tasosvel Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 guro sta 5-6 thn mera stelnto sunithos!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 0 το πολύ 1 σε ακραίες περιπτώσεις. :p :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 0 το πολύ 1 σε ακραίες περιπτώσεις. :p :lol: me too...:p γενικά δεν τα πάω τα sms... συνήθως περνώ τηλ Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Τα μηνυματα τα βρισκω πιο συμφερουσα,αυτα που θελω να πω,το λεω μεσω αυτων,απο το να χρεωνομαι,ενω μερικες φορες τυχαινει αυτος με τον οποιο μιλας να μην εχει καλο σημα,και ετσι να αναγκαζεσαι να επαναλαμβανεσαι αρκετες φορες.Ενω με το μηνυμα ειναι και πιο οικονομικο.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 30 ή και λιγότερα αναλογώς με το θεμα και τα ατομα που θα μιλησώ Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HercLine Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 To xω κοψει το πολύ SMS. Tις περισσότερες μέρες δεν στέλνω ουτε 1. Προτιμώ να παίρνω τηλέφωνο αυτόν που θέλω να επικοινωνήσω. και ταχύτερο είναι και φθηνότερο. Θα συμφωνήσω και εγώ.Μέσα σ'ενα λεπτό ομιλίας μπορείς να συνενοηθείς για τα πιο βασικά,ενώ αν προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μέσω SMS θα πρέπει να στείλεις το λιγότερο τρία,χώρια τον χρόνο που ξοδεύεις για να γράφεις (όσο γρήγορος και να είσαι!). SMS θα στείλω μόνο σε περίπτωση που κάποιος έχει επιλέξει να επικοινωνήσει πρώτος μαζί μου με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Καμια δεκαρια την ημερα, μια μερα εστειλα ισα με 40 μηνυματα για να μαζεψω μια παρεα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 χμ..παντως το ρεκορ μου πρεπει να ειναι γυρω στα 30-35 σμς/μερα... ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Μέχρι 10 την ημέρα άλλα βαριέμαι να γράφω..:lol: μου αρκούν και τα 30΄απο το χρόνο ομιλίας στο κάτω κάτω έχω σύνδεση... Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Borei kai 40 tin imera...As ine kala to programmataki tis CallWave me ta free SMS... http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/01/28/send-100-free-sms-worldwide/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 αν στελνω ενα την ημερα ειναι θεμα. :) δε χρησιμοποιω καθολου τα μηνυματα. προτιμω τα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Οχι πανω απο 4-5.... Προτιμω την ομιλια...:) Εκτος.............απροοπτου βεβαια...:wink: :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 de stelnw sxedon pote sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 καμμια 15αρα τη μερα...αλλα και εγω προτιμω το τηλεφωνο Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Εχω συμβολαιο οποτε προσπαθω να αποφευγω τα sms αλλα καμια 20αρα την ημερα(σε ενα προσωπο συνηθως ολα;) ) δεν γινεται να μην στειλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Αναλόγως,από 5 μέχρι το πολύ 15 την ημέρα.Βεβαια τώρα με την προσφορα της τιμ από το θέμα τα τιμώ δεόντως...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Μέχρι πριν τρία χρόνια που πήγαινα σχολείο είχα σίγουρα τα 20. ειδικά με ένα κόλπακι με την κοσμοτέ κάποτε περνούσα τα 100. τώρα πλέον προτιμώ το τηλεφώνημα γιατί κατ'αρχην είναι καλύτερο σαν τρόπος έκφρασης. πλέον στέλνω ελάχιστα έως καθόλου, εκτός από σήμερα που έχει φτάσει ο μετρητής στα 98. δεν ξέρω κάτι εχω πάθει. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Παλαιότερα έστελνα μέχρι και 20 - 30 την ημέρα αλλά βαρέθηκα να πληρώνω υψηλούς λογαριασμούς λόγω sms. Τώρα στέλνω 0-2 μηνύματα την ημέρα από το κινητό και 5 - 7 free μέσω cool4u του ΟΤΕ. :D :D και επιτέλους τα τελευταία χρόνια που το κάνω αυτό πληρώνω μόνο το πάγειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ας πούμε ότι υπάρχουν μέρες που δεν στέλνω μηνύματατα, δεν κάνω τηλεφωνήματα. I'm not much of a talker. Αν ήταν όλοι σαν εμένα, τότε οι εταιρίες θα ζήμιωναν :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr)) Το πόσα μηνύματα θα στείλω την ημέρα εξαρτάται από τη περίοδο κ τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Μπορει να μη στειλω κανενα η να στειλω κ πανω απο 100 μεσα σε μια μερα (ειδικα αν σου εχει τελειωσει ο δωρεαν χρονος ομιλιας στο νον στοπ δεν εχεις κ πολλες αλλες επιλογες). γενικα ομως προτιμω τις κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Κάποτε έστελνα καμια 10αρια την ημέρα. Τωρα βαριέμαι να γραφω και παίρνω τηλέφωνο εκτός εαν ειμαι στο pc όπου στέλνω με το VoIP buster Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 analogos.mporei ma min steilo sms gia 3 meres k mia mera na steilo 20-30.pantos tin 100stara tou c.u. tin teliono prin klisei o minas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Έχω κινητό από το 1996... ζήτημα να έχω στείλει καμμιά 30αριά sms σε αυτά τα 11 χρόνια !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Με 5 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας κοινώ με την κοπέλα μου και μεταξύ μας απεριόριστο δεν στέλνω κάνενα μήνυμα (εκείνη στέλνει σε φίλες και μου ανεβάζει τον λογαριασμό!!!:lol: :D :p ) Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Έχω κινητό από το 1996... ζήτημα να έχω στείλει καμμιά 30αριά sms σε αυτά τα 11 χρόνια !!! :lol: :blink: :secret: :oops: Εντυπωσιακο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts