Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

File mou to idio leme. Gia na exeis ta ellinika tis ACE se cooked ROM prepei i idia i cooked ROM na einai ftiagmeni me enswmatomena ta ellinika. Einai thema cooking loipon. ;)

Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι όπως στην κανονική ρομ βάζεις την extended ελληνική της ace, κάπως έτσι μπορείς να περάσεις μια cooked και να μετατρέψεις την extended να κάθεται πάνω σε αυτή που έχεις βάλει, την cooked.

Μπορεί και να λέω μπούρδες! :O

HTC Touch: Back to stock!!

ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778

{επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...}

hxxp://www.pamepotaki.gr

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι όπως στην κανονική ρομ βάζεις την extended ελληνική της ace, κάπως έτσι μπορείς να περάσεις μια cooked και να μετατρέψεις την extended να κάθεται πάνω σε αυτή που έχεις βάλει, την cooked.

Μπορεί και να λέω μπούρδες! :O

Afto pou les... ginetai alla den einai katholou aplo mias kai i extended ROM tis ACE einai kleidwmeni gia na mpainei mono se ellinikes syskeves (basi IMEI ginetai aftos o elegxos). Prepei diladi kapoios na asxolithei kai na kanei to "mageirema" gia na katsei se mia sygkekrimeni ROM. To idio eksallou exei ginei kai me ti ROM pou mou edwses sto parapanw link.

Modpic.gif

Έχω το εξής πρόβλημα.

Το batteryStatus μου πετάει κάθε λίγο το εξής μήνυμα:

BaterryStatus Advanced

BaterryStatus Today-Plugin

This is a sharewere and you can use it 'as it is' and as long as you want!

Thank you for using BaterryStatus Advanced!

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;Υπάρχει λύση;

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

φιλε πρεπει να το αγορασεις ή... να το "αγορασεις"! αυτο σημαινει shareware.

να ρωτησω κ εγω για ενα προβλημα μου. οπως οι περισσοτεροι εδω εχω πειραξει τις ρυθμισεις του gprs για να μη με χρεωνει χωρις να θελω. ομως παντα υπηρχε το εικονιδιο G στην πανω μπαρα. τωρα τελευταια ομως το εξαφανιζει το G και μενει ενα x, οτι δεν βρισκει σημα ενα πραμα?... οταν κανω επαννεκινηση εμφανιζεται παλι, αλλα μετα απο λιγες ωρες παλι x μου δειχνει.

λετε να ειναι προβλημα hardware? μηπως δεν ειναι καν προβλημα και συμβαινει και σε σας?

• Administrators
Έχω το εξής πρόβλημα.

Το batteryStatus μου πετάει κάθε λίγο το εξής μήνυμα:

BaterryStatus Advanced

BaterryStatus Today-Plugin

This is a sharewere and you can use it 'as it is' and as long as you want!

Thank you for using BaterryStatus Advanced!

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;Υπάρχει λύση;

Πέταξε το και εγκατέστησε την έκδοση Extended που δουλεύει άψογα και είναι και free. ;)

Modpic.gif

να ρωτησω κ εγω για ενα προβλημα μου. οπως οι περισσοτεροι εδω εχω πειραξει τις ρυθμισεις του gprs για να μη με χρεωνει χωρις να θελω. ομως παντα υπηρχε το εικονιδιο G στην πανω μπαρα. τωρα τελευταια ομως το εξαφανιζει το G και μενει ενα x, οτι δεν βρισκει σημα ενα πραμα?... οταν κανω επαννεκινηση εμφανιζεται παλι, αλλα μετα απο λιγες ωρες παλι x μου δειχνει.

λετε να ειναι προβλημα hardware? μηπως δεν ειναι καν προβλημα και συμβαινει και σε σας?

Εγώ πάλι είχα βάλει επίτηδεσ άκυρες ρυθμίσεις εξΑΦΑΝΊστηκε το g και είχα μόνο το x αλλά πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε πάλι το g από το πουθενά!!!! Διέγραψα τελείως τις ρυθμίσεις της Κοσμοτέ που δεν τις χρησιμοποιούσα και τελικά αλλά όχι αμέσως εξαφανίστηκε πάλι το τζι!!!

Βασίλης :ninja:

φιλε πρεπει να το αγορασεις ή... να το "αγορασεις"! αυτο σημαινει shareware.

αυτό συμβαίνει και σε εμένα! δεν πρεπει να είναι κατι σοβαρό γιατί δεν βλέπω και καμια διαφορά. αυτό αρχισε να το κάνει από τότε που του έβαλα άλλη rom!

• Administrators
αυτό συμβαίνει και σε εμένα! δεν πρεπει να είναι κατι σοβαρό γιατί δεν βλέπω και καμια διαφορά. αυτό αρχισε να το κάνει από τότε που του έβαλα άλλη rom!

To "x" anti tou "G" simainei oti gia kapoio logo (eite logw syskevis, eite logw kalypsis diktyoy) den einai diathesimo to GPRS. Logika se afti ti katastasi oute tha mporeis na mpeis sto net mesw GPRS, oute tha mporeis na steileis i na labeis MMS.

Modpic.gif

Σωστα!!!:rolleyes:

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Πλάκα πλάκα, και σε μένα συναίβει ξαφνικά αυτό με το G.

Μάλλον απογοητεύθηκαν ότι δε χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες τους και δε μου στέλνουν σήμα...τι να πω.

Με το battery status, το έβγαζε και μένα χτες, αλλά σήμερα σταμάτησε... Ωραιος !

καλημερα...μηπως μπορει να μου προτεινει κανενα καλο κ οικονομικο δεκτη gps???

κ κατι ακομη, εφοσον αγορασω δεκτη gps θα πρεπει να αγορασω κ τους χαρτες η μπορω να τους βρω αλλιως???ευχαριστω

• Administrators
καλημερα...μηπως μπορει να μου προτεινει κανενα καλο κ οικονομικο δεκτη gps???

Ta perissotera pou kykloforoun stin agora einai kala. Apla sigourepsou oti tha exei to Sirf Star III chipset.

κ κατι ακομη, εφοσον αγορασω δεκτη gps θα πρεπει να αγορασω κ τους χαρτες η μπορω να τους βρω αλλιως???ευχαριστω

ipmart-forum.com

Pantws eidika to Destinator (kai isws kai to eperxomeno iGO) einai apo ta programmata ploigisis pou aksizei na ta agoraseis mias kai ta paidia tis GI edw exoun kanei (kai synexizoun na kanoun) foberi douleia stous ellinikous xartes.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το HTC Touch για περίπου 6 μήνες τώρα, το είχα αγοράσει από εξωτερικό (Αγγλία). Το θέμα είναι ότι από την ημέρα που το αγόρασα δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ update στο λειτουργικό σύστημα, το δε site της HTC στο e-care δε μου εμφανίζει κανένα update.

Φυσικά στο διάστημα αυτό έχω συναντήσει πολλά κολλήματα και προβλήματα όπως κακή διαχείριση μνήμης (που είναι και ...λίγη) και περίμενα ότι κάποτε θα έβγαινε κανένα update (έστω ..ένα!).

Π.χ. σε smartphone nokia που είχα παλαιότερα, τα updates έβγαιναν βροχή, ειδικά τον πρώτο καιρό.

Μήπως κοιτάζω σε λάθος μέρος ?? :confused:

θελω να παρω αυτη τη μνημη για το touch:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569101

θα ειναι συμβατη? ρωταω γιατι στη σελιδα που πουλανε το touch δεν την εχουν στα σχετικα προιοντα

καλησπερα σε ολο το fοrυm,θα ηθελα τη γνωμη σας κ κυριως αυτων που ειχαν στο παρελθον s60.αλλαζω s60απο το 2004 τωρα εχωΝ95 αλλα ψηνομαι για τουch!πως ειναι η μεταβαση σε wm κ στο συγκεκριμενο,κ ποσο ευχαριστημενοι η απογ/μενοι ειστε?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

εγω φιλε ειχα s60. ελα στα windows mobile και θα ξεχασεις οτι υπηρχε symbian.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!:D

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Τρεις ειναι οι βασικοτεροι λογοι για να ερθει κανεις στα win mobiles:

1. Η πληθωρα προγραμματων που υπαρχει. Στην κυριολεξια ο,τι τραβα η ψυχη σου. Υπαρχουν προγραμματα για το καθε τι, και μαλιστα εχεις παρα πολλες επιλογες (πχ μπορεις να βρεις 3-4 καλες PIM εφαρμογες, 5-6 καλους viewers, 3-4 λεπτομερεστατα οικονομικα προγραμματα, εγκυκλοπαιδειες, λεξικα κλπ)

2. Τα προγραμματα αυτα ειναι κατα πολυ πληρεστερα απο τα αντιστοιχα symbian

3. Η στανταρτ 2.8" οθονη που εχουν ολες σχεδον οι συσκευες

Σημειωσε οτι εχω χρησιμοποιησει κατα κορον και τις δυο πλατφορμες.

Εαν δεν εχεις σκοπο να βαλεις προγραμματα στο κινητο σου... τοτε αστο.

Και κατι ακομη: Εαν εχεις σκοπο να παρεις το TOUCH τοτε να προσεξεις να ειναι αυτο με την αυξημενη μνημη 256/128. Μπορει να εινα λιγακι πιο αργο απο τα ακριβοτερα αδελφια του (λογω 200ρη επεξεργαστη) αλλα δουλευει σαφως καλυτερα απο το προηγουμενο λογω μνημης.

• Administrators
Και κατι ακομη: Εαν εχεις σκοπο να παρεις το TOUCH τοτε να προσεξεις να ειναι αυτο με την αυξημενη μνημη 256/128. Μπορει να εινα λιγακι πιο αργο απο τα ακριβοτερα αδελφια του (λογω 200ρη επεξεργαστη) αλλα δουλευει σαφως καλυτερα απο το προηγουμενο λογω μνημης.

HTC Touch P3450: 128MB ROM / 64MB RAM

HTC Touch P3452: 256MB ROM / 128MB RAM

Modpic.gif

θελω να παρω αυτη τη μνημη για το touch:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569101

θα ειναι συμβατη? ρωταω γιατι στη σελιδα που πουλανε το touch δεν την εχουν στα σχετικα προιοντα

κανενας για τη μνημη παιδια?? :worry:

Αφου η συσκευή μας δουλεύει απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα να κάνω μια ερώτηση για ένα περιφερειακό. Έχω το bt clip tis i-tech με την οθονίτσα για την αναγνώρισ κλίσης. Ενώ λοιπόν φαίνεται ο αριθμός όταν με καλούν θα ήθελα να φαίνεται και το όνομα γιατί νομίζω το υποστηρίζει το συγκεκριμένο...το έχει καταφέρει κανείς?
Βασίλης :ninja: