Jump to content

[Επίσημο] Nokia N76

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να θυμισω οτι υπαρχει καταλληλο θεμα περι sar

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815 :rolleyes:

μην το συνεχισουμε εδω !

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 817
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μην το συνεχισουμε εδω !

Ουπς:oops: , δεν το ήξερα ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα.

Καλά που μου το είπες, θα συνεχίσουμε εκεί την κουβέντα περί SAR.

Παρεμπιπτόντως, χρόνια πολλά, πολύχρονος :) .

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

μην το συνεχισουμε εδω !

Sorry...:O

Happy Birthday by the way!!!:happy:

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πότε θα έρθει το κινητό και σε μεγάλα καταστήματα; Στο skroutz μου βγάζει ότι το έχουν μόνο δύο μαγαζιά.Τα club nokia τουλαχιστον το έχουν;

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πότε θα έρθει το κινητό και σε μεγάλα καταστήματα; Στο skroutz μου βγάζει ότι το έχουν μόνο δύο μαγαζιά.Τα club nokia τουλαχιστον το έχουν;

και τα 2 μαγαζιά το αναμένουν δεν το έχουν διαθεσιμο. η ΝΟΚΙΑ αναφέρει για καλοκαίρι..τώρα πότε συγκεκριμένα είναι άγνωστο.

η επίσημη τιμή του από την Α.copy είναι στα 495€;)

Nai ki egw to perimenw pws kai pws..! tha to parw to apofasisa.. mou aresei polu to deshign kai einai nokia.. den exw empistosini pou bgazei paromoia montela kai nokia me tetoio sxediasmo mou einai kouti..
AplA^ o OneiroS

Πλεον δεν εμπιστεύομαι οτιδήποτε διαβάσω εκτός αν μου πουν ότι το έχουν αμεσα διαθέσιμο..sorry..

Μην ξεχνάμε και την ιστορία με το Ν95 που θα ερχόταν μαζί με το Ν76 το α' τρίμηνο..Oπότε περιμενουμε να το δούμε live για να πιστέψουμε!

Φιλε το expansys ειναι παντα πιο ακριβο,φαντασου οτι το Ν95 το εχει 820ευρω ενω κανονικα κανει 730 περιπου
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως το Expansys συμφέρει πολύ αν έχεις εταιρικό ΑΦΜ. Τότε κάνει 434€!

Έχω πάρει και αν έχω πάρει πράγματάκια από εκεί!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Πάντως το Expansys συμφέρει πολύ αν έχεις εταιρικό ΑΦΜ. Τότε κάνει 434€!

Έχω πάρει και αν έχω πάρει πράγματάκια από εκεί!

To αναλυεις λιγο? Εννοεις οτι κερδιζεις - εκπιπτεις το φπα απο οτι φανταζομαι.. Μα αυτο γινεται αν το αγορασεις απο οποιοδηποτε καταστημα..

Paidia an ginei paragellia se katstima tis nokia tha iparxei ??? ?

Παραγγελία ίσως να μπορείς να κάνεις αλλά όπως είπα το περιμένουν καλοκαίρι..

eleos...mia timi katw ton 510 euro den iparxei kai stin arxi legane gia 390...den kseroun ti tous ginete....:mad:

Όπως ανέφερα παραπάνω επίσημη τιμή της ΝΟΚΙΑ είναι 495€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.;)

Φιλε το expansys ειναι παντα πιο ακριβο,φαντασου οτι το Ν95 το εχει 820ευρω ενω κανονικα κανει 730 περιπου

Το Ν95 η expansys το έχει 724€ με ΦΠΑ.. επίσης να αναφέρω ότι όταν έχει ένα προϊον πρώτα από όλους το βαράει αρκετά στις τιμές (το Ν95 όταν το πρωτοέβγαλε το είχε 869€ αλλά με το που άρχισε να κυκλοφορεί το έριξε στα 760 και τώρα στα 724..)

το ίδιο ισχύει και με το Ν76 που λογικά όταν αρχίσει να κυκλοφορεί θα το ρίξει αρκετά..πάντως αν αναλογιστείτε ότι η επίσημη τιμή είναι μόλις 20€ κάτω δεν είναι και τόσο πιο ακριβό..

Η expansys για το φίλο που ρωτάει παρέχει τη δυνατότητα σε εταιρικούς πελάτες να μην πληρώσουν εξαρχής το ΦΠΑ,οπότε ίσως κάποιους τους συμφέρει..Και εγώ από εκεί σκέφτομαι να το πάρω γιατί αν περιμένω μέχρι να έρθει εδώ καήκαμε..:ninja:

το κινητό είναι πολύ ωραίο... επιτέλους ένα όμορφο Nokia clamshell!!

μου δείχνει αντίπαλος του V6 MAXX της motorola (που έχει nvidia κάρτα γραφικών -όταν ήρθε πέρισυ είχε 460€, τώρα 360€) ή του αναμενόμενου RAZR 2 (με 500 Mhz cpu)...

βεβαίως έχει άλλα πολύ καλύτερα specs και είναι και smartphone S60 FP1 με 369 ARM11 cpu!

Ιδιαιτέρως μου αρέσουν: η μεταλλική κατασκευή, η 2,4" οθόνη, το 3.5mm audio, το flash, το ράδιο και οι δυνατότητες της εξωτερικής οθόνης...

βεβαίως, το 6290 προσφέρει τα ίδια (με stereo ηχεία & καλή μπαταρία αλλά με 2.5mm υποδοχή audio) γύρω στα 300 €, όμως απο εμφάνιση πολύ χοντροκομμένο..:mad:

θα περιμένω να έρθει απο κοντά και θα δω... Το κινητό πρέπει να είναι και λίγο κόσμημα, ε??

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

το κινητό είναι πολύ ωραίο... επιτέλους ένα όμορφο Nokia clamshell!!

μου δείχνει αντίπαλος του V6 MAXX της motorola (που έχει nvidia κάρτα γραφικών -όταν ήρθε πέρισυ είχε 460€, τώρα 360€) ή του αναμενόμενου RAZR 2 (με 500 Mhz cpu)...

βεβαίως έχει άλλα πολύ καλύτερα specs και είναι και smartphone S60 FP1 με 369 ARM11 cpu!

Ιδιαιτέρως μου αρέσουν: η μεταλλική κατασκευή, η 2,4" οθόνη, το 3.5mm audio, το flash, το ράδιο και οι δυνατότητες της εξωτερικής οθόνης...

βεβαίως, το 6290 προσφέρει τα ίδια (με stereo ηχεία & καλή μπαταρία αλλά με 2.5mm υποδοχή audio) γύρω στα 300 €, όμως απο εμφάνιση πολύ χοντροκομμένο..:mad:

θα περιμένω να έρθει απο κοντά και θα δω... Το κινητό πρέπει να είναι και λίγο κόσμημα, ε??

Όντως, είναι πολύ όμορφο το άτιμο :)

Από την αρχή που ανακοινώθηκε το έβαλα στο μάτι, αλλά απογοητεύτηκα όταν έμαθα για τη μικρή αυτονομία του και το δείκτη SAR του (γύρω στο 1.18W/Kg αν δεν κάνω λάθος)

Αλλά είναι τουλάχιστον κοροϊδία να ανεβάζουν τόσο πολύ την τιμή σε σχέση με το 6290, μόνο και μόνο λόγω του πιο συμμαζεμένου όγκου/βάρους και επιπλέον επειδή είναι N-Series (γι' αυτό και έχει όλα τα "παραδοσιακά" controls της σειράς N-Series, όπως multimedia key, "μολυβάκι" αλλά και κανονικό κουμπί power).

Σε αυτή την τιμή και λαμβάνοντας υπόψη τα 2 μη ευκαταφρόνητα μειονεκτήματα που παρουσιάζει (αυτονομία/SAR) θα έπρεπε να μας αποζημιώσουν δίνοντάς μας τουλάχιστον Wi-Fi. Βέβαια, θα μου πει κάποιος - και με το δίκιο του - με τέτοια μπαταρία τι να το κάνεις το Wi-Fi.

Στο πρώτο πεντάλεπτο θα σου παραδίδει πνεύμα. :p

Δεν ξέρω, παρόλα αυτά εγώ το σκέφτομαι.

Είναι εποχή που ψάχνω για καινούργια συσκευή και το Ν76 μου αρέσει πάρα πολύ.

Όταν έρθει στην αγορά, θα πάω κι εγώ να το δω από κοντά και να το "σκαλίσω" λίγο :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν το παρω απο το expansys απο που θα εχω εγγυηση? Θα πρεπει να το στελνω εξω?

η εγγύηση θεωρητικά ισχύει στην Ελλάδα, αφού είναι εντος Ε.Ε. και η Ελλάδα και η Γαλλία που εδρεύει η expansys.

εκτός αν σου πουν τίποτα στην ΝΟΚΙΑ που νομίζω δεν μπορούν αφού η Alpha copy απ' όσο ξέρω δέχεται τις εγγυησεις.

H εγγύηση ισχύει κανονικά. Δεν ισχύει όταν η αγορά έχει γίνει από Ασία/Μέση Ανατολή (βλ. Dubai). Για το φίλο που ρωτάει σχετικά με το ΦΠΑ, απλά δε σου το χρεώνει καθόλου όταν τους δώσει εταιρικό ΑΦΜ. Μπορείς ακόμη να συνεννοηθείς με το αφεντικό σου (αν δεν έχεις δική σου εταιρία) και να παραγγείλεις χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ της εταιρίας του, πληρώνοντας εσύ βέβαια το ποσό χρέωσης και απλά παραδίδοντάς του το τιμολόγιο αγοράς (και φυσικά κρατώντας ένα αντίγραφο για την εγγύηση)!

Σκέφτομαι να το χτυπήσω, αν και μάλλον θα πρέπει να περιμένω, γιατί η τιμή του θα πέσει σίγουρα όταν κυκοφορήσει ευρέως.

Χώρια που έχει και μία εκπληκτική προσφορά στο Qtek 8500 μαζί με δεύτερη μπαταρία (και λείπει από τη συλλογή μου)...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Η vodafone παραλαμβανει ελαχιστα κομματα 1/6 ,πρωτα ερχεται το μαυρο .

Κοκκινο ερχεται 15/6 παλι σε ελαχιστα κομματια .

503€

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish