Jump to content

GPS: Πλοήγηση στο αυτοκίνητο (PNAs)

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προ ημερών αγόρασα το Tibo S1000 και το βρίσκω καταπληκτικό! Ευκρινέστατη οθόνη (4") και μάλιστα ειναι σχετικα τετράγωνη κατι που το βρίσκω σαν θετικότατο σε σχέση με τα αλλα 4αρια που ειναι πιο landscape. Mάλιστα, τωρα που αντικαθίσταται, έχει πέσει η τιμή του κατα 100 ευρώ περίπου (δηλ. περιπου 450ευρω).. ;) .

Το έβαλα δίπλα-διπλα στο Telematix PNA SatNav 400 του πατέρα μου (κόστος περ. 300ευρω) και η διαφορά στην οθόνη ειναι τεράστια. Λειτουργικο-χαρτες είχαν τα ίδια οπότε καμια διαφορά εκτος του οτι το Telematix σε 3d mode display, εμφάνιζε λιγότερες ονομασίες δρόμων απο ότι το Tibo.

Νομίζω αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα που κοστίζει.

• Απαντήσεις 626
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προ ημερών αγόρασα το Tibo S1000 και το βρίσκω καταπληκτικό! Ευκρινέστατη οθόνη (4") και μάλιστα ειναι σχετικα τετράγωνη κατι που το βρίσκω σαν θετικότατο σε σχέση με τα αλλα 4αρια που ειναι πιο landscape. Mάλιστα, τωρα που αντικαθίσταται, έχει πέσει η τιμή του κατα 100 ευρώ περίπου (δηλ. περιπου 450ευρω).. ;) .

Το έβαλα δίπλα-διπλα στο Telematix PNA SatNav 400 του πατέρα μου (κόστος περ. 300ευρω) και η διαφορά στην οθόνη ειναι τεράστια. Λειτουργικο-χαρτες είχαν τα ίδια οπότε καμια διαφορά εκτος του οτι το Telematix σε 3d mode display, εμφάνιζε λιγότερες ονομασίες δρόμων απο ότι το Tibo.

Νομίζω αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα που κοστίζει.

Welcome to Tibo club !!!

Οτι θελησεις για το tibo στο forum της http://www.elasyn.gr

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα,

σκέφτομαι να πάρω το Destinator R3900BT http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1054511 και συγκεντρώνω γνώμες. Είναι κανείς εδώ που να το χρησιμοποιεί ήδη? Με ενδιαφέρει κυρίως το user interface και η δυνατότητα να το χρησιμοποιώ σαν car-kit για το κινητό τηλέφωνο.

Καλησπέρα.

Καινούριος χρήστης & χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Λοιπόν θέλω να αγοράσω κάποιο PNA στο οποίο να έχω & το Navimate Extreme (κυρίως για χώμα!) & το Destinator? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Από ότι έχω καταλάβει, μάλλον ναι. Ακόμα όμως δεν έχω συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες. Αν αγοράσω πχ το Navimate 420 Extreme ή Navimate 330 Extreme, θα μπορώ να του βάλω το Destinator? Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο?

Help :(:D

kalhspera se olous

Skeftomai na agoraso ena pna me leitourgiko sustima windows mobile 5

kai sigkekrimena to PNA C320b MioMap CE V3.3 (Ελλάδα)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1024493

To sugkekrimeno pna exei idi egkatestimeno to mio map. Ego thelo na rotiso an mporo na valo kapoio allo programma ploigisis opos to destinator pou einai gia windows mobile 5.

An kserei kapoios as apantisei, euxaristo poly.

To sugkekrimeno pna exei idi egkatestimeno to mio map. Ego thelo na rotiso an mporo na valo kapoio allo programma ploigisis opos to destinator pou einai gia windows mobile 5.

An kserei kapoios as apantisei, euxaristo poly.

Συνηθως σε mio μπαινει το destiinator. Αν το παρεις στειλε μου pm να βοηθησω !!!!

Φιλικά Γιάννης

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ GPS TAKARA GP8.ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΤΟ DESTINATOR TK 6.1

Καλησπερα παιδια! θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω ενα ολοκληρωμενο συστημα για αυτοκινητο και ποιο. θελω να εχει τηλεοραση με καλη ληψη, dvd και μαζι να παιρνει divx με ελληνικους υποτιτλους. επισης gps που να παιρνει destinator. προαιρετικα καμερες μπροστα και πισω. η οθονη να ειναι αφης απο 6 ιντσες και πανω. επισης ολα αυτα να παιρνουν ρευμα απο το αυτοκινητο ετσι ωστε να ειναι παντα ενεργο. τελος να ειναι in-dash. ελπιζω να υπαρχει τετοιο συστημα στην αγορα. ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασα
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Γεια σας.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα PNA.

Με τα όσα είχα ψάξει μέχρι τώρα, είχα καταλήξει στο Tibo S1000.

Τώρα όμως έχω μια απορία. Μπορώ να βάλω το Talk&Drive στη συγκεκριμένη συσκευή? Απ΄όσο είδα δεν έχει και μικρόφωνο. Οπότε...?

Μια γενικότερη ερώτηση: Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα λήψης στις διάφορες συσκευές και από τι εξαρτάται αυτό? (π.χ. τον επεξεργαστή?).

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο αντίστοιχο PDA με ίδιες δυνατότητες και ταχύτητα?

Ευχαριστώ!

Γεια σας.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα PNA.

Με τα όσα είχα ψάξει μέχρι τώρα, είχα καταλήξει στο Tibo S1000.

Τώρα όμως έχω μια απορία. Μπορώ να βάλω το Talk&Drive στη συγκεκριμένη συσκευή? Απ΄όσο είδα δεν έχει και μικρόφωνο. Οπότε...?

Μια γενικότερη ερώτηση: Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα λήψης στις διάφορες συσκευές και από τι εξαρτάται αυτό? (π.χ. τον επεξεργαστή?).

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο αντίστοιχο PDA με ίδιες δυνατότητες και ταχύτητα?

Ευχαριστώ!

Το Tibo ειναι αναμφισνητητα η πιο καλη συσκευη αλλα λογω ελειψεις μικροφωνου δεν παιρνει το προγραμμα αυτο που λες.Πιστευω οτι ο επεξεργαστης παιζει τον κυριοτερο λογο , χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.

Φιλικά Γιάννης

Τελευταία, έχω δει ότι κυκλοφορούν κάποια Radio-CD αυτοκινήτου που έχουν πλοήγηση με το Destinator. Έχω προς το παρόν δει 2 μάρκες τέτοιες. Την Necvox και την Boss. Η 1η έχει πλήρες μηχάνημα (DVD, Radio, Divx, mp3, TV, Nav, ΒΤ ανοιχτής ακρόασης) με 1.400€ και η 2η, τις ίδιες δυνατότητες με 1.300€. Μάλιστα, βρήκα άκρη για το 2ο μηχάνημα, αυτό της Boss, με 1.000 - 1.100 €.

Να τονίσω ότι το Destinator δεν έρχεται σε CD/DVD, αλλά σε ένα μικρό κουτάκι που συνδέεται στο ηχοσύστημα.

Τώρα έρχονται τα ερωτήματα:

1. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το μηχανάκι;

2. Αν το έχει δοκιμάσει, το κουτάκι που συνδέεται τι είναι; Σκληρός δίσκος; Μνήμη flash; Τι περιέχει μέσα;

3. Αν είναι κάτι από αυτά που γράφω στο 2, υπάρχει δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης του προγράμματος; Πχ να πάμε σε έκδοση 7.

4. Αν είναι κάτι από αυτά που περιγράφω στο 2, μπορούμε να βάλουμε άλλο software για πλοήγηση; Πχ iGo 2006;

5. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε άλλο ηχοσύστημα πιο ποιοτικό (πχ Kenwood) και σε αυτό να συνδέσουμε με κάποιο τρόπο το κουτάκι με το navigation;

6. Το BT που έχει το ηχοσύστημα αυτό, παρουσιάζει εκτός από το τηλέφωνο που καλεί και το όνομα του καλούντος όπως το Parrot;

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία θα ήταν χρήσιμο να τη μοιραστεί μαζί μας. Αν κάποιος έχει θέσει τα ερωτήματα αυτά ή έχει δώσει αυτές τις πληροφορίες ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για τις περιττές ερωτήσεις.

Ευχαριστώ.

Τελευταία, έχω δει ότι κυκλοφορούν κάποια Radio-CD αυτοκινήτου που έχουν πλοήγηση με το Destinator. Έχω προς το παρόν δει 2 μάρκες τέτοιες. Την Necvox και την Boss. Η 1η έχει πλήρες μηχάνημα (DVD, Radio, Divx, mp3, TV, Nav, ΒΤ ανοιχτής ακρόασης) με 1.400€ και η 2η, τις ίδιες δυνατότητες με 1.300€. Μάλιστα, βρήκα άκρη για το 2ο μηχάνημα, αυτό της Boss, με 1.000 - 1.100 €.

Να τονίσω ότι το Destinator δεν έρχεται σε CD/DVD, αλλά σε ένα μικρό κουτάκι που συνδέεται στο ηχοσύστημα.

Τώρα έρχονται τα ερωτήματα:

1. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το μηχανάκι;

2. Αν το έχει δοκιμάσει, το κουτάκι που συνδέεται τι είναι; Σκληρός δίσκος; Μνήμη flash; Τι περιέχει μέσα;

3. Αν είναι κάτι από αυτά που γράφω στο 2, υπάρχει δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης του προγράμματος; Πχ να πάμε σε έκδοση 7.

4. Αν είναι κάτι από αυτά που περιγράφω στο 2, μπορούμε να βάλουμε άλλο software για πλοήγηση; Πχ iGo 2006;

5. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε άλλο ηχοσύστημα πιο ποιοτικό (πχ Kenwood) και σε αυτό να συνδέσουμε με κάποιο τρόπο το κουτάκι με το navigation;

6. Το BT που έχει το ηχοσύστημα αυτό, παρουσιάζει εκτός από το τηλέφωνο που καλεί και το όνομα του καλούντος όπως το Parrot;

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία θα ήταν χρήσιμο να τη μοιραστεί μαζί μας. Αν κάποιος έχει θέσει τα ερωτήματα αυτά ή έχει δώσει αυτές τις πληροφορίες ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για τις περιττές ερωτήσεις.

Ευχαριστώ.

Πολυ ενδιαφερον αλλα δεν το εχω ξανακουσει.Ειδικα η περιπτωση (5) μιας και εχω τετοιο συστημα αλλα το προγραμμα πλοηγησης του ειναι χαλια και εχω το Tibo για πλοηγο θα μου ερχοταν "κουτι".

Φιλικά Γιάννης

Έχω να κάνω δύο ερωτήσεις:

1. Αν αγοράσω κάποιο PNA το οποίο έχει άλλο χάρτη από αυτόν που θέλω εγώ, ας πούμε κάποιο Mio που έχει το MioMap, έχω την δυνατότητα να περάσω εγώ κάποιον άλλο χάρτη όπως τον Destinator 7;

2. Ποιός είναι ο πιο πλήρης χάρτης για Ελλάδα;

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

1. Αν αγοράσω κάποιο PNA το οποίο έχει άλλο χάρτη από αυτόν που θέλω εγώ, ας πούμε κάποιο Mio που έχει το MioMap, έχω την δυνατότητα να περάσω εγώ κάποιον άλλο χάρτη όπως τον Destinator 7;

Απο οτι εχω διαβασει σε αλλο forum σε πολλες συσκευες γινεται.Δεν ξερω αν επιτρεπετε να δωσω εδω το ονομα του φορουμ μιας και εχει warez .

Φιλικά Γιάννης

ενδιαφέρομαι για gps αυτοκινήτου.

έχω βρεί στο ebay κάποια πολύ φθηνά. συμφέρει?

αν αγοράσω απο έξω θα μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στα ελληνικά?

γενικά τί πρέπει να προσέξω?

θέλω να είναι οικονομικό (στα 250 ευρώ το ανώτερο).

ενδιαφέρομαι για gps αυτοκινήτου.

έχω βρεί στο ebay κάποια πολύ φθηνά. συμφέρει?

αν αγοράσω απο έξω θα μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στα ελληνικά?

γενικά τί πρέπει να προσέξω?

θέλω να είναι οικονομικό (στα 250 ευρώ το ανώτερο).

Τι πρέπει να προσέξεις :

1. Να έχει δέκτη Gps : SIRF Star III

2. Να έχει πρόγραμμα πλοήγησης Destinator, το οποίο (για 'μένα) είναι το καλύτερο.

Για ρίξε μια ματιά εδώ :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=956171

Το συγκεκριμένο, το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό...

;) ;) ;)

Τωρα που και το Tibo ξεκιναει απο 330 ευρω ειναι μια δελεαστικοτατη λυση.

Φιλικά Γιάννης

και γίνονται αναβαθμίσεις στους χάρτες? πώς? το πάς κάπου? το κάνεις μόνος σου?

και αν αγοράσω απο ebay θα μπορώ να βάλω ελληνικά (φωνή, χάρτες κτλ)?

και γίνονται αναβαθμίσεις στους χάρτες? πώς? το πάς κάπου? το κάνεις μόνος σου?

και αν αγοράσω απο ebay θα μπορώ να βάλω ελληνικά (φωνή, χάρτες κτλ)?

Αν εννοεις για το Tibio γινεται πανευκολα μονος σου απο το site της http://www.ngi.grκαι της http://www.elasyn.gr που το εισαγει.

Για αγορα απο ebay μαλλον θα γινεται αλλα δεν ξερω σιγουρα.

Φιλικά Γιάννης

οχι φιλε δε γινεται 100%...

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

οχι φιλε δε γινεται 100%...

Σε αρκετα μοντελλα Mio και σε αλλες συσκευες γινεται μια χαρα να περαστει destinator.Υπαρχουν βεβαια και καποιες που δεν γινεται.

Φιλικά Γιάννης

Σε αρκετα μοντελλα Mio και σε αλλες συσκευες γινεται μια χαρα να περαστει destinator.Υπαρχουν βεβαια και καποιες που δεν γινεται.

Αν δε κάνω λάθος γίνεται σε PDA και όχι σε PNA.