angela88 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 τζινος , Ισμήνη.... γκογκος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 το γκογκος το "μωρουδιστικο" του γιωργου δεν ειναι; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ετσι νόμιζα και εγώ αφου του λεω ωραιο παρατσουκλι εχεις.. μου λεει δεν είναι παρατσουκλι το επιθετο μου ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_1994 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 την αδερφη μου την λενε Δημοφιλη και μαλλον δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος με το ονομα Δημοφιλη Παράθεση Αν δε μπορεις να βοηθησεις....απλα ενοχλησε:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Είχα στο στρατό ένα διοικητή που το επίθετο του ήταν Μακαρίτης.. :cold: Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εγώ έχω δει επίθετο σε θυροτηλέφωνο *Τσι*μπουκ*λής*! :p Επίσης έχω ακούσει ότι υπήρχε αρχαίος που τον έλεγαν Ευρύπρωκτο.. Δεν ξέρω γιατί.. :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Επίσης έχω ακούσει ότι υπήρχε αρχαίος που τον έλεγαν Ευρύπρωκτο.. Δεν ξέρω γιατί.. :lol: Νομίζω χαρακτηρισμός είναι, κι όχι όνομα και μάλιστα Αριστοφανικός :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Την αδελφή και τη γιαγιά μου τις λένε Ελλάδα. Επίσης υπαρκτό όνομα και επίθετο είναι το Ζευς Ολύμπιος. kai mia apo tis kores tou Liakopoulou thn lene Ellada!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Είχα στο στρατό ένα διοικητή που το επίθετο του ήταν Μακαρίτης.. :cold: :Dxaxaxa kai egw exw enan synadelfo me to epitheto Makariths.Otan egne h proslipsi tou kai eidan to onoma tou oi logistries anatrixiasan:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 ton koubaro mou ton lene ELLISAIO kai mia synadelfo sto epitheto LEKANH!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 http://www.contra.gr/images/paparazzi_lefkaeidh.jpg ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 το πιο περιεργο επωνυμο που εχω δει ειναι το Τελιοκλανιδης. αν υποθεσουμε οτι βγαινει απο παρατσουκλι (συνηθες...) βγαλτε συμπερασματα επισης μια φιλη μου τη λεγανε καπότα. καποτε ο δασκαλος ειχε φωναξει για μαθημα: "Καποτά" και τον διορθωσε λεγοντας του "Καπότα κυριε"... πλεον το εχει αλλαξει. συμμαθητη μου τον λενε Πουλο στο επωνυμο και ο γυμναστης μια φορα μου ειπε "Παρε τον Πουλο και φερτε μπαλλες" εννοωντας να παω με τον Βασιλη να φερουμε μπαλλες... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ego exo dei se koinoxrista tin kyria Mairi Tsimpouki@ ostoso to pio periergo onoma gia mena to exei mia gnosti mou pou tin lene Ioustini... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 http://www.contra.gr/images/paparazzi_lefkaeidh.jpg ... :p ...και έψαχνα απο που θα αγοράσω κουρτίνες.. Ευχαριστώ hasiotis_john :lol: :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ego exo dei se koinoxrista tin kyria Mairi Tsimpouki@ ostoso to pio periergo onoma gia mena to exei mia gnosti mou pou tin lene Ioustini... Εγώ είχα συμμαθητρια με το όνομα ειρήνη ********η ή εναν άλλο με επίθετο:φτακλάκης:p.. Όσο για μικρα τα πιο περίεργα που ξέρω είναι:μέμη(από μαρία) και μιας ανιψούλας μου:τοτίνα(από παναγιώτα)...:p Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Υάκινθος, Λουτέσια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Χρηστος ΠΑΠΑΡΗΣ:):lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Eιχα μια συμφοιτητρια που τη λένε Ρομίνα. (ετσι τη βαφτισαν). Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου, αλλά κάποιες γνωστές και φιλες οταν το άκουσαν (και ειδαν οτι εντυπωσίαζε τους άνδρες, ΕΛΕΟΣ) το άλλαξαν, κι ετσι τωρα ξέρω 3 Ρομινες, μια κανονικη, μια από το Κατερίνα και μία από το Ζωγραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ειναι μια κοπελα στο φροντιστηριο μου που εχει παρξενο ονομα. αλλα η φαση κατα την οποια συστηθηκε σε μια φιλη μου εχει περισσοτερη φαση απο το ονομα της! Φ=φιλη μου Κ=κοπελα απο το φροντιστηριο Φ: Γεια, τι κανεις? πρωτη μερα στο φροντιστηριο, αρχισαν τα βασανα ε? Κ: Ε..αλλ μια χρονια στο σχουλειο..δεν θα παθουμι κ τιποτες... Φ: Πως σε λενε? εμενα εφη Κ: Φιντειρήν..μη μι ρωτήης σι ποιό σχουλείου παένω..ιένα σχουλείου ιέχουμι πέρα στου χουριό... Μεταφραση Φ:.... Κ:Ε..αλλη μια χρονια στο σχλολειο δεν θα παθουμε και τιποτα Φ:... Κ:Φεντειρηνη..μη πε ρωτας σε ποιο σχολειο πηγαινω..ενα σχολειο εχουμε περα στο χωριο εν τελει δεν μπορουσαν να συννενοηθουν!:lol: ακομη μετα απο 2 μερες μαθαμε πως την κοπελα δεν την λενε Φεντειρηνη αλλα Φουντα Ειρηνη! και επειδη το ελεγε γρηρορα και βλαχικα ακουγονταν Φιντειρην...!:lol: Ακομη και οι καθηγητες ειχαν μπερδευτει!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Περικλέα(γυναικειο) Ρεββασης(ανδρικο) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 (γυναικείο) Ταρρώ Όνομα μαθήτριας στο φροντιστήριο που πάω και πέρασε στις Πανελλήνιες. Το είδα στις λίστες των επιτυχόντων. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Και απορείτε με τον Βασίλη Σφουγγαράκη Τετραγωνοπαντελονη; (Bob Spogg SquarePants)?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Μια καθηγητρια μου τη λέγανε Tσιμπουκίδου Ειρήνη... :lol::lol::lol: Και ένα φίλο μου Tσιμπούκα Θοδωρή... :) Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Σήμερα στο ΙΚΑ, στην λίστα αναμονής πριν απο εμένα ήταν μια Ζουζούνα :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 εμένα μου φάνηκε πόλυ γελοίο το παλικαρίδης (επίθετο) :hunter: οταν το είδα είχα λυθει στο γελιο Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts