Jump to content

[Επίσημο] Nokia N76

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσείς που το είδατε θα μας πείτε κι εμάς που το είδατε να το δούμε κι εμείς;)

Το ειδα στην Ιταλια σε ενα καταστημα, 515 ευρω το ειχε. Οπως ομως λεει και ο DENIOR πιο πανω μπορεις να το δεις στο Συνταγμα.

• Απαντήσεις 817
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σε ευχαριστω και εσενα Slash7. H αληθεια ειναι, μπηκα μα δε το βρηκα! :( ...!

Σε κοκκινο δεν ειπες οτι το θες?

http://cgi.ebay.com/RED-NEW-Nokia-N76-cell-phone-AUTHORIZED-DEALER_W0QQitemZ170108517159QQihZ007QQcategoryZ64355QQrdZ1QQcmdZViewItem

:D

Άρης

Follow me

489 USD δηλαδή γύρω στα 364 euro..
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Οι αγορες απο Αμερικη κρυβουν τον κινδυνο του τελωνειου. Πρεπει να διαβασετε τα feedback των ευρωπαιων αγοραστων, εαν υπαρχουν, για να δειτε αν πληρωσαν τελωνειο.

Slash7 σε ευχαριστω που μπηκες ξανα στον κοπο και μου εγραψες ολοκληρη την διευθυνση.. μαλλον θα εβαλα λαθος καποια απο τα στοιχεια! Σε ευχαριστω πολυ λοιπον ;) Παμε παρακατω.. σχετικα με την ακτινοβολια, να υποθεσω οι συνεπειες εχουν να κανουν με την υγεια και ειναι αρκετα σοβαρες? Μετρα προφυλαξης υπαρχουν? Οσο για το που το ειδα, το ειδα στο καταστημα της Vodafone στη Χαριλαου Τρικουπη. Ειχαν ενα και μονο, και ανασκαστηκα να διανυσω πολλα χιλιομετρα και μπολικα καταστηματα για να το βρω.

Χτες περασα και απο ενα καταστημα ΟTESHOP μου, ειπαν πως το περιμενουν τελη Μαιου, οταν ομως ρωτησα αν εχουν καποια πληροφορηση για την τιμη, εκεινοι μου απαντησαν οτι θα ειναι περι στα 350Ευρω!! :confused: Μου εκανε μεγαλη εντυπωση και ειπα να σας το αναφερω.. Αν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο , μηπως να περιμενουμε?!?

Slash7 σε ευχαριστω που μπηκες ξανα στον κοπο και μου εγραψες ολοκληρη την διευθυνση.. μαλλον θα εβαλα λαθος καποια απο τα στοιχεια! Σε ευχαριστω πολυ λοιπον ;) Παμε παρακατω.. σχετικα με την ακτινοβολια, να υποθεσω οι συνεπειες εχουν να κανουν με την υγεια και ειναι αρκετα σοβαρες? Μετρα προφυλαξης υπαρχουν? Οσο για το που το ειδα, το ειδα στο καταστημα της Vodafone στη Χαριλαου Τρικουπη. Ειχαν ενα και μονο, και ανασκαστηκα να διανυσω πολλα χιλιομετρα και μπολικα καταστηματα για να το βρω.

Χτες περασα και απο ενα καταστημα ΟTESHOP μου, ειπαν πως το περιμενουν τελη Μαιου, οταν ομως ρωτησα αν εχουν καποια πληροφορηση για την τιμη, εκεινοι μου απαντησαν οτι θα ειναι περι στα 350Ευρω!! :confused: Μου εκανε μεγαλη εντυπωση και ειπα να σας το αναφερω.. Αν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο , μηπως να περιμενουμε?!?

Δε νομιζω να υπαρχει τετοιο ενδεχομενο,απλα θα ηταν ασχετοι αυτοι που στο ειπαν.Για το sar αλλους τους ενοχλει αλλους οχι,εσυ αυτο που μπορεις να κανεις για να εισαι καλυμενη ειναι ενα bluetooth ακουστικο η hands free ακουστικα.:)
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομιζω να υπαρχει τετοιο ενδεχομενο,απλα θα ηταν ασχετοι αυτοι που στο ειπαν.Για το sar αλλους τους ενοχλει αλλους οχι,εσυ αυτο που μπορεις να κανεις για να εισαι καλυμενη ειναι ενα bluetooth ακουστικο η hands free ακουστικα.:)

Παιρνοντας αυτα τα μετρα θα ειμαι καλλυμενη? Γιατι πραγματικα με αγχωνει πολυ ολο αυτο που γινεται με τις ασθενειες λογω ακτινοβολιας.. Ολα πανε να μας τα κοψουνε! Να δουμε απο τι θα πρωτοπαμε...!

Παιρνοντας αυτα τα μετρα θα ειμαι καλλυμενη? Γιατι πραγματικα με αγχωνει πολυ ολο αυτο που γινεται με τις ασθενειες λογω ακτινοβολιας.. Ολα πανε να μας τα κοψουνε! Να δουμε απο τι θα πρωτοπαμε...!
Εγω δεν καιγομαι κιολας για το sar αλλα επειδη ειναι ψηλο της συγκεκριμενης συσκευης θα χρησιμοποιουσα τα hands free που θα εχει και στην συσκευασια κιολας αν δε θες να πληρωνεις εξτρα για bluetooth
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Τιποτα σιγα... My pleasure..;)

Οπως ειπαν και τα παιδια με αυτους τους δυο τροπους.. Προσωπικα προτιμω το μπλε δοντι γιατι δεν υπαρχουν καλωδια.. Αλλωστε νοκια δοντι περνεις και με 30 ευρω.. ;)

Οσο για το τελωνειο εχει δικιο ο blusprint...

:D

Άρης

Follow me

Για το sar αλλους τους ενοχλει αλλους οχι,εσυ αυτο που μπορεις να κανεις για να εισαι καλυμενη ειναι ενα bluetooth ακουστικο η hands free ακουστικα.:)

Εγω δεν καιγομαι κιολας για το sar αλλα επειδη ειναι ψηλο της συγκεκριμενης συσκευης θα χρησιμοποιουσα τα hands free που θα εχει και στην συσκευασια κιολας αν δε θες να πληρωνεις εξτρα για bluetooth

Όσον αφορά το δείκτη SAR, μπορεί κάποιους να τους αφορά κάποιους άλλους όχι, έχουν όμως ευθύνη όλοι όσοι γνωρίζουν 2-3 πράγματα παραπάνω να εφιστούν την προσοχή όλων όσων πρόκειται να αγοράσουν κάποια συσκευή που έχει υψηλό SAR.

Σίγουρα είναι επιλογή του καθενός, αλλά η πραγματικότητα είναι μία και δεν αλλάζει: οι συσκευές που έχουν υψηλό SAR είναι επικίνδυνες. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους και μεθοδεύσεις των φωστήρων του marketing.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όσον αφορά το δείκτη SAR, μπορεί κάποιους να τους αφορά κάποιους άλλους όχι, έχουν όμως ευθύνη όλοι όσοι γνωρίζουν 2-3 πράγματα παραπάνω να εφιστούν την προσοχή όλων όσων πρόκειται να αγοράσουν κάποια συσκευή που έχει υψηλό SAR.

Σίγουρα είναι επιλογή του καθενός, αλλά η πραγματικότητα είναι μία και δεν αλλάζει: οι συσκευές που έχουν υψηλό SAR είναι επικίνδυνες. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους και μεθοδεύσεις των φωστήρων του marketing.

Eπικινδυνες που και γιατι? Κανε σε παρακαλω τον κοπο και εξηγησε μου λιγο περισσοτερο! :)

Ειμαι εντελως ανενημερωτη οπως μπορεις να διακρινεις! ;)

Eπικινδυνες που και γιατι? Κανε σε παρακαλω τον κοπο και εξηγησε μου λιγο περισσοτερο! :)

Το SAR ειναι ο δεικτης ακτινοβολιας που δεχεται ο ανθρωπινος εγκεφαλος την ωρα που μιλαει στο κινητο και πιο συγκεκριμενα οταν το εχει στο αφτι του.

Το οριο εκθεσης σε ραδιοκυματα, του SAR δηλαδη για κινητες συσκευες ειναι 2W/kg. Aρα μια συσκευη οσο περισσοτερο πλησιαζει αυτο το οριο τοσο πιο επικυνδυνη ειναι να μας κανει τα μυαλα ομελετα :) ...

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Δηλαδή μια συσκευή με πολύ μικρότερο της μονάδας δείκτη ακτινοβολίας, δεν επιρρεάζει όσο και αν μιλάς με αυτό έχοντάς το κοντά στο αφτί σου; Γιατί πολλοί εδώ μέσα έχουν αυτή της αυταπάτη.

Μικρό sar, άρα δεν κινδυνεύω. Μεγάλο sar, τρώω μεγάλη ακτινοβολία.

Αυτό είναι μέγα λάθος κατά την άποψή μου. Η σωστή αντιμετόπιση είναι, να χρησιμοποιείς πάντα ακουσικά όποια συσκευή και αν έχεις στην κατοχή σου.

Ποιός σε διαβεβαιώνει άλλωστε οτι ο δείκτης της εκάστοτε συσκευής είναι αληθής;

Καλα αυτο ειναι σιγουρο, καλυτερα να μην ερχομαστε καθολου σε επαφη με το τηλεφωνο την ωρα που μιλαμε (κανονικα και οταν δεν μιλαμε πρεπει να αποφευγουμε να το εχουμε κοντα σε ζωτικα οργανα π.χ. στην τσεπη του πουκαμισου που το εχω δει σε πολλους). Απλως μια συσκευη με υψηλο δεικτη SAR ειναι ακομη πιο επικυνδυνη για την υγεια μας.

Ειμαι εντελως ανενημερωτη οπως μπορεις να διακρινεις! ;)

Το SAR ειναι ο δεικτης ακτινοβολιας που δεχεται ο ανθρωπινος εγκεφαλος την ωρα που μιλαει στο κινητο και πιο συγκεκριμενα οταν το εχει στο αφτι του.

Το οριο εκθεσης σε ραδιοκυματα, του SAR δηλαδη για κινητες συσκευες ειναι 2W/kg. Aρα μια συσκευη οσο περισσοτερο πλησιαζει αυτο το οριο τοσο πιο επικυνδυνη ειναι να μας κανει τα μυαλα ομελετα :) ...

Ελπίζω φίλη Lucida να πήρες τώρα την απάντηση που ήθελες.

Μεγαλύτερη ακτινοβολία σημαίνει μεγαλύτερος κίνδυνος από τον ήδη υπάρχοντα - έτσι κι αλλιώς - κίνδυνο που διατρέχει κάποιος όταν έχει το κινητό στο αυτί του για πολλές ώρες.

Δηλαδή μια συσκευή με πολύ μικρότερο της μονάδας δείκτη ακτινοβολίας, δεν επιρρεάζει όσο και αν μιλάς με αυτό έχοντάς το κοντά στο αφτί σου; Γιατί πολλοί εδώ μέσα έχουν αυτή της αυταπάτη.

Μικρό sar, άρα δεν κινδυνεύω. Μεγάλο sar, τρώω μεγάλη ακτινοβολία.

Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο αν δεν απατώμαι. Η λογική είναι να προτιμούμε συσκευές που έχουν μικρή ακτινοβολία, αν θέλουμε να κινδυνεύουμε λιγότερο από ότι με μια συσκευή με χαμηλότερη ακτινοβολία. Αν δε θέλουμε να λάβουμε υπόψη τον δείκτη SAR κάθε συσκευής, το κάνουμε ελύθερα. Κάποιος όμως που δεν ξέρει να προστατευτεί πρέπει να ενημερωθεί από κάποιον ξέρει κάτι παραπάνω.

Ποιός σε διαβεβαιώνει άλλωστε οτι ο δείκτης της εκάστοτε συσκευής είναι αληθής;

Δε μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν είναι λογική όμως αυτή, είναι μοιρολατρεία.

Με αυτή τη λογική και η Nokia δε θα ανακοίνωνε ποτέ συσκευές με SAR πάνω από 1W/kg. Δε θα ανακοίνωνε ποτέ τις υψηλότατες τιμές του δείκτη SAR ούτε για το Ν76 αλλά ακόμα περισσότερο ούτε για το Ν73 :worry:

Edit:

Να συμπληρώσω και κάτι άλλο; Ειπώθηκε ότι η πιο καλή μέθοδος προστασίας από την ακτινοβολία είναι να μην έρχεται καθόλου το αυτί μας σε επαφή με το τηλέφωνο ή εν πάσει περιπτώσει όσο είναι δυνατό αυτό να περιορίζεται στο ελάχιστο, με τη χρήση κάποιου ενσύρματου ή ασύρματου ακουστικού.

Πολύ συχνά βλέπω στο δρόμο άτομα που έχουν μόνιμα το ακουστικό bluetooth στο αυτί τους χωρίς να μιλάνε, να χτυπάει το τηλέφωνο, να μιλάνε και μετά το πέρας της κλήσης να συνεχίζουν να έχουν το ασύρματο ακουστικό στο αυτί τους, δηλαδή όσο το τηλέφωνο είναι στην αναμονή. Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν είναι κι αυτό επικίνδυνο; Τι γίνεται με τα ενσύρματα ακουστικά σε αντίστοιχη περίπτωση; Ενδείκνυται η χρήση τους στη διάρκεια της αναμονής; :worry:

Πάντως να προτείνω όταν έχουμε να κάνουμε δουλειές όπως να δουλέψουμε με αρχεία, να ακούμε μουσική κλπ, χωρίς να έχουμε μεγάλη ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε το δίκτυο (κλήσεις, μηνύματα, internet κλπ), καλό είναι να χρησιμοποιούμε το προφίλ σύνδεσης όταν αυτό υπάρχει διαθέσιμο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να συμπληρώσω και κάτι άλλο; Ειπώθηκε ότι η πιο καλή μέθοδος προστασίας από την ακτινοβολία είναι να μην έρχεται καθόλου το αυτί μας σε επαφή με το τηλέφωνο ή εν πάσει περιπτώσει όσο είναι δυνατό αυτό να περιορίζεται στο ελάχιστο, με τη χρήση κάποιου ενσύρματου ή ασύρματου ακουστικού.

Πολύ συχνά βλέπω στο δρόμο άτομα που έχουν μόνιμα το ακουστικό bluetooth στο αυτί τους χωρίς να μιλάνε, να χτυπάει το τηλέφωνο, να μιλάνε και μετά το πέρας της κλήσης να συνεχίζουν να έχουν το ασύρματο ακουστικό στο αυτί τους, δηλαδή όσο το τηλέφωνο είναι στην αναμονή. Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν είναι κι αυτό επικίνδυνο; Τι γίνεται με τα ενσύρματα ακουστικά σε αντίστοιχη περίπτωση; Ενδείκνυται η χρήση τους στη διάρκεια της αναμονής; :worry:

Το Bluetooth έχει σαφώς χαμηλότερη ακτινοβολία από αυτή του κινητού και είναι έτσι αρκετά πιο ακίνδυνο. Η κατάχρηση είναι πάντα επικίνδυνη βέβαια...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Το SAR προέρχεται από επίσημες μετρήσεις ράδιο-ακτινοβολίας, τα πιστοποιητικά των οποίων καταχωρούνται μαζί με τις υπόλοιπες τεχνικές λεπτομέρειες της συσκευής στους αρμόδιους φορείς οι οποίοι ύστερα εγκρίνουν ή απορρίπτουν την κυκλοφορία της (πχ. FCC).

Οι μετρήσεις γίνονται από ειδικά εργαστήρια τα οποία πιστοποιούν την συσκευή ενώ που και που γίνονται τουλάχιστον στο εξωτερικό μετρήσεις ακτινοβολίας των κινητών από έντυπα του χώρου (στο Ελλάντα άραγε;:D) προς ενημέρωση των καταναλωτών οπότε τα περιθώρια μαγειρέματος είναι μάλλον περιορισμένα..

Τώρα γιατί οι νέες συσκευές έχουν υψηλό SAR; λοιπόν πέρα από τους γνωστούς τεχνικούς λόγους θα έλεγα πως ενδεχομένως είναι συνέπεια του ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν παρουσιασθεί τα μαζικά εκείνα κρούσματα ασθενειών από την συστηματική χρήση κινητών τηλεφώνων που περίμεναν ορισμένοι επιστήμονες προ 10ετίας ή 15ετίας (αρχικά τα περίμεναν στην 5ετια ύστερα 8ετία κτλ) ενώ η όλο και αυξούμενη χρήση λύσεων hands-free παίζει και αυτή τον ρόλο της, σε ένα δεύτερο επίπεδο σκέψης μάλιστα θα έλεγα ότι αν επικρατήσει η 3G video κλήση ελάχιστοι θα βάζουν το τηλέφωνο δίπλα από το κεφάλι τους).

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Παιδια εγω εχω στειλει αρκετα σχεδια στον διαγωνισμο αλλα ολα τα εστειλα πριν ανοιξει ο διαγωνισμος. Απο την στιγμη που ανοιξε και προσπαθησα να στειλω κι αλλα, δεν μου εβγαζε τη χωρα δεν ξερω τι συμβαινει.

Υπαρχει καποιο email για το διαγωνισμο να τους στειλουμε μηπως εχει γινει καποιο λαθος. Ξερει κανεις;

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Οι δυνατότητες του Ν76 είναι ανάλογες με εκείνες του 6290,το οποίο όμως ενσωματώνει δύο στερεοφωνικά ηχεία.

Στην ουσία,ο σχεδιασμός του μοντέλου της σειράς Ν στοιχίζει 180 ευρώ παραπάνω,κάτι το οποίο βρίσκω παράλογο.

τουλαχιστον θα χει μια καλη ποιοτητα,παραλογες τιμες εχουμε δει οχι και λιγες φορες απο την nokia,n-95 ας πουμε που για τη ποιοτητα που εχει θα πρεπε να χει πιο λογικη τιμη,το εχω ετσι κι αλλιως ομως λεω την αληθεια οποτε δεν θεωρω πλεον τοσο τραγικες τις υψηλες τιμες της σειρας n.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια εδω ειναι το λινκ για τα ελληνικα σχεδια στο διαγωνισμο!

Αφου δεν μπορουμε να στειλουμε αλλα προς το παρον, ας ψηφιζουμε τα ηδη υπαρχοντα.

http://www.nseries.com/index.html?l=campaigns,n76,yourtalent

Παιδια εδω ειναι το λινκ για τα ελληνικα σχεδια στο διαγωνισμο!

Αφου δεν μπορουμε να στειλουμε αλλα προς το παρον, ας ψηφιζουμε τα ηδη υπαρχοντα.

http://www.nseries.com/index.html?l=campaigns,n76,yourtalent

Παντως εγω εχω ηδη στειλει email σε διαφορα departments της Νοκια και κανεις δεν μου εχει απαντησει για το θεμα της ελλειψης της ελλαδας απο τη φορμα εισαγωγης. Στειλτε και εσεις τιποτα παιδια γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι απαραδεκτο! :mad: :mad:

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Παντως εγω εχω ηδη στειλει email σε διαφορα departments της Νοκια και κανεις δεν μου εχει απαντησει για το θεμα της ελλειψης της ελλαδας απο τη φορμα εισαγωγης. Στειλτε και εσεις τιποτα παιδια γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι απαραδεκτο! :mad: :mad:

Γεια σας παλι , βρε παιδια!! Βοηθηστε και μενα :Επειδη οπωσ εχω ξαναπει θελω να παρω ΚΑΙ εγω το Ν76 , εκτος απο τις εφημεριδες, που μπορω να βαλω αγγελια το Ν71 που εχω τωρα? Αν και το εχω αγαπησεις :(

:shifty:

εκτος απο τις εφημεριδες, που μπορω να βαλω αγγελια το Ν71 που εχω τωρα? Αν και το εχω αγαπησεις :(

Λοιπον αν και νομιζω οτι εχει αναφερθει ξανα ,εχουμε και λεμε:

Η ενοτητα του Buy & Sell ειναι μια επιπλεον δυνατοτητα για τα

μονιμα και ενεργα μελη του my phone.

Το myphone δεν ειναι κατ'εξοχην σελιδα για αγγελιες. :!:

Για αγορες ,πωλησεις κλπ ,υπαρχουν αναλογες σελιδες στο διαδικτυο.

Επιπλεον,διαβαζεις αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736:!:

Θα επρεπε ηδη να το ειχες διαβασει .

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οντως ειναι απαραδεκτο και πολυ παραξενο, ρωτησα κι εγω σημερα σε ενα κλαμπ νοκια για αυτο το θεμα και πραγματικα μεινανε αφωνοι οταν τους ειπα οτι υπηρχε η χωρα μας κανονικα και με το που ανοιξε ο διαγωνισμος εξαφανιστηκε μυστηριωδως...

Μπορεις να μας δωσεις τη διευθυνση mail που εστειλες για να στειλουμε κι εμεις γιατι θελω κι εγω να τους στειλω αλλα δεν ξερω που.

Οντως ειναι απαραδεκτο και πολυ παραξενο, ρωτησα κι εγω σημερα σε ενα κλαμπ νοκια για αυτο το θεμα και πραγματικα μεινανε αφωνοι οταν τους ειπα οτι υπηρχε η χωρα μας κανονικα και με το που ανοιξε ο διαγωνισμος εξαφανιστηκε μυστηριωδως...

Μπορεις να μας δωσεις τη διευθυνση mail που εστειλες για να στειλουμε κι εμεις γιατι θελω κι εγω να τους στειλω αλλα δεν ξερω που.

Κοιταξε επειδη υπαρχει και ενα ακομη παραξενο στο site. Δεν υπαρχει πουθενα διευθυνση email που να αναφερεται στο διαγωνισμο! Ετσι εγω το εστειλα στις εξης: nokia.forum.team@nokia.com και στο site υπαρχει στη σελιδα καθε συγκεκριμενου κινητου ενα λινκ που γραφει "Please let us know if you think any of the content of this page is inappropriate", οπου σου ανοιγει μια δικη τους φορμα για να στειλεις email. Εαν και τα 2 mail ειναι λαθος δεν μπορουσα να βρω κατι αλλο που να ειναι πιο ταιριαστο για την περιπτωση.