mol Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ο εξοπλισμος που δινει η forthnet με καθε νεα συνδεση μεχρι τελοσ νοεμβριου ειναι ασυρματος?σε περιπτωση που θελω να παρω ασυρματο modem πληρωνω μονο την διαφορα? και κατι αλλο.θελω να βαλω το 2play στην θεσ/νικη αλλα επειδη βρισκομαι σερρες θα κανω την αιτηση για συνδρομη απο σερρες.υπαρχει περιπτωση και γινει πιο γρηγορα η συνδεση?(λογω του κατα πολυ μικροτερου πλυθησμου) αλλη μια ερωτηση.μια κοπελα που δουλευει στη forthnet μου ειπε οτι θα πιανω ταχυτητες γυρω στα 10mbps.αληθευει? kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ο εξοπλισμος που δινει η forthnet με καθε νεα συνδεση μεχρι τελοσ νοεμβριου ειναι ασυρματος?σε περιπτωση που θελω να παρω ασυρματο modem πληρωνω μονο την διαφορα? Στο 2play δίνει ενσύρματο ethernet router. Σε περίπτωση που θέλεις ασύρματο, πας σε ένα κατάστημα και αγοράζεις ασύρματο. και κατι αλλο.θελω να βαλω το 2play στην θεσ/νικη αλλα επειδη βρισκομαι σερρες θα κανω την αιτηση για συνδρομη απο σερρες.υπαρχει περιπτωση και γινει πιο γρηγορα η συνδεση?(λογω του κατα πολυ μικροτερου πλυθησμου) 1. Ελέγχεις αν καλύπτεσαι από το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ δίκτυο, στο http://adslwizard.forthnet.gr Πρέπει να γράφει: "Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη." 2. Στέλνεις την αίτηση με συστημένο ταχυδρομείο στα γραφεία Αθήνας της Forthnet Δεν παίζει ρόλο αν τη στείλεις από τις Σέρρες, από τη Θεσσαλονίκη ή απο οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, ούτε ο πληθυσμός του μέρους αυτού. αλλη μια ερωτηση.μια κοπελα που δουλευει στη forthnet μου ειπε οτι θα πιανω ταχυτητες γυρω στα 10mbps.αληθευει? Μέχρι 24Mbps, ανάλογα την ποιότητα της γραμμής σου και την απόστασή σου από το DSLAM, όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Καλησπερα. το τηλεφωνο βγαινει περιπου 1 φορα την εβδομαδα εκτος και επανερχεται μονο του υστερα απο καμμια ωριτσα. με το ιντερνετ κανενα προβλημα, ουτε μια αποσυνδεση... αλλα θα ηθελα ασυρματο ρουτερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Καλησπερα. το τηλεφωνο βγαινει περιπου 1 φορα την εβδομαδα εκτος και επανερχεται μονο του υστερα απο καμμια ωριτσα. με το ιντερνετ κανενα προβλημα, ουτε μια αποσυνδεση... αλλα θα ηθελα ασυρματο ρουτερ... Για ασύρματο router δες αυτό φίλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81534&page=51 Πάντως εγώ σου συνιστώ το speedtouch 535 v6 (2 διαφορετικά μοντέλα,ένα για pstn και το άλλο για isdn) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Στο 2play δίνει ενσύρματο ethernet router. Σε περίπτωση που θέλεις ασύρματο, πας σε ένα κατάστημα και αγοράζεις ασύρματο. 1. Ελέγχεις αν καλύπτεσαι από το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ δίκτυο, στο http://adslwizard.forthnet.gr Πρέπει να γράφει: "Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη." 2. Στέλνεις την αίτηση με συστημένο ταχυδρομείο στα γραφεία Αθήνας της Forthnet Δεν παίζει ρόλο αν τη στείλεις από τις Σέρρες, από τη Θεσσαλονίκη ή απο οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, ούτε ο πληθυσμός του μέρους αυτού. Μέχρι 24Mbps, ανάλογα την ποιότητα της γραμμής σου και την απόστασή σου από το DSLAM, όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο forum. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Στην Καλαμαριά δεν έχω internet από το Σάββατο 27/8. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή κάποια καλύτερη ενημέρωση; Το μέγιστο κακό βέβαια είναι το τμήμα εξυπηρέτησης που το "γνώρισα" τις τελευταίες μέρες και μπορώ να πω πως δεν χάρηκα καθόλου για την "γνωριμία"... :mad: ... 1/11 σήμερα και κανένα νέο. 15 τηλεφωνήματα, αλλά καμία ανταπόκριση. Κουράγιο... Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά το ερευνούμε η μόνιμη απάντησή τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Σήμερα στα καλά (πολύ καλά) καθούμενα, εμφανίστηκε μεγαλόπρεπα η αναγνώριση κλήσης που από την ημέρα ενεργοποίησης και για 1 μήνα ήταν άνύπαρκτη, ή μάλλον για την ακρίβεια υπήρχε μόνο στην αναμονή κλήσης!! Δεν είχα κάνει δήλωση βλάβης ούτε άπειρα τηλέφωνα για να μην χαλάω τα νεύρα μου στην αναμονή, άλλωστε μάθαινα το πόσο χαμένος χρόνος από το πολύτιμο 24ωρο μου θα ήταν διαβάζοντας τα post όλων μας. Η μόνη εξήγηση που είχα πάρει στο μοναδικό τηλ. που έκανα, ήταν "υπομονή, είναι σε εξέλιξη πρόγραμμα αναβάθμισης των κέντρων μας παντού, το πρόβλημα θα λυθεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί και στο δικό σας". Κατά πως φαίνεται έτσι είναι, αν και αυτό δεν απαλάσσει την εταιρεία από την ευθύνη οτι έβγαλε στον αέρα ένα δίκτυο με τέτοιο πρόβλημα... Good luck σε όλους, υπομονή και μην ξεχνάμε οτι όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι providers με "ιδιόκτητο" δίκτυο έχουν ποικίλα λιγότερο ή πιο σοβαρά προβλήματα για τους συνδρομητές τους - άλλωστε βασίζονται σε μια απαρχαιωμένη υποδομή και στην "καλή" θέληση του ΟΤΕ εν πολλοίς, για να προσφέρουν ένα δίκτυο συνεγκατάστασης και όχι πλήρους κατασκευής και ιδιοκτησίας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 εκανα εχθες την αιτηση και μου ειπαν οτι σε 1,5-2 μηνες θα γινει η συνδεση!αντιο οτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Απο το μεσημερι, για καποιο λογο, η συνδεση δεν ξεπερνα το 1.5mbit ενω ταυτοχρονα δεν εχω σημα και στο κινητο :D Στην ζωνη του λυκοφωτος επεσα? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 σε ενα φιλο μου εκανε 4 μηνες να γινει η συνδεση..ειχε κανει την αιτηση απο πριν το καλοκαιρι :S(ιουνιο καπου εκει) ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Θα τρελαθούμε με την forthnet!! Εδώ είναι τα στατιστικά του router μου: Statistics Downstream Upstream Line Rate 18843 Kbps 509 Kbps Attainable Line Rate 21340 Kbps 1333 Kbps Noise Margin 7.1 dB 23.0 dB Line Attenuation 26.0 dB 9.0 dB Output Power 12.3 dBm 15.1 dBm 18843/509. Το internet θα έπρεπε να πετάει, όμως είναι πολύ αργό. Με τα 2 mb που ήμουν πιο γρήγορα κατέβαζα. Τώρα πιάνω το πολύ 150 kbps. Κάνω το τεστ από το http://speedtest.forthnet.gr/ και δείτε τί μου έβγαλε click START to re-test 03/11/2007 15:26:25 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 436.38Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.35Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Έφριξα όταν το είδα!! Ονομαστική 18,8 και πραγματική 2.35!!!! Έλεος. Τους παίρνω στο τεχνικό και περιμένω πάνω από 40 λεπτά.:mad: Είναι για πολλά μπινελίκια:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ψυχραιμία...Το τεστ δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο Βάλε τον free download manager ή οποιον άλλο προτιμάς -απαραίτητο για γρήγορο dsl- κατέβασε ένα τεράστιο αρχείο (>150 ΜΒ) από το ftp της 4νετ, δες την πραγματική ταχύτητα download, πολαπλασίασε επί 8 και θα δεις που βρίσκεσαι και από πραγματική ταχύτητα σύνδεσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ψυχραιμία...Το τεστ δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο Βάλε τον free download manager ή οποιον άλλο προτιμάς -απαραίτητο για γρήγορο dsl- κατέβασε ένα τεράστιο αρχείο (>150 ΜΒ) από το ftp της 4νετ, δες την πραγματική ταχύτητα download, πολαπλασίασε επί 8 και θα δεις που βρίσκεσαι και από πραγματική ταχύτητα σύνδεσης :) Ναι μου το είπε και ο τεχνικός αυτό, που παραλίγο θα με έβγαζε τρελό και 8α μαλώναμε με τις μλκιες που μου έλεγε. Απ' ότι βλέπω πάντως το speedtest ανταποκρίνεται στην ταχύτητα της γραμμής μου. Κατεβάζω από ftp τώρα της forthnet. Έπιασα maximum 220 και κυμαίνεται σταθερά 140 με 170. Δηλαδή 220*8=1.76 mpbs:mad: ούτε καν 2!!! Αμάν με αυτή την κοροϊδία. Άμα δεν μπορούν να μην υπόσχονται ό,τι να ναι:mad::mad::mad: Με βλέπω να καταλήγω στην καταγγελία τελικά. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. Δηλαδή να τους κυνηγάς για να σου παράσχουν τα αυτονόητα!!! :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Δεν έχω χρόνο να σου το εξηγήσω αλλά οτι μέτρηση και να κάνεις χωρίς download manager είναι 100% αναξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsavv723 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Auto pou exo na po ego einai oti to router Soeed Touch 780i sinxronizei sta 508 / 17728 to http://adsltest.forthnet.gr/ dixnei : TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 03/11/2007 20:29:00 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 434.35Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 4.12Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test kai to : http://www.abeltronica.com/velocimetro/pt/index.php?idioma=uk&newlang=uk deixnei : Download 470.80 , Upload 72.48 kai mallon auti einai i pragmatiki taxitita giati den exo kataferei na katevaso pano apo 80 kbps :( kai auto ta proina . An milisoume gia ta apogeuma ta mexri 37kbps ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Φίλε dbal, δεν αντιλέγω πως ο δownload manager είναι πιο αξιόπιστος, αλλά δικαιολογείται τέτοια διαφορά σε σχέση με την ονομαστική ταχύτητα? Αν έχω 18800kbps όπως λέει το ρούτερ, θα έπρεπε να κατεβάζω τουλάχιστον με 1500 kbps που είναι και ο κόφτης της forthnet στα download απ' ό,τι έχω ακούσει. Σε όλα τα download, απ' όπου κ αν κατεβάσω, στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται η ταχύτητα... Δεν μπορεί να είναι τυχαίο και να φταίει ο download manager. Παλιά που είχα 2mbps στην forthnet από το δίκτυο του ΟΤΕ έπιανα μέχρι 210kbps. Για μ@@@κες μας περνάνε??? Μόνο στο δίκτυό τους υπάρχει τέτοιο χοντρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια την Δευτερα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ!!!!!!!! Γιατι κατι μου λεει οτι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο αυτο; Πηρα τηλεφωνο και μια ευγενικοτατη ασχετη μου ειπε οτι υπαρχει ΕΛΛΕΙΨΗ!!!!! Με το crypto της 768 που ειχα ως τωρα θα κανω δουλεια; Ας μου απαντησει καποιος plz.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια την Δευτερα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ!!!!!!!! Γιατι κατι μου λεει οτι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο αυτο; Πηρα τηλεφωνο και μια ευγενικοτατη ασχετη μου ειπε οτι υπαρχει ΕΛΛΕΙΨΗ!!!!! Με το crypto της 768 που ειχα ως τωρα θα κανω δουλεια; Ας μου απαντησει καποιος plz.... Προσωρινά θα μπορέσεις να έχεις Internet και με το Crypto, αλλά πάρε τηλέφωνο τη Δευτέρα και ζήτησε να σου στείλουν άμεσα το ADSL2+ router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Επίσης με το Crypto θα μπορείς να πιάσεις μέχρι 8mbps. Παραπάνω δεν πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsavv723 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ego to dokimasa me Downoad Accelarator Pus - Dap kai den exo kamia veltiosi . Exthes to vradi den mporouse na katevasi pano apo 25kbps kaisimera to proi oxi parapano apo 75kbps ... Filika gsavv723 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα τρελαθούμε με την forthnet!! Εδώ είναι τα στατιστικά του router μου: Statistics Downstream Upstream Noise Margin 7.1 dB 23.0 dB Line Attenuation 26.0 dB 9.0 dB Είναι για πολλά μπινελίκια:mad::mad::mad: Aν τα εχεις με τη σειρα, δηλαδη πρωτα download και μετα upload εχουμε παραπλησια νουμερα. Noise Margin : 7.5(down) , 23(up) και Line Attenuation : 28.5(down) , 12(up) . Kαι εχω πιασει μια φορα μονο σε πολυ "δυνατο" τορρεντ 1.4MBytes/s δηλαδη περιπου 10-12 Mbps (τη μιση δηλαδη της θεωρητικης ταχυτητας). Θελω καποιος παρακαλω να σχολιασει τα στατιστικα νουμερα μου(Margin ,Attenuation) , αν θεωρουνται καλά ή μετρια Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Aν τα εχεις με τη σειρα, δηλαδη πρωτα download και μετα upload εχουμε παραπλησια νουμερα. Noise Margin : 7.5(down) , 23(up) και Line Attenuation : 28.5(down) , 12(up) . Kαι εχω πιασει μια φορα μονο σε πολυ "δυνατο" τορρεντ 1.4MBytes/s δηλαδη περιπου 10-12 Mbps (τη μιση δηλαδη της θεωρητικης ταχυτητας). Θελω καποιος παρακαλω να σχολιασει τα στατιστικα νουμερα μου(Margin ,Attenuation) , αν θεωρουνται καλά ή μετρια Ευχαριστω εκ των προτερων Στα πόσα συγχρονίζεις; Είσαι πολύ καλά πάντως. Σε private trackers πιάνω πάντα το μέγιστο της γραμμής μου. Έχω 37,5db attenuation, snr margin 4 με 6db, συγχρονίζω στα 10,5Mbps και κατεβάζω με 900-1000kB/sec. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Φίλε dbal, δεν αντιλέγω πως ο δownload manager είναι πιο αξιόπιστος, αλλά δικαιολογείται τέτοια διαφορά σε σχέση με την ονομαστική ταχύτητα? Αν έχω 18800kbps όπως λέει το ρούτερ, θα έπρεπε να κατεβάζω τουλάχιστον με 1500 kbps που είναι και ο κόφτης της forthnet στα download απ' ό,τι έχω ακούσει. Σε όλα τα download, απ' όπου κ αν κατεβάσω, στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται η ταχύτητα... Δεν μπορεί να είναι τυχαίο και να φταίει ο download manager. Παλιά που είχα 2mbps στην forthnet από το δίκτυο του ΟΤΕ έπιανα μέχρι 210kbps. Για μ@@@κες μας περνάνε??? Μόνο στο δίκτυό τους υπάρχει τέτοιο χοντρό πρόβλημα. Αφού εσένα σε βολεύει η γκρίνια και δεν ακούς, λυπάμαι. Δες την διαφορά στο σχετικό συνημμένο και να θυμάσαι οτι χωρίς download manager και εγώ παρόμοιες μετρήσεις έπαιρνα από τα διάφορα τεστ. Η χρήση του έχει να κάνει με την φύση του dsl, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Στην Καλαμαριά δεν έχω internet από το Σάββατο 27/8. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή κάποια καλύτερη ενημέρωση; Το μέγιστο κακό βέβαια είναι το τμήμα εξυπηρέτησης που το "γνώρισα" τις τελευταίες μέρες και μπορώ να πω πως δεν χάρηκα καθόλου για την "γνωριμία"... :mad: ... 1/11 σήμερα και κανένα νέο. 15 τηλεφωνήματα, αλλά καμία ανταπόκριση. Κουράγιο... Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά το ερευνούμε η μόνιμη απάντησή τους ...5/11 επιτέλους :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Αφού εσένα σε βολεύει η γκρίνια και δεν ακούς, λυπάμαι. Δες την διαφορά στο σχετικό συνημμένο και να θυμάσαι οτι χωρίς download manager και εγώ παρόμοιες μετρήσεις έπαιρνα από τα διάφορα τεστ. Η χρήση του έχει να κάνει με την φύση του dsl, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ.- Έχεις δίκαιο, δεν ξέρω να ακούω και δεν χρησιμοποιώ download manager για να γκρινιάζω και να μην βρω τις κρυμμένες τεράστιες ταχύτητες. Στα torrent που με 2 mbps κατέβαζα με 150kbps++ και τώρα πιάνω με το ζόρι 70-80 κ αυτό σύμπτωση είναι? Ή πάλι γκρινιάρης είμαι? Να πειστώ δλδ από αυτά που μου λέγαν οι ψευτοτεχνικοί πως δεν έχω πρόβλημα κ είναι όλα καλά? Μην τρελαθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts