sansara Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Συγχωρηστε μου ενα σημειο ακομα... οι Τουρκοι σημερα μας ζηλευουν και μας εχουν ως προτυπο! Διαβαστε πολιτισμενο τουρκικο τυπο και θα το αντιληφθειτε αμεσως. Και γιατι μας ζηλευουν? Γιατι κουτσα στραβα ξεφυγαμε λιγο τις τελευταιες δεκαετιες απο τον κομπλεξισμο του ηττημενου και καταφεραμε να εχουμε 10πλασιο κατα κεφαλην εισοδημα απο αυτους! Το πεδιο μαχης σημερα ειναι η οικονομια και η επιχειρηματικη καινοτομια. Εκει πρεπει να τα δωσουμε ολα σαν "εθνος". Αν ειναι να νικησουμε καποιον (που λεει ο λογος) θα τον νικησουμε με το να τυπωσουμε πανω στην πιστωτικη του καρτα την λεξη "Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος" (βλεπε λογου χαρη Φινανς Μπανκ) ή με το να ανεβασουμε αλλο εναν δορυφορο ψηλα που να τα παιρνει απο τα τουρκικα καναλια. Τοτε μονο θα μας σεβονται! Οπως σεβοταν και τους εμπορους της Σμυρνης. Τους εμπορους τους εσφαξαν ή τους πεταξαν στη θαλασσα, οι δορυφοροι και οι τραπεζες δεν σφαζονται. Απο την αλλη, αν εμεις αγοραζουμε 100 πυραυλους αυτοι εχουν τα κονε να αγορασουν 200. Ποτε δε θα τους νικησουμε εκει. Απλα θα κανουμε πλατες σε μερικους λωποδυτες για να βγαζουν μιζες απο το υστερημα μας. Αυτο θελουν, γιαυτο θα υπαρχουν παντα χρυσες αυγες, καρατζαφερηδες, γκριζοι λυκοι κλπ. Αυτοι ειναι οι πιο χεστηδες απο ολους. Μονο φανφαρα του γλυκου νερου και ουδε μια πραξη που να ωφελει πραγματικα την κοινωνια ή το "εθνος". Παρτακισμος για εσωτερικη ικανοποιηση που ουσιαστικα ειναι προδοσια του γενικου συμφεροντος. Ανικανοτητα για το μεγαλο που δημιουργει την αναγκη για το ευτελες! Οσο υπαρχουν αυτοι, θα υπαρχουν και οσοι τους εκμεταλλευονται. Οι κουστουματοι θα εχουν τα ρομποτακια τους, να κουβαλανε σημαιες και πολυβολα "να σκοτωνονται οι λαοι για του αφεντη το φαϊ". Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ωραίο φαίνεται,αλλά και οι εικόνες είναι ενδιαφέροντες.Δυστυχώς τα περάσαμε με άλλα βιβλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Συγχωρηστε μου ενα σημειο ακομα... οι Τουρκοι σημερα μας ζηλευουν και μας εχουν ως προτυπο! Διαβαστε πολιτισμενο τουρκικο τυπο και θα το αντιληφθειτε αμεσως. Και γιατι μας ζηλευουν? Γιατι κουτσα στραβα ξεφυγαμε λιγο τις τελευταιες δεκαετιες απο τον κομπλεξισμο του ηττημενου και καταφεραμε να εχουμε 10πλασιο κατα κεφαλην εισοδημα απο αυτους! Το πεδιο μαχης σημερα ειναι η οικονομια και η επιχειρηματικη καινοτομια. Εκει πρεπει να τα δωσουμε ολα σαν "εθνος". Αν ειναι να νικησουμε καποιον (που λεει ο λογος) θα τον νικησουμε με το να τυπωσουμε πανω στην πιστωτικη του καρτα την λεξη "Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος" (βλεπε λογου χαρη Φινανς Μπανκ) ή με το να ανεβασουμε αλλο εναν δορυφορο ψηλα που να τα παιρνει απο τα τουρκικα καναλια. Τοτε μονο θα μας σεβονται! Οπως σεβοταν και τους εμπορους της Σμυρνης. Τους εμπορους τους εσφαξαν ή τους πεταξαν στη θαλασσα, οι δορυφοροι και οι τραπεζες δεν σφαζονται. Απο την αλλη, αν εμεις αγοραζουμε 100 πυραυλους αυτοι εχουν τα κονε να αγορασουν 200. Ποτε δε θα τους νικησουμε εκει. Απλα θα κανουμε πλατες σε μερικους λωποδυτες για να βγαζουν μιζες απο το υστερημα μας. Αυτο θελουν, γιαυτο θα υπαρχουν παντα χρυσες αυγες, καρατζαφερηδες, γκριζοι λυκοι κλπ. Αυτοι ειναι οι πιο χεστηδες απο ολους. Μονο φανφαρα του γλυκου νερου και ουδε μια πραξη που να ωφελει πραγματικα την κοινωνια ή το "εθνος". Παρτακισμος για εσωτερικη ικανοποιηση που ουσιαστικα ειναι προδοσια του γενικου συμφεροντος. Ανικανοτητα για το μεγαλο που δημιουργει την αναγκη για το ευτελες! Οσο υπαρχουν αυτοι, θα υπαρχουν και οσοι τους εκμεταλλευονται. Οι κουστουματοι θα εχουν τα ρομποτακια τους, να κουβαλανε σημαιες και πολυβολα "να σκοτωνονται οι λαοι για του αφεντη το φαϊ". Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά φοβάμαι οτι υπάρχει ένας τομέας όπου οι γείτονες, και δεν αναφέρομαι μόνο στους Τούρκους, μας κερδίζουν όλο και περισσότερο. Αναφέρομαι στο δημογραφικό πρόβλημα. Οσο περνούν τα χρόνια οι έλληνες λιγοστεύουμε, πάρτε παράδειγμα τα παιδιά στα δημοτικά σχολεία. Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα γι αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Από εχθές το βράδυ που πρωτοδιάβασα αυτό το θέμα για το καινούργιο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού μου κίνησε το ενδιαφέρον και εξαιτίας του ότι τυγχάνει ο πατέρας μου να είναι δάσκαλος, του το ζήτησα για να το ρίξω μια ματιά. Η εντύπωση που μου έδωσε είναι ενός πολύ καλού βιβλίου που ξέρει πολύ καλά που απευθύνεται και με την βοήθεια ενός καλού δασκάλου, που δεν βαριέται που ζει, μπορεί να οξύνει την κριτική ικανότητα των παιδιών. Τα παιδία τα οποία φοιτούν στο δημοτικό μέχρι να φτάσουν στην τελευταία τάξη του Λυκείου θα διαβάζουν και θα ξαναδιαβάζουν τα ίδια πράγματα με την μόνη διαφορά πως κάθε χρόνο θα εκβαθύνουν όλων και περισσότερο στις λεπτομέρειες των γεγονότων. Συμπερασματικά μπορώ να πω πως τα παιδιά έχουν όλο τον χρόνο στις επόμενες τάξεις της φοίτησής τους στο σχολείο να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία. Θυμάμαι όταν πήγαινα εγώ στο δημοτικό το βιβλίο της Ιστορίας στην ΣΤ΄ τάξεις ήταν ένα πολύ ανιαρό και δύσκολο βιβλίο για το οποίο το Υπουργείο Παιδείας είχε στείλει εγκύκλιο για να αναιρεθούν κάποια μαθήματα από την ύλη (και όπως μου λέει ο πατέρας μου το Υπουργείο Παιδείας είχε ξαναστείλει κι’ άλλες εγκυκλίους για τον τρόπο διδασκαλίας του). Πάντως τώρα που θα επιστρέψω το βιβλίο στο πατέρα μου θα ρωτήσω και την δική του άποψη για το βιβλίο. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως το βλέπει. Ότι αφορά τώρα για το ότι το βιβλίο είναι στα πρότυπα που ήθελαν οι Αμερικάνοι για την φιλία των δυο χωρών ας μην το σχολιάσω. Υπάρχουν ακόμη τόσο κολλημένη άνθρωποι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά φοβάμαι οτι υπάρχει ένας τομέας όπου οι γείτονες, και δεν αναφέρομαι μόνο στους Τούρκους, μας κερδίζουν όλο και περισσότερο. Αναφέρομαι στο δημογραφικό πρόβλημα. Οσο περνούν τα χρόνια οι έλληνες λιγοστεύουμε, πάρτε παράδειγμα τα παιδιά στα δημοτικά σχολεία. Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα γι αυτό το θέμα. Ναι, έχεις δίκιο, έτσι είναι αλλά είναι άσχετο με το θέμα μας.:) Ζήτησα, αν μπορεί κάποιος, να μου πεί σε τι δεν του αρέσει το βιβλίο. Δεν έχω ακόμη πάρει κάποια απάντηση...:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Επειδή όμως στο δημοτικό θέτονται τα θεμέλια για τα υπόλοιπα σκαλία της εκπαίδευσης, πρέπει να προσέχουμε τι τους δίνουμε να διαβάσουν. Και όσον αφορά το παιδαγωγικό σύστημα και τους δασκάλους είναι ελάχιστα τα άτομα που έχω γνωρίσει που σέβονται το εκπαιδευτικό τους κομμάτι και διεγείρουν την παιδική φαντασία αναπτύσσοντας παράλληλα την κριτική σκέψη. Καλό το παιχνίδι, αλλά επειδή οι περισσότεροι γονείς δεν ασχολούνται καθόλου με τα παιδιά τους καταλήγει το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι ανεγκέφαλοι και αυτό φαίνεται κυρίως από τον τρόπο που μιλούν και εκφράζονται. Συμφωνώ κι εγώ με τον sansara σε πολλά από αυτά που λέει. Καλή η ιστόρια, καλό να ξέρουμε πως έγιναν κάποια πράγματα και ακόμη καλύτερο να διαβάζουμε πέρα από αυτά που δίνονται στα σχολεία γιατί είναι η μισή αλήθεια. Εγώ πάντως στα παιδιά μου θα τους μάθω και ιστορία και φιλοσοφία και ποίηση και οικονομιά, και ο άντρας μου θα τους μάθει ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία και πως να την χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να τους ωφελήσει και να δημιουργήσουν πάνω σε αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι ο καθένας να έχει την κρίση να προχωράει μπροστά και να χρησιμοποιεί ωφέλιμα τα εφόδια που του έχουν δοθεί. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Έχω πάψει να ασχολούμαι πια με αυτές τις υποθέσεις.. Όμως αν δεν με απατά η μνήμη μου, πριν μερικούς μήνες ή χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβός) είχε υπογραφεί μνημόνιο με τους γείτονες (Τούρκους) περί αναμορφώσεως αμφότερων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ώστε να αναπροσαρμοσθούν τα διδακτικά εγχειρίδια προς όφελος της μελλοντικής καλής γειτονίας των επερχόμενων γενιών. Από όσο διάβασα το κείμενο σου, μάλλον αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα - καλά;, άσχημα; θα δείξει το μέλλον. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Για μισο λεπτο ρε παιδιά! Το ξερετε πως λετε βλακείες; Τι είναι το δημοτικό; Ένα κτιριο που λες: Ιστορία: 1) Επανασταση: 1 παπάς τα εβαλε με καποιους αλλοδαπούς 2) Μικρασιατικη καταστροφη: Καποιοι αλλοδαποι σκότωσαν "κατα λάθος" κάποιους ομοεθνείς μας. 3) Χούντα: Κάποιος κ. Παπαδόπουλος χωρίς να θέλει έστειλε σε ενα νησί για "διακοπες" καποιους του ΚΚΕ; Αυτό είναι η Ιστορία μας; Στην ΣΤ Δημοτικού; Εσυ γύρνα στο παιδι σου και πες πως ο παπαγάλος είναι ενα πουλί και έλα σε 2 χρονια να σου πω περισσότερα για αυτον. Εδω τα Τουρκακια μαθαινουν στην Α Δημοτικου να αγαπανε τον Κεμαλ πασά ως ήρωα και τα Ελληνακια να μαθαινουν το "Νανά να ενα μήλο"! Και όχι μονο αυτό, αλλά πριν απο καιρό έμαθα πως οι Τουρκοι ΔΕΝ αποκαλουν καθολου τον Κεμαλ ατατουρκ (δηλ, πατερουλη) αλλά Κεμαλ πασά. Ατατουρκ τον αποκαλουμε ΜΟΝΟ εμεις, οι Έλληνες. Κι αυτό είναι αληθεια που μας την κρυβουν πολυ καλα. Και κανεις δεν το εχει αναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Το ξερετε πως λετε βλακείες; Ντροπή :) Εδω τα Τουρκακια μαθαινουν στην Α Δημοτικου να αγαπανε τον Κεμαλ πασά ως ήρωα και τα Ελληνακια να μαθαινουν το "Νανά να ενα μήλο"! Κάτσε ρε Chris. Δηλαδή το εκπαιδευτικό σύστημα της Τουρκίας θα πάρουμε ως πρότυπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Γι αυτό οι Τούρκοι δεν έχουν μπει ακόμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση!! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ντροπή :) Κάτσε ρε Chris. Δηλαδή το εκπαιδευτικό σύστημα της Τουρκίας θα πάρουμε ως πρότυπο; Όχι βέβαια, αλλά όταν ο γείτονας εκθρέφει λιοντάρια εσύ δεν μπορείς να ταίζεις προβατάκια..;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ο γειτονας εκθρεφει λιονταρια γιατι θελει να παραμεινει ζωολογικος κηπος. Το ιδιο πρεπει να κανουμε κι εμεις? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ο γειτονας εκθρεφει λιονταρια γιατι θελει να παραμεινει ζωολογικος κηπος. Το ιδιο πρεπει να κανουμε κι εμεις? Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, φαντάζομαι, είναι να φροντίσουμε τουλάχιστον να επιβιώσουμε και στο μέλλον(=να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα γειτονικά λιοντάρια). Κάθε αξιοπρεπής τρόπος δεκτός. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δεν το είπα για να πάρουμε ως πρότυπο την Τουρκία. Μια χαρά εκπαιδευτικο συστημα έχουμε. Αλλα σκοπος είναι να το αναβαθμιζεις κι οχι να τον ΥΠΟβαθμιζεις. Πρεπει να φτιάχνουμε καλυτερους ανθρωπους και οχι κυναιδους, ρουφιάνους και λαμόγια. Συγχωρεστε με που είμαι ευαισθητο παιδί! :-) Δεν πρεπει να κοιταμε μονο τους αλλους. Η καθε χωρα κοιτάει να εκπαιδεύει σύμφωνα με τα δικα της Ιστορικα γεγονοτα τα παιδιά της και όχι με το τι συμφερει Ιστορικα τους γείτονες. Και να κανω και μια μεταφορικη έννοια. Ο καθε γονιος κοιτάει να φτιάξει ένα παιδι κατ'εικονα και ομοίοσι του δικου του προτυπου (σας θυμιζει κατι ... θεολογικό;). Τωρα αν το παιδι αυτό μεγαλωσει με καποιες Χι ιδέες δεν θα φταιει ο γείτονας που αυτό το παιδι κανει και λεει πραγματα που δεν τον "αγγίζουν". Θα πρεπει να κοιταξει την δικη του "Ιστορικη πλευρά" στο δικο του παιδι για να μπορέσει να αντικρουσει αυτα που ισχυρίζεται. Η ομορφιά της ατομικότητας. Να μπορεί να είναι το άτομό σου ένας δυνατός κρίκος που ενώνει τους ομοίους σου και συναμα να αντικρούεσε για να διαλυθει ή να δυναμωσει η "αλυσιδα" με τους ομοίους σου. Η όλη χάρη του πράγματος είναι ότι η "αλυσίδα" αυτή είτε το θέλουμε είτε όχι μας ενώνει στο ίδιο και το αυτό πράγμα. Είμαστε άτομα με ικανοτητες που τις εξωτερικευουμε με λαθος τροπους σε λαθος καταστασεις και με ανοητες πραξεις. Το παραέκανα με την σκεψη μου. Συγγνωμη. Για να κερδισουμε τους εχθρους μας θα πρεπει να καταλαβουμε τον λογο που μας αντικρουουν. Τι είναι αυτό που μας έκανε εχθρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Η μοναδική αναφορά του βιβλίου στη Μικρασιατική Καταστροφή είναι επί λέξει η εξής: «Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στην Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα» (σελ. 100) xaxaxaxa ρε τους καημενους τους ελληνες συνωστιζονται! ντροπη. επρεπε οι τουρκοι να τους ειχαν σε μια σειρα. κριμα που δεν το αναφερει το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Προφανώς αγνοείς το γεγονός οτί ο τουρκικός στρατός ήταν σε θέση αυτοάμυνας.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 σωστα. επιαναν χωρο οι ελληνες Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Μηπως θυμαστε το βιντεακι που δείχνουν καθε χρόνο σε καποια γιορτη, δεν θυμαμαι ποτε, που δείχνει τουρκμενιστάδες να ρίχνουν την Ελληνική σημαία και να ανεβάζουν την Τουρκική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 den to afinane etsi opos itan anti na eykoleyoyn ta pedia ta diskoleyoyn...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Προφανώς αγνοείς το γεγονός οτί ο τουρκικός στρατός ήταν σε θέση αυτοάμυνας.. Όπως το δεί κανείς. Εγώ λέω ότι δεν ήταν γιατί οι Έλληνες προσπαθούσαν να ελευθερώσουν την υπόδουλη Σμύρνη, όπως 100 χρόνια πριν τα μικρασιατικά ελευθέρωσαν και την υπόδουλη Πελοπόννησο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Όπως το δεί κανείς. Εγώ λέω ότι δεν ήταν γιατί οι Έλληνες προσπαθούσαν να ελευθερώσουν την υπόδουλη Σμύρνη, όπως 100 χρόνια πριν τα μικρασιατικά ελευθέρωσαν και την υπόδουλη Πελοπόννησο Ποια Σμύρνη; Ξέρεις μέχρι που έφτασε ο ελληνικός στρατός τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Μέχρι έξω απο την Αγκυρα. Είχαν καταλάβει όλην την Δυτική Μικρά Ασία, αν δεν θυμάστε. Ηθελαν να πανε και στην Αγκυρα αλλα εκει είχαν όλην την στρατιωτική τους δύναμη παραταγμένη και τους εξόντωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ποια Σμύρνη; Ξέρεις μέχρι που έφτασε ο ελληνικός στρατός τότε; Σκοπός ήταν η εξολόθρευση των τσετών(τούρκων ανταρτών), όχι η προσάρτηση όλης της Μ.Ασίας, που έτσι και αλλιώς δεν θα το επέτρεπαν οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής. chris79, δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα, από ότι θυμάμαι από τα απομνημονεύματα του Κεμάλ(πάνε και χρόνια που τα έχω διαβάσει). Μάλλον εμείς δεν θέλαμε και πολύ να νικήσουμε, αλλά είμαστε off topic προφανώς... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 1.5 εκατομμύριο πρόσφυγες και πάνω από 50 χιλιάδες σφαγιασθέντες, μαζί με τους 300 χιλιάδες νεκρούς του Ποντιακού ξεριζωμού, μεταφράζονται σε: Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι. Αυτό το βιβλίο εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας του Ελληνικού Κράτους, με χρήματα Ελλήνων φορολογουμένων. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μακαρι να πηγαιναν κι αλλα απο τα χρηματα μας στη συγγραφη τετοιων βιβλιων και οχι σε νταβατζοπυραυλους patriot για να μην μας ενοχλουν οι Αμερικανοι ή στις τσεπες τσατσων πολιτικων που μας ρουφανε το αιμα δεκαετιες τωρα πουλωντας μας παραμυθι για γιγαντες με γιαταγανια και αλλα φαντασματα που ταχα μας απειλουν. Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μακαρι να πηγαιναν κι αλλα απο τα χρηματα μας στη συγγραφη τετοιων βιβλιων και οχι σε νταβατζοπυραυλους patriot για να μην μας ενοχλουν οι Αμερικανοι ή στις τσεπες τσατσων πολιτικων που μας ρουφανε το αιμα δεκαετιες τωρα πουλωντας μας παραμυθι για γιγαντες με γιαταγανια και αλλα φαντασματα που ταχα μας απειλουν. Όχι βέβαια, κανείς δεν μας απειλει.. Μπορούμε να συνεχίσουμε τον ύπνο μας χωρίς εφιάλτες(πχ Ίμια) ότι δήθεν κάποιος μας απειλεί. Εξάλλου, εγώ ζώ στην Αθήνα.Τι με νοιάζει τι γίνεται στο Αιγαίο.(το οποίο άλλωστε ανήκει στα ψάρια του) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts