kostakiss Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Bγηκε προγραμμα απεριοριστα αστικα+24 ιντερνετ με 25 ευρω;Eτσι μου ειπανε. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Έχουν βγάλει ένα κάρο προσφορές τον τελευταίο καιρό. Και κάτι συνδυαστικά του 2play με τη νόβα έχει βγάλει σε καλές τιμές. Το start pack Νομίζω βγαίνει τσάμπα. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 που ειναι αυτη η προσφορα που λες dimp3? και γω θυμαμαι οτι υπηρχε αλλα δε μπορω να τη βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 που ειναι αυτη η προσφορα που λες dimp3? και γω θυμαμαι οτι υπηρχε αλλα δε μπορω να τη βρω http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106 Με πρόλαβες. Ουσιαστικά το 2play είχε 42 ευρώ και τώρα το 2play με startpack έχει 42. Και το 2Play με sportspack 60, ενώ τα χριστούγεννα με 60 δίνανε το 2play economy + sportspack με 60. τις ρίχνουν τις τιμές τους αρκετά. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 κατι δεν εκανα καλα φαινεται και δε μπορουσα να την βρω :p σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση :) ερωτηση... στις σημειωσεις(κατω κατω στην σελιδα) αναφερει: Σημειώσεις: 1. Οι προσφορές Forthnet 2play + Nova Start pack και Forthnet 2play + Nova Sports pack ισχύουν για αιτήσεις έως και 31/3/11 με 12μηνη σύμβαση. Μετά το πέρας του 12μηνου οι τιμές και στις 2 υπηρεσίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο (με 20% έκπτωση και στις 2 υπηρεσίες για πάντα). 2. Η προσφορά του Δωρεάν εξοπλισμού NovaBox HD 831 και του Δορυφορικού πιάτου ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές Nova που θα αιτηθούν του Προνομίου για πρώτη φορά. 4. Αφορά αποκλειστικά σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet & Nova, που αποκτούν πρώτη φορά συνδυασμό υπηρεσιών Forthnet & Nova μαζί. 5. Εξοπλισμός NovaBox HD 831 μόνο με €49 για αιτήσεις 12μηνης διάρκειας. 1. μετα τους 12 μηνες τι γινεται? 2. εχω 2play 3-4 χρονια. θα παρω δωρεαν τον εξοπλισμο? ποτε δεν ειχα νοβα 4. πρωτη φορα σκεφτομαι να ενεργοποιησω την προσφορα, αρα μπορω να κανω τον συνδυασμο στην τιμη των 41.24€/μηνα. ε? 5. δωρεαν δεν υποτιθεται οτι ειναι? τα 49€ απο που προκυπτουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 κατι δεν εκανα καλα φαινεται και δε μπορουσα να την βρω :p σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση :) ερωτηση... στις σημειωσεις(κατω κατω στην σελιδα) αναφερει: 1. μετα τους 12 μηνες τι γινεται? 2. εχω 2play 3-4 χρονια. θα παρω δωρεαν τον εξοπλισμο? ποτε δεν ειχα νοβα 4. πρωτη φορα σκεφτομαι να ενεργοποιησω την προσφορα, αρα μπορω να κανω τον συνδυασμο στην τιμη των 41.24€/μηνα. ε? 5. δωρεαν δεν υποτιθεται οτι ειναι? τα 49€ απο που προκυπτουν? νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρες οι σημειώσεις. 1. μετά από τους 12 μήνες θα πληρώνεις όσο έχει το 2play τότε -20% και όσο έχει το novapack τότε -20% 2.αφού δεν έχει νόβα θα πάρεις δωρεάν τον εξοπλισμό. 4.ναι 5. δωρεάν είναι ο απλός εξοπλισμός. ο ΗD είναι 50 ευρώ ώστε να έχεις και πρόσβαση στα HD κανάλια που προσφέρει το πακέτο σου. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 ok! για το πρωτο... μπορω να διακοψω τη νοβα πανω στο χρονο και να εχω μονο 2play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 φυσικά. Απλά τότε δεν θα έχεις το -20% στη forthnet. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 ισχυουν τα παραπανω +70€ κοστος για εγκατασταση εξοπλισμου. τα θεωρω υπερβολικα. μπορω να συνδεσω τον εξοπλισμο μονος μου? και κατι αλλο. στην ιστοσελιδα της νοβα αναφερει το εξης: Για όσους συνδυάσουν για πρώτη φορά Forthnet και Nova μαζί! + ΔΩΡΟ η δορυφορική κεραία/δίσκος με LNB (συνολικής αξίας 50€) + 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ η υπηρεσία Nova HD + ΔΩΡΟ Wi-Fi Router για αδιάκοπη επικοινωνία. θα εχω δωρεαν νεο wifi router? στο καταστημα της φορθετ δε με ανεφεραν κατι τετοιο. και αν ναι, ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρες οι σημειώσεις. 1. μετά από τους 12 μήνες θα πληρώνεις όσο έχει το 2play τότε -20% και όσο έχει το novapack τότε -20% 2.αφού δεν έχει νόβα θα πάρεις δωρεάν τον εξοπλισμό. 4.ναι 5. δωρεάν είναι ο απλός εξοπλισμός. ο ΗD είναι 50 ευρώ ώστε να έχεις και πρόσβαση στα HD κανάλια που προσφέρει το πακέτο σου. Λάθος! Δωρεάν είναι ο εξοπλισμός HD 831 αν χρησιμοποιείς για πρώτη φορά το προνόμιο. 50 πληρώνουν οι υπόλοιποι. Π.χ. όσοι είναι ήδη συδρομητές και θέλουν να αλλάξουν το εξοπλισμό τους.. ισχυουν τα παραπανω +70€ κοστος για εγκατασταση εξοπλισμου. τα θεωρω υπερβολικα. μπορω να συνδεσω τον εξοπλισμο μονος μου? και κατι αλλο. στην ιστοσελιδα της νοβα αναφερει το εξης: θα εχω δωρεαν νεο wifi router? στο καταστημα της φορθετ δε με ανεφεραν κατι τετοιο. και αν ναι, ποιο ειναι? Ναι μπορείς να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση και εγώ αυτό έκανα.. Είναι πολύ απλό.. Νομίζω πως το wifi router είναι για αυτούς που κάνουν καινούρια σύνδεση internet.. Εμένα δεν μου έδωσαν πάντως.. Edited March 4, 2011 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 η εγκατασταση του πιατου ειναι ευκολη υποθεση? αν ειναι δωρεαν το ρουτερ θα με βολεψει παρα πολυ, καθως αυτο που εχω τωρα ειναι δανεικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Λάθος! Δωρεάν είναι ο εξοπλισμός HD 831 αν χρησιμοποιείς για πρώτη φορά το προνόμιο. 50 πληρώνουν οι υπόλοιποι. Π.χ. όσοι είναι ήδη συδρομητές και θέλουν να αλλάξουν το εξοπλισμό τους.. φίλε μου είναι σίγουρο αυτό; σε ρωτάω γιατί χθες το πρωί που πήρα στη forthnet, μου είπαν ότι πλέον δεν υπάρχει απλός εξοπλισμός, μόνο ο hd, και κοστίζει 49e με τη χρήση της προσφοράς. Δεν έχω βάλει ποτέ ξανά nova, μόνο forthnet έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 μεχρ 28/2 ειχε προσφορα το 2play+nova starpack με 36Ε για 6 μηνες και τους αλλους 6μηνες με 42. τωρα το εκαναν για 12 μηνες 42Ε . τι προσφορα ειναι αυτη? ανεβασαν την τιμη. το λεω διοτι το ειχα ψαξει αλλα δεν προλαβα μεχρι 28/2 να κανω αιτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 μεχρ 28/2 ειχε προσφορα το 2play+nova starpack με 36Ε για 6 μηνες και τους αλλους 6μηνες με 42. τωρα το εκαναν για 12 μηνες 42Ε . τι προσφορα ειναι αυτη? ανεβασαν την τιμη. το λεω διοτι το ειχα ψαξει αλλα δεν προλαβα μεχρι 28/2 να κανω αιτηση. Ουσιαστικά για ένα χρόνο η nova είναι δωρεάν. Αφου παλία μόνο το 2Play έκανε 41 ευρώ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 ακριβως για αυτο το λογο θα βαλω και γω start pack. πληρωνω που πληρωνω 41+€, τουλαχιστον ας εχω και τα καναλια του start pack ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) φίλε μου είναι σίγουρο αυτό; σε ρωτάω γιατί χθες το πρωί που πήρα στη forthnet, μου είπαν ότι πλέον δεν υπάρχει απλός εξοπλισμός, μόνο ο hd, και κοστίζει 49e με τη χρήση της προσφοράς. Δεν έχω βάλει ποτέ ξανά nova, μόνο forthnet έχω. Εγώ είχα κάνει παλιότερα αίτηση και μου το έδωσαν δωρεάν. Και από αυτό που διαβάζω τώρα στη σελίδα Forthnet και Nova μαζί λέει ότι είναι δωρεάν. Επιπλέον, ΔΩΡΕΑΝ όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός NovaBox HD 831 (αξίας 129€) και το Δορυφορικό πιάτο (αξίας 50€). Δώρα συνολικής αξίας 179€!! Να ξέρετε πάντως ότι άλλο είναι ο εξοπλισμός HD και άλλο να βλέπεις HD στη nova. Για να δεις HD πρέπει να πληρώσεις κάτι έχτρα για να σου ξεκλειδώσουν τα αντίστοιχα HD κανάλια Edited March 5, 2011 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Να ξέρετε πάντως ότι άλλο είναι ο εξοπλισμός HD και άλλο να βλέπεις HD στη nova. Για να δεις HD πρέπει να πληρώσεις κάτι έχτρα για να σου ξεκλειδώσουν τα αντίστοιχα HD κανάλια σωστη η παρατηρηση σου. ετσι οπως τα λες ειναι ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ακριβως για αυτο το λογο θα βαλω και γω start pack. πληρωνω που πληρωνω 41+€, τουλαχιστον ας εχω και τα καναλια του start pack Αν είναι μόνο το start pack που θες και το θες για περιορισμένο χρόνο, δες αυτό εδώ που έχουν βγάλει. Σου βγαίνει κάτι λιγότερο από 30 ευρώ το start pack για έξι μήνες και δεν έχεις δέσμευση μετά για άλλους 6. Άσε που τώρα με τον ανταγωνισμό που φαίνετια να δημιουργείται μπορεί σε έξι μήνες να έχουν πέσει οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Yπάρχει τηλέφωνο που να μας συνδέει στην εξυπηρέτηση πελατών 13831 χωρίς χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Yπάρχει τηλέφωνο που να μας συνδέει στην εξυπηρέτηση πελατών 13831 χωρίς χρέωση; Οχι,και μαλιστα χρεωνει πολυ το συγκεκριμενο νουμερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menta Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 υπαρχει απευθειας στις βλαβες χωρις χρεωση αλλα για θεματα πωλησεων κτλ. μονο απο το 13831 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 υπαρχει απευθειας στις βλαβες χωρις χρεωση αλλα για θεματα πωλησεων κτλ. μονο απο το 13831 εγω για βλαβες απο σταθερο εχω παρει σε ενα απο 800***** και ο υπαλληλος με κατευθηνε στο 13831.αν ξερεις καποιο αλλο καλο ειναι να το πεις για να μην χρεωνομαστε αδικα.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Λάθος! Δωρεάν είναι ο εξοπλισμός HD 831 αν χρησιμοποιείς για πρώτη φορά το προνόμιο. 50 πληρώνουν οι υπόλοιποι. Π.χ. όσοι είναι ήδη συδρομητές και θέλουν να αλλάξουν το εξοπλισμό τους... Νομίζω ότι λέμε το ίδιο, άλλα οκ συμφωνώ! μεχρ 28/2 ειχε προσφορα το 2play+nova starpack με 36Ε για 6 μηνες και τους αλλους 6μηνες με 42. τωρα το εκαναν για 12 μηνες 42Ε . τι προσφορα ειναι αυτη? ανεβασαν την τιμη. το λεω διοτι το ειχα ψαξει αλλα δεν προλαβα μεχρι 28/2 να κανω αιτηση. Πρέπει να ήταν με το 2play economy αυτό που λες. ακριβως για αυτο το λογο θα βαλω και γω start pack. πληρωνω που πληρωνω 41+€, τουλαχιστον ας εχω και τα καναλια του start pack ;) Αν δε σε ενδιαφέρουν τα τηλ προς εξωτερικό κι αν θέλεις να βάλεις το startpack αφού έτσι κι αλλιώς πληρώνεις τα 41 ευρώ, τότε γιατί δε το γυρνάς σε 2play economy που βγήκε προσφορά στα 24,90/μηνα για 1 χρόνο και να γλυτώσεις 15 ευρώ το μήνα? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Μόλις έκανα αίτηση για 4νετ απο ΟΤΕ. (Καταραμένη φτώχεια!) :cry: Τουλάχιστον θα μου μείνει η Nova :innocent: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts