Aeikinitos Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Θα ανέβει σίγουρα σε ένα site που ξέρω... ;) Θα σας δώσω αύριο (ή όποτε ανέβει) link από rapidshare. Αν μπορείς μαζί με τους τίτλους αρχής και τέλους. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Tην είδα κι εγώ τη σειρά. Καλή φαίνεται! :p Ο Τότσικας είναι τρελό μωρό και μου θυμίζει και κάποιον ... ''δικό μου'' :rolleyes: :p Aν και μου τη σπάει λίγο ο τρόπος που μιλάει,ίσως βέβαια είναι και λόγω του ρόλου. Η κοπέλα παίζει πάρα πολύ καλά και είναι αρκετά εκφραστική (οχι και όμορφη όμως...η Μακρυπούλια τι είναι τότε?!) ... :) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Πάντως ενώ ο Άρης της υπόθεσης είναι "ασταθής χαρακτήρας" με τη βούλα, και οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν πάνε πολύ πίσω... Όλοι μέσα στα νεύρα και την αστάθεια είναι :P Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 http://rapidshare.com/files/12931778/mazi_sou_2o_promo.mp3.html χαιρετε Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina1322 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παρα πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο, και η σκηνοθεσία όπως αναμενόταν φανταστική. Δε νομίζω να έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, από πλευράς πλάνων και ρυθμού στην κινηματογράφηση (εκεί που έτρεχε ο Αρης στο Μοναστηράκι και στην εναρκτήρια σκηνή της φωτιάς). Είπε κάποιο παιδί παραπάνω να έδειχνε flash-forward από τα επόμενα, για να αυξηθεί το ενδιαφέρον, αλλά πσιτεύω ότι κάτι τέτοιο θα φαινόταν δήθεν και θα χάλαγε τη ροή. Αλλωστε στους τίτλους αρχής δείχνει τις εικόνες που έχουμε δει και στα τρέιλερ, με το αυτοκίνητο που πέφτει και το τρέξιμο στα ποτάμια. Οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί, και προσωπικά ο Τότσικας μου άρεσε. Αν τον δείτε και στο θέατρο που παίζει, είναι εντυπωσιακό το ταλέντο του. Στα επόμενα επεισόδια θα τα πάει πιστεύω ακόμη καλύτερα. Επίσης να σημειώσω ότι η σειρά είναι από τις ελάχιστες ελληνικές που έχουν πρωτότυπο (και μάλιστα πολύ καλό) score και δε δανείζονται άσχετες μουσικές από ταινίες κλπ. Bayern4 ευχαριστούμε για το mp3!! -------------------- http://img387.imageshack.us/img387/8702/mazisoubannerhh5.png Μαζί σου... δε φοβάμαι κανέναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Xμμμ η σειρα σε γενικες γραμμες μετρια δεν με αγγιξε τιποτα εκτος απο την πολυ ωραια μουσικη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Κρύο, αδιάφορο, ψεύτικο, στημένο, υπερβολικό και γενικότερα οτι είπε ο kostas@sl45. Ο Τότσικας τελείως αδιάφορος και η σκηνοθεσία δε νομίζω οτι είχε κάτι το ιδιαίτερο. Σιγά την πρωτοπορία. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν η κοινωνική λειτουργός, τι στο καλό ήταν, αν και έχανε στη φωνή όπως προαναφέρθηκε :p Πάμε γι' άλλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 gkr41 αν δεν σου φαινοταν αδιαφορος ο τοτσικας θα ανησυχουσα:p :p .Ας δουμε αν τα λεει στο επομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Αδιάφορος εννόω από άποψη παιξίματος :p Τι είστε εσείς ρε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Είπε κάποιο παιδί παραπάνω να έδειχνε flash-forward από τα επόμενα, για να αυξηθεί το ενδιαφέρον, αλλά πσιτεύω ότι κάτι τέτοιο θα φαινόταν δήθεν και θα χάλαγε τη ροή. Αλλωστε στους τίτλους αρχής δείχνει τις εικόνες που έχουμε δει και στα τρέιλερ, με το αυτοκίνητο που πέφτει και το τρέξιμο στα ποτάμια. Αυτό που εννοούσα (αν αναφέρεσαι σε ό,τι είπα), λέγοντας flash-backs, ήταν να ξεκινήσει αμέσως ο πιλότος από το action/road κομμάτι και να βλέπουμε σε flahback πράγματα που κούρασαν στο 1ο επεισόδιο που είδαμε γιατί τα βλέπαμε συνεχόμενα. Με άλλα λόγια ο "πιλότος" της σειράς να έδινε κατευθείαν μια γεύση από το κλίμα του τι θα δούμε και να άφηνε το κάπως μακρόσυρτο εισαγωγικό αφηγηματικό κομμάτι. Από την άλλη βέβαια τώρα σχεδόν ξεμπερδέψαμε από αυτό το κομμάτι (το "βαρετό" της υπόθεσης) και η σειρά ίσως από το 2ο επεισόδιο της να βρει καλύτερους ρυθμούς. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Μισή χαρά... :) :( Ξεκίνησε μια χαρά, το τραγούδι είναι ωραίο, οι τίτλοι ωραίοι, αλλά σκάει μύτη το παλικάρι, γίνεται close up στα μάτια, πέφτει υποβλητική μουσική, και καθώς τον βλέπουμε αρχικά πλάτη, γυρνάει αργά αργά προς την κάμερα (η μουσική δυναμώνει), μας κόβει την ανάσα και μετά... ΜΙΛΗΣΕ!!! :lol: Αυτό ήταν! Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια, αλλά μιλάμε για πολύ αγγούρι! Καλά, εκεί στο Εθνικό πως τους παίρνουν? Κάνουν εξετάσεις και τους βάζουν να απαγγείλουν το "Αρνάκι άσπρο και παχύ"? Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά δεν το βλέπω να τσουλάει το πράμα. Και είναι κρίμα, γιατί η υπόθεση κάτι λέει (καλά, έχει και πράγματα τραβηγμένα από τα μαλλιά) και θα ήταν κάτι καινούριο για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ίδωμεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Μισή χαρά... :) :( Ξεκίνησε μια χαρά, το τραγούδι είναι ωραίο, οι τίτλοι ωραίοι, αλλά σκάει μύτη το παλικάρι, γίνεται close up στα μάτια, πέφτει υποβλητική μουσική, και καθώς τον βλέπουμε αρχικά πλάτη, γυρνάει αργά αργά προς την κάμερα (η μουσική δυναμώνει), μας κόβει την ανάσα και μετά... ΜΙΛΗΣΕ!!! :lol: Αυτό ήταν! Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια, αλλά μιλάμε για πολύ αγγούρι! Καλά, εκεί στο Εθνικό πως τους παίρνουν? Κάνουν εξετάσεις και τους βάζουν να απαγγείλουν το "Αρνάκι άσπρο και παχύ"? Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά δεν το βλέπω να τσουλάει το πράμα. Και είναι κρίμα, γιατί η υπόθεση κάτι λέει (καλά, έχει και πράγματα τραβηγμένα από τα μαλλιά) και θα ήταν κάτι καινούριο για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ίδωμεν... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Φοβερό post. Συμφωνώ σε όλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Παιδια ο "μαζι σου" και η γυναικα απο το ιδρυμα εκαναν κατι παραπανω απο αυτο που θα επρεπε ή απλα ενδιαφερεται πολυ για εκεινον;:pδε νομιζω καθως οταν τους αποχαιρετουσε ειπε πως ειναι στο ιδρυμα 9 χρονια..αρα τον ξερει απο τα 8 του:) ισως θελει να τονισει το δεσιμο τους σε "φιλικο" επιπεδο μεσα στο ιδρυμα Σε ποιο επεισοδιο επαιζε στην 10η?Αφου τον διαλεξε ο Κοκκινοπουλος κατι θα λεει.Το χαζο ειναι οτι ειναι πολυ μικρος κι παιζει να μπει στο νετ κι να δει το θαψιμο:p :lol:πριν τον διαλεξει ο κοκκινοπουλος για τηλεοπτικο ρολο ο "μικρος" επαιζε σε κινηματογραφικες ταινιες και (νομιζω) θεατρο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Εμένα πάντως μου άρεσε! Όχι πως είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το είδα ευχάριστα, χωρίς να με κουράσει... Ειδικά η μουσική μου άρεσε πάααααρα πολύ :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Τι σας άρεσε από τη μουσική δηλαδή; :worry: Μόνο Dido έπαιξε απ' ότι θυμάμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 mou fanike endiaferon to story,dn mou arese omws kai poli i ithopiia tou ''ari'' ligo otinanai mou fanike Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina1322 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Τι σας άρεσε από τη μουσική δηλαδή; Νομίζω εννοούν την ορχηστρική μουσική επένδυση, που έχει γράψει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Πράγματι είναι πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ωραια σειρα φαινετε,μου αρεσε το επεισοδιο το χθεσινο. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Κι εμένα μου άρεσε.Για την ακρίβεια,με εξέπληξε! Δεν το περίμενα έτσι δυνατό... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Κι εμένα μου άρεσε... δυνατό ξεκίνημα με πολύ ωραία μουσική επένδυση και μία φοβερή Έλενα Παπαρίζου στο soundtrack της σειράς! Καλή συνέχεια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoko205 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Χίλια ευχαριστώ στον mp83 που κατάλαβε τι ψάχνουμε επιτέλους!!! Muse - New Born λοιπόν (κάποια bitάτη διασκευή τέλος πάντων). Διαφημίστε το να το μάθει ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvol Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Για οσους δε το ειδαν υπαρχει και το hitlist.gr Εχει ανεβει και εκει το επεισοδιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Κι εμένα μου άρεσε... δυνατό ξεκίνημα με πολύ ωραία μουσική επένδυση και μία φοβερή Έλενα Παπαρίζου στο soundtrack της σειράς! οκ η μουσικη επενδυση αλλα το soundtrack δε μου αρεσε καθολου... στην αρχη ξεκινα υποφερτα αν και καπως αποτομα αλλα στο σημειο που ψιλοτσιριζει το "ηηηηηηη"(απο το στιγμη αν θυμαμαι καλα) δεν αντεχεται Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cole11 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδιά να πω την αμαρτία μου δεν εντυπωσιάστηκα από την αρχή. Αλλά είναι πρώτο επεισόδιο οπότε περιμένουμε να δούμε. Η συνέχεια μπορεί να με διαψεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cole11 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Μήπως το Muse - New Born εννοείς?Eυχαριστώ πολύ φίλε αυτό είναι. Και το remix είναι από τον Paul Oakenfold το Perfecto Mix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts