v@gelis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Να αλλά μην κάνω εγώ πρώτος τη δοκιμή και μείνω με συσκευή χωρίς εγγύηση μετα. :confused: mia xara paizoun oi ROMs tou 3300 sto 3350... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Ότι παίζουν, παίζουν αλλά μην χάσουμε και την εγγύηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 endiaferome gia to htc p3350 ti lete?apo mnimi ti leei? skeftomai kai argotera na parw ekswteriko gps lete na kolaei? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τι να το κάνεις; Είναι μια ξεχασμένη συσκευή από πριν καν βγει! (Υπάρχει ήδη thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160517) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoulflyqtek Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 thanks apla to skeftika epeidi einai ftino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Gia ton logo pou sou anafera parapanw, an kai gia mena tha eprepe na itan akoma pio ftino! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_71 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 καλησπέρα, σε λίγες μέρες πρόκειται να μου δώσουν ένα htc p3350 το οποίο έχει ιταλικά windows , θα ήθελα να ρωτήσω καταρχήν αν μπορώ να τα αλλάξω σε ελληνικά η αγγλικά,και αν ναι πως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Μπορείς να βάλεις κάποιες unofficial ROMs που κυκλοφορούν για το Ρ3300 και κάνουν και για αυτή τη συσκευή. Υπάρχει μια ελληνική και μεγάλη ποικιλία αγγλικών. Επειδή δεν είναι και πολυκυκλοφορημένη συσκευή πρέπει να ρίξεις λίγο διάβασμα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=373365&highlight=P3350 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=350060&highlight=P3350 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_71 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 παιδιά βρήκα ελληνικά WM6.1 για htc artemis(p3300) στο xda-developers.com ήθελα να μου πείτε εάν αυτά κάνουν σε htc love(p3350) και αν δουλεύουν σωστά; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Κάνουν όλες οι ROMs που μπαίνουν στο Ρ3300. Απλά μην ξεχάσεις να κάνεις τη συσκευή σου cid-unlock πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_71 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 παιδιά κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου και δεν τις βρίσκω πουθενά στο pc! καμιά ιδέα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Καλό είναι να μην ανοίγεις καινούργιο thread και να απευθύνεσαι στο αντίστοιχο της συσκευής σου ή έστω στου Artemis. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το Outlook του Microsoft Office το έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου; Εάν έχουν πάει όλα καλά... εκεί θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_71 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 παιδια ξερουμε αναγνωριζεται η καρτα 4 gb απο το συγκεκριμενο PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Πιθανότατα ναι με το κατάλληλο patchάκι που κυκλοφορεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_71 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 μηπωσ υπαρχει αυτο εδω;η καποιο διαθεσιμο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ρίξε μια ματιά στο P3300. Ότι ισχύει για εκείνο... ισχύει και για τη δική σου τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hfmx1 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Καλημερα Εχω ενα HTC P3350 και ραγισε η touch οθονη και χρειαζετε αντικατασταση Ερωτηση 1 Ποσο κοστιζει? Ερωτηση 2 Πως λεγεται το μοντελο π.χ polaris,artemis,... ποιο απο ολα ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_71 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το σιγουρο ειναι οτι λεγεται "htc Love". ενας φιλοσ που αλλαξε οθονη στο TYTN II στην ACE εδωσε γυρω στα 150 ευρω εκει υπολογιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Υπάρχουν δύο επιλογές... 1. Την πας στην ACE Hellas και πληρώνεις ακριβά την αγορά/επισκευή αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 2. Βρίσκεις στο ebay σε πολύ χαμηλή τιμή και βρίσκεις κάποιον να σου την αλλάξει. Θα πληρώσεις αρκετά λιγότερα αλλά κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για την αξιοπιστία της διαδικασίας. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλησπέρα, θα ηθελα την γνωμη σας, μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με windows mobile συσκευες. Σκεφτομαι να αγορασω το HTC P3350 (το εχω βρει 200 ευρω). Αξιζει σαν αγορα, δεδομενου οτι ειναι λιγακι παλιο μοντελο? Μια βασικη δουλεια που το θελω ειναι για σερφαρισμα στο ιντερνετ, μεσω wifi. Θα εχω καποια προβληματα γενικοτερα με αυτο το κινητο? Καποιος που να το εχει να μου πει τη γνωμη του? ευχαριστω για τον χρονο σας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλησπέρα, θα ηθελα την γνωμη σας, μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με windows mobile συσκευες. Σκεφτομαι να αγορασω το HTC P3350 (το εχω βρει 200 ευρω). Αξιζει σαν αγορα, δεδομενου οτι ειναι λιγακι παλιο μοντελο? Μια βασικη δουλεια που το θελω ειναι για σερφαρισμα στο ιντερνετ, μεσω wifi. Θα εχω καποια προβληματα γενικοτερα με αυτο το κινητο? Καποιος που να το εχει να μου πει τη γνωμη του? ευχαριστω για τον χρονο σας:) 200 ευρώ για 200mhz omap με 64mb ram και χωρίς gps μου φαίνονται πολλά, αν σκεφτείς τι κυκλοφορεί καινούριο με 3-4 κατοστάρικα. Σαν συσκευή όμως έχει καλή ποιότητα κατασκευής, δυνατό ηχείο κτλ. Ρίξε την τιμή, για να κάνεις άφοβα τα πρώτα σου βήματα στον "μαγικό" κόσμο των windows mobile:p, και στην συνέχεια αγόρασε μια καινούρια γεμάτη features συσκευή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 200 ευρω θα το παρω καινουριο οχι μεταχειρισμενο.. Παραπανω να δωσω αυτη τη στιγμη δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 200 ευρω θα το παρω καινουριο οχι μεταχειρισμενο.. Παραπανω να δωσω αυτη τη στιγμη δυσκολο. Καινούριο είναι οκ τότε. 2 χρόνια εγγύηση κιόλας. Κόβω το κεφάλι μου όμως οτι σε 1-2 μήνες θα θές να πάρεις καινούριο με πολλά features. (Χωρίς να δώσεις το παλιό):lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Σαν τι features δηλαδη? Ευχαριστω για τις απαντησεις σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 απλα θα θελεις σε λιγο διαστημα κατι με πιο δυνατα χαρακτηριστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts