ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Λοιπον το κινητο το εχω κι εγω στα χερια. σαν εμφανιση ειναι πραγματικα το κατι αλλο,πολυ καλο και απο ποιοτητα κατασκευης απλα κορυφη.πολυτελες με καθε σημασια της λεξης. το slider του δεν σηκωνει καμια αμφισβητηση οτι ειναι παρα πολυ καλο κι εννοειται οτι δεν εχει τον παραμικρο τζογο. το πληκτρο του ειναι απλα φοβερο και δεν αντιμετωπισα κανενα μα κανενα προβλημα στην χρηση του,τα 2 πληκτρα επιλογης ειναι λιγο σκληρα. το πληκτρολογιο του ειναι πολυ καλο. το μενου του δεν εχει παραμετροποιησεις οσον αφορα τα θεματα,παρα μονο εχεις την δυνατοτητα να βελεις τα εικονιδια του σε μορφη πλεγματος η σε σειρα. ο ηχος του ειναι ικανοποιητικος αν και θα μπορουσε να ειναι καλυτερος και πιο δυνατος,δεν ειναι ομως και προβλημα αυτο,δεν μιλαμε για hifi αλλα για κινητο. η καμερα του δειχνει να ειναι αρκετα καλη αν και δεν μεταφερα καμια εικονα ακομα στο Pc. η οθονη του ειναι κλασσικα all the money και σιγουρα <<ριχνει>> σε καποιες αλλες οθονες ιδιας αναλυσης. το μεγεθος του ειναι μια χαρα και σιγουρα ο σχεδιασμος του μπορει να ειναι σε μορφη sliding ομως εχει ενα δικο του ξεχωριστο στυλ. σε γενικες γραμμες δειχνει να ειναι πολυ καλο. επισης φιλε denior Κι αλλες συσκευες εχουν 800+ ευρω ομως δεν δικαιολογουν την τιμη τους σε τιποτα,το Lg ειναι μια χαρα κινητο και σιγουρα η τιμη του για ενα κινητο τετοιας κλασης ειναι πραγματικα αψογη και δεν εχει κατι να ζηλεψει απο κινητα που εχουν 800αρες διχως κανενα προνομιο χαρακτηριστικων εναντι του Lg. http://img132.imageshack.us/img132/2180/lg1af8.th.jpg http://img218.imageshack.us/img218/5928/lg2ef1.th.jpg http://img245.imageshack.us/img245/4298/lg3ji0.th.jpg http://img218.imageshack.us/img218/2038/lg4bz9.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Καλορίζικο Ταξιδιώτη :). Πόσο και από πού το πείρες? Καθώς βγάζεις φωτογραφία το κλείστρο έχει θόρυβο, αν ναι μπορείς να των απενεργοποιήσεις?? Όταν μπορέσεις ανέβασε μας καμία φωτογραφία (μέρα) να δούμε και τη τραβάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 φιλε μου απο γερμανια το εφερα,εχει ομως κανονικα κι ελληνικη γλωσσα.αργοτερα θα ανεβασω και καμια φωτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Μετά από μία εβδομάδα χρησης του,έχω να επισημάνω τα εξής: 1.Όταν το φορτίζετε,καλύτερα μην αγγίζετε την πίσω πλευρά του.Μπορεί να καείτε:) ! 2.Μου έκανε εντύπωση πως όταν στο προφίλ είναι επιλεγμένη μόνο η δόνηση,το ξυπνητήρι δεν χτυπάει αλλα δονείται...:oops: 3.Επίσης,΄παρατήρησα πως ερικές φορές όταν το κλείνω,μετά δεν ανοίγει με καμία Παναγία παρα μόνο αν βγάλεις την μπαταρία και την ξαναβάλεις.Ευτυχώς δε το κλείνω συχνά. 4.Μου παρουσίασε κάποια κολλήματα... 5.Αυτό όμως που με κουράζει πιο πολύ είναι πως τα πλήκτρα είναι κάπως σκληρά.Έτσι τα μηνύματα τα αποφεύγω... Τώρα έχω και κάποιες ερωτήσεις: 1.Ξέρει κανείς αν γίνεται να επιλέξουμε που θα αποθηκεύονται να μηνύματα και αν ναι,πως γίνεται αυτό; 2.Αν καταφέρει κανείς να αλλάξει τους ήχους των μηνυμάτων θα του κάνω άγαλμα.Γίνεται να αλλάξουν; 3.Δεν καταλαβαίνω στα μηνύματα τα σχετικά με τους χαρακτήρες.Ξεκινάει με 160 και στο δευτερο χαρακτήρα πηγαίνει στους 70 και αλλάζει και σελίδες.Δεν καταλαβαίνω.Γράφω με Τ9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Δυστυχώς οι ήχοι των μηνυμάτων δεν αλλάζουν. Πρέπει να επιλέξεις από τους προεγκατεστημένους. Επίσης δεν αλλάζουν και οι ήχοι για το ξυπνητήρι. Ξέρω, με τέτοιες λεπτομέρειες δεν ασχολούνται οι Κορεάτες. Ασχολούνται όμως κάτι Φινλανδοί και Ιαπωνοσουηδοί και άμα δε συμμορφωθούν οι ανατολίτες μαύρο φίδι που τους έφαγε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism_ Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 οι ηχοι για τα μηνυματα και το ξυπνητηρι δε με προβληματιζουν ιδιαιτερα οσο η ποιοτητα κατασκευης του μηχανισμου και της ροδέλας. εμπνεουν εμπιστοσύνη ή κινδυνεύεις να σου μεινει στο χέρι; γιατι κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Σου εγγυόμαι πως ο μηχανισμός είναι πολύ καλός και δεν πρόκειται ν απάθει τίποτα.Εγώ όμως προβληματίζομαι στα μηνύματα που στα ελληνικά σου δίνει δυνατότητα μόνο 70 χαρακτήρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Έχει κανείς ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει το KU970 (το 3g KE970) και σε τιμή περίπου?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Δυστυχώς πολλά μειονεκτήματα έχει, και σκεφτόμουν να το αγοράσω, To radio ε νοιαζει λίγο αλλά το καταπίνω, το ίδιο και όλα τα αλλα ψιψιψιονια. Αλά δεν ξέρω αν θα αντέξω να μην κάνει minimize το mp3player και το χάλια ηχείο. (υπολογίζω απτο ΚΕ800) Επιδή ακούω αρκετή μουσική, εχτός και αν έχω το walkman για μουσικούλα και το άλλο για μαγεία. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Αν μη τι άλλο είναι ενα πανέμορφο κινητο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Το ΚΕ970 μόλις χθες έγινε διαθέσημο και στα καταστήματα της Vodafone. Πήγα να αγοράσω το Κ810i αλλά μόλις το είδα έπαθα. Φυσικά το αγόρασα. Τα LG είναι γνωστό ότι είναι μακράν τα καλύτερα σε ευκρεινια και γενικά σε απόδοση οθόνης. Δε διαφωνώ ότι ίσως χωλένουν σε λειτουργικότητα όμως είναι πανέμορφα τα άτιμα. Δεν ξέρω αν του έκανα κακό, αλλά προτιμησα να το χρησιμοποιήσω και να του αδειάσω την μπαταρία πριν του κάνω την πρώτη πλήρη φόρτιση. Σας πληροφορώ ότι από χθες το μεσημέρι το έλιωσα κυριολεκτικά και πριν από λίγο μου έσβυσε. Τώρα θα το αφήσω να κάνει μια καλή φόρτιση και από αύριο θα πιάσει και επίσημα εργασία. Πρώτες εντυπώσεις αρκετα καλές. Εξωτερικά παίρνει άριστα. Λειτουργικά όχι και τόσο καλά, όμως πρέπει να τονίσω ότι αγοράζοντας ένα LG αγοράζεις την ποιότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΔΕΝ είναι made in china όπως για παράδειγμα το Κ810i. Είναι βαρύ χωρίς να είναι ενοχλητικό και αυτό μου αρέσει. Σε έναν αστυνομικό της σήμανσης θα ήταν το καλύτερο εύρημα για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, αφού τα αφήνεις πάνω του για πλάκα. Αυτά Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. Σκεφτεται η κοπελα μου να παρει το LG KE970 και ηθελα να σας ρωτησω ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο το συγκεκριμενο τηλ. Επειδη δεν ειχα ποτε LG το μενου τι λεει?? Ειναι ευχρηστο? Επισης μηπως εχει καποια ιδιομορφια (οπως η SE με το ς) την οποια πρεπει να μαθω?? Καπου διαβασα οτι το scroll δεν ειναι και πολυ καλο και οτι ειναι ασαφες, ισχυει?? Απο μπαταρία τι λεει?? Επισης ενας αλλος χρηστης του φορουμ ανεφερε προβληματα με το σημα, δεν του δεχοτανε την καρτα μνημης και ορισμενες φορες αμα εκλεινε το κινητο μετα δεν ανοιγε αν δεν εβγαζες την μπαταρια. Ισχυουν ολα αυτα η οχι?? MP3 σαν ηχο κλησης βαζεις?? Το ημερολογιο τι λεει?? Οι υπενθυμισεις,γενεθλεια κλπ δουλευουν σωστα? Η καμερα τι λεει?? Γενικα αντιμετωπίσατε καποιο προβλημα?? Επισης πολυ σημαντικό, σε καποια φορουμ του εξωτερικου διαβασα οτι η οθονη δεν ειναι πολυ ευαναγνωστη κατω απο το φως του ηλιου. Ισχυει κατι τετοιο?? Γενικα σε καποιον που δεν τον αφορουν και πολυ τα χαρακτηριστικα (δεν ειναι tech freak σαν εμενα!! ):lol: , αλλα βασικα θελει ενα ομορφο και κομψο κινητο το οποιο ομως να ειναι και φιλικο στη χρηση και να μην εχει περιεργειες θα το συστηνατε?? Sorry για τις πολλες ερωτησεις απλα για την συγκεκριμενη μαρκα δεν ξερω τιποτα, και δεν θελω να αγορασει η κοπελα μου καμια πατατα και μετα να το μετανοιωσει!!(ποιος την ακουει κιολας!!! ):lol: Α!!! Ειχα δει και το U600 της Samsung. Ξερετε καθολου τι λεει αυτο?? Αναμεσα στα δυο τι θα προτεινατε??? Σας ευχαριστω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ για τον χρόνο σας!!! Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Το δουλεψα σημερα στο Media markt και εμεινα με την ποιοτητα της συσκευης.Αριστο.Τα πληκτρα και το roller δουλευουμ φανταστικα και δεν αντιμετωπισα δυσκολια στην πλοηγηση του μενου.Απο οσα προλαβα να τσεκαρω δεν μου αρεσε το video,χαλια ποιοτητα και αναλυση,οι φωτο πολυ καλες και η οθονη φοβερη.Δεν ξερω τι αλλες λεπτομεριες μπορει να χαλασουν την εικονα της συσκευης,εκτος απο αυτες που ηδη εχουν γραφτει. Ας γραψουν τα παιδια που το εχουν δουλεψει περισσοτερο καποιο νεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zigas Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Η μπαταρια του στρωνει και δουλευει αψογα μετα απο 3-4 καλες φορτισεις, Δεν παρατηρησα να "καιει το καπακι"κατα την διαρκεια της φορτισης,οπως επισης δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το σημα. Η κάρτα μνήμης θελει απο την αρχη διαμορφωση για να δουλευει κανονικα. Απλα πανεμορφο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarabaios Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. Σκεφτεται η κοπελα μου να παρει το LG KE970 και ηθελα να σας ρωτησω ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο το συγκεκριμενο τηλ. Επειδη δεν ειχα ποτε LG το μενου τι λεει?? Ειναι ευχρηστο? Επισης μηπως εχει καποια ιδιομορφια (οπως η SE με το ς) την οποια πρεπει να μαθω?? Καπου διαβασα οτι το scroll δεν ειναι και πολυ καλο και οτι ειναι ασαφες, ισχυει?? Απο μπαταρία τι λεει?? Επισης ενας αλλος χρηστης του φορουμ ανεφερε προβληματα με το σημα, δεν του δεχοτανε την καρτα μνημης και ορισμενες φορες αμα εκλεινε το κινητο μετα δεν ανοιγε αν δεν εβγαζες την μπαταρια. Ισχυουν ολα αυτα η οχι?? MP3 σαν ηχο κλησης βαζεις?? Το ημερολογιο τι λεει?? Οι υπενθυμισεις,γενεθλεια κλπ δουλευουν σωστα? Η καμερα τι λεει?? Γενικα αντιμετωπίσατε καποιο προβλημα?? Επισης πολυ σημαντικό, σε καποια φορουμ του εξωτερικου διαβασα οτι η οθονη δεν ειναι πολυ ευαναγνωστη κατω απο το φως του ηλιου. Ισχυει κατι τετοιο?? Γενικα σε καποιον που δεν τον αφορουν και πολυ τα χαρακτηριστικα (δεν ειναι tech freak σαν εμενα!! ):lol: , αλλα βασικα θελει ενα ομορφο και κομψο κινητο το οποιο ομως να ειναι και φιλικο στη χρηση και να μην εχει περιεργειες θα το συστηνατε?? Sorry για τις πολλες ερωτησεις απλα για την συγκεκριμενη μαρκα δεν ξερω τιποτα, και δεν θελω να αγορασει η κοπελα μου καμια πατατα και μετα να το μετανοιωσει!!(ποιος την ακουει κιολας!!! ):lol: Α!!! Ειχα δει και το U600 της Samsung. Ξερετε καθολου τι λεει αυτο?? Αναμεσα στα δυο τι θα προτεινατε??? Σας ευχαριστω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ για τον χρόνο σας!!! επειδη το αγορασα και εγω,το μενου δεν ειναι δυσκολο,ασαφεια στο scroll σαφως και υπαρχει,με το σημα ειμαι κομπλε δεν διαπιστωσα προβλημα,εχω κανει 1 φορτιση μονο αρα και απο μπαταρια δεν ξερω τι να πω,την καρτα μνημης μου την μπλοκαρε εμενα και θα την στειλω για αντικατασταση,mp3 που του εβαλα,τα παιζει ολα τριζοντας το ηχειο και σε αλλες κλησεις το φορτωνει σαν ηχο κλησης και σε αλλες οχι,η καμερα και το βιντεο ικανοποιητικα λειτουργουν,αλλο προβλημα μεχρι στιγμης δεν εχω διαπιστωσει Παράθεση http://www.cellcontact.gr/IMAGES/siemens.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Καλημέρα παίδες...να ρωτήσω κι εγω μερικά πράγματα πριν το αγοράσω...για να βάλεις μια φωτο να πιάνει ολη την οθόνη πρέπει να είναι σε συγκεκριμένες διαστάσεις ή την προσαρμόζει όπως το Κ800 που έχω?Μπορείς να κάνεις όσους φακέλους θες στις φωτό και στα τραγούδια ή είναι όλα χύμα?Βγαίνει μεγάλη εικόνα όταν σε καλεί κάποιος?Διάβασα οτι το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι στο αθόρυβο και απλά δονείται όταν είναι στην δόνηση...οταν είναι κλειστό το κινητό τι γίνεται?Τι πληροφορίες κρατάει όσον αφορά τις κλήσεις,λέει αναλυτικά για κάθε κλήση όπως τα NOKIA ή μόνο για τις τελευταίες?Τι περιλαμβάνει το πακέτο?Tελικά γίνεται αναβάθμιση για να λυθεί το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες στα μηνύματα?Ευχαριστώ πολύ και sorry αν σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις:-))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μα κανείς απο τους κατόχους δεν απαντάει?!:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morph Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Μερικές ερωτησούλες: 1. Μπορεί να οριστεί πλήκτρο συντόμευση για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ΒΤ 2. Φωνητική Κλήση από ΒΤ 3. Ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό 4. Ηχογράφηση συνομιλίας ή ηχογράφηση (γενικά) 5. Φωτο σε εσωτερικούς χώρους βγάζει καλές; 6. Μέγεθος Μηνύματος στα Ελληνικά (στο V3x έχει μέχρι 120 χαρακτήρες) 7. Βγάζοντας φωτο μπορεί να ΜΗΝ έχει ήχο «κλείστρου» αυτα τα "ολίγα"... Με περιμένει επιδότηση και η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Που μπορώ να το δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 :) Το Πλαίσιο το έβαλε στην σελίδα του... Τιμή: 365 ευρώ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=976636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiaboy Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 στο 5 μπορω να πω πως ναι βγαζει καλες... στο 7 παλι ναι. για τα αλλα δεν ξερω φιλε morph Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Καλημέρα παίδες...να ρωτήσω κι εγω μερικά πράγματα πριν το αγοράσω...για να βάλεις μια φωτο να πιάνει ολη την οθόνη πρέπει να είναι σε συγκεκριμένες διαστάσεις ή την προσαρμόζει όπως το Κ800 που έχω?Μπορείς να κάνεις όσους φακέλους θες στις φωτό και στα τραγούδια ή είναι όλα χύμα?Βγαίνει μεγάλη εικόνα όταν σε καλεί κάποιος?Διάβασα οτι το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι στο αθόρυβο και απλά δονείται όταν είναι στην δόνηση...οταν είναι κλειστό το κινητό τι γίνεται?Τι πληροφορίες κρατάει όσον αφορά τις κλήσεις,λέει αναλυτικά για κάθε κλήση όπως τα NOKIA ή μόνο για τις τελευταίες?Τι περιλαμβάνει το πακέτο?Tελικά γίνεται αναβάθμιση για να λυθεί το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες στα μηνύματα?Ευχαριστώ πολύ και sorry αν σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις:-))) Γεια! 1.Μια φωτογραφία για να καλύψει όλη την οθόνη ως φόντο πρέπει να είναι ανάλυσης 240x320.Ειδάλλως η φωτογραφία τοποθετείται στη μέση και γύρω της υπάρχει μαύρο φόντο. 2.Μπορείς να κάνεις όσους φακέλους θέλεις αλλά είναι λίγο μπελάς να μεταφέρεις ό,τι θες σ'αυτούς γιατί δεν γίνεται να επιλέξεις πολλά αρχεία μαζί.Ένα-ένα! 3.Όταν σε καλεί κάποιος βγάζει μικρή εικόνα και μάλιστα δεν υποστηρίζει όλες τις εικόνες.Πρέπει να είναι κάποιας συγκεκριμένης ανάλυσης για να μπουν ως εικόνες κλήσης. 4.Όταν το κινητό είναι κλειστό ή έκλεισε κατά τη διάρκεια της νύχτας από μπαταρία το ξυπνητήρι πολύ απλά δεν χτυπάει!! 5.Αναφορικά με τις κλήσεις τα σπάει.Δεν κρατάει τις τελευταίες αλλά όλες με πληροφορίες:ημερομηνία,ώρα και διάρκεια. 6.Το πακέτο έχει:το τηλέφωνο,hands-free και ακουστικά,σφουγγαράκι για να το καθαρίζεις,λογισμικό,usb cable,το φορτιστή και τo user guide. 7.Σχετικά με τους 70 χαρακτήρες,τα τηλέφωνα που ήρθαν τωρα επίσημα στην Ελλάδα δεν το έχουν αυτό το πρόβλημα αλλα και για όσους το είχαν αγόρασει πριν από την επίσημη κυκλοφορία του από το εξωτερικό τώρα πλέον το πρόβλημα λύνεται με μία απλά αναβάθμιση σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service. Αυτά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Μερικές ερωτησούλες: 1. Μπορεί να οριστεί πλήκτρο συντόμευση για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ΒΤ 2. Φωνητική Κλήση από ΒΤ 3. Ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό 4. Ηχογράφηση συνομιλίας ή ηχογράφηση (γενικά) 5. Φωτο σε εσωτερικούς χώρους βγάζει καλές; 6. Μέγεθος Μηνύματος στα Ελληνικά (στο V3x έχει μέχρι 120 χαρακτήρες) 7. Βγάζοντας φωτο μπορεί να ΜΗΝ έχει ήχο «κλείστρου» αυτα τα "ολίγα"... Με περιμένει επιδότηση και η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Που μπορώ να το δοκιμάσω; Καλημέρα! 1.Τα πλήκτρα συντόμευσης δεν αλλάζουν.Παραμένουν πάντα το ένα Μενού και το άλλο Επαφές. 2.Φωνητική κλήση δεν υποστηρίζει καθόλου. 3.Το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι κλειστό. 4.Ηχογράφηση συνομιλίας και ηχογράφηση γενικά υποστηρίζονται. 5.Ναι.Καλές βγάζει,όταν όμως έχεις ενεργοποιημένα τα 2 megapixel. 6.Υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. 7.Μπορεί να επιλέξεις πολλούς ήχους αλλα και αθόρυβο! *Μπορείς να το δεις και να το δοκιμάσεις στη fnac στο The Mall αλλά και στο Πλαίσιο στην Στουρνάρη καθώς επίσης και σε κατάστημα Γερμανός.Στη Θεσσαλονίκη στο Public και στο Γερμανό στο Mediterranean Cosmos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Το έχω 2 εβδομαδες επειδη εχω συνηθησει με motorola δεν με εχει βολεψει καθόλου.. Το πουλάω ολοκαίνουριο 230ε αν ενδιαφερεται καποιος ας στειλει π.μ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Γνωρίζει κανείς που είναι το service της LG στη Θεσσαλονίκη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zigas Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Γνωρίζει κανείς που είναι το service της LG στη Θεσσαλονίκη? Παπαναστασίου 25 Omnitec Τηλ 2310886986..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts