diaoloS Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ωραια τότε drill REMIX και από Ελληνικό δεν φεύγω Μ.Χ.;) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Gia emena exoume kai leme: Kalytero ellhniko:Giannhs Ploutarxos-Afieromeno Kalytero kseno :Bob Sinclair-Love Generation Apla ta kalytera P.s(Syggnwmh alla den mporousa na mhn anaferw kai thn "Krish" tou Makropoulou.Apla kommatara... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pig7 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Απο ελληνικα πολυ καλο του Χατζηγιαννη το "Να Εισαι Εκει" κ απο ξενα εχουμε κ λεμε... Bob Sinclair - World Hold On Bob Sinclair - Rock This Party Morandi - Love Me Morandi - Fallin Asleep Shakira - Hips Don't Lie Akcent - Kylie Axwell & Steve Edwards - Watch The Sunrise Cerrone - Supernature Chocolate Puma - Always & Forever Offer Nissim & Maya - First Time Dimi Phaze - All This LOve P.A.T.T. - PArty All The Time Gnarls Barckley - Crazy Pussycat Dolls & Snoop Dogg - Buttons Supermode - Tell Me WHy Tiga - You Gotta Wan't Me Παράθεση Commando 7 Vermelho Etoliko Red Klan Όπου κ αν βρίσκεσαι Θ’ ακολουθήσω… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Γιατί δηλαδή ΕΝΑ τραγουδάκι?:cry: Ολόκληρη χρονιά και μόνο ένα? Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω ΕΝΑ...Επαναλαμβάνω..Ένα..:p Καλά θα γράψω 5 :lol: και σε αλφαβητική σειρά: 01. Chromatics-Baby 02. Cranes-Everywhere 03. Djuma Soundsystem-Les Djins [head mix] 04. Knife-Marble house 05. Koop-Come to me Ελληνικά: Απλά τα πράγματα εδώ..Δεν έχω αγαπημένο ελληνικό :O Καλό μουσικό 2007 :D Ήθελα να γράψω κι άλλα..Τι περιορισμός κι αυτός πια...:( Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Απο ελληνικα πολυ καλο του Χατζηγιαννη το "Να Εισαι Εκει" κ απο ξενα εχουμε κ λεμε... Bob Sinclair - World Hold On Bob Sinclair - Rock This Party Morandi - Love Me Morandi - Fallin Asleep Shakira - Hips Don't Lie Akcent - Kylie Axwell & Steve Edwards - Watch The Sunrise Cerrone - Supernature Chocolate Puma - Always & Forever Offer Nissim & Maya - First Time Dimi Phaze - All This LOve P.A.T.T. - PArty All The Time Gnarls Barckley - Crazy Pussycat Dolls & Snoop Dogg - Buttons Supermode - Tell Me WHy Tiga - You Gotta Wan't Me Πολλα απο αυτα ειναι το 2005. Ετσι την πατησα και εγω λιγο ποιο πανω!:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Σαν συνετός user θα ακολουθήσω τις οδηγίες του author και θα πω μόνο ένα. ˚·◊ Cranes-Everywhere ◊·˚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ελληνικο C-real "Καθε μου σκεψη" ξενο Shakira - Hips don't lie Take That - Patience Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daena Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 καλα απο ξενα χωρις καμια σκεψη: Vinylshakerz - One Night In Bangkok απλα απο τα καλυτερα beatακια που εχω ακουσει ποτε. ΥΓ. Και απο τις καλυτερες διασκευες των 80s σε beat. τωρα απο ελληνικα δεν μπορω να πω οτι ακουω αλλα απο οτι πηρε το αυτι μου τη προηγουμενη χρονια θα ελεγα οτι ξεχωρησε το: Ευτυχώς - Θάνος Πετρέλης Love Me - Morandi (no comment) Παράθεση This shining city built of gold, a far cry from innocence, There's more than meets the eye round here Look to the waters of the deep. A city of evil. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 πολλα αγαπημενα Ελληνικα κυριως απο μενα. Ρεμος-συγνωμη Ρεμος-θα πρεπε Ζηνα-ενα Zηνα-το'ξερα Χατζηγιαννης-να εισαι εκει ξενα world hold on Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ας πω κι εγώ... Luminary - Amsterdam Ελένη Πέτα - Επιμένει Ευχαριστώ Γιάννη που σεβάστηκες την προτροπή μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Madonna - Hung up Shakira - Hips don't lie Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Madonna - Hung up Αυτο του 2005 ειναι νομιζω, το θυμαμαι γιατι μ'αρεσε...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Να το αναβιώσουμε, τι λέτε; Ή θα ανοίξει κάποιος καινούριο?:p Για μένα πάντως, Best Album of the Year 2007, αναμφισβήτητα (tada ta daaaam) Timbaland presents: Shock Value http://img170.imageshack.us/img170/1678/c0cafa9cc17980fdf6246e1hv5.gif (p.s. έρχεται το shock value II :secret:) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Επειδή δεν βλέπω να ανοίγει κάποιος καινούργιο... για μένα album της χρονιάς Amy Winehouse - Back to Black, αν και κυκλοφόρησε τέλη του '06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Αν και δεν ήταν και η πιο συγκλονιστική χρονιά στην ιστορία της μουσικής αγαπημένο άλμπουμ του 2007 είναι αναμφίβολα το In Rainbows των Radiohead. Και λέω άλμπουμ αν και το thread μιλάει για τραγούδι, γιατί όλα σχεδόν τα τραγούδια τα ακούω συνέχεια. Runner-ups: Η Tracey Thorn με το καταπληκτικό Out of the Woods (και πιο συγκεκριμένα με το Grand Canyon), οι The Twilight Sad με το Fourteen Autumns And Fifteen Winters (εκ του οποίου ξεχωρίζω τα And She Would Darken The Memory) και οι Travis και οι Kosheen με τα πολύ καλά comeback albums τους The Boy With No Name και Damage αντίστοιχα. Αν και νομίζω πως αντικειμενικά η Nelly Furtado pwned τη χρονιά, big time! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 desert, το Loose της Furtado ήταν του 2006 (το ανέφερα νομίζω πέρυσι σ'αυτό το τόπικ) Πάντως λυπάμαι που δεν βλέπω τον κύριο Τσάπμαν στη λίστα σου :rotfl: <3 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ναι, αλλά ακούστηκε απίστευτα μέσα στο 2007. Όσο για τον κύριο Τσαπμαν, εγώ φταίω που μοιάζει σαν την KD Lang;; Εσύ τώρα θες flame, αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη :nagger: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 για μενα το Αλμπουμ της χρονιας ειναι το Love is gone απο David Guetta ισως οι περισσοτεροι να μην συμφωνισουν μαζι μου αλλα εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το ειδος μουσικης!:p:):):D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Πφ, και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να το ανοίξω αλλά όλο το ξεχνούσα. Ας συνεχίσουμε εδώ, δεν πειράζει. Αν και είπα να ποστάρουμε τραγούδια και όχι albums, αλλά anyway. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts