Myster Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Μεχρι τωρα καταφερα με 3d Party Εφαρμογες να καλυψω τις οποιες αδυναμιες προκυπτουν κατα τη χρηση του Touch Το μοναδικο σοβαρο προβλημα προκυπτει απο την απουσια SmartDialer στα Ελληνικα ( καθως το εχω αγορασει απο UK και οχι απο την ACE ) Δοκιμασα διαφορες εφαρμογες που βρηκα στο XDA Developers αλλα κανενα Dialer δεν δουλεψε κανονικα :( Αν καποιος που εχει το Touch απο την ACE μπορει να απομονωσει την εφαρμογη και να την μοιραστει θα ημουν ευγνωμων:D Μεχρι τοτε η καλυτερη εφαρμογη που εχω βρει με Ελληνικο Support ( και απορω πως και δεν αναφερεται πουθενα στο Forum ή δεν καταφερα να την βρω εγω :p ) ειναι το Netcom Smart Dialer Αξιζει να το δοκιμασετε :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Αυτη ειναι η γνωμη μου και μαλιστα να ξερετε οτι απο μια μερια ειναι πολυ καλο που εχει 200αρη επεξεργαστη και οχι 400 η μεγαλυτερο. Γιατι τοτε με την μπαταρια των 1100 που εχει (αν θυμαμαι καλα) θα κρατουσε μια μερα μονο. Αρα θα επρεπε να του βαλουν και μεγαλυτερη μπαταρια και συναμα θα ηταν και πιο βαρυ. εντάξει η γνώμη σου μάλλον είναι επιρεασμενη από την αγορά σου.....τώρα που θα βγει το ίδιο με καλύτερο επεξεργαστή , θέλω να δω τις γνώμες όλων και την τιμή του touch αγρατσούνιστο 2 μηνών πωλείται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Το έχει υπερχρονίσει κανένας? :devil: Σε ξένο forum είδα ότι πάει μέχρι 299 αλλά με δραματική μείωση της διάρκειας τις μπαταρίας.... Υπερχρονισμος??????Τι ειναι αυτο? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Υπερχρονισμος??????Τι ειναι αυτο? overclock. Βάλε batterystatus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 εντάξει η γνώμη σου μάλλον είναι επιρεασμενη από την αγορά σου.....τώρα που θα βγει το ίδιο με καλύτερο επεξεργαστή , θέλω να δω τις γνώμες όλων και την τιμή του touch αγρατσούνιστο 2 μηνών πωλείται!!! Που το είδες ότι θα βγει με καλύτερο επεξεργαστή; Αν εννοείς το HTC Vogue το οποίο θα είναι ίδιο εμφανισιακά με το Touch αλλά με 400άρη επεξεργαστή, σου επισημαίνω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι μόνο για CDMA δίκτυα. Πάντως μακάρι να είχε βγεί και το Touch με τέτοια χαρακτηριστικά. The specs of HTC Vogue: Networks - CDMA 1x-EVDO RevA, 800/1900 MHz Operating system - Windows Mobile 6 Professional, TouchFLO interface Chipset - Qualcomm MSM7500 (CPU 400 MHz) Display – 2.8” touchscreen 240x320 pixels 128 MB RAM, 256 MB ROM Bluetooth, Wi-Fi 802.11 b/g GPS/gpsOne 2-megapixel camera Battery - 1150 mAh Πηγή : http://www.mobile-review.com/fullnews/main/2007/June/22_eng.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Παίδες καλημέρα, Ξέρει κανεις όταν "καταιβάζεις" καιρό από το HTC Home πόσο όγκο δεδομένων έχει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 εσένα δεν σου φαίνετα περίεργο το vogue 400 το touch 200? στον δρόμο είναι και έρχεται, επίσης δες όλες τις συσκευές που έρχονται απο htc έχει καμμία άλλη 200mhz? ούτε μία, το stock έφυγε σε όμορφη συσκευασία και με καινούργιο λειτουργικό , τους πάντες δελέασε, πούλησε και τώρα θα κάνει την μαγική κίνηση και θα ξαναπουλήσει όλοι ανυπόμονοι για wm6 , με συσκευές στις τσέπες που έχουν ανακοινώσει ότι θα πάρουν wm6 free και ξαφνικά πάνε να πάρουν το πραγματικά πανέμορφο touch και να παίξουν μαζί του μερόνυχτα (και εγώ τέτοια ψυχολογία έχω και καταλαβαίνω ), μετά περνάει ο ενθουσιασμός με το καινούργιο και καταλαβαίνεις ότι ο 200mhz είναι 1000ράκι που στην κατηφόρα μόνο πάει και έρχεται τότε ο σωτήρας και το βγάζει με 400 mhz και σε ξανατρελαίνει.....marketing........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Που το είδες ότι θα βγει με καλύτερο επεξεργαστή; Αν εννοείς το HTC Vogue το οποίο θα είναι ίδιο εμφανισιακά με το Touch αλλά με 400άρη επεξεργαστή, σου επισημαίνω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι μόνο για CDMA δίκτυα. Πάντως μακάρι να είχε βγεί και το Touch με τέτοια χαρακτηριστικά. The specs of HTC Vogue: Networks - CDMA 1x-EVDO RevA, 800/1900 MHz Operating system - Windows Mobile 6 Professional, TouchFLO interface Chipset - Qualcomm MSM7500 (CPU 400 MHz) Display – 2.8” touchscreen 240x320 pixels 128 MB RAM, 256 MB ROM Bluetooth, Wi-Fi 802.11 b/g GPS/gpsOne 2-megapixel camera Battery - 1150 mAh Πηγή : http://www.mobile-review.com/fullnews/main/2007/June/22_eng.shtml Τι ειναι τα CDMA δίκτυα? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 εσένα δεν σου φαίνετα περίεργο το vogue 400 το touch 200? στον δρόμο είναι και έρχεται, επίσης δες όλες τις συσκευές που έρχονται απο htc έχει καμμία άλλη 200mhz? ούτε μία, το stock έφυγε σε όμορφη συσκευασία και με καινούργιο λειτουργικό , τους πάντες δελέασε, πούλησε και τώρα θα κάνει την μαγική κίνηση και θα ξαναπουλήσει όλοι ανυπόμονοι για wm6 , με συσκευές στις τσέπες που έχουν ανακοινώσει ότι θα πάρουν wm6 free και ξαφνικά πάνε να πάρουν το πραγματικά πανέμορφο touch και να παίξουν μαζί του μερόνυχτα (και εγώ τέτοια ψυχολογία έχω και καταλαβαίνω ), μετά περνάει ο ενθουσιασμός με το καινούργιο και καταλαβαίνεις ότι ο 200mhz είναι 1000ράκι που στην κατηφόρα μόνο πάει και έρχεται τότε ο σωτήρας και το βγάζει με 400 mhz και σε ξανατρελαίνει.....marketing........ Δεν έχεις και άδικο γι αυτό πριν γοράσουμε ζυγίζουμε τι πραγματικές μας ανάγκες και όχι αυτές που υποτίθεται ότι έχουμε και επιλέγουμε κάτι για το ποίο δεν θα το μετανιώσουμε... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 εσένα δεν σου φαίνετα περίεργο το vogue 400 το touch 200? στον δρόμο είναι και έρχεται, επίσης δες όλες τις συσκευές που έρχονται απο htc έχει καμμία άλλη 200mhz? ούτε μία, το stock έφυγε σε όμορφη συσκευασία και με καινούργιο λειτουργικό , τους πάντες δελέασε, πούλησε και τώρα θα κάνει την μαγική κίνηση και θα ξαναπουλήσει όλοι ανυπόμονοι για wm6 , με συσκευές στις τσέπες που έχουν ανακοινώσει ότι θα πάρουν wm6 free και ξαφνικά πάνε να πάρουν το πραγματικά πανέμορφο touch και να παίξουν μαζί του μερόνυχτα (και εγώ τέτοια ψυχολογία έχω και καταλαβαίνω ), μετά περνάει ο ενθουσιασμός με το καινούργιο και καταλαβαίνεις ότι ο 200mhz είναι 1000ράκι που στην κατηφόρα μόνο πάει και έρχεται τότε ο σωτήρας και το βγάζει με 400 mhz και σε ξανατρελαίνει.....marketing........ Κατα πρωτον δεν μιλαω επηρεασμενος επειδη το εχω αγορασει ηδη. Η γνωμη μου ηταν ιδια απο την πρωτη μερα που βγηκε και δεν θα μου την αλλαξεις κιολας γιατι εχω ασχοληθει και χρησιμοποιω pocket pc αρκετα χρονια. Καθε γνωμη βεβαια ειναι σεβαστη και εδω απλα συζηταμε τις αποψεις μας για να μπορουμε να λυνουμε τα διαφορα προβληματα μας. Σιγουρα μιλας για το htc vogue που θα εχει 400 επεξεργαστη και μαλιστα Qualcomm (ιδιος με το htc tytn). Θα εχει και gps επισης. Μιλαμε επισης και για 128 MB RAM, 256 MB ROM. Αυτα τα 3 αμεσως το τοποθετουν σε αλλη κατηγορια και μαλιστα για πιο απαιτητικους χρηστες απο πλευρας εφαρμογων που θα τρεχουν πανω οι χρηστες τους. Εδω ομως η htc εχει κανει ενα μεγαλο λαθος. Αφησε την ιδια μπαταρια (Battery - 1150 mAh), το οποιο σημαινει οτι αμα πας να χρησιμοποιησεις το gps θα θελεις φορτιση σε κανενα 2 1/2 - 3 ωρες maximum, κατι που για μενα ειναι μεγαλο μειονεκτημα. Αντε να εχεις και κανενα Bluetooth ανοιχτο η κανενα wifi και να κανεις και μερικα τηλεφωνηματα. Στην ωρα πανω θα εχει παει στο 30% η μπαταρια για πλακα. Το Htc vogue δεν εχει καμια σχεση με το touch εκτος την τεχνολογια touch/flo και τα wm6. Αλλο μηχανημα αυτο και μαλιστα παιζει και σε αλλη κατηγορια. Με τιποτα δεν το βγαζει η htc σαν αντικαταστατη του touch και αν θελεις μπορεις να το ρωτησεις και στο forum της ace hellas. Μηπως σκεφτηκες φιλε μου ομως οτι αποκλειεται να εχει κατω απο 700 ευρω (και λιγα λεω) και αμα βγει και με πακετο κανενα destinator θα ανεβει αμεσως στα 800 κατι ευρουλακια (και παλι λιγα λεω) ?????? Αρα δεν μπορεις να το συγκρινεις με το touch γιατι παει σε αλλη κατηγορια. Και αν νομιζεις οτι θα δωσουν τα touch για να παρουν το vogue κανεις λαθος, και αν καποιοι το κανουν αυτοι θα ειναι ελαχιστοι γιατι θα πρεπει να δωσουν το touch και αλλα 300 ευρω minimum παραπανω να παρουν το vogue. Απ'οτι βλεπω ομως μαλλον δεν μιλαω εγω επηρεασμενος επειδη το εχω ηδη, αλλα μαλλον καποιοι μιλανε επειδη δεν........το εχουν :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 καλά , αφού κατάλαβες το λάθος της htc με την μπαταρία ,αλλά δεν κατάλαβες τιποτα άλλο απο αυτά που λέω, όλα καλά! στο κάτω κάτω δεν με νοιάζει Να αλλάξεις γνώμη. Τώρα για αυτούς που δεν το έχουν , μπορεί να έχουν 5-6 καλύτερα (σίγουρα και ακριβότερα ppc) αλλά και να αγοραζουν ppc σκεπτόμενοι άλλα πράγματα και όχι την τιμή...(σεβαστοί βέβαια και αυτοί που σκεφτονται την τιμή) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 καλά , αφού κατάλαβες το λάθος της htc με την μπαταρία ,αλλά δεν κατάλαβες τιποτα άλλο απο αυτά που λέω, όλα καλά! στο κάτω κάτω δεν με νοιάζει Να αλλάξεις γνώμη. Τώρα για αυτούς που δεν το έχουν , μπορεί να έχουν 5-6 καλύτερα (σίγουρα και ακριβότερα ppc) αλλά και να αγοραζουν ppc σκεπτόμενοι άλλα πράγματα και όχι την τιμή...(σεβαστοί βέβαια και αυτοί που σκεφτονται την τιμή) ... Φιλε μου καταλαβα τι μου λες. Ολοι γνωριζουμε οτι η htc θα παψει να χρησιμποποιει του 200 αρηδες απο εδω και στο εξης αλλα οπως ανεφερα θα ανεβει και η τιμη των επομενων ppc της λογω των 400αρηδων και συν ολα τα αλλα καλουδια που θα εχουν (gps κτ.λ). Εγραψα οτι δεν προκειτε να αλλαξω γνωμη οχι για να δειξω οτι ειμαι απολυτος η δεν παιρνω υποψη αν πει καποιος κατι σωστο απλα για να δειξω οτι το νοημα των forum ειναι η ανταλλαγη αποψεων και οχι ενα μερος για να πεισει καποιος για κατι η να του αλλαξει γνωμη η να δειξουμε οτι εχουμε γνωσεις και να το παιζουμε πονηροι και εξυπνοι.πιστευω οτι θα συμφωνησεις μ'αυτο. Επισης ειπα οτι μαλλον ειναι καποιοι επηρεασμενοι επειδη δεν το εχουν, κανωντας πλακα και δεν ειχα σκοπο αντιπαραθεσης :) Τωρα οσο για τις τιμες, ευτυχως η δυστυχως ενας πολυ σημαντικος παραγοντας για την αγορα ενος pocket pc ειναι σαφως και η τιμη. Βεβαια το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι να μπορει να κρινει καθενας αν η τιμη για μια συσκευη αξιζει η οχι τα χρηματα της και αν η συσκευη αυτη θα μπορεσει να καλυψει τις αναγκες του εκαστοτε αγοραστη. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 συμφωνώ για τις απόψεις και τα forum, συμφωνώ για τη σχέση απόδοσης και τιμής. με εκνευρίζουν τα κόλπα marketing της κάθε εταιρείας, αυτό είναι όλο, βέβαια ξέρω οτι θα ζήσω με αυτά, οπότε όταν αντιλαμβάνομαι κάτι θεωρώ σωστό να το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Γιατί το λές αυτό ? To touch απευθύνεται σε άλλη κατηγορία και πίστεψε με είναι πολλοί αυτοί που θέλουν ακριβώς και ίσως και λιγότερο από αυτό που δίνει το touch χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη επιλογή. Δεν είναι κόλπο marketing αλλά μια συσκευή που έχει συγκεκριμένο target group\. Τώρα αν εσένα σε τσατίζει που δεν βγαίνει συσκευή στα μέτρα σου είναι άλλο θέμα και είναι σεβαστό γιατί και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα. ΌΜΩΣ το Touch είναι κατά την άποψη μου πολύ ολοκληρωμένη συσκευή για το target group της Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 overclock. Βάλε batterystatus. Λιγο πιο συγκεκριμενα αν μπορουσες? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Λιγο πιο συγκεκριμενα αν μπορουσες? Βρες το BatteryStatus (μόλις βγήκε και έκδοση για WM5 ειδικά), και κάνε overclock τον επεξεργαστή από τα 195MHz που "διαβάζει" το BatteryStatus στα 234MHz. Αρκετά συγκεκριμένα ? :p Παίδες, κάποιος που είχε το S200 και πήρε το Touch ? Αντιλαμβάνομαι ότι η ταχύτητά τους πρέπει να είναι σχεδόν ίδια, με ίσως λίγο καλύτερη απόκριση στο interface από το Touch (λόγω WM6). Ισχύει ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Βρες το BatteryStatus (μόλις βγήκε και έκδοση για WM5 ειδικά), και κάνε overclock τον επεξεργαστή από τα 195MHz που "διαβάζει" το BatteryStatus στα 234MHz. Αρκετά συγκεκριμένα ? :p Το battery status ειναι καποιο προγραμμα? Ειχα το s200 για λιγο και μου φαινεται το touch καπως πιο γρηγορο.Ειναι και το touch flo αμεσο και δινει μια αισθηση "ταχυτητας".. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Βρες το BatteryStatus (μόλις βγήκε και έκδοση για WM5 ειδικά), και κάνε overclock τον επεξεργαστή από τα 195MHz που "διαβάζει" το BatteryStatus στα 234MHz. Αρκετά συγκεκριμένα ? :p Το battery status ειναι καποιο προγραμμα? Ειχα το s200 για λιγο και μου φαινεται το touch καπως πιο γρηγορο.Ειναι και το touch flo αμεσο και δινει μια αισθηση "ταχυτητας".. BatteryStatus http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1504 :cool: Έχω το S200, και τα έβαλα δίπλα-δίπλα για να δω διαφορές, αλλά αν δεν τρέξεις κάτι βαρύ, δεν μπορείς να κρίνεις...γι'αυτό ρωτάω.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 BatteryStatus http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1504 :cool: Έχω το S200, και τα έβαλα δίπλα-δίπλα για να δω διαφορές, αλλά αν δεν τρέξεις κάτι βαρύ, δεν μπορείς να κρίνεις...γι'αυτό ρωτάω....[/QUO Battery status ok, thanks. δεν εχω κατι ιδιαιτερα βαρυ μεσα, οποτε δεν μπορω να κρινω ακομη..Ειμαι σιγουρος ομως οτι θα τρεχει οτιδηποτε πιο γρηγορα, εστω και λιγο. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ρε παιδια μηπως γνωριζει κανενας αν υπαρχει καμια μεγαλυτερη μπαταρια για touch?????????????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokakias Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Καλημερα σε ολους σας.Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε και εμενα το νεο στα windows mobile.Συνδεομαι κανονικα στο δικτυο με wi-fi αλλα οποιαδηποτε σελιδα και να παω να ανοιξω στον explorer προσπαθει και μετα απο 7-8 sec μου βγαζει το εξης>Δεν ειναι δυνατη η ευρεση της σελιδας.Ελενξτε το ονομα και προσπαθηστε ξανα<. Πειτε τι κανω λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Pote tha einai diathesimo sta katastimata wind na to paro me epidotisi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Pote tha einai diathesimo sta katastimata wind na to paro me epidotisi?? Ασε , εγω για να το παρω έκανα ολόκληρη πατέντα.:wacko: Με την αναβάθμιση που είχα αγορασα ένα w610 για κάποιο κολλητό μου και με τα λεφτά που έβγαλα το αγόρασα μόνος μου από A-acorn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ασε , εγω για να το παρω έκανα ολόκληρη πατέντα.:wacko: Με την αναβάθμιση που είχα αγορασα ένα w610 για κάποιο κολλητό μου και με τα λεφτά που έβγαλα το αγόρασα μόνος μου από A-acorn. sostos!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Παιδια όντως, πότε θα έρθει στα Voda/Cote/Wind shops?? Επιδότηση 450€ δε λέει να πάει χαμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts