησιμοποιείτε ατο airis, γιατί διαβάζω για διάφορα προβλήματα με τον adobe reader 2.0 και θα ήθελα λίγο να το ψάξω πριν τον εγκαταστήσω. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 παιδια καποιες φορες η συσκευη δεν ανοιγει με το κουμπακι αριστερα, αλλα θελει soft reset για να ανοιξει, και μετα παιζει κανονικα. Μηπως ετυχε και σε αλλον αυτο ;;; Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Μετα απο εναν μεγαλο κυκλο με αρκετα pda mio htc motorola palm ειπα να ηρεμησω και να βρω κατι καλο και δυνατο...airis T 620 το πηρα απο pda plaza φυσικα με καρτα 2Giga και το εχω ετοιμω πια ...windows 5, spb shell, resco exp,destinator 7, isilo με πολλα μεσα, pocket mp3...και αλλα προγραμματακια καθημερινης χρησης.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος...ο επεξεργαστης σφαιρα, wifi καλο και με συγχρονησμο δεν ειχα προβλημα. Νομιζω οτι ειναι απο τις φθηνες και πολυ καλες επιλογες... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Μετα απο εναν μεγαλο κυκλο με αρκετα pda mio htc motorola palm ειπα να ηρεμησω και να βρω κατι καλο και δυνατο...airis T 620 το πηρα απο pda plaza φυσικα με καρτα 2Giga και το εχω ετοιμω πια ...windows 5, spb shell, resco exp,destinator 7, isilo με πολλα μεσα, pocket mp3...και αλλα προγραμματακια καθημερινης χρησης.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος...ο επεξεργαστης σφαιρα, wifi καλο και με συγχρονησμο δεν ειχα προβλημα. Νομιζω οτι ειναι απο τις φθηνες και πολυ καλες επιλογες... πράγματι πολύ καλή λύση. το έχω εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια δεν το τρελαίνω και στη χρήση, κυρίως destinator και internet (χρησιμοποιώ opera) Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 πράγματι πολύ καλή λύση. το έχω εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια δεν το τρελαίνω και στη χρήση, κυρίως destinator και internet (χρησιμοποιώ opera) Ναι τερμα οι καμμενες micro sd cards τερμα ολα....ειναι πολυ καλο εργαλειο.Εγω το χρησιμοποιω καθημερινα ειδικα το destinator ...αποδειχτικε καλη επιλογη. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 παιδια καποιες φορες η συσκευη δεν ανοιγει με το κουμπακι αριστερα, αλλα θελει soft reset για να ανοιξει, και μετα παιζει κανονικα. Μηπως ετυχε και σε αλλον αυτο ;;; Γιαυτο το προβλημα βρηκες λυση? γιατι το κανει και σε μενα καποιες φορες.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 παιδια καποιες φορες η συσκευη δεν ανοιγει με το κουμπακι αριστερα, αλλα θελει soft reset για να ανοιξει, και μετα παιζει κανονικα. Μηπως ετυχε και σε αλλον αυτο ;;; Μαλλον βρηκα τη λυση για το προβλημα...δυο φορες απανοτα παταμε το αριστερο κουμπι και ξανανοιγει... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Μαλλον βρηκα τη λυση για το προβλημα...δυο φορες απανοτα παταμε το αριστερο κουμπι και ξανανοιγει... Γινόταν κι έτσι ?! δεν το ήξερα. Εγώ πάντως βρήκα τη λύση απενεργοποιώντας το activesync. Για την ακρίβεια δημιούργησα έναν εικονικό server και έτσι ενεργοποιήθηκε το scheduler για το activesync, του έβαλα να μην ανοίγει μόνο του ποτέ και κατόπιν έσβησα τον εικονικό server και από τότε όλα καλά !!! και φυσικά όταν το συνδέω στο pc συνδέεται κανονικά. Μην ξεχνάς πριν το κλείνεις κάθε φορά να τερματίζεις όλα τα προγράμματα που τρέχουν, αν και δεν τα βλέπεις, από το memory. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 θα το δοκιμασω και το δικο σου ...ευχαριστω. Οσο για τα προγραμματα ναι το κανω ...εχω βαλει το spb plus και στο ολο μενου εχει πληκτρο που κλεινεις τα ανοιχτα προγραμματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Γινόταν κι έτσι ?! δεν το ήξερα. Εγώ πάντως βρήκα τη λύση απενεργοποιώντας το activesync. Για την ακρίβεια δημιούργησα έναν εικονικό server και έτσι ενεργοποιήθηκε το scheduler για το activesync, του έβαλα να μην ανοίγει μόνο του ποτέ και κατόπιν έσβησα τον εικονικό server και από τότε όλα καλά !!! και φυσικά όταν το συνδέω στο pc συνδέεται κανονικά. Yparxei kai pio efkoli lysi gia na apotrepseis to ActiveSync na anoigei i na menei anoixto xwris logo... ASyncKiller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Yparxei kai pio efkoli lysi gia na apotrepseis to ActiveSync na anoigei i na menei anoixto xwris logo... ASyncKiller. Πολύ καλό, το κατέβασα και θα θα το βάλω κι εγώ, μπράβο Με τον τρόπο που πρότεινα εγώ με τη χρήση του dest7 το activesync ανοίγει και πρέπει μετά να θυμηθώ να το κλείσω. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts