Sav Δημοσιεύτηκε January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 7, 2007 Η Σοφία Σίμου πάσχει απο οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία και είναι 15 ετών. Χρειάζεται επειγόντως αίμα ομάδος Β αρνητικό(-).Παρακαλούνται όσοι έχουν ίδια ομάδα να σπεύσουν σε οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομέιο για να δώσουν δειγμα, για το νοσοκομέιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ της Θεσσαλονίκης. ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6938760762 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Μακαρι να παει καλα η κοπελα. Εδω θα ηθελα να πω κατι. Ειναι ντροπη για το ελληνικο κρατος αυτο που συμβαινει με το αιμα. Πηγαινε βρες φιαλες κλπ. Εχεις το προβλημα σου πρεπει να τρεχεις να βρεις και μπουκαλια. Ψαχνε να βρεις και visma να μπεις σε ενα δωματιο της προκοπης, να εχεις εναν καλο γιατρο, αιμα κλπ... Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Εύχομαι να βρεθούν αρκετοί με την ομάδα αίματος της Σοφίας και όλα να πάνε καλά για την κοπέλα, αλλά θα ήθελα να διαφωνήσω με τον VISΜA στην ευθύνη του κράτους για την εύρεση φιαλών αίματος. Τι φταίει το κράτος όταν η εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτη? Και διευκρινίζω εθελοντική και όχι στην περίπωση που δίνουμε αίμα για κάποιον γνωστό μας. Κάπως πρέπει να βρεθούν οι φιάλες για να καλύφθούν τόσες απαιτήσεις σε αίμα. Και επίσης δεν έχω ακούσει κανέναν να μην χειρουργήθηκε λόγω έλλειψης φιαλών αίματος. Βέβαια νομίζω ότι η ομάδα αίματος της Σοφίας είναι η πιο σπάνια ομάδα, αλλά όλα θα πάνε καλά. Πολλές ευχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 As kratisoume to topic psila na to doun perissoteroi. Τι φταίει το κράτος όταν η εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτη? +1. To kratos na tis genisei tis fiales me to aima?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 As kratisoume to topic psila na to doun perissoteroi. Δεν είναι απαραίτητο.Επισημασμένο για λίγες μέρες και μακάρι να πάνε όλα καλά για το κοριτσάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 εγω θα σας παρακαλουσα μια μερα να πατε ολοι σε ενα νοσοκομειο και να γινεται αιμοδοτες... παιδια δεν κοστιζει τιποτα και ομως χαριζει πολλα... ολα αυτα που κατακρινεται τωρα μπορειτε να τ αλλαξετε με μια βολτα δεκα λεπτων... ετσι πιο ευκολα και πιο γρηγορα καθε ανθρωπος που το εχει αναγκη θα ξερει πως εχει εναν ''αγγελο'' διπλα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 O+ κάνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Kαλά έχουν παντελή έλλειψη αίματος ομάδας Β; Εγώ απ'ότι ξέρω, δίνουμε αίμα αλλά δεν πάει σε αυτόν που το δίνουμε. Απλώς καλύπτει την ποσότητα που χάθηκε. Γι'αυτό και δίνουμε αίμα οποιασδήποτε ομάδας στις εγχειρήσεις. Τεσπά. Φίλε μου ελπίζω κι εύχομαι το καλύτερο. Εγώ δυστυχώς δεν έχω Β- Όσοι θέλετε βάλτε ένα λινκ στην υπογραφή σας με το συγκεκριμένο θέμα μήπως το δούν και περισσότεροι... :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Thunter_Fox δεν κάνει :) Θα πρέπει να είσαι άνω των 18 για να δώσεις αίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Όλοι στην οικογένεια μου έχουν το ίδιο.Κρίμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ειμαι εθελοντης αιμοδοτης αλλα δεν εχω το αιμα που εχει το κοριτσακι.Βρηκατε τελικα αιμα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Έχω Ο- και ξέρω τι είναι να χρειάζεσαι και να πρέπει να αρχίσουν οι δικοί σου το ψάξιμο είναι μονο 10' από το χρόνο μας να δώσουμε αίμα και να βοηθήσουμε ίσως και κάποιον που χρειάζεται.:D Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crash Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Μακάρι να πάνε ολα καλα και να βρεθεί αίμα. Παράθεση *h ttp://www.GreekFun.Tk* - The Best Greek Music Forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τουλάχιστον πάει καλά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Παίδες μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά...Ανταπορκίνετε καλά στις χημειοθεραπείες κ νομίζω πως έχει βρεθεί επαρκές αίμα...Βέβαια όσοι έχετε Β(-) , καλό θα ήταν να δώσετε... Όχι, 0(+) δεν ταιριάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 άντε με το καλό!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Παίδες μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά...Ανταπορκίνετε καλά στις χημειοθεραπείες κ νομίζω πως έχει βρεθεί επαρκές αίμα...Βέβαια όσοι έχετε Β(-) , καλό θα ήταν να δώσετε... Όχι, 0(+) δεν ταιριάζει. Το Ο (+) δίνει σε όλες τις ομάδες δεν δέχεται από αλλές όμως:( Κάλη ανάρωση στο παιδάκι... Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Το Ο (+) δίνει σε όλες τις ομάδες δεν δέχεται από αλλές όμως:( Κάλη ανάρωση στο παιδάκι... Nomizw pws auto pou les einai to O- kai oxi to O+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ναι το έψαξα το 0+ δίνει σε όλα τα θετικά αλλά όχι στα αρνητικά γι'αυτά υπάρχει το 0- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εχω 0- που δινει σε ολους και αντιμετωπησα παρα πολυ μεγαλο προβλημα να βρω τον περασμενο Οκτωβριομ που εγχειρηστηκα.Μεχρι και σχετικο post ειχα βαλει...Κριμα που δεν μπορω να δωσω ακομα γιατι ειμαι φρεσκοχειρουργημενος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Τί έγινε τελικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 ελπιζω να πανε ολα καλα για τη κοπελιτσα... υγ1:μακαρι να μπορουσα να δωσω αιμα υγ2:δεν ειχα σκοπο να ποσταρω αλλα το κανω για να επανελθει στη πρωτη δελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts