Jump to content

Lucida

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lucida

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Lucida's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χμμμ... Δηλαδη? Τι σημαινει αυτο πρακτικα ;
  2. Mια κλειδαρια που μου εμφανιζει καμια φορα πανω αριστερα, διπλα απο την ενδειξη της μπαταριας τι σημαινει ; Στο βιβλιαρακι των οδηγιων δεν την αναφερει πουθενα αυτη την ενδειξη.. Και απο οτι θυμαμαι μου την ειχε βγαλει καποτε και το 6280 που ειχα πριν...
  3. Παιδια σας καλησπεριζω ξανα! Απο οτι φαινεται, αυτο το τηλεφωνακι, εχει βαλθει να με ταλαιπωρησει μπολικο! Εδω και δυο μερες μου παρουζιασει κολλημα κατα τη διαρκεια εισερχομενης κλησης. Ενω λοιπον με καλουν και παω να ανοιξω το πορτακι για να απαντησω, μεμιας ολα νεκρωνουν. Αλλες φορες, παροτι η οθονη δειχνει κενη, καταφερνω να μιλησω, αλλες παλι οχι. Συνηθως κανει επανεκινηση μονο του!!!! Μηπως φταινε τα θεματα που μανιωδως κατεβαζω? Προσπαθω να βρω μια ακρη. Ολα τα θεματα τα αποθηκευω στη μνημη του τηλεφωνου και τα κατεβαζω απο αξιοπιστες σελιδες (πολλες απο τις οποιες τις προτεινετε και εσεις εδω μεσα). Ευχαριστω ξανα!!! :)
  4. Ευχαριστω πολυ!! Θα το δοκιμασω!:)
  5. Καλησπερα παιδια!! Πριν 10 μερες απεκτησα το ΝΟΚΙΑ 7390, παροτι ηθελα να αγορασω το Ν76 το οποιο λογω της τιμης και της υψηλης ακτινοβολιας του, τελικα απερριφθη. Απο τοτε που αγορασα το 7390, δυστυχως, μου εχει παρουσιασει αρκετα μικροπροβληματακια. Ισως φταει το οτι αρχισα να κατεβαζω μανιωδως νεα θεματα. Φροντιζα ομως παντοτε να μην φορτωνω πολυ την καρτα μνημης μου (1gb) και να εχω μεσα, απλα 3-4 θεματα ωστε να επιλεγω. Το πρωτο προβλημα που εμφανιστηκε, ηταν καποια μικροκολληματα, καθυστερησεις και διαφορα τετοια. Μια φορα μου κολλησε εντελως, ενω βρισκομουν στην λειτουργια της καμερας και αναγκαστηκα να το σβησω για να επανελθει. Αυτα ευτυχως ηταν παροδικα. Το μονο που με ανησυχει και δειχνει να επιμενει, ειναι καποιες καθυστερησεις, στις εντολες. Δηλαδη, σαν να αργουν καπως να πατηθουν τα κουμπια.. η' μαλλον ενω πατιουνται τα κουμπια, αργουν καπως οι εντολες, σε ολοκληρο το μενου. Μιλαμε για καθυστερηση απειροελαχιστη, αλλα αρκετα περιεργη μιας και δε το εχω ξαναδει. Επισης, αυτο που μου κανει συχνα πυκνα, ειναι να μην αναβουν τα φωτα του πληκτρολογιου, οταν βρισκομαι σε εσωτερικο χωρο βεβαιως και χωρις ηλιο. Σε αυτη τη περιπτωση, κλεινω το καπακι και το ξανανοιγω, τοτε τα φωτα λειτουργουν. Θα ηθελα, απλα να μαθω αν καποιος απο εσας εχει συναντησει τα ιδια προβληματα και τι μπορω να κανω. Ευχαριστω πολυ!:)
  6. Eπικινδυνες που και γιατι? Κανε σε παρακαλω τον κοπο και εξηγησε μου λιγο περισσοτερο! :) Ειμαι εντελως ανενημερωτη οπως μπορεις να διακρινεις! ;)
  7. Παιρνοντας αυτα τα μετρα θα ειμαι καλλυμενη? Γιατι πραγματικα με αγχωνει πολυ ολο αυτο που γινεται με τις ασθενειες λογω ακτινοβολιας.. Ολα πανε να μας τα κοψουνε! Να δουμε απο τι θα πρωτοπαμε...!
  8. Slash7 σε ευχαριστω που μπηκες ξανα στον κοπο και μου εγραψες ολοκληρη την διευθυνση.. μαλλον θα εβαλα λαθος καποια απο τα στοιχεια! Σε ευχαριστω πολυ λοιπον ;) Παμε παρακατω.. σχετικα με την ακτινοβολια, να υποθεσω οι συνεπειες εχουν να κανουν με την υγεια και ειναι αρκετα σοβαρες? Μετρα προφυλαξης υπαρχουν? Οσο για το που το ειδα, το ειδα στο καταστημα της Vodafone στη Χαριλαου Τρικουπη. Ειχαν ενα και μονο, και ανασκαστηκα να διανυσω πολλα χιλιομετρα και μπολικα καταστηματα για να το βρω. Χτες περασα και απο ενα καταστημα ΟTESHOP μου, ειπαν πως το περιμενουν τελη Μαιου, οταν ομως ρωτησα αν εχουν καποια πληροφορηση για την τιμη, εκεινοι μου απαντησαν οτι θα ειναι περι στα 350Ευρω!! :confused: Μου εκανε μεγαλη εντυπωση και ειπα να σας το αναφερω.. Αν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο , μηπως να περιμενουμε?!?
  9. Σε ευχαριστω και εσενα Slash7. H αληθεια ειναι, μπηκα μα δε το βρηκα! :( ...!
  10. Επικινδυνο απο ποια αποψη?! σε ευχαριστω παντως!!
  11. Xμμμμ εμενα γιατι μου μυριζει απατη?? Παιδια πηγα το ειδα και νομιζω οτι ερωτευτηκα!! :p πειτε μου ομως κανενα site απο εξωτερικο!! Ακομα καμια απαντηση για αυτο...! εξακολουθω να ελπιζω! ;)
  12. Αυριο σκοπευω να παω να το δω απο κοντα.. οποτε θα σας πω εντυπωσεις!! Παντως εξακολουθω να θελω να μαθω αξιοπιστα site του εξωτερικου απο οπου θα μπορουσα να το προμηθευτω!! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Πολλα φιλια, τα λεμε αυριο!! :)
  13. Χμμμμ.. για πειτε και αλλα καλα..να μαθαινω!! :worry:
  14. Μετα απο μια τουλαχιστον 5ωρη διαδυκτιακη βολτα που εκανα, οφειλω να ομολογησω πως εχεις δικιο, ως προς το θεμα της 'τιμης' και την αναλογια με το εξωτερικο, μιας και οι διαφορες κυμαινονται απο 50 ως 100 ευρω. Τζαμπα κοπος δηλαδη, αν συμπεριλαβεις τις πιθανες καθυστερησεις λογω τελωνειου και τα ταξιδιωτικα εξοδα.. Παρολα αυτα, επειδη οπως και να το κανουμε 500 ευρω δεν ειναι και λιγα, θα θελα να ξερω τουλαχιστον για τις αντοχες του.. η' θα σπασει και αυτο απο κανενα πατηματακι με τακουνι??:p
  15. Δεν ηξερα, που αλλου να απευθυνθω, αφενως γιατι η επαφη μου με το διαδυκτιο ειναι αρκετα 'φρεσκια', αφετερου γιατι με την κινητη τηλεφωνια η σχεση μου αρκεζοταν στο 'ποιο ειναι ομορφοτερο, θηλυκοτερο και εκκεντρικοτερο;' To φθηνοτερο το εχωνα ενδιαμεσα ;) . Εδω και καμποσο καιρο ομως (και μιας και το 6280 που ειχα αγορασει με μεγαλη λαχταρα, επαθε μια ζημια λογω πατηματος απο...τακουνι) εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ σοβαρα την εκδοχη της αγορας ενος Ν76..σε κοκκινο βεβαιως! Μετα απο αρκετα μεγαλη καθυστερηση, ηρθε επιτελους στην Ελλαδα.. στα 504 ευρω ομως! (ποσο απλησιαστο για εμενα :( ) Σκεφτηκα λοιπον τον ενδεχομενο, να το αγορασω απο εξωτερικο, μπας και το βρω φθηνοτερα (χωρις ελληνικο μενου βεβαια, αλλα με ενα λεξικο τσεπης στο πλαι, θα την παλεψουμε.. ευελπιστω! ;) ) Η ερωτηση μου λοιπον ειναι, εαν ξερετε καποιο αξιοπιστο site απο οπου θα μπορουσα να υποβαλω την αιτηση αγορας μου, χωρις να συνοδευεται απο παρατραγουδα.. (καθυστερησεις, ασυνεπεια, στην χειροτερη περιπτωση απατη). Επισης αν αυτο το site εκτος απο την τοπικη γλωσσα, εχει και αγγλικα, θα κανω παρτυ απο την χαρα μου! Ευχαριστω πολυ!!!! :)
×
×
  • Create New...