nikoskat Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 την αιτηση την συμπληρωσε τηλεφωνικα ο υπαλληλοσ τησ forthnet αλλα εχω αντιγραφω με τα γραμματα που τα εχει συμπληρωσει αυτη η γκομενα. μου την εστειλαν με courier και την υπεγραψα και η αιτηση επανω λεει 2play οχι την αλλη τη λαλακια που μου εβαλαν.παρε τηλ. και ρωτησε αν υπαρχει αιτημα στην καρτελα σου για αλλαγη σε 2PLAY... ;) Στην Αθήνα δεν σας καθυστερούν τόσο.δυστυχως οι τεχνικοι του ΟΤΕ δεν ειναι παντου το ιδιο συνεργασιμοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 παιδια σημερα μου ηρθε το router siemens της forthnet.το εκανα συνδεση μεσω ethernet, μπηκε κανονικα στο δικτυο αλλα δν μπορει να συνδεθει το windows live messenger.Μηπως πρεπει να ανοιξω πορτς κ αν ναι πως θα το κανω??? εχω forthnet 1mbit κ περιμενω να μπω στο ιδιοκτητο σε κανα μηνα η λιγοτερο. plzzzzz heeeeelp!!!!!!! :cry: Κι εγώ τα ίδια σκ@τ@ με την Forthnet Έχω το linksys wag200g και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Windows Live με τίποτα. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσω το firewall του router πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ Η πλάκα είναι ότι αν συνδέσω το παλιό μου Linksys wag354g χωρίς restart ή κάποια περίεργη ρύθμιση το Windows Live συνδέεται κανονικότατα Καμιά ιδέα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karol Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Το site speedtest.net το ξέρει κανείς? Θεωρείται αξιόπιστο? Αν το χρησιμοποιείτε, τι αποτελέσματα σας δίνει με 2play? Παράθεση Iphone 3GS 16G, Nokia 5800ΧΜ και...ενίοτε...ταχυδρομικό περιστέρι:pig:[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Το site speedtest.net το ξέρει κανείς? Θεωρείται αξιόπιστο? Δεν θεωρείται αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Ενδιαφέρομαι σε 2 μήνες να κάνω αίτηση για Forthnet 2 Play. Έχω ήδη σύνδεση Forthnet στα 768 (φοιτητική), υπάρχει διαθέσιμο το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet στην περιοχή μου. Αξίζει? Τι εξοπλισμό θα μου δώσουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Κι εγώ τα ίδια σκ@τ@ με την Forthnet Έχω το linksys wag200g και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Windows Live με τίποτα. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσω το firewall του router πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ Η πλάκα είναι ότι αν συνδέσω το παλιό μου Linksys wag354g χωρίς restart ή κάποια περίεργη ρύθμιση το Windows Live συνδέεται κανονικότατα Καμιά ιδέα ? vista εχεις; Ενδιαφέρομαι σε 2 μήνες να κάνω αίτηση για Forthnet 2 Play. Έχω ήδη σύνδεση Forthnet στα 768 (φοιτητική), υπάρχει διαθέσιμο το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet στην περιοχή μου. Αξίζει? Τι εξοπλισμό θα μου δώσουν? κανε υπομονη μηπως βαλεις και 3PLAY :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Όλοι πάσχουμε απο ταχύτητες στη Θεσσαλονίκη εδώ και έναν μήνα περίπου. Είπαν μέσα στον Οκτώβρη θα φτιάξουν το link Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Άντε να δούμε. 16 έχει ο μήνας. Απο τα τοπικα προβληματα (εφταιγε ο ΟΤΕ) και τις βλαβες που ψαχνουν να τις βρουνε τωρα μας πεταξαν το link Αθηνα-Θεσ/νικη ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ δηλαδη, στο τηλεφωνο δεν τους βρισκεις, η ποιοτητα της τηλεφωνιας παει απο το κακο στο χειροτερο..οπως και οι ταχυτητες δηλαδη... Εχουν γινει χειροτεροι και απο τον ΟΤΕ .... Σιγουρα θα δουλεψουν το τριημερο του Αι Δημητρη υπερωριες! Απατεωνες με περικεφαλαια Το service της θεσ/νικης ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτο... Η πλακα ειναι οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ενημερωση στο site τους (σεβασμος στον πελατη δηλαδη).... Και οταν τους πετυχεις "θυμουνται" οτι υπαρχει προβλημα στη Θεσ/νικη αν κανεις το λαθος και τους το πεις εσυ.... Πραγματικα δεν περιμενα απο τη Forthnet να εχει ξεφτιλιστει τοσο πολυ.... Αλλα οταν επενδυεις μονο για να γεμιζεις την τσεπη σου και να γεμισεις κοσμος χωρις να εχεις υποδομες αυτο γινεται... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Κι εγώ τα ίδια σκ@τ@ με την Forthnet Έχω το linksys wag200g και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Windows Live με τίποτα. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσω το firewall του router πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ Η πλάκα είναι ότι αν συνδέσω το παλιό μου Linksys wag354g χωρίς restart ή κάποια περίεργη ρύθμιση το Windows Live συνδέεται κανονικότατα Καμιά ιδέα ? Δεν ξέρω συγκεκριμένα για σένα αλλά παρόμοιο πρόβλημα είχε φίλος με το συγκεκριμένο και λύθηκε μετά από firmware update του linksys... Αυτός είχε πρόβλημα και με μερικές σελίδες αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WhyNoT Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Κι εγώ τα ίδια σκ@τ@ με την Forthnet Έχω το linksys wag200g και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Windows Live με τίποτα. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσω το firewall του router πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ Η πλάκα είναι ότι αν συνδέσω το παλιό μου Linksys wag354g χωρίς restart ή κάποια περίεργη ρύθμιση το Windows Live συνδέεται κανονικότατα Καμιά ιδέα ? Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με 1024 της Forthnet, αλλα μετα το update του modem του linksys wag200g απο το site της Forthnet ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiL Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 εγω τι να κανω που δεν εχω το linksys κ εχω το siemens κ ακομα εξακολουθει να μην μπαινει το live messenger αν δν κλεισω το sygate firewall... μια χαρα έμπαινε πριν με την otenet :P Παράθεση :ninja: SiL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 εγω τι να κανω που δεν εχω το linksys κ εχω το siemens κ ακομα εξακολουθει να μην μπαινει το live messenger αν δν κλεισω το sygate firewall... μια χαρα έμπαινε πριν με την otenet :P Μόνος σου το λές ότι σου φταίει το software firewall, και όχι η καημένη η forthnet και το router σου... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Σήμερα θα με συνέδεσαν στο ιδιόκτητο της forthnet. Το internet αναβαθμίστηκε και πιάνω και καλές ταχύτητες, γύρω στα 16-18. Το θέμα είναι πως από το πρωί δεν έχω τηλέφωνο!!:confused: Περίμενα μέχρι τις 7-8 τίποτα. Τελικά τους έστειλα mail και αν και αύριο δεν με συνδέσουν θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ελπίζω να πιάσει τόπο το mail και να μην αρχίσω τρεξίματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleedingchaos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Kalimera ki apo emena kai xilia sygnomi gia ta greeklish alla prosorina de mporo na xrisimopoiiso ellinikous xaraktires. To thema exeis os eksis: 08/10/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:22/10/2007 01/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 28/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Ypotithetai proxtes Deutera eprepe na eixa mpei sto diktyo. Mou esteilan kai 2 sms malista pou me enimeronan oti ontos tin Deutera tha empaina sto diktyo. Tpt omos. Tous esteila mail kai den pira pote apantisi eno oses fores epiasa grammi mou eipan kati kopelitses oti kapoia stigmi tha energopoiithei alla den kseroun pote. Exei tyxei auto se kanenan apo esas na ksero na min anysixo adika? Na mpeite sto diktyo liges meres meta to anamenomeno? Me anisyxei giati kai sms mou esteilan k sto broadband status sto site tous me exoun 22/10/2007 akoma kai simera pou exoume 24/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Φιλε bleedingchaos μηπως ειχες isdn γραμμη πριν?Αν ναι βγαλε το netmod του οτε και δοκιμασε παλι. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 @ bleedingchaos Η μαγική λέξη είναι ΕΕΤΤ. Στείλε τους mail και τρόμαξε τους με την ΕΕΤΤ. Τελικά σήμερα στη 1 με πήραν τηλέφωνο. Μόλις διαβάσαν για καταγγελία τρέξανε. Είπαν πως θα συνδεθώ σε 3-4 ώρες και πως θα πρέπει αυτοί να στείλουν σήμα στην γραμμή μου. Τελικά ακόμη δεν έχω τηλέφωνο το οποίο είναι κομμένο από χτες το πρωί. Τους έστειλα mail και τους είπα πως αν δεν με συνδέσουν μέχρι αύριο στην 1, θα στείλω καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Άντε να δούμε τί θα κάνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleedingchaos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Pstn γραμμη εχω κ ειμαι ηδη συνδρομητης forthnet adsl in a box στα 2mb. Πριν λιγο που ξαναπηρα μου ειπαν πως ευθυνεται ο ασχημος καιρος και δεν θα μπορεσαν οι τεχνικοι να κανουν τη δουλεια τους. Απο τη Δευτερα παντως ο καιρος μια χαρα ειναι (Σεπολια ειμαι). Αν και μεχρι αυριο το πρωι δε δω προκοπη θα τους στειλω κανα mail με τη μαγικη λεξουλα να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 11/10/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:25/10/2007 05/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 03/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet κ σήμερα ενεργοποιήθηκε! Για αρχή κατεβάζω απο rapidshare με 200.. Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ο εξοπλισμος που δινει η forthnet με καθε νεα συνδεση μεχρι τελοσ νοεμβριου ειναι ασυρματος?σε περιπτωση που θελω να παρω ασυρματο modem πληρωνω μονο την διαφορα? και κατι αλλο.θελω να βαλω το 2play στην θεσ/νικη αλλα επειδη βρισκομαι σερρες θα κανω την αιτηση για συνδρομη απο σερρες.υπαρχει περιπτωση και γινει πιο γρηγορα η συνδεση?(λογω του κατα πολυ μικροτερου πλυθησμου) αλλη μια ερωτηση.μια κοπελα που δουλευει στη forthnet μου ειπε οτι θα πιανω ταχυτητες γυρω στα 10mbps.αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Χθες εγινε η μεταβαση απο ΟΤΕ. Η ταχυτητα αρκετα καλη, τουλαχιστον στο rapidshare μου επιασε 700αρι ομως στα p2p ειναι γυρω στο 400αρι. Αναγκαστηκα να παρω τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα της Φορθνετ καθως δεν μπορουσα να συνδεθω στην αρχη. Μετα απο 1 ωρα αναμονης για να βγαλω γραμμη, μου απαντησε ο τεχνικος ο οποιος ηταν ευγενεστατος και μαλιστα με πηρε τηλεφωνο στο κινητο ωστε να αλλαξω τις συνδεσεις στο σταθερο. Μου εκανε εντυπωση. Βεβαια, περιμενα και 1 ωρα.. Κατα τα αλλα, εχει λιγο θορυβο στην γραμμη, ομως ειναι γρηγορη και αξιοπιστη. Αντε να δουμε αν θα λυθουν ολα τα προβληματα μεχρι τελος του μηνος που λενε... -- Το Sygate τελικα δεν δουλευει ουτε και σε μενα :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efquality Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Νομίζω πως έχω σπάσει κάθε ρεκόρ:Έκανα την αίτηση στης 5 Σεπτεμβρίου, την πέρασαν στο σύστημα στης 19/9 και από τότε καμιά εξέλιξη...Μένω Κερατσίνι και μου λένε συνέχεια ότι φταίει ο ΟΤΕ που δεν τους δίνει σύνδεση. Το πιο ωραίο είναι ότι σε μια από τις πολλές επικοινωνίες μαζί τους, τους είπα ότι θέλω να διακόψω και μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω και τα τέλη διακοπής (γύρω στα 50 Ευρώ αν θυμάμαι καλά), έγινα έξω φρενών, σε επόμενη επικοινωνία με άλλη τηλεφωνίτρια δεν μου είπε τίποτα για λεφτά κατά την διακοπή. Θα περιμένω λίγο ακόμα και άμα είναι θα διακόψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Το δίκτυο forthnet τάφτυσε εδώ στην Καλαμαριά... Έχει 4 ώρες που είναι off... Μάλλον δεν άντεξε τους πολλούς Δημήτρηδες και Δημητρούλες... Δημητρούλα μου γειά σου δηλαδή!!!!! Φαντάζομαι τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά........ Με τα κινητά θα τη βγάζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Το δίκτυο forthnet τάφτυσε εδώ στην Καλαμαριά... Έχει 4 ώρες που είναι off... Μάλλον δεν άντεξε τους πολλούς Δημήτρηδες και Δημητρούλες... Δημητρούλα μου γειά σου δηλαδή!!!!! Φαντάζομαι τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά........ Με τα κινητά θα τη βγάζουμε... Και Αμπελόκηπους τα ίδια! Τηλέφωνο συνεχώς με διακοπές και το βράδυ ούτε μπορούσα να πάρω τηλέφωνο ούτε να με πάρουν. Τους έστειλα mail και τους έκραξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiasabotaz Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Και στους Αγίους Αναργύρους τα ίδια χτες τα'χε παίξει τελείως το τηλέφωνο:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Επιβεβαιώνω προβλήματα τηλεφωνίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ. :worry: Δεν μπορούσα να πάρω ούτε να με πάρουν. Ευτυχώς που είμαι αντικοινωνικός και δεν εύχομαι σε κανέναν, αλλιώς θα υπήρχε πραγματικό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Τα ίδια και στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης και το πρόβλημα συνεχίζεται... Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts