Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

H prwti den einai microSDHC alla SDHC opote aporiptetai ek twn pragmatwn.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paides kaispera

kserei kaneis pou mporo na bro odigies to pos mporo na balo kainourgia rom kai na kano anabathmisi me diafora??

ellinika tha itan kalitera i germanika giati me ta agglika den ta pao kala.\

sorry gia greelish alla grafo apo kseno pc

• Administrators
paides kaispera

kserei kaneis pou mporo na bro odigies to pos mporo na balo kainourgia rom kai na kano anabathmisi me diafora??

ellinika tha itan kalitera i germanika giati me ta agglika den ta pao kala.\

sorry gia greelish alla grafo apo kseno pc

Oti yparxei tha to breis edw. Gia ellinikes ROM dyskolo, yparxoun omws merikes germanikes.

Modpic.gif

πριν 4 μέρες κόλησε το ξυπνητήρι και χτυπούσε στην τελευταία προκαθορισμένη ώρα

όταν χθες το σύνδεσα στον υπολογιστή για να κατεβάσω κάποιες φωτογραφίες αφού τα κατέβασε έχασε τη σύνδεση και ούτε φορτίζει πλέον, ούτε συγχρονίζει. το ίδιο κάνει και με τον φορτιστή.

Παλαιότερα είχε ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα που λύθηκε με hard reset -http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2266343#post2266343

Μήπως είναι ελαττωματικό γιατί το αγόρασα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Ενός φίλου που έχει το ίδιο αλλά γράφει στο καπάκι της μπαταρίας και touch δεν του παρουσιάσε ποτέ πρόβλημα ας έχει εγκατεστημένα και περισσότερα προγράμματα.

• Administrators

Μήπως είναι ελαττωματικό γιατί το αγόρασα όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Ean meta apo hard reset sou doulevei kanonika, deixnei oti mallon prokeitai gia problima software kai oxi hardware (sto efxomai). Isws einai kati pou egkathistas kai sou kanei ti zimia. Kane hard reset kai prospathise na deis symperifora xwris na egkatastiseis kanena mystirio programma.

Kai kati ligotero sxetiko... synithizoume to default ksypnitiri twn windows na min to xrisimopoioume gia logous aksiopistias. Tha sou synistousa na xrisimopoieis to pTravelAlarm.

Modpic.gif

Ean meta apo hard reset sou doulevei kanonika, deixnei oti mallon prokeitai gia problima software kai oxi hardware (sto efxomai). Isws einai kati pou egkathistas kai sou kanei ti zimia. Kane hard reset kai prospathise na deis symperifora xwris na egkatastiseis kanena mystirio programma.

Κατά 95% με το hard reset θα δουλέψει, αλλά μετά από κάποια χρόνο θα ξανακολήσει. Τα προγράμματα που έχω είναι τα πιο απλά, αυτά που έδινε η htc (backup, tetris) και μία πασιέντζα αράχνη. Δεν το έχω πειράξει σε τίποτα άλλο.

Το άλλο μηχάνημα που λέω πιο πάνω είναι κατασκεασμένο στην Κίνα έναντι Ταϊβάν που είναι το δικό μου.

Μπορώ να ζητήσω την αλλαγή του μηχανήματος βασιζόμενος στα παραπάνω;

• Administrators
Μπορώ να ζητήσω την αλλαγή του μηχανήματος βασιζόμενος στα παραπάνω;

Poly dyskolo... ean to problima synexistei prepei na episkefteis to service tis ACE Hellas. An kai epimenw oti ean meta apo hard reset doulevei... den prepei na einai hardware problima.

Modpic.gif

Για την ιστορία μετά από hard reset πάλι δεν φορτίζει. Θα το στείλω για service (είναι στην εγγύηση) μέσω του γερμανού μου είπε η cosmote που το αγόρασα.

• 2 weeks later...

Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί πολύ με την αναβάθμιση της ROM.

έχω την έκδοση ROM 1.11.405.1B WWE με ημερομηνία 24/05/2007.

εχει βγεί μια καινούργια έκδοση με ημερομηνία 08/04/2008 στο site της HTC EUROPE αλλά όταν βάζω το serial number που επιστρέφει το μήνυμα οτι το συγκεκριμένο software is not suitable for your device!

Μπορεί να βοηθήσει κανείς.

Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο το expansys και είναι η Αγγλική έκδοση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλική συμβουλή να μην ασχοληθείς με αναβαθμίσεις αν το κνητό δουλεύει απροβλημάτιστα εκτός αν η αναβάθμιση αυτή ομολογουμένως το κάνει να δουλεύει ενπωσιακά ταχύτερα πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω αφού έχω το ίδιο και ξέρω!!
Βασίλης :ninja:

• Administrators
Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί πολύ με την αναβάθμιση της ROM.

έχω την έκδοση ROM 1.11.405.1B WWE με ημερομηνία 24/05/2007.

εχει βγεί μια καινούργια έκδοση με ημερομηνία 08/04/2008 στο site της HTC EUROPE αλλά όταν βάζω το serial number που επιστρέφει το μήνυμα οτι το συγκεκριμένο software is not suitable for your device!

Μπορεί να βοηθήσει κανείς.

Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο το expansys και είναι η Αγγλική έκδοση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ποιο από τα δύο έχεις; Το ELF (64/128MB) ή τo ELFIN (128/256MB); Από τη ROM που έχεις υποθέτω το πρώτο. Και δεν σου βγάζει τίποτα γιατί όντως έχεις την τελευταία έκδοση. Μήπως η έκδοση που νομίζεις ότι έχει βγει είναι για την άλλη version της συσκευής;

Modpic.gif

Ρε παιδιά βοηθήστε με αν μπορείτε γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου στην κυριολεξία...

Χρησιμοποιώ για να ξυπνάω το πρωί το ξυπνητήρι των windows mobile και μάλιστα βάζω δύο για να είμαι σίγουρος!:lol:

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που αυτή την δευτέρα(μετά την κυριακάτικη αλλαγή ώρας) αντί στις 7:30 που το βάζω μου χτύπησε μια ώρα νωρίτερα στος 6:30. Περιττό να πω ότι ξύπνησα χωρίς να το καταλάβω και ετοιμάστηκα μια ώρα νωρίτερα. Ενώ το ξυπνητήρι χτύπησε και στην κανονική ώρα δηλαδή 7:30..

Κοιτάζω την ώρα και είναι σωστή μόνο που δεν είναι +2 Αθήνα αλλά +2 Γουντχοεκ κάτι που αν και το αλλάζω με το που συγχρονίζει πάλι αλλάζει.

Αυτό συμβαίνει από τη δευτέρα και το αποκορύφωμα έγινε σήμερα που το είχα να κτυπήσει στις 8 και χτύπησε και στις 6:30 αλλά και στις 7:30 (ήταν το χτεσινό ξυπνητήρι) χωρίς λόγο αφού δεν ήταν ενεργοποιημένο γι αυτές τις ώρες :wacko:

Οποιαδήποτε λύση ευπρόσδεκτη αλλά να μην περιλαμβάνει την εγκατάσταση προγραμμάτων αφού η συσκευή δουλεύει οριακά με τα ήδη υπάρχοντα ενώ θέλω κατά κύριο λόγο να το κάνω να σκάσει στις 6:30....

Βασίλης :ninja:

καλησπερα,

ποια ειναι η μεγαλυτερη microsd καρτα που υποστηριζει το touch (3450) ?

υποστηριζει micro sdhc ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators
Ρε παιδιά βοηθήστε με αν μπορείτε γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου στην κυριολεξία...

Για την ώρα... πήγαινε στις ρυθμίσεις και βάλε GMT+2 Athens και στο Home και στο Visiting και πες μας πως θα πάει.

Για το ξυπνητήρι... χρησιμοποίησε το pTravelAlarm για να κοιμάσαι ήσυχα και να ξυπνάς στην ώρα σου.

υποστηριζει micro sdhc ?

Απ' όσο γνωρίζω... ναι.

Modpic.gif

• Administrators
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα... πάλι χτύπησε χωρίς λόγο στισ 6:30 και στις 7:30....

Hard reset kai kateftheian pTravelAlarm.

Modpic.gif

• 4 weeks later...

Φυσικά και σε θυμόμαστε εμείς οι παλιοί. Καλώς (επαν)ήλθες.

Τι μου θύμισες τώρα. Παλιό αγαπημένο SX1. Πέθανε στα χέρια μου. Δεν ήθελα να το δώσω και το είχα μέχρι που "απεβίωσε" σαν δεύτερο τηλέφωνο, αλλά σαν "πρώτη συσκευή".

Σε (ξανα)ευχαριστώ για τις ατέλειωτες ώρες ευχάριστης ενασχόλησης που μου προσέφερες.

Τα λέμε.

PS Sorry για το off topic.

Κωνσταντίνος

Εγώ σίγουρα θα ενδιαφερόμουν, αλλά δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή. Θα ήθελα όμως τη βοήθειά σου μιας και έχεις ασχοληθεί με το rom cooking και τον εξελληνισμό αγγλικής ρομ.

Θα ήθελα λοιπόν αν είναι εύκολο να δώσεις κάποιες οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία της ενσωμάτωσης των ελληνικών(τις συγκεκριμένες ενέργειες που κάνεις εσύ) καθώς και να ανεβάσεις τα ελληνικά mui αρχεία για τα wm6.1.

Ευχαριστώ.

Εγώ σίγουρα θα ενδιαφερόμουν, αλλά δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή. Θα ήθελα όμως τη βοήθειά σου μιας και έχεις ασχοληθεί με το rom cooking και τον εξελληνισμό αγγλικής ρομ.

Θα ήθελα λοιπόν αν είναι εύκολο να δώσεις κάποιες οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία της ενσωμάτωσης των ελληνικών(τις συγκεκριμένες ενέργειες που κάνεις εσύ) καθώς και να ανεβάσεις τα ελληνικά mui αρχεία για τα wm6.1.

Ευχαριστώ.

πολυ καλο αυτο και καλυτερα να δημοσιευτει

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ξέρω και εγώ αρκετούς οδηγούς για μαγείρεμα της ρομ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το θέμα του εξελληνισμού μόνο και όχι η όλη διαδικασία. Και επίσης τα muis για τα wm6.1, μιας και αυτά από τα wm6 δε λειτουργούν όλα σωστά, καθως και το initflashfiles.txt(το επεξεργασμένο φυσικά).

Οπότε αν μπορούσες να ανεβάσεις κάπου αυτά θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Και φυσικά η ευθύνη για το αν κάτι δε δουλέψει αφορά εμάς και μόνο που παίρνουμε το ρίσκο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις πάντως είναι ήδη αρκετά μεγάλη βοήθεια.

Ευχαριστώ.

zaxus φιλε γινεται τιποτα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δε βρήκα χρόνο ν'ασχοληθώ ακομη, πάντως η λύση της μετονομασίας και αντιγραφής είναι σχετικά εύκολη και ακίνδυνη. Προσοχή χρειάζεται μόνο το shellres.dll το οποίο αν δεν είναι σωστό έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνει boot στο λειτουργικό η συσκευή(χρειάζεται hard reset). Τα άλλα αρχεία, το πολύ να κάνουν να μη λειτουργούν κάποιες εφαρμογές, πραγμα που διορθώνεται εύκολα αν έχεις παρει ένα αντίγραφο ασφαλειας της συσκευής.

Λοιπόν θα τα πω όσο πιο συνοπτικά γίνεται γιατί αλλιώς θα βγει μεγάλο μακρυνάρι...... μετά ρωτάτε ό,τι θέλετε.

Το κινητό είναι της συζύγου...(έχω και εγώ HTC, άλλο μοντέλο) και με 2 παιδιά στο σπίτι έχει περιοριστεί σε απλή χρήση τηλεφώνου (δεν χρησιμοποιεί καθόλου π.χ. WiFi).

Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες όντας το τηλέφωνο μέσα στην εγγύηση. Η μπαταρία τελείωνε σε μία μέρα πάνω κάτω με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρήση...δηλ. max 15-20 λεπτά ομιλίας την ημέρα και σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ sms με κλειστό Wifi αλλά ανοικτό bluetooth. Στην αρχή θεώρησα ότι έκανε κάποια ανοησία η σύζυγος γιατί θεώρησα ότι δεν μπορεί να τελειώνει τόσο γρήγορα η μπαταρία....μετά από διάφορες δοκιμές που έκανα για 1 εβδομάδα κατέληξα ότι μάλλον τα είχε παίξει η μπαταρία.

1η επίσκεψη στην HTC

------------------------

Το τηλέφωνο επισκέφτηκε το service, η κοπέλα που το παρέλαβε εξυπηρετικότατη έγραψε αναλυτικά την είχα παρατηρήσει..... σε περίπου 1 εβδομάδα μου έρχετε μήνυμα να πάω να το πάρω γιατί είναι έτοιμο. Σε ερώτησή μου τί είχε, μου είπε ότι οι τεχνικοί είχαν γράψει για current leak και είχε αλλαχτεί η πλακέτα. Μωρέ μπράβο λέω εξυπηρέτηση στην HTC..... το κινητό μόλις το πάω σπίτι και το ανοίγει η σύζυγος μου λέει γιατί γραντζουνίστηκε το κινητό? όντως είχε μια γραντζουνιά που εγώ δεν είχα παρατηρήσει όταν το παρέλαβα... επειδή θεωρήσαμε ότι το κινητό είχε φτιαχτεί δεν με πολυ-ένοιαξε η γραντζουνιά..... έλα όμως που το κινητό δεν είχε φτιαχτεί... πριν επαναφέρουμε το backup έκανα για 1-2 μέρες κάποιες δοκιμές, δηλαδή πλήρη φόρτιση, κλειστά όλα (WiFi, bluetooth, κτλ), και πάλι το κινητό εκφορτιζότανε σε 1 με 1,5 μέρα στο stand-by (μηδέν κλήσεις)..... ξανά-μανά στο service...

2η επίσκεψη στην HTC

----------------------

Ξανά τα ίδια γράφει η κοπέλα, της λέω ότι το κινητό γενικά το βιάζομαι γιατί θα φεύγαμε εκτός Αθηνών...... όντως μου είπε ότι θα προσπαθήσει να το πάρουμε πιο γρήγορα, της ανέφερα και το γραντζούνισμα και το έγραψε...

Την ημέρα που ήταν να γίνει η παράδοση δεν με είχαν πάρει τηλέφωνο, και έτσι πήρα εγώ το service. Μίλησα με μια κοπελιά (το όνομά της, αν μου είπε αλήθεια, θυμίζει σχολικό μάθημα, το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό) η οποία μου είπε λίγο-πολύ ότι το κινητό δεν έχει τίποτα και αυτοί δεν μπορούν κάνουν τίποτα άλλο. Αν στην ερώτησή μου αν δοκίμασαν άλλη μπαταρία, μου είπε ότι στα τεστς έδειχνε να μην έχει πρόβλημα μπαταρίας, μάλιστα το είχαν αφήσει 2 μέρες ανοικτό και είχε κατέβει στο 60% μόνο. Στην ερώτησή μου αν το παραλάβω και κάνει πάλι τα ίδια, αφού δεν έίχαν αλλάξει τελικά τίποτα την 2η φορά (που ήμουν σίγουρος ότι θα συμβαίνει....) άρχισε να είναι επιθετική, να μου λέει ότι δεν μπορώ να της λέω τί να κάνει στη δουλειά της και ένα σωρό πράγματα που τα θεωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανάρμοστα όταν μιλάει σε ένα πελάτη. Να σημειώσω ότι ΔΕΝ είμαι άσχετος με το αντικείμενο αφού και λόγω σπουδών (και μάλιστα με διδακτορικό) κάτι πια καταλαβαίνω και εγώ..... το τηλέφωνο το πήρα την ίδια μέρα, με αλλαγμένη πρόσοψη (μπράβο του για αυτό) ΑΛΛΑ με το πρόβλημα να συνεχίζει να υφίσταται....... το κινητό είναι ακόμη σε εγγύηση....

Και ρωτώ εγώ εσάς.....

ΕΣΕΙΣ τί θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση???????

(Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών ταξιδιών δεν είχα το χρόνον να τα αναφέρω προτείτερα και τα ανωτέρω συμβάντα έχουν γίνει μερικές εβδομάδες πριν)

Αν νομιζετε ότι η "καταγγελία" είναι ανώνυμη.... ή αν θέλουν από την ίδια HTC να δουν τα στοιχεία μου γραμμένα, μπορώ κάλλιστα να δώσω το όνομά μου.....

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!