_Crazygirl_ Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αναλόγως τη φάση,κυμαίνομαι μεταξύ 3-15 (το παααρα πολύ) :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Κι εγώ ανάλογα τη μέρα και την περίπτωση :p Καθημερινές απο 0-10 το πολύ ενώ σαβ/κο αν προσπαθώ να κανονίσω με τους καμμένους μπορεί και 20 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 το πολύ να στείλω 5...μιλάω πολύ όμως...γύρω στα 10-15 λεπτά την μέρα... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 To xω κοψει το πολύ SMS. Tις περισσότερες μέρες δεν στέλνω ουτε 1. Προτιμώ να παίρνω τηλέφωνο αυτόν που θέλω να επικοινωνήσω. και ταχύτερο είναι και φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 θα συμφωνήσω με τον bayern7 , παλαιότερα τα sms έφευγαν σωρηδόν , ειδικά με κάτι προσφορές της βόντα (πχ 100 την μερα:worry: ) τώρα πια που μεγαλώσαμε (:p :baby: ) έχουν φτάσει σε μηδενικό σημείο κ αυξήθηκαν οι ώρες ομιλίας :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 στελνω γυρο στα:D 10-15 την ημερα.λογω f2g.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 50 μεσ' το νερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 κλασσικος μηνυματακιας εγω.50+ καθημερινα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Αυτό δεν είναι για mms; και για τα δυο... σουπερ σου λεω σουπερ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Κανένα! :lol: Έχω σύνδεση και πάντα παίρνω τηλέφωνο για ότι θέλω... 3 ώρες δωρεάν [δωρεάν, λέμε τώρα! :lol:] Πάνε οι εποχές του λυκείου και του γυμνασίου! Βέβαια αυτό δεν ξέρω άν είναι καλό ή κακό... :confused: Btw miranta, να σε ρωτήσω κάτι εντελώς μα εντελώς άκυρο; :O Στη φωτό σου διακρίνω ένα ανθρωπάκι δίπλα στα μανιτάρια [δεξιά] ή είναι η ιδέα μου;; http://img150.imageshack.us/img150/5586/kr9qi.jpg Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Κανένα! :lol: Έχω σύνδεση και πάντα παίρνω τηλέφωνο για ότι θέλω... 3 ώρες δωρεάν [δωρεάν, λέμε τώρα! :lol:] Πάνε οι εποχές του λυκείου και του γυμνασίου! Βέβαια αυτό δεν ξέρω άν είναι καλό ή κακό... :confused: Btw miranta, να σε ρωτήσω κάτι εντελώς μα εντελώς άκυρο; :O Στη φωτό σου διακρίνω ένα ανθρωπάκι δίπλα στα μανιτάρια [δεξιά] ή είναι η ιδέα μου;; http://img150.imageshack.us/img150/5586/kr9qi.jpg καλημερα... εισαι ο πρωτος που το παρατηρει... ο εν λογο ''κυριος'' ειναι αυτος που ο ''ερωτας'' των δυο εχει μαγεψει-χασει-ζηλεψει-θυμωσει-θαυμασει γενικα ενας θεατης βουβος και με χιλιαδες προσωπα... (σορρυ για το οφ τοπικ κυριε μοντ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 αναλογως την μερα μπορει να στειλω 1-2 μπορει και 10.. περισσοτερο κλησεις κανω,παρα σμς και μμς Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 κάποτε έστελνα 70-80 :O ... τώρα μόνο 8-10 :cry: Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Δε στέλνω περισσότερα από 5-6 γραπτά μηνύματα την εβδομάδα. Προτιμώ τις τηλεφωνικές κλήσεις για να επικοινωνήσω με κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι μικρός,στέλνεις κυρίως sms... Στο Λύκειο/Γυμνάσιο έστελνα 30 την ημέρα και βάλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 5-10 sms / ημέρα. Γενικά είναι πιο χρονοβόρα από ένα τηλεφώνημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 5-10 sms / ημέρα. Γενικά είναι πιο χρονοβόρα από ένα τηλεφώνημα... και πιο χρονοβορα και αν το σκεφτουμε και πιο ακριβα!!! πανω απο 10 τον μηνα δεν στελνω Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Συνηθως γυρω στα 20 (με τα 100 SMS της Voda), ομως τωρα με το F2G (στη 2η συσκευη), ισως και 30 την μερα :p Aλλά κλησεις ισως και καθολου..Το πολυ 1 λεπτο το μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ενα δυο την εβδομαδα, προτιμω να μιλαω αντι να στελνω σμσ γιατι βαριεμαι να γραφω βαριεμαι να περιμενω απαντηση εχω 2 συνδεσεις δικες μου με τζαμπα χρονο και στις 2 (:p) γιατι εχει χαλασει ενα κουμπι στο τηλ, και δεν μπορω να γραψω :p και στο 2ο τηλ ειναι δυσκολο να γραψεις sms. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ~25 αλλα και τα 50 τα φτανω αρκετες φορες..αναλογα τη στιγμη..(αχ γυναικες) να ναι καλα το F2G non stop που δινει κ χρονο ομιλιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 συνήθως 2 με 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Αναλογα!Υπαρχουν μερες και με 0,υπαρχουν μερες που εχω τελειωσει και ολο το πακετακι(100 sms)της CU! ΥΓ)Φευγουν γρηγορα τα ατιμα...:lol: :p Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Περίπου 10 την ημέρα... Πιο παλιά μπορεί να χαλούσα και 2 κάρτες την ημέρα! Κι αυτή η vodafone ούτε ένα δωράκι δεν μου έκανε :wacko: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 20 - 25 την ημέρα.. ας είναι καλά το F2G! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ζητημα να στελνω 10 το μηνα παροτι εχω 100 "δωρεαν" τα οποια ηταν υποχρεωτικα με το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts