Jump to content

[Επίσημο] Nokia N76

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απαντητικο απο Nokia:

[Hi,

Thank you for letting us know that Greece was missing from the list. I have contacted the company which has created that competition web page and unless there is a reason why Greece is not on the list - I hope they will add it as soon as possible. I will contact you again if I find out that for some reason Greece can't be added.

Hopefully you will be soon able to post your design and I apologize the inconvenience.

Kind Regards

Anne / Forum Nokia]

Ελπίζω να το διορθώσουν!

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

• Απαντήσεις 817
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ποτε θα μπορουμε ρε παιδια να το αγορασουμε? Το εχετε δει σε καποιο κατάστημα? ΒΑΡΕΘΗΚΑ να περιμενω αλλο..

http://tech.*********/catalog/product_info.php?products_id=4500

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6551

Κατανοητο και οντως το εχω διαβασει

αλλα ειναι ασχετο με αυτο που ρωτησα. πληροφοριες ζητησα ,δεν ζητησα να βαλω αγγελια στο My phone. πιστευα οτι υπαρχουν καποιοι να με βοηθησουν και να με κατευθυνουν σε ασφαλη site. ΜΗΠΩΣ δεν ημουν σαφης???

Λοιπον αν και νομιζω οτι εχει αναφερθει ξανα ,εχουμε και λεμε:

Η ενοτητα του Buy & Sell ειναι μια επιπλεον δυνατοτητα για τα

μονιμα και ενεργα μελη του my phone.

Το myphone δεν ειναι κατ'εξοχην σελιδα για αγγελιες. :!:

Για αγορες ,πωλησεις κλπ ,υπαρχουν αναλογες σελιδες στο διαδικτυο.

Επιπλεον,διαβαζεις αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736:!:

Θα επρεπε ηδη να το ειχες διαβασει .

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...

:shifty:

Κατανοητο και οντως το εχω διαβασει

αλλα ειναι ασχετο με αυτο που ρωτησα. πληροφοριες ζητησα ,δεν ζητησα να βαλω αγγελια στο My phone. πιστευα οτι υπαρχουν καποιοι να με βοηθησουν και να με κατευθυνουν σε ασφαλη site. ΜΗΠΩΣ δεν ημουν σαφης???

Για ποσο καιρο ακομα θα συνεχισεις τα offtopic ? :confused:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147675

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=871485#post871485

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1272356#post1272356

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

τι εννοεις ακριβως?

Σε αυτο το θεμα συζηταμε για το Ν76 και μονο!

Για ο,τι αλλο θελουμε υπαρχει και το αντιστοιχο θεμα στο φορουμ, ετσι λειτουργουν τα πραγματα για να μην γινει μπαχαλο με ασχετα μυνηματα σε καθε συζητηση. Μην ανησυχεις παντως θα τα μαθεις κι εσυ τα κολπα οπως τα μαθαμε κι εμεις εξαλλου, κανεις δεν γεννηθηκε παντογνωστης δειξτε λιγο επιεικια βρε παιδια!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

παιδια επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο του κοτσοβολου και το εχει μεσα 509 ευρω
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δεν καταλαβαινω γιατι τα πηρε. Αυτο που ελεγα ειχε σχεση με το Ν76!

Ουτε dummy δεν εχουν ακομα, Ποτε περιμενουν... και καλα γιατι εβγαλαν dummy για το Ν95 κι οχι για το Ν76??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δεν καταλαβαινω γιατι τα πηρε. Αυτο που ελεγα ειχε σχεση με το Ν76!

Ουτε dummy δεν εχουν ακομα, Ποτε περιμενουν... και καλα γιατι εβγαλαν dummy για το Ν95 κι οχι για το Ν76??

1.άσχετο, αλλά το dummy τι είναι?

2.Περιμένοντας να έρθει το πολυπόθητο κινητό και καθώς δε με χαλάει η καθυστέρησή του μια που θα έχω επιδότηση τέλη Ιούνη και διαβάζοντας το thread για το Ν73 σκέφτομαι μήπως τελικά πληρώσω μόνο εμφάνιση?

Αντικειμενικά δηλαδή (αν κι έχω ξετρελαθεί με το κόκκινο) μήπως το ν73 είναι καλύτερο, το κακό είναι ότι θέλω και την εμφάνιση αλλά και τα 3.2 mpixel, και πραγματικά δεν ξέρω σε τι άλλο θα υστερεί το ν76 σε σχέση με το ν 73 έχω μπερδευτεί:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.άσχετο, αλλά το dummy τι είναι?

:

Είναι ένα ομοίωμα του κινητού τηλέφωνου.Έχει την ίδια εμφάνιση,τις ίδιες διαστάσεις και το ίδιο βάρος με αυτό.

Απλώς δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις.Δεν έχει λογισμικό.

Το Ν76 θα αξίζει μόνο για τον σχεδιασμό του.Το Ν73 υπερέχει στην κάμερα και στην αυτονομία.

Είναι ένα ομοίωμα του κινητού τηλέφωνου.Έχει την ίδια εμφάνιση,τις ίδιες διαστάσεις και το ίδιο βάρος με αυτό.

Απλώς δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις.Δεν έχει λογισμικό.

Το Ν76 θα αξίζει μόνο για τον σχεδιασμό του.Το Ν73 υπερέχει στην κάμερα και στην αυτονομία.

αν και εχω ξαναρωτησει..τι γνωμη εχετε για το σημειο που εχει την καμερα? δεν ειναι στο πανω καπακι, ειναι στο κατω και συνηθως δεν εξυπηρετει ετσι οπς το κρατας!! Παντως το πληκτρολογιο του 6290 που το ειδα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το Ν76

2.Περιμένοντας να έρθει το πολυπόθητο κινητό και καθώς δε με χαλάει η καθυστέρησή του μια που θα έχω επιδότηση τέλη Ιούνη και διαβάζοντας το thread για το Ν73 σκέφτομαι μήπως τελικά πληρώσω μόνο εμφάνιση?

Αντικειμενικά δηλαδή (αν κι έχω ξετρελαθεί με το κόκκινο) μήπως το ν73 είναι καλύτερο, το κακό είναι ότι θέλω και την εμφάνιση αλλά και τα 3.2 mpixel, και πραγματικά δεν ξέρω σε τι άλλο θα υστερεί το ν76 σε σχέση με το ν 73 έχω μπερδευτεί:worry:

Sto telos mono emfanish 8a plhrwseis... Egw eixa ksetrela8ei me to kinhto gia noa sou pw thn alh8eia alla twra allaksa kateu8unsh gt tlk den 8elw na dwsw mono gia emfanish, parolo pou nai shmantikh gia mena alla 8elw na xei kai dunatothtes. Opote phga sto samsung U600 h sto U700.. an den se xalaei h apousia symbian an 8es koitakse ta..

:D

Άρης

Follow me

Παιδια!!!! Εβαλαν επιτελους την Ελλαδα παλι στο διαγωνισμο ταλεντου σχεδιασης του Ν76!!! Επιτελους!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Xtes epese sta xeria mou to ergalio!

Oti kai na po ine ligo.

Piotita kataskebis APSOGH!

To mauro xroma itan, pio SEXY den ginete!Eidika otan anaboun ta mple leds!

To iliko thimizei auto tou PS3 i tou PSP.

Poly grigoro menu. Terastia othoni sxedon opos tou N95.

Den milao gia tin leptotita tou kai to compact megethos tou auta theorounte dedomena.

Genika ine ena Razor killer, exei oti exei to N95 ektos GPS kai Wi-Fi me 2MP camera.

Den xoraei sigrisi me N95,93 ktl giati olo kai kati tha exei (-)

Mporeis na to sigrineis me kinita paromoiou sxediasmou opos ta razor ktl.

I othoni einai 320 X 240 opos se ola ta kainourgia tis N seiras. Isos deixnei megaliteri logo silouetas :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν και εχω ξαναρωτησει..τι γνωμη εχετε για το σημειο που εχει την καμερα? δεν ειναι στο πανω καπακι, ειναι στο κατω και συνηθως δεν εξυπηρετει ετσι οπς το κρατας!! Παντως το πληκτρολογιο του 6290 που το ειδα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το Ν76

I camera einai sto kato meros gia na mporeis na vgazeis fotografies kai me kleisto to portaki thats why ;)

Gia kamia "diakritiki " fotografia sta grigora

[sIGPIC][/sIGPIC]

...

Genika ine ena Razor killer, exei oti exei to N95 ektos GPS kai Wi-Fi me 2MP camera.

Ε, όχι ακριβώς. Επιπλέον εκπέμπει πολύ περισσότερη ακτινοβολία και επίσης έχει αρκετά μικρότερη αυτονομία. Για μένα σημαντικά μειονεκτήματα, ιδίως το πρώτο.:!:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Den xoraei sigrisi me N95,93 ktl giati olo kai kati tha exei (-)

Mporeis na to sigrineis me kinita paromoiou sxediasmou opos ta razor ktl.

Ε, όχι ακριβώς. Επιπλέον εκπέμπει πολύ περισσότερη ακτινοβολία και επίσης έχει αρκετά μικρότερη αυτονομία. Για μένα σημαντικά μειονεκτήματα, ιδίως το πρώτο.:!:

Enoite kai den sigrinete me to N95 re paidia gia specs milao panta...

Eprepe na to toniso?Den imaste paidia nomizo... Fysika kai den yparxi sigrisi...

greg2003 thimizei poly tom razor alla to N76 ine poly ma poly anotero.

Kai se sxediasi kai se dinatotites.

A h piso othoni tou tha mporouse na itan poly kalyteri...Den me poly enthousiasan poly outa ta xromata tis oute i analysi tis.

Σχετικά με το δείκτη sar απ' όσο ξέρω η τιμή αυτή είναι η ανώτερη που πιάνει η συσκευή προσπαθώντας να βρει σήμα σε περιοχή με χαμηλό..Οπότε αν σκεφτούμε ότι το όριο είναι 2 και αυτό έχει 1,04 είναι περίπου στα μισα. Βέβαια σχετικά με άλλες συσκευές είναι υψηλό αλλά όχι επικίνδυνο, αφού το όριο των 2 είναι όριο ασφαλείας, οπότε δεν πρέπει να ανησυχούμε τόσο γι αυτό. Επίσης να αναφέρω ότι το πιο ''ακίνδυνο'' είναι το ενσύρματο handsfree και όχι το Bluetooth, και αυτό είναι συμπέρασμα ιατρικών ερευνών που παρουσιάστηκαν σε ιατρικό συνέδριο..

Ένα μεγάλο θέμα είναι η αυτονομία, που πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως η ΝΟΚΙΑ έχει ρίξει τόσο σε νέες συσκευές όπως το Ν76 και το Ν95, που εγώ προσωπικά ένας από τους λόγους που διάλεγα κινητά της ήταν και η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας τους..Εκτός αν το χει μελετήσει τόσο και ενώ είναι 700mAh έχουν βρει τρόπο να κρατάει όσο το 6600 που είχα και ξεχνούσα να το φορτίσω!!:lol: :lol: :lol:

Αντε ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΙΙΙ!!!!!!!!!:D

Σχετικά με το δείκτη sar απ' όσο ξέρω η τιμή αυτή είναι η ανώτερη που πιάνει η συσκευή προσπαθώντας να βρει σήμα σε περιοχή με χαμηλό..Οπότε αν σκεφτούμε ότι το όριο είναι 2 και αυτό έχει 1,04 είναι περίπου στα μισα. Βέβαια σχετικά με άλλες συσκευές είναι υψηλό αλλά όχι επικίνδυνο, αφού το όριο των 2 είναι όριο ασφαλείας, οπότε δεν πρέπει να ανησυχούμε τόσο γι αυτό.

Καλά, πλέον το Ν76 έχασε και το ρεκόρ της Nokia για το ανώτερο SAR. Το υψηλότερο SAR έχει πλέον το 6120 Classic με 1,18 :wacko: .

Χτύπησε jackpot :p

Επίσης να αναφέρω ότι το πιο ''ακίνδυνο'' είναι το ενσύρματο handsfree και όχι το Bluetooth, και αυτό είναι συμπέρασμα ιατρικών ερευνών που παρουσιάστηκαν σε ιατρικό συνέδριο..

Εδώ έχεις δίκιο. Τελικά όταν οδηγεί κανείς και θέλει να μιλάει στο τηλέφωνο τι πρέπει να σκεφτεί? Το πορτοφόλι του ή την υγεία του??? Γιατί αν χρησιμοποιείς ενσύρματο handsfree εισπράττεις μια ωραιότατη κλήση από την τροχαία, αν όμως χρησιμοποιείς Bluetooth handsfree δέχεσαι ακτινοβολία, λιγότερη από το να έχεις το κινητό σκουλαρίκι στο αυτί, πάντως δέχεσαι.

Ένα μεγάλο θέμα είναι η αυτονομία, που πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως η ΝΟΚΙΑ έχει ρίξει τόσο σε νέες συσκευές όπως το Ν76 και το Ν95, που εγώ προσωπικά ένας από τους λόγους που διάλεγα κινητά της ήταν και η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας τους..Εκτός αν το χει μελετήσει τόσο και ενώ είναι 700mAh έχουν βρει τρόπο να κρατάει όσο το 6600 που είχα και ξεχνούσα να το φορτίσω!!:lol: :lol: :lol:

Κι εδώ πιάνει jackpot η Nokia, με το να κυκλοφορεί στην αγορά ουκ ολίγες συσκευές με μικρές μπαταρίες σχετικά με τις δυνατότητές τους. Τρανταχτά παραδείγματα το Ν80 αλλά και πιο πρόσφατα το Ν95. Έχει χαθεί το τόπι κατ' εμέ :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Kαι εγώ που νομιζα ότι είναι το Ν73(RM-133) με 1,13W/kg.

To N95 έχει 0,58!!!!!

Εγώ να φανταστείς για το 3230 μου δεν το είχα ψάξει όταν το αγόρασα πριν από 2,5 χρόνια (γενικώς δεν ψαχνόμουν με θέματα ακτινοβολίας τότε :) ), αλλά πριν από λίγο καιρό βρήκα τυχαία ότι έχει δείκτη SAR κάπου 0,39!

Όταν δε συμβιβάζεσαι με θέματα υγείας, πώς να "καταπιείς" τα τρελά νούμερα των N63, N76 και 6120 classic, όταν όλα τα προαναφερόμενα εκπέμπουν πάνω από 1W/Kg???

Έχει χαθεί κάθε έννοια μέτρου.

Η Nokia πρέπει κάποια στιγμή να αναθεωρήσει τις απαράδεκτες υλοποιήσεις που είναι ολίγον από τηλέφωνα και ολίγον από brain-fryers :X