nervous Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Να θυμισω οτι υπαρχει καταλληλο θεμα περι sar http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815 :rolleyes: μην το συνεχισουμε εδω ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Να θυμισω οτι υπαρχει καταλληλο θεμα περι sar http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815 :rolleyes: μην το συνεχισουμε εδω ! Ουπς:oops: , δεν το ήξερα ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Καλά που μου το είπες, θα συνεχίσουμε εκεί την κουβέντα περί SAR. Παρεμπιπτόντως, χρόνια πολλά, πολύχρονος :) . Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Να θυμισω οτι υπαρχει καταλληλο θεμα περι sar http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815 :rolleyes: μην το συνεχισουμε εδω ! Sorry...:O Happy Birthday by the way!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πότε θα έρθει το κινητό και σε μεγάλα καταστήματα; Στο skroutz μου βγάζει ότι το έχουν μόνο δύο μαγαζιά.Τα club nokia τουλαχιστον το έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Apo pou kse8afthke to 8ema auto? xixi File kapar proswpika den gnwrizw. Polu ka8ysterhs omws. Ki an den aksizei telika apo mena proswpika 8a faei brisidi h nokia. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πότε θα έρθει το κινητό και σε μεγάλα καταστήματα; Στο skroutz μου βγάζει ότι το έχουν μόνο δύο μαγαζιά.Τα club nokia τουλαχιστον το έχουν; και τα 2 μαγαζιά το αναμένουν δεν το έχουν διαθεσιμο. η ΝΟΚΙΑ αναφέρει για καλοκαίρι..τώρα πότε συγκεκριμένα είναι άγνωστο. η επίσημη τιμή του από την Α.copy είναι στα 495€;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Kalokairi? A trimhno elegan.... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Nai ki egw to perimenw pws kai pws..! tha to parw to apofasisa.. mou aresei polu to deshign kai einai nokia.. den exw empistosini pou bgazei paromoia montela kai nokia me tetoio sxediasmo mou einai kouti.. Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Στο http://www.e-germanos.gr λεει 1ο δεκαημερο ιουνιου!!!!:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Πλεον δεν εμπιστεύομαι οτιδήποτε διαβάσω εκτός αν μου πουν ότι το έχουν αμεσα διαθέσιμο..sorry.. Μην ξεχνάμε και την ιστορία με το Ν95 που θα ερχόταν μαζί με το Ν76 το α' τρίμηνο..Oπότε περιμενουμε να το δούμε live για να πιστέψουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Apo simera sto expansys (sorry gia ta Greeklish): http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=149527 Ke sta 2 hromata! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Paidia an ginei paragellia se katstima tis nokia tha iparxei ??? ? Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proedrosdk Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 eleos...mia timi katw ton 510 euro den iparxei kai stin arxi legane gia 390...den kseroun ti tous ginete....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Φιλε το expansys ειναι παντα πιο ακριβο,φαντασου οτι το Ν95 το εχει 820ευρω ενω κανονικα κανει 730 περιπου Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proedrosdk Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 nai alla kai ston kotsovolo pou to eida exei 510... perimenw 4 mines na parw auto to kinito kai twra me vazoun 120 euro mesa... den me ptoei auto alla opws kai na exei einai mia geri sfaliara..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Πάντως το Expansys συμφέρει πολύ αν έχεις εταιρικό ΑΦΜ. Τότε κάνει 434€! Έχω πάρει και αν έχω πάρει πράγματάκια από εκεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Πάντως το Expansys συμφέρει πολύ αν έχεις εταιρικό ΑΦΜ. Τότε κάνει 434€! Έχω πάρει και αν έχω πάρει πράγματάκια από εκεί! To αναλυεις λιγο? Εννοεις οτι κερδιζεις - εκπιπτεις το φπα απο οτι φανταζομαι.. Μα αυτο γινεται αν το αγορασεις απο οποιοδηποτε καταστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Paidia an ginei paragellia se katstima tis nokia tha iparxei ??? ? Παραγγελία ίσως να μπορείς να κάνεις αλλά όπως είπα το περιμένουν καλοκαίρι.. eleos...mia timi katw ton 510 euro den iparxei kai stin arxi legane gia 390...den kseroun ti tous ginete....:mad: Όπως ανέφερα παραπάνω επίσημη τιμή της ΝΟΚΙΑ είναι 495€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.;) Φιλε το expansys ειναι παντα πιο ακριβο,φαντασου οτι το Ν95 το εχει 820ευρω ενω κανονικα κανει 730 περιπου Το Ν95 η expansys το έχει 724€ με ΦΠΑ.. επίσης να αναφέρω ότι όταν έχει ένα προϊον πρώτα από όλους το βαράει αρκετά στις τιμές (το Ν95 όταν το πρωτοέβγαλε το είχε 869€ αλλά με το που άρχισε να κυκλοφορεί το έριξε στα 760 και τώρα στα 724..) το ίδιο ισχύει και με το Ν76 που λογικά όταν αρχίσει να κυκλοφορεί θα το ρίξει αρκετά..πάντως αν αναλογιστείτε ότι η επίσημη τιμή είναι μόλις 20€ κάτω δεν είναι και τόσο πιο ακριβό.. Η expansys για το φίλο που ρωτάει παρέχει τη δυνατότητα σε εταιρικούς πελάτες να μην πληρώσουν εξαρχής το ΦΠΑ,οπότε ίσως κάποιους τους συμφέρει..Και εγώ από εκεί σκέφτομαι να το πάρω γιατί αν περιμένω μέχρι να έρθει εδώ καήκαμε..:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 το κινητό είναι πολύ ωραίο... επιτέλους ένα όμορφο Nokia clamshell!! μου δείχνει αντίπαλος του V6 MAXX της motorola (που έχει nvidia κάρτα γραφικών -όταν ήρθε πέρισυ είχε 460€, τώρα 360€) ή του αναμενόμενου RAZR 2 (με 500 Mhz cpu)... βεβαίως έχει άλλα πολύ καλύτερα specs και είναι και smartphone S60 FP1 με 369 ARM11 cpu! Ιδιαιτέρως μου αρέσουν: η μεταλλική κατασκευή, η 2,4" οθόνη, το 3.5mm audio, το flash, το ράδιο και οι δυνατότητες της εξωτερικής οθόνης... βεβαίως, το 6290 προσφέρει τα ίδια (με stereo ηχεία & καλή μπαταρία αλλά με 2.5mm υποδοχή audio) γύρω στα 300 €, όμως απο εμφάνιση πολύ χοντροκομμένο..:mad: θα περιμένω να έρθει απο κοντά και θα δω... Το κινητό πρέπει να είναι και λίγο κόσμημα, ε?? Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 sorry και thanx για το edit nervous! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Αν το παρω απο το expansys απο που θα εχω εγγυηση? Θα πρεπει να το στελνω εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 το κινητό είναι πολύ ωραίο... επιτέλους ένα όμορφο Nokia clamshell!! μου δείχνει αντίπαλος του V6 MAXX της motorola (που έχει nvidia κάρτα γραφικών -όταν ήρθε πέρισυ είχε 460€, τώρα 360€) ή του αναμενόμενου RAZR 2 (με 500 Mhz cpu)... βεβαίως έχει άλλα πολύ καλύτερα specs και είναι και smartphone S60 FP1 με 369 ARM11 cpu! Ιδιαιτέρως μου αρέσουν: η μεταλλική κατασκευή, η 2,4" οθόνη, το 3.5mm audio, το flash, το ράδιο και οι δυνατότητες της εξωτερικής οθόνης... βεβαίως, το 6290 προσφέρει τα ίδια (με stereo ηχεία & καλή μπαταρία αλλά με 2.5mm υποδοχή audio) γύρω στα 300 €, όμως απο εμφάνιση πολύ χοντροκομμένο..:mad: θα περιμένω να έρθει απο κοντά και θα δω... Το κινητό πρέπει να είναι και λίγο κόσμημα, ε?? Όντως, είναι πολύ όμορφο το άτιμο :) Από την αρχή που ανακοινώθηκε το έβαλα στο μάτι, αλλά απογοητεύτηκα όταν έμαθα για τη μικρή αυτονομία του και το δείκτη SAR του (γύρω στο 1.18W/Kg αν δεν κάνω λάθος) Αλλά είναι τουλάχιστον κοροϊδία να ανεβάζουν τόσο πολύ την τιμή σε σχέση με το 6290, μόνο και μόνο λόγω του πιο συμμαζεμένου όγκου/βάρους και επιπλέον επειδή είναι N-Series (γι' αυτό και έχει όλα τα "παραδοσιακά" controls της σειράς N-Series, όπως multimedia key, "μολυβάκι" αλλά και κανονικό κουμπί power). Σε αυτή την τιμή και λαμβάνοντας υπόψη τα 2 μη ευκαταφρόνητα μειονεκτήματα που παρουσιάζει (αυτονομία/SAR) θα έπρεπε να μας αποζημιώσουν δίνοντάς μας τουλάχιστον Wi-Fi. Βέβαια, θα μου πει κάποιος - και με το δίκιο του - με τέτοια μπαταρία τι να το κάνεις το Wi-Fi. Στο πρώτο πεντάλεπτο θα σου παραδίδει πνεύμα. :p Δεν ξέρω, παρόλα αυτά εγώ το σκέφτομαι. Είναι εποχή που ψάχνω για καινούργια συσκευή και το Ν76 μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν έρθει στην αγορά, θα πάω κι εγώ να το δω από κοντά και να το "σκαλίσω" λίγο :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Αν το παρω απο το expansys απο που θα εχω εγγυηση? Θα πρεπει να το στελνω εξω? η εγγύηση θεωρητικά ισχύει στην Ελλάδα, αφού είναι εντος Ε.Ε. και η Ελλάδα και η Γαλλία που εδρεύει η expansys. εκτός αν σου πουν τίποτα στην ΝΟΚΙΑ που νομίζω δεν μπορούν αφού η Alpha copy απ' όσο ξέρω δέχεται τις εγγυησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 H εγγύηση ισχύει κανονικά. Δεν ισχύει όταν η αγορά έχει γίνει από Ασία/Μέση Ανατολή (βλ. Dubai). Για το φίλο που ρωτάει σχετικά με το ΦΠΑ, απλά δε σου το χρεώνει καθόλου όταν τους δώσει εταιρικό ΑΦΜ. Μπορείς ακόμη να συνεννοηθείς με το αφεντικό σου (αν δεν έχεις δική σου εταιρία) και να παραγγείλεις χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ της εταιρίας του, πληρώνοντας εσύ βέβαια το ποσό χρέωσης και απλά παραδίδοντάς του το τιμολόγιο αγοράς (και φυσικά κρατώντας ένα αντίγραφο για την εγγύηση)! Σκέφτομαι να το χτυπήσω, αν και μάλλον θα πρέπει να περιμένω, γιατί η τιμή του θα πέσει σίγουρα όταν κυκοφορήσει ευρέως. Χώρια που έχει και μία εκπληκτική προσφορά στο Qtek 8500 μαζί με δεύτερη μπαταρία (και λείπει από τη συλλογή μου)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Η vodafone παραλαμβανει ελαχιστα κομματα 1/6 ,πρωτα ερχεται το μαυρο . Κοκκινο ερχεται 15/6 παλι σε ελαχιστα κομματια . 503€ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts