Nio46 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά όταν ακούτε μουσική απο τα δύο ηχεία και πλησιάσετε τη συσκευή στο πηγούνι σας θα ακούτε τρισδιάστατο ήχο. Δοκιμάστε το έχει πλάκα και πολή καλή ποιότητα ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παιδια ενας φιλος καλος ειναι αναμεσα στο 6815 και στο sonyericson p1 μπορουμε να τον βοηθησουμε? ναι εχεις δικιο,εγω το 6815 δεν του εχω μεσα καν καρτα sim, απλα το εχω σκετο pda :lol: Ημαρτον παιδια, μια χαρά είναι σαν κινητό και του περνας κ ότι εφαρμογές θες για Win Mobile για τον καλύτερο χειρισμό του κινητου (πχ. το PhoneAlarm με τα πάμπολλα settings ή και άλλα). Το χρησιμοποιώ μήνες τώρα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την ακρίβεια δεν ξαναγυρίζω σε κινητό που δεν θα είναι pocket pc! :ninja: Αντε να βρεις utilities στο Sony, μην τρελλαθούμε, δεν συγκρίνονται τα λειτουργικά, στα Win βάζεις παπάδες. Αρκεί μονάχα να αναφέρω τελείως ενδεικτικά τον άμεσο συγχρονισμό με το desktop PC όπου έχω αρκετά αρχεία word κ excel και τα αλλάζω οποτεδήποτε κ σε όποια πλατφόρμα. Οπως και προσωπικά στοιχεία που έχω στο SPB Wallet και τα περνάω στον Η/Υ (τα βάζει και στους browsers αυτόματα αν θελει κανεις), αλλά όποτε αλλάζω κάτι είτε δω είτε κει, συγχρονίζονται αυτόματα. Για άλλες εφαρμογές (+παιχνίδια) για Win ... άπειρες ... Αναρωτιέμαι γιατί μπαίνετε στον κόπο να τα συγκρίνετε?? :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 SOS - θηκη για 6815?? Παιδιά κατά λάθος (ή από ζήλεια :-) η φιλενάδα μου έχασε την θήκη του 6815 μου ... Ας μην το σχολιάσω περαιτέρω ... Εχει κανείς καμία που να του περισσεύει? Την αγοράζω τωρα! Ρωτάω γιατί πολλοί αγοράζουν after market και μένει η παλιά στο ράφι. Ας μου στείλει pm. Εναλλακτικά, έχετε να προτείνετε κάποια καλή after market? Ψάχνω σε δερμάτινο στυλ, όχι μεταλλική. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σαν συνδυασμό προιόντος-τιμής σε ελληνικό μαγαζί. Βρίσκω πάμπολλες στο ebay αλλά προτιμάω να την παρω απο δω. Μου διαφεύγει κάτι? Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 :lol: Ημαρτον παιδια, μια χαρά είναι σαν κινητό και του περνας κ ότι εφαρμογές θες για Win Mobile για τον καλύτερο χειρισμό του κινητου (πχ. το PhoneAlarm με τα πάμπολλα settings ή και άλλα). Το χρησιμοποιώ μήνες τώρα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την ακρίβεια δεν ξαναγυρίζω σε κινητό που δεν θα είναι pocket pc! :ninja: Αντε να βρεις utilities στο Sony, μην τρελλαθούμε, δεν συγκρίνονται τα λειτουργικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 :lol: Ημαρτον παιδια, μια χαρά είναι σαν κινητό και του περνας κ ότι εφαρμογές θες για Win Mobile για τον καλύτερο χειρισμό του κινητου (πχ. το PhoneAlarm με τα πάμπολλα settings ή και άλλα). Το χρησιμοποιώ μήνες τώρα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την ακρίβεια δεν ξαναγυρίζω σε κινητό που δεν θα είναι pocket pc! :ninja: Αντε να βρεις utilities στο Sony, μην τρελλαθούμε, δεν συγκρίνονται τα λειτουργικά, εχεις δικιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Παιδες θα μου πει κανεις πως κανουμε install διαφορα προγράμματα στο 6815? Μεχρι στιγμης ειναι αδειο και οτι προγραμμα εχω παει να κανω install μου βγαζει οτι δεν εχει υπογγεγραμενο αξιοπιστο πιστοποιητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Παιδες θα μου πει κανεις πως κανουμε install διαφορα προγράμματα στο 6815? Μεχρι στιγμης ειναι αδειο και οτι προγραμμα εχω παει να κανω install μου βγαζει οτι δεν εχει υπογγεγραμενο αξιοπιστο πιστοποιητικο. Τα .cab αρχεία τα τρέχεις κατευθείαν απο τη συσκευή. Τα .exe απο τον υπολογιστή με ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ το iPAQ στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 εχω εγκαταστησει το phonealarm μπορω σε κατασταση αναμονης να μου δειχνει ωρα και ημερομηνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 μπορω να βαλω την ωρα και ημερομηνια σαν screensaver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 ok θα δοκιμασω να να βαλω προγράμματα από το pc thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhth Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 sos exo ena xrono to hp mou kai den exo katorthosei akoma na energopoiiso ta mms.......ou te to internet....zitao apegnosmeni boithia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kzduck Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Paidia exo ta eksis 2 provlimata: 1on) Otan sindeo to kinito me to pc mou to anagnorisei kanonika alla den mporo na metafero tpt kanena arxeio apo kai pros auto. Mou vgazei ena parathiro pou mou leei access denied 2on) Den mporo na lavo tpt me bluetooth i iperithres eno ego mporo na steilo se allous . Kamia lisi re paidia mou xei spasei ta neura. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 παιδια πως μπορουμε να βαλουμε την ωρα και ημερομηνια για προφηλαξη οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 sos exo ena xrono to hp mou kai den exo katorthosei akoma na energopoiiso ta mms.......ou te to internet....zitao apegnosmeni boithia http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 sos exo ena xrono to hp mou kai den exo katorthosei akoma na energopoiiso ta mms.......ou te to internet....zitao apegnosmeni boithia τι σουχει παρουσειασει στον χρονο που το εχεις,εισαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Λοιπον καταφερα να βαλω ενα προγραμμα μεσω pc καποιο winsbar αλλα δε ξερω που εχει μπει για να το ανοιξω. Μηπως εχω κανει λαθος εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Να ρωτήσω... προτείνετε αυτό, ή το αλλο ΗΡ iPAQ 514 ...? Πληκτρολόγιο έχει..? ή είναι αφής όλα? (έχει μόνο βασικά κουμπιά...) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Το φέρνει κάποιος σε Ελλάδα? Δν το βρίσκω πουθενά στο internet...:( Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Το φέρνει κάποιος σε Ελλάδα? Δν το βρίσκω πουθενά στο internet...:( Είναι παλαιότερη συσκευή και έχει σταματήσει να βγαίνει. Θα την βρεις μόνο σε μεταχειρισμένη πια εκτός και αν είσαι τυχερός και βρεις κανένα καινούργιο κομμάτι στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Την είχα βρει στον Γερμανό... με 199€. Και την επόμενη μέρα που πάω να το ξαναδώ, δεν υπήρχε...:( (την προηγούμενη εβδομάδα...) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapathe Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜ 1.12.00 ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ SOFT RESET ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ (ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ HARD RESET), ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...PLEASE HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
death23 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 εχω ενα μικρο προβληματακι με το πληκτρολογιο δεν μπορω με τιποτα να βρω που ειναι η κατω παυλα(_);μηπως γνωριζει καποιος;κ κατι ακομα πως κανω απενεργοποιηση του κινητου χωρις να βγαλω την μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εχω ενα μικρο προβληματακι με το πληκτρολογιο δεν μπορω με τιποτα να βρω που ειναι η κατω παυλα(_); Δεν έχει κάτω παύλα δυστυχώς :wacko:!!! Το έψαχνα και εγώ πολύ καιρό ... :mad: Βάλε το Resco Keyboard να τελειώσουν τα προβλήματα σου :happy: εκ κατι ακομα πως κανω απενεργοποιηση του κινητου χωρις να βγαλω την μπαταρια; Από ότι ξέρω αυτό δεν γίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
death23 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 σ'ευχαριστω για την βοηθεια :) μηπως ξερεις σε περιπτωση που θελω να κανω format drivers που μπορω να βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 σ'ευχαριστω για την βοηθεια :) μηπως ξερεις σε περιπτωση που θελω να κανω format drivers που μπορω να βρω; Δεν χρειάζονται drivers. Το format που λες... στα WM PPCs λέγεται hard reset και κάνοντας αυτό επανέρχεται η συσκευή στην κατάσταση που το πρωτοάνοιξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts