mitsos250 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Καλησπέρα παιδιά, Έχω 2play απο την forthnet εδώ και περίπου 2 εβδομάδες. Η εξυπηρέτηση απο την πλευρά τους ήταν καλή, θα μπορούσε να ήταν ταχύτερη..., η ταχύτητα που πιάνω με τον ενσύρματο router Siemens που μου έδωσαν είναι περίπου τα 12 με 15 Μb, ενώ με ένα ασύρματο που εγώ διαθέτω SAGEM fast 1500, πιάνω γύρω στα 5 με 6 Mp. Σε αυτό που η forthnet μάλλον δεν λέει όλη την αλήθεια είναι η αναγνώριση κλήσης. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει με ενσύρματα τηλέφωνα Turbo X, Siemens, και ασύρματα General Electric, Siemens και 2 άλλης μάρκας, αλλά αναγνώριση κλήσης ΔΕΝ Υπάρχει. Απο το τεχνικό τους τμήμα μου τα ψιλομασάνε, μια φταίνε οι συσκευές, μια το δίκτυο, μια θα κάνουν αναβάθμιση, μια φταίει η αναβάθμιση που ήδη έχουν κάνει, κτλ, κτλ.... Μήπως ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για αυτό το πρόβλημα. ΜΦΧ Χρήστος Aπο τη δική μου πλευρά με hol double play λειτουργεί κανονικά η αναγνώριση κλήσεων και στις δύο γραμμές καθώς και η αναμονή. Έχω ζητήσει και οι δυο γραμμές μου να είναι απόρρητες, κάτι που συμβαίνει ήδη, αλλά προς το παρόν όπως μου εξήγησαν δεν είναι διαθέσιμη η απόκρυψη του αριθμού μου όταν καλώ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest chrpaplos Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Είναι εύκολο να μας πείς εάν είσαι εντός ιδιόκτητου δικτύου forthnet και τί τηλεφωνικές συσκευές έχεις ; Πραγματικά υπάρχει πολύ μεγάλο μπέρδεμα!!! ΜΦΧ Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 re paidia mia erwtisi na mou peite an eimai paralogos.edw kai ena xrono eixa adsl forthnet in a box 2048.prosfata mou energopoih8ike to forthnet 2 play!!!enw loipon to router sigxronizei sta 15mbps to download einai to idio me to 2048.exw max download 250 kb/s!!!loipon exw dikio na tous parw til kai na zitisw na doun ti trexei me tin grammi mou?exei kanenas allos toso xamili taxitita?siblirwnw kai lew oti line attenuation exw 33db Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Πάρτους τηλ να σε ξεκλειδώσουν. Κατά πάσα πιθανότητα ούτε μια μέρα δεν θα κάνουν να σε αναβαθμίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Πάρτους τηλ να σε ξεκλειδώσουν. Κατά πάσα πιθανότητα ούτε μια μέρα δεν θα κάνουν να σε αναβαθμίσουν. den exei simasia pou to router exei kleidwsei sta 15 mbps? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beastie Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Εγώ είμαι από τον απρίλιο στο 2 play και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με το internet αλλά και ούτε με την τηλεφωνια. Αναγνώριση κλήσεων όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 den exei simasia pou to router exei kleidwsei sta 15 mbps? Βασικα εχουν αναβαθμισει την γραμμη σου αλλα δεν αλλαξανε τον "κοφτη" οποτε κανε οτι ειπε ο Μπαγερν! :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest chrpaplos Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Τι μάρκα τηλεφωνική συσκευή έχεις; ΜΦΧ Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Βασικα εχουν αναβαθμισει την γραμμη σου αλλα δεν αλλαξανε τον "κοφτη" οποτε κανε οτι ειπε ο Μπαγερν! :) Λοιπον τους πηρα τηλεφωνο τους παρεθεσα το προβλημα και ακουστε τι εγινε.Μου λεει πηγαινε στο ftp.ntua.gr και κατεβασε τρεια αρχεια ταυτοχρονα να δουμε τι ταχυτητα εχεις.Κατεβασα και τα τρεια αρχεια με συνολικη ταχυτητα 1mb/s .Του λεω εφ'οσον το router κλειδωνει στα 15mbps δεν θα επρεπε να κατεβαζω τουλαχιστον με 1,5mb/s?Και μου λεει δεν γινεται να χρεισιμοποιησει ολη την ταχυτητα.LOL. Και ρωταω εγω τωρα.Πως γινεται στο rapidshare να μην ανεβαινει η ταχυτητα πανω απο 200 kb/s?Για να μην αναφερθω στα torrents που δεν παει πανω απο 60 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Λοιπον τους πηρα τηλεφωνο τους παρεθεσα το προβλημα και ακουστε τι εγινε.Μου λεει πηγαινε στο ftp.ntua.gr και κατεβασε τρεια αρχεια ταυτοχρονα να δουμε τι ταχυτητα εχεις.Κατεβασα και τα τρεια αρχεια με συνολικη ταχυτητα 1mb/s .Του λεω εφ'οσον το router κλειδωνει στα 15mbps δεν θα επρεπε να κατεβαζω τουλαχιστον με 1,5mb/s?Και μου λεει δεν γινεται να χρεισιμοποιησει ολη την ταχυτητα.LOL. Και ρωταω εγω τωρα.Πως γινεται στο rapidshare να μην ανεβαινει η ταχυτητα πανω απο 200 kb/s?Για να μην αναφερθω στα torrents που δεν παει πανω απο 60 Να πω επισης οτι χρησιμοποιω to netgear dg834g Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Να πω επισης οτι χρησιμοποιω to netgear dg834g αφου απο ntua κατεβαζεις με 1mb, ποσο υπευθυνη μπορει να ειναι η φορθνετ που απο rapidshare κατεβαζεις με 200κβ;; δεν εχεις ξανακουσει οτι το rapidshare δε δινει πανω απο μια ταχυτητα σε μια συνδεση; και ειδικα αν ειναι free account. τα τορρεντς μαλλον καποια ρυθμιση θα θελουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 αφου απο ntua κατεβαζεις με 1mb, ποσο υπευθυνη μπορει να ειναι η φορθνετ που απο rapidshare κατεβαζεις με 200κβ;; δεν εχεις ξανακουσει οτι το rapidshare δε δινει πανω απο μια ταχυτητα σε μια συνδεση; και ειδικα αν ειναι free account. τα τορρεντς μαλλον καποια ρυθμιση θα θελουν... Τι να πω δεν ξερω.Βασικα δεν μπορω να κανω port forward μια θυρα με τιποτα σε αυτο το router!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Κι εγώ συνδέθηκα στο 2play απο τις 8 του Αυγούστου. Η σύνδεσή μου γίνεται στα 16000 και σαν router χρησιμοποιώ το speedtouch 585 αφού ακόμα δεν μου έχουν στείλει απο την forthnet το δικό τους. Η αναγνώριση κλήσης δουλεύει κανονικά στο ασύρματο panasonic που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 simera emena paraegine to kako.oli tin mera to router den sigxronize mexri pou tous pira til kai eipan oti 8a to koitaksoun....twra mpika gia simera.eleos......... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 το πιο αισχρο και απο τα τρελα. μπηκα στο κοπο να τρεξω για την συνδεση να κανω διακοπες και ιστοριες γιατι στο νετ αλλα και στο τηλ μου ελεγαν οτι ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο. αφου εγινε η ολη ιστορια τωρα μου λενε οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ!!ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ???? μενω γλυφαδα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Κι εγώ συνδέθηκα στο 2play απο τις 8 του Αυγούστου. Η σύνδεσή μου γίνεται στα 16000 και σαν router χρησιμοποιώ το speedtouch 585 αφού ακόμα δεν μου έχουν στείλει απο την forthnet το δικό τους. Η αναγνώριση κλήσης δουλεύει κανονικά στο ασύρματο panasonic που έχω. Συνέχεια: Χτές μου έφεραν το router της forthnet - siemens cl110 - και το έβαλα στην γραμμή για δοκιμή. Αποτέλεσμα συγχρόνισε πιο ψηλά 18000 και δεν έχω καμμία αποσύνδεση απο τότε. Απίθανο router και ας μην γεμίζει το μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Συνέχεια: Χτές μου έφεραν το router της forthnet - siemens cl110 - και το έβαλα στην γραμμή για δοκιμή. Αποτέλεσμα συγχρόνισε πιο ψηλά 18000 και δεν έχω καμμία αποσύνδεση απο τότε. Απίθανο router και ας μην γεμίζει το μάτι. ante kai sta dika mas Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 το πιο αισχρο και απο τα τρελα. μπηκα στο κοπο να τρεξω για την συνδεση να κανω διακοπες και ιστοριες γιατι στο νετ αλλα και στο τηλ μου ελεγαν οτι ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο. αφου εγινε η ολη ιστορια τωρα μου λενε οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ!!ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ???? μενω γλυφαδα! Σε τι ταχυτητα ησουν συνδεδεμενος; ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 1024 ειχα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 καλημέρα θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι είμαι εκτός ιδιώκτητου δικτύου που σημαίνει ότι είμαι στα 1024 Γιατί το routerάκι μου (siemens CL110) μου δείχνει ότι κλειδώνει στα 12 mbps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 καλημέρα θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι είμαι εκτός ιδιώκτητου δικτύου που σημαίνει ότι είμαι στα 1024 Γιατί το routerάκι μου (siemens CL110) μου δείχνει ότι κλειδώνει στα 12 mbps? giati mexri ekei pianei i grammi sou.emena kleidwne sta 15 kai epeidi ipirxe problima me riksane sta 8!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis7_9 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Απ'ότι διαβάζω τα προβλήματα στο 2play είναι συχνά. Γενικά έχει μείνει κανείς ικανοποιημένος; Φαίνεται να βελτιώνεται η κατάσταση; Προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει να ρισκάρω να περάσω στο 2play και να υποστώ την 12μηνη δέσμευση. Μου φαίνεται απαράδεκτο να ζητάνε τόσο μεγάλη δέσμευση χωρίς να προσφέρουν ούτε καν δωρέάν τον εξοπλισμο(ένα σοβαρό ρουτερ και μια συσκευή τηλεφώνου,δικά τους , συμβατά, ελεγμένα κι αξιόπιστα) ,ώστε να γλιτώνεις από προβλήματα σε λάθος χρονισμούς κλπ.Στο δε Φορθνετ-soho (μόνο ιντερνετ στο ιδιόκτητό τους) που με ενδιαφέρει δεν δίνουν απολύτως τίποτα από εξοπλισμό. Επίσης πόσο ιδιόκτητο είναι το δίκτυο της Φόρθνετ,αφού χρησιμοποιεί τα ίδια χάλκινα καλώδια του ΟΤΕ ,τα οποία προφανώς συντηρούν (ποτέ) συνεργεία του ΟΤΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 giati mexri ekei pianei i grammi sou.emena kleidwne sta 15 kai epeidi ipirxe problima me riksane sta 8!!! Πήρα τηλέφωνο κάποιον στην Forthnet σήμερα και του έιπα το πρόβλημα η απάντηση ήταν ότι μέχρι τόσο ανοίγει την γραμμή ο ΟΤΕ όσο περνάς μεσω ΑΡΥΣ όταν περάσω στο ιδιώκτητο θα ανέβει όσο μπορεί να πιάσει η γραμμή μου μιας και η Forthnet θα το δώσει για 24Mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 καλημέρα θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι είμαι εκτός ιδιώκτητου δικτύου που σημαίνει ότι είμαι στα 1024 Γιατί το routerάκι μου (siemens CL110) μου δείχνει ότι κλειδώνει στα 12 mbps? giati mexri ekei pianei i grammi sou.emena kleidwne sta 15 kai epeidi ipirxe problima me riksane sta 8!!! Πήρα τηλέφωνο κάποιον στην Forthnet σήμερα και του έιπα το πρόβλημα η απάντηση ήταν ότι μέχρι τόσο ανοίγει την γραμμή ο ΟΤΕ όσο περνάς μεσω ΑΡΥΣ όταν περάσω στο ιδιώκτητο θα ανέβει όσο μπορεί να πιάσει η γραμμή μου μιας και η Forthnet θα το δώσει για 24Mbps Ρε παιδια, απο ποτε δινουν γραμμη πανω απο 1024 σε ΑΡΥΣ; :confused: Μονο στο ιδιοκτητο δινουν περισσοτερα! billys με ποσα κατεβαζεις; Επισης, στην περιοχη σου υπαρχει καλυψη; :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 καλησπερα..εχω το εξης προβλημα... εδω και 4 μερες ειμαι συνδεδεμενος με 2play. μου συνδεετε κανονικα το ιντερνετ αλλα οταν βαζω το FlashGet να κατεβασω 4-5 αρχεια ταυτοχρονα μετα απο λιγο κοβετε η παροχη του ιντερνετ ενω μενω συνδεδεμενος με το ασυρματο ρουτερ που εχω (level one). γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts